Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از شیراز، سیده مریم حسینی در نشست هم اندیشی با متولیان پیشگیری  از آسیب های اجتماعی استان فارس بیان کرد:  برای رسیدن به آن باید چشم اندازی تعریف شود و بر اساس آن ضمن مشخص شدن فرآیندها، برنامه ریزی راهبردی صورت پذیرد.

عضو شورای اسلامی شهر شیراز به ارتباط بین مولفه توسعه یافتگی در یک شهر یا کشور و آسیب های اجتماعی اشاره کرد و افزود: تحقیقات نشان داده است که یکی از عوامل رشد و توسعه یافتگی شهرها، شناسایی آسیب های اجتماعی و رفع آنها برای تداوم رشد و ترقی آنان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حسینی با اعلام اینکه برای شناسایی مشکلات و آسیب های اجتماعی شهر شیراز تاکنون جلسات متعددی با سازمانها و اشخاصی که در حوزه پیشگیری از آسیب های اجتماعی فعالیت داشته و دارند برگزار نموده ایم، تصریح کرد: همه تلاش مان بر این است تا ضمن شناسایی عملکرد و فعالیتهایی که تاکنون در این حوزه صورت گرفته، موارد را نیز مورد تجزیه و تحلیل قرار دهیم تا با نگاهی علمی به آسیب های شهری و مدیریت بهتر آن، قدمهای مثبتی در جهت شناسایی و کاهش مشکلات اجتماعی برداشته شود.

این عضو شورای اسلامی شهر بر ضرورت استفاده از ظرفیت دیگر دستگاه ها خصوصا دستگاه هایی که متولی پیشگیری از آسیب های اجتماعی هستند تاکید کرد و افزود:  این رویکرد باعث می شود تا با اهداف و عملکرد دیگر دستگاه ها یا سازمانها در حوزه آسیب های اجتماعی بیشتر آشنا شویم و هم از موازی کاری جلوگیری شود.

حسینی تلاش برای پیشگیری از آسیب های اجتماعی به منظور بهبود شرایط زندگی مردم  و توسعه و پیشرفت شهر را مهم برشمرد و ابراز امیدواری کرد: با برگزاری جلسات مختلف با متولیان پیشگیری از آسیب های اجتماعی، بازدیدهای میدانی و استفاده از نظرات افراد صاحب نظر و همکاری دیگر دستگاه ها، قدمهای مثبتی در کنترل و کاهش مشکلات فرهنگی اجتماعی و آسیب های اجتماعی برداشته شود.

انتهای پیام/س

منبع: فارس

کلیدواژه: آسیب های اجتماعی شناسایی مولفه توسعه عضو شورای شهر شیراز سیده مریم حسینی متولیان پیشگیری پیشگیری از آسیب های اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۵۲۹۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای برنامه پیشگیری از تنبلی‌چشم بیش از ۱۶۲ هزار کودک در آذربایجان‌غربی

پروین محمدپوری مدیرکل بهزیستی آذربایجان‌غربی با اشاره اجرای برنامه پیشگیری از تنبلی‌چشم بیش از ۱۶۲ هزار کودک در استان، گفت: در این مدت ۵ هزار و ۱۲۳ تماس با دفتر مشاوره و خدمات روان‌شناختی بهزیستی برای مشاوره تلفنی با خط ۱۴۸۰ انجام و همچنین طرح آگاه‌سازی با تأکید ویژه بر خود مراقبتی برای هزار و ۳۳۱ نفر از دختران و زنان استان از سوی دفتر پیشگیری از آسیب‌های‌اجتماعی اجرا شده است.

وی با بیان اینکه مأموریت اصلی دفتر امور آسیب‌دیدگان‌اجتماعی، توانمندسازی افراد در معرض آسیب و آسیب‌دیده‌اجتماعی است، افزود: ارائه خدمات تخصصی به موقع به گروه‌های هدف، مطالعه و تحلیل وضعیت موجود آسیب‌های‌اجتماعی، ارائه راهکار لازم به نهاد‌های مربوطه و شناسایی مناطق آسیب‌زا در انجام مداخلات لازم را از اهداف دفتر آسیب‌دیدگان اجتماعی بهزیستی اعلام کرد.

مدیرکل بهزیستی آذربایجان‌غربی با اشاره به فعالیت اورژانس اجتماعی استان هم طی پارسال، گفت: در این مدت ۹ هزار و ۶۵۳ تماس شامل اختلالات حادخانوادگی، کودک‌آزاری، سالمند‌آزاری، همسرآزاری و معلول‌آزاری با اورژانس‌اجتماعی استان برقرار شده که از این تعداد ۳ هزار مورد پذیرش مداخله انجام شده و ۵ هزار نفر از خدمات‌سیار بهره‌مند شدند.

باشگاه خبرنگاران جوان مهاباد مهاباد

دیگر خبرها

  • سنجش بینایی بیش از ۱۶۲ هزار کودک سال گذشته در آذربایجان‌غربی
  • اجرای طرح همیاران آرامش در گرگان و گنبد
  • برخورد قانونی با ترک فعل دستگاه‌های متولی پیشگیری از تصادفات
  • باور‌های اعتقادی مهم‌ترین عامل پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی است
  • برخورد با قصور دستگاه‌ها در صورت بی توجهی به آسیب‌های اجتماعی
  • برخورد با قصور دستگاه‌ها در صورت بی توجه به آسیب‌های اجتماعی
  • اجرای برنامه پیشگیری از تنبلی‌چشم بیش از ۱۶۲ هزار کودک در آذربایجان‌غربی
  • تکمیل تقاطع امام خمینی (ره) اراک اولویت اقدامات مسؤولان شهری باشد
  • اقدامات فرهنگی برای پیشگیری از اعتیاد در اولویت باشد
  • اجرای برنامه پیشگیری از تنبلی چشم بیش از ۱۶۲ هزار کودک در آذربایجان‌غربی