Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-04-26@00:08:38 GMT

قالیباف: عنابستانی سرباز را سیلی نزد، هلش داد

تاریخ انتشار: ۱۵ آذر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۸۵۵۴۶۴

قالیباف: عنابستانی سرباز را سیلی نزد، هلش داد

آفتاب‌‌نیوز :

محمدباقر قالیباف با اشاره به موضوع برخورد علی اصغر عنابستانی و نیروی انتظامی گفت: هیات نظارت پیگیری هم کرد، اما معتقدم که باید محکم‌تر از این پیگیری می کرد.

رییس مجلس شورای اسلامی در همایش دانشجویی که در دانشگاه شهید بهشتی به مناسبت ۱۶ آذرماه روز بزرگداشت دانشجو برگزار شد، اظهار کرد: خیلی از این‌که امروز در آستانه روز دانشجو در جمع شما اساتید و دانشجویان هستم خوشحال و خرسند می‌باشم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۱۶ آذر نقطه عطفی در تاریخ کشور است نقطه عطفی که نشان داد دانشجویان و جوانان کشور برای استقلال، عزت و پیشرفت کشور تا پای جان آماده رشادت و مجاهدت چه در عرصه‌های علمی و چه در عرصه دفاع مقدس می‌باشد. این نشست‌ها به برکت همین خون شهدا می‌باشد.

قالیباف در ادامه اظهار کرد: با توجه به اظهاراتی که دانشجویان عزیز داشتند به اولین نکته‌ای که اشاره می‌کنم موضوع تحول در حکمرانی است و در این سال‌ها مستمرا در خصوص لزوم ایجاد تحول در حکمرانی تاکیداتی داشته‌ام. همین مطالبه‌گری که امروز نسبت به اقدامات مسئولین مطرح می‌شود به دلیل همین پایبندی به استقلال جمهوری اسلامی ایران است. امروز استقلال هزینه دارد و جمهوری اسلامی ایران با ایده مردم‌سالاری دینی در استقلال و آزادی کشور تثبیت شده و کارنامه قابل قبولی هم دارد به گونه‌ای که همه مکاتب انسان‌ساختی دنیا که در مخالفت با سنت‌های الهی می‌باشند در براندازی جمهوری اسلامی از مبانی و ارزش‌های خود شکست خورده است.

وی ادامه داد: اگرچه نمی‌گویم ما به همه ارزش‌های مورد نظر رسیده‌ایم اما جهت اصلی مبانی اسلامی در کشور را حفظ کرده‌ایم و در مسیر آن گام بر می‌داریم، اما در مقابل در عمل و حکمرانی در کشور کارنامه قابل قبولی نداریم که یکی از دلایل آن همین موضوع شایسته‌گزینی، شایسته‌پروری و شایسته‌سالاری می‌باشد. من معتقدم ظاهرا رفع این اشکالات موجود در موضوع حکمرانی در خود دانشگاه‌ها می‌باشد. من سال‌های زیادی در دانشگاه فعالیت داشته‌ام و معتقدم اگر در حوزه‌های اجرایی موفقیتی حاصل شده با محوریت همین دانشگاه‌ها بوده است. ما باید توجه کنیم که دانشجویان و دانشگاهیان پیش‌قراولان همه عرصه‌ها حتی عرصه حکمرانی در کشور می‌باشند.

رئیس مجلس شورای اسلامی ادامه داد: اگر امروز در دانشگاه حضور داریم به این دلیل است که دانشگاه محل درک، فهم و حل مشکلات کشور می باشد چرا که محیط اجرایی محل حل مسائل نیست. پیشرفت‌هایی که باعث شده امروز جمهوری اسلامی ایران جزو پنج کشور اول جهان باشد همین بهره‌مندی از ظرفیت دانشگاه، اساتید و دانشجویان است. هرجا دانشگاه را انتخاب کنیم و یک ارتباط خوبی با دانشگاه داشته باشیم می‌توانیم شاهد موفقیت در عرصه‌های مختلف باشیم. هر کدام از مسئولین که از دانشگاه و دانشجو غافل شوند اشتباه کرده‌اند.

