Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پول نیوز»
2024-04-26@16:11:02 GMT

خبری خوش برای مردم رسید

تاریخ انتشار: ۱۵ آذر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۸۵۲۹۹۰

خبری خوش برای مردم رسید

رئیس اتحادیه فروشندگان پرنده و ماهی گفت: با افزایش تولید و عرضه، قیمت مرغ و تخم مرغ کاهش یافته و بعد از یک سال به زیر قیمت مصوب خود رسید. مهدی یوسف خانی رئیس اتحادیه فروشندگان پرنده و ماهی اظهار داشت: قیمت مرغ در مقایسه با ماه‌های گذشته بسیار کاهش یافته و حتی به زیر قیمت مصوب خود نیز رسیده است.

وی افزود: قیمت مصوب هر کیلوگرم مرغ ۳۱ هزار تومان است که اکنون با قیمت مصوب در سطح شهر و حتی زیر قیمت مصوب و تا قیمت ۲۹ هزار تومان به فروش می‌رسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



رئیس اتحادیه فروشندگان پرنده و ماهی ادامه داد: قیمت مصوب هر کیلوگرم مرغ در عمده فروشی که ۲۹ هزار تومان است با افزایش تولید به ۲۶ تا ۲۷ هزار تومان رسیده است.

وی تصریح کرد: قیمت مرغ را بازار تعیین می‌کند و زمانی که تولید زیاد باشد قیمت خودش تنظیم می‌شود و با نرخ مصوب یا غیر مصوب کاری ندارد.

یوسف خانی اظهار داشت: تولید باید به شکلی مستمر و یکنواخت انجام شود تا دوباره مشکلات یازده ماه اخیر را دوباره شاهد نباشیم و این محصول با قیمت مناسبی به دست مردم برسد.

وی اظهار داشت: تولید مرغ گرم به حدی افزایش یافته است که نیازی به عرضه مرغ منجمد برای تنظیم بازار نیست و بازار اشباع شده است.

یوسف خانی گفت: قیمت مصوب هر شانه تخم مرغ ۳۰ عددی نیز ۴۳ هزار تومان است که اکنون به پایین‌تر از قیمت مصوب خود رسیده است و به قیمت ۴۰ تا ۴۱ هزار تومان به فروش می‌رسد.

رئیس اتحادیه فروشندگان پرنده و ماهی گفت: نرخ مصوب و دستوری هیچ وقت پاسخگو نیست بلکه تولید باید مدیریت شود تا با افزایش قیمت‌های کاذب مرغ و تخم مرغ در بازار مواجه نباشیم.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: مهدی یوسف خانی قیمت مرغ قیمت مصوب مرغ رئیس اتحادیه فروشندگان پرنده و ماهی رئیس اتحادیه فروشندگان پرنده و ماهی هزار تومان قیمت مصوب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۵۲۹۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاکائو معضل جهانی شد!

به گزارش خبرنگار مهر مدتی است که قیمت جهانی کاکائو روند صعودی به خود گرفته است و این مساله موجب شده است تا پایگاه‌های خبری بین المللی نسبت به این نوسانات واکنش نشان دهند. بلومبرگ اخیراً در گزارشی نوشت افزایش قیمت جهانی کاکائو، مذاق تولید کنندگان و علاقمندان شکلات را تلخ کرده است بررسی‌ها از رشد بیش از ۶ برابری قیمت جهانی کاکائو حکایت دارد؛ موضوعی که می‌تواند صنعت شکلات سازی دنیا را تحت تأثیر قرار دهد.

در اوایل ماه مارس، بازارهای جهانی شاهد رشد بیش از دو برابری قیمت کاکائو در یک بازه زمانی ۱۲ ماهه شدند و جهش بی‌سابقه قیمت‌ها بسیاری از سفته بازان را با تردیدهایی روبرو کرد. اکنون بازرگانان نگران هستند که تولیدکنندگان وارد یک عقب نشینی طولانی مدت شده باشند و دیگر سراغ محصولات کاکائو نروند.

جهان برای دهه‌ها از شکلات ارزان لذت می‌برد؛ درختان پیرتر شدند و آفات محصول در کشورهای غرب آفریقا، شایع شد. وضعیت آب و هوایی نامناسب در کشورهای ساحل عاج و غنا که تقریباً نیمی از سهم بازار جهانی کاکائو را دارند نیز کاهش تولید این محصول را تسریع کرد. همه این عوامل دست به دست هم داد تا قیمت کاکائو، رشد بی سابقه‌ای را تجربه کند و کام تولید کنندگان و مصرف‌کنندگان تلخ شود.

بر اساس آنچه سازمان بین‌المللی کاکائو (ICCO) برآورد کرده، میزان تولید کاکائو در سال ۲۰۲۴ از میزان تقاضای آن عقب می‌افتد و بر این اساس برآورد می‌شود که تولید کاکائو با کسری ۳۷۴ هزار تنی روبرو خواهد شد.

در همین زمینه تریستان فلچر، تحلیگر بازار کالا به بلومبرگ اعلام کرد که زخم‌های این بحران ممکن است برای مدت طولانی در نوسانات بازار کاکائو قابل مشاهده باشد. به گفته او برخی فعالان بازار، سوداگرانه با سرعت بیشتری وارد می‌شوند و به سرعت نیز این بازار را ترک می‌کنند؛ موضوعی که به بی‌نظمی این بازار می‌افزاید و این، بدان معناست که بازارها به احتمال زیاد، تشدید نوسان را تجربه می‌کنند.

کد خبر 6087189 محمدحسین سیف اللهی مقدم

دیگر خبرها

  • صادرات دام راهکاری برای ایجاد رونق صنعت دامپروری
  • نرخ مصوب انواع میوه؛ قیمت گوجه سبز سر به فلک کشیده!
  • قالیباف؛ شمشیر را برای رئیسی از رو بست / پایان دیرهنگام سکوتِ مجلس مقابل دولت!
  • ۶۳.۵ درصد افزایش قیمت هر کیلوگرم شقه گوسفند در یک سال
  • بازار سیاه تایر از بین می‌رود/ تقاضا برای خرید کاهشی شد
  • بازار سیاه تایر از بین می رود!
  • بازار سیاه تایر از بین می رود/ تقاضا برای خرید کاهشی شد
  • آمریکا عامل افزایش قیمت جهانی نفت؟
  • فشار دلالان برای حفظ سود چند صد میلیونی از پارس/ چرا زیان خودروساز و سهامداران دیده نمی‌شود؟
  • کاکائو معضل جهانی شد!