قالیباف اظهار کرد: من به سه موضوع هوشمند سازی، مردمی سازی و شفاف سازی تاکید دارم ما در مجلس شورای اسلامی در حوزه هوشمند سازی ظرفیتی را ایجاد کرده‌ایم تا اساتید و دانشجویان بتوانند ضمن اطلاع از عملکرد مجلس اظهارنظر خود را مطرح کنند. ما معتقدیم موفقیت با سه اصل هوشمند سازی، شفاف سازی و مردمی سازی محقق می‌شود. اگر هم ما امروز در حوزه اقتصاد دچار چالش هستیم به این دلیل است که اقتصاد ما اقتصادی دولتی می‌باشد.

وی تاکید کرد: اصلاح روند حکمرانی حتما مهم‌ترین چالش امروز ما می‌باشد در همین راستا باید بگویم متاسفانه نظام بروکراسی امروز ما به یک اسب سرکشی تبدیل شده که از درون خود را اداره می‌کند و مبتنی بر باورها هم نمی‌باشد.

قالیباف بیان کرد:‌ بحث مربوط به آقای عنابستانی که به آن اشاره شد، هیات نظارت خواست و پیگیری هم کرد، اما معتقدم که باید محکم تر از این پیگیری می کرد. اما از طرف دیگر اشکالاتی هم در مامور نیروی انتظامی بود. مامور نیروی انتظامی در اجرای قانون نمی تواند خلاف قانون کند.

وی در پاسخ به سوال خبرنگاری مبنی بر اینکه یعنی نماینده می تواند سیلی بزند، گفت: نه، ولی سیلی نزد، ما هر آنچه را که در فضای مجازی رفت و دیدیم نگوییم. اگر هم می‌زد حتما خطا کرده و حتما باید تنبیه شود؛ بدون شک،‌ ولی سیلی نزد، ولی هولش داد. نماینده مجلس هر کسی هست حق ندارد هول دهد. اگر آن مامور هم هول داد مامور هم حق ندارد توهین کند. باید به اینها توجه کنید. اینها واقعیت هایی است. ببینید، یکی سیلی زد بعد هم با همه حرف‌ها هیات نظارت موافقت کرد که دادگاه اینها را بخواهد و پیگیری کند و به هر حال قضاوت دادگاه فصل الخطاب بود و فرقی با دوره‌های قبل داشت. دوره قبل پشتیبانی شد و جنس کار متفاوت بود. اتفاقی که عزیزان اشاره کردند که این اتفاق در گمرک افتاد اصلا موضوع آن متفاوت بود.

رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به تفاوت میان ما می‌توانیم و ما نمی‌توانیم اظهار کرد: همین دانشگاه، نیروی جوان، خلاق نماد ما می‌توانیم است.

قالیباف ادامه داد: ما به باورهایمان یعنی مردمی سازی و اعتقاد به سنت‌های الهی از یکسو و از سویی دیگر اصلاح سیستم متمرکز بروکراسی تاکید داریم؛ برهمین اساس در مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی، معاونت حکمرانی و مدیریت ایجاد کردیم و از ظرفیت ۳۰۰ نفره دانشجویان، دانشگاهیان و اساتید در این معاونت برای حل مساله حکمرانی بهره برده‌ایم و از همه نخبگان در این جهت دعوت می‌کنیم؛ چرا که معتقدیم مسائل مختلفی همچون شفافیت، محرومیت زدایی و عدالت در گرو همین مساله حکمرانی می‌باشد.

قالیباف در بخش دیگری از اظهارات خود بیان کرد: در طول ۱۲ سال فعالیت خود در شهرداری تمام پروژه‌ها به صورت شفاف و با زمانبندی انجام شد. پروژه‌ها به گونه‌ای بود که مردم زمانبندی و قیمت تمام شده پروژه را مشاهده می‌کردند پس من به موضوع زمانبندی باور دارم و اکنون نیز می‌گویم با یک برنامه پنج ساله می‌توان به ثبات اقتصادی دست پیدا کنیم. ما باید در همین برنامه هفتم توسعه این مسائل را دنبال کنیم. در جلسه با دولت نیز تاکید کردم که برنامه تنظیم شده باید برنامه عملیاتی باشد. ما در واقع باید به یک فهم مشترک در حل مسائل و در نحوه اجرا دست پیدا کنیم تا بتوانیم به سه چالش اولویت‌دار یعنی جمعیت به معنای موالید، مهاجرت و اختلاف طبقانی، چالش آب و چالش اقتصاد رسیدگی کنیم. منظور از اقتصاد این است که دولت بیش از دخل خرج نکند چرا که در آن زمان برداشت از جیب مردم را شاهد خواهیم بود و در نتیجه فشار به بانک‌ها و اقدام بانک‌ها برای خلق پول و نقدینگی محقق خواهد شد.

قالیباف عنوان کرد: مجلس شورای اسلامی و نماینده مجلس، وکیل‌الدوله نمی‌باشد بلکه پنجره مردم است. این‌که در مجلس نامه نوشته شود که برای مثال آقای قالیباف یا مثلا آقای رئیسی برای انتخابات ریاست جمهوری اقدام کند به هیچ عنوان صحیح نیست که در آن زمان من اجازه ندادم حتی این نامه از تریبون مجلس شورای اسلامی قرائت شود. نماینده مجلس می‌تواند به شخصه فعالیت سیاسی داشته باشد اما آن اقدام مجلس در خصوص نامه پسندیده نیست و این نقد وارد است. در خصوص موضوع این‌که برخی از نمایندگان به هیات دولت رفتند نیز باید بگویم دولت با تشخیص و پیگیری خود انتخاب‌هایی داشت و من امروز شهادت می‌دهم دو وزیری که از مجلس به دولت رفتند نه کاندیدا شدند و نه لابی کردند آقای خاندوزی حتی تا ۷۲ ساعت درباره وزیر شدن مقاومت می‌کرد.

وی در این باره اظهار کرد: در خصوص آقای زاکانی نیز ایشان از سوی شورای شهر تهران انتخاب شد و مجلس شورای اسلامی نیز با آن موافقت کرد بعد از آن برای تعیین معاونان رئیس جمهور به صورت منحصر به فرد فقط رئیس بنیاد شهید از میان نمایندگان انتخاب شد غیر از این موارد مجلس نقشی نداشته و هر که در حوزه عزل و نصب‌ها اقدامی انجام داده باید پاسخگو باشد.

رئیس مجلس شورای اسلامی در بخش دیگری از اظهارات خود بار دیگر بر اصلاح الگوی حکمرانی کشور تاکید کرد و گفت: تمرکززدایی و اصلاح قانون انتخابات باید مورد توجه باشد. قانون شهرداری‌ها و شوراهای شهر باید از حالت تشریفاتی خارج شوند این در حالی است که شش اصل قانون اساسی برای شوراها می‌باشد. گاها مردم حوزه انتخابیه از نماینده‌ها مسائل اجرایی را طلب می‌کنند لذا نظام اداری باید اصلاح و امور ملی باید از امور محلی جدا شود. مصمم هستم به عنوان یک نماینده مجلس تلاش دارم که قانون انتخابات مجلس اصلاح شود و مدیریت شهرداری‌ها را تقویت کنیم. طی این چهارماه هیچ سفارشی در عزل و نصب‌ها نداشتم و هیچ نظری ارائه نکردم. اگرچه کسی قانون را اجرا نکند وظیفه نظارتی خود را پیگیری می‌کنم نه به معنای مچ‌گیری بلکه قانون باید با اخلاق پیگیری شود.

وی در خصوص حضور خود در یکی از لیست‌های انتخابی مجلس عنوان کرد: در آن لیست کاندیداهای تهران شعاری در خصوص شفافیت وجود نداشت اما من در صحبت‌های خود به موضوع شفافیت اشاره کردم و پیگیر آن هستم. مباحثی پیرامون لیست تهران مطرح شد برای مثال امروز از پدرخوانده‌ها گفتند که درست است و نقدهایی وارد می‌باشد اما من در آن زمان گفتم که افراد قابل‌تر و شایسته‌تری وجود دارند که در این لیست باشند. اگرچه خود را مکلف دانستم که با همان لیست به قول خود عمل کنم. قطعا در آن لیست شایسته‌سالاری صورت نگرفت این چنین اتفاقات ممکن است در انتخابات بعد هم انجام شود برهمین اساس است که می‌گویم الگوی حکمرانی ما باید اصلاح شود.

قالیباف در ادامه در بخش دیگری از اظهارات خود بیان کرد: امروز در مجلس شورای اسلامی هرچه تعداد طرح‌ها از لوایح بیشتر باشد اشتباه است. امروز بیش از ۷۰۰ طرح و لایحه در مجلس وجود دارد مگر ما به چه میزان زمان داریم؟ نماینده فعال کسی نیست که طرح بیشتری امضاء می‌کند من خود در این مدت تنها طرحی را که امضاء کرده‌ام طرح شفافیت بوده است. اگرچه در خصوص این طرح باید بگویم که طرح شفافیت نیازمند اصلاح آیین‌نامه داخلی می‌باشد و این اصلاح به دو سوم رای نمایندگان نیاز دارد و اگر به صورت دو شوری بررسی می‌شود به این دلیل است که بررسی دو شوری موجب پخته‌تر شدن طرح خواهد شد. شفافیت باید در تمام سطوحی که قانون مشخص می‌کند اجرایی شود. در اموراتی که به مردم باز می‌گردد باید شفافیت وجود داشته باشد نه تنها در مجلس بلکه در شورای نگهبان، شورای عالی انقلاب فرهنگی و مجمع تشخیص مصلحت نظام شاهد این شفافیت باشیم.

قالیباف ادامه داد: در حال حاضر مجلس شورای اسلامی از همه این نهادها شفاف‌تر می‌باشد چرا که برای مثال مذاکرات مجلس به صورت زنده پخش می‌شود.

منبع: خبرگزاری ایسنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: محمدباقر قالیباف مجلس شورای اسلامی علی اصغر عنابستانی مجلس شورای اسلامی جمهوری اسلامی نماینده مجلس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۵۵۴۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دور خیز احزاب برای مرحله دوم انتخابات مجلس

انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در ۲۱ اردیبهشت به ایستگاه پایانی می‌رسد و پرونده آن با انتخاب ۴۵ نماینده باقی‌مانده و مشخص شدن تکلیف همه ۲۹۰ کرسی بهارستان بسته می‌شود تا از ۷ خرداد شاهد آغاز به کار مجلس جدید باشیم.

گرچه به طور معمول دور دوم انتخابات مجلس شور و حرارت مرحله نخست را ندارد، اما از آن‌جا که تعیین سرنوشت اکثر منتخبان تهران در مجلس آینده به دور دوم گره خورده، این‌بار به احتمال زیاد دور دوم متفاوتی را تجربه خواهیم کرد. در این راستا احزاب و تشکل‌هایی که نامزدهایشان به دور دوم راه یافته‌اند تکاپوی محسوسی برای تصاحب کرسی‌های باقیمانده بهارستان دارند.

وحدت پایداری و شورای ائتلاف در مرحله دوم انتخابات

در این میان شورای ائتلاف نیرو‌های انقلاب اسلامی در دور دوم ۱۳ گزینه در تهران دارد که برای کسب سهمیه‌های باقیمانده این شهر رقابتی جدی با نامزد‌های سایر لیست‌ها خواهند داشت.

با این‌حال امیرابراهیم رسولی سخنگوی این شورا در گفتگو با ایرنا از ارائه لیست کامل ۱۶ نفره برای دور دوم خبر داد و تأکید کرد: شورای ائتلاف به هیچ عنوان لیست ناقص نمی‌دهد و از نامزد‌هایی که در دور دوم حضور دارند به یک لیست ۱۶ نفره می‌رسیم. بر همین اساس جلسات این شورا با نامزد‌های مرتبط با این جریان در حال برگزاری است، و با توجه به سوابق و عملکرد آنها، فهرست را نهایی می‌کنیم و هرچه مردم تصمیم بگیرند برای ما قابل احترام است.

او هم‌چنین با تأیید تداوم هماهنگی و وحدت شورای ائتلاف با جبهه پایداری برای دور دوم انتخابات، می‌گوید:، چون بنای ما بر ارائه لیست کامل است، با دیگر گزینه‌ها نیز رایزنی خواهیم داشت تا در مورد ۳ نفر باقی‌مانده به جمع‌بندی برسیم.

جبهه پایداری هم از تمایل خود برای حفظ وحدت با شورای ائتلاف خبر داد. مجید متقی‌فر سخنگوی این تشکل سیاسی ضمن بیان این مطلب، می‌گوید: تلاش ما این است که همان فضای وحدت با شورای ائتلاف که در دور اول وجود داشت را ادامه بدهیم و بعید است که وحدت دور اول در این دور، بهم بخورد.

ائتلاف مردمی نیرو‌های انقلاب اسلامی موسوم به اُمناء که در آستانه انتخابات ۱۱ اسفند برای نخستین بار اعلام موجودیت کرد نیز دیگر تشکلی است که تعدادی از نامزد‌های آن به دور دوم راه یافته‌اند.

اُمناء در دور اول انتخابات تنها در تهران لیست ارائه داد که از میان ۳۰ گزینه معرفی شده توسط این تشکل، ۷ نفر موفق به کسب آراء لازم برای جلوس بر کرسی‌های بهارستان شدند، که البته این افراد گزینه‌های اختصاصی امناء نبودند و تقریبا در لیست‌های دیگر ـ شانا و صبح ایران ـ هم حضور داشتند.

تصمیم امناء برای انتخابات ۲۱ اردیبهشت چیست؟

امناء در دور اول انتخابات در شهرستان‌ها رسما از گزینه‌ای حمایت نکرد، اما از آن‌جا که جبهه شریان یکی از تشکل‌هایی است که ائتلاف امناء را شکل داده‌اند بنابراین گزینه‌هایی را که با حمایت شریان به مجلس راه یافته‌اند می‌توان هم‌سو با امناء نیز به حساب آورد.

ائتلاف مردمی نیرو‌های انقلاب اسلامی برای دور دوم هم برنامه دارد و میدان رقابت را خالی نکرده است. در این راستا محمد رضا میرشمسی رئیس هیأت اجرایی امناء در گفتگو با خبرنگار ایرنا، برنامه‌های انتخاباتی تشکل متبوعش در تهران برای دور دوم را تشریح کرد و گفت: ما از بین افرادی که در دور اول انتخاب نشدند افراد خودمان را معرفی خواهیم کرد. اما از آنجا که برخی افراد لیست قبل در جمع ۳۲ نفر نیستند، از این‌رو باید افراد دیگری را جایگزین آنها کنیم که در حال بررسی این مورد هستیم. 

سید نظام‌الدین موسوی دبیر شورای مرکزی این ائتلاف نیز با اشاره به این‌که ۱۵ نامزد امناء که در لیست مرحله اول بودند توانستند وارد رقابت انتخابات مرحله دوم شوند، گفته بود: تلاش ما این است که از این ۱۵ نفر حمایت کنیم مگر آنکه به جمع‌بندی جدیدی برسیم.

وی هم‌چنین اعلام کرد: تاکنون مذاکره‌ای با جبهه صبح ایران برای ائتلاف در مرحله دوم انتخابات نداشته‌ایم، و تلاش ما این است که قبل از شروع تبلیغات مرحله دوم لیست قطعی امناء منتشر شود لذا احتمالا این لیست تا اواسط اردیبهشت‌ماه اعلام خواهد شد.

از فهرست مشترک جامعه مدرسین تا رونمایی از فهرست وفاداران انقلاب

جامعه اسلامی مهندسین هم از معرکه دور دوم انتخابات دور نمانده و به‌رغم آن‌که دبیرکل آن با وجود تغییر حوزه انتخابیه هم توفیقی در کسب رأی مردم نداشت، اما بنا دارد در دور دوم انتخابات خودی نشان بدهد و با ارائه لیست نام خود را در جرگه بازیگران این عرصه ثبت کند.

در این زمینه قائم مقام جامعه اسلامی مهندسین در گفتگو با ایرنا، در مورد موضع این تشکل در مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی به نقل از محمدرضا باهنر گفت: ما برای دور دوم انتخابات بررسی‌ها و مشورت‌هایمان را انجام داده‌ایم و تقریبا فهرستی را از بین ۳۲ نفری که به مرحله دوم رفتند انتخاب کرده‌ایم که احتمالا تا چند روز آینده در رسانه‌ها اعلام خواهیم کرد.

به این ترتیب ظاهرا جامعه اسلامی مهندسین فهرستی متشکل از گزینه‌های شانا و امناء و درواقع مشترک با آنها ارائه خواهد کرد.

جمعیت وفاداران انقلاب اسلامی سه‌شنبه ۴ اردیبهشت از فهرست انتخاباتی خود رونمایی کرد؛ شعار این فهرست، "انقلابی، کارآمد و مردمی" است. علاوه بر وفاداران، جبهه صبح ایران هم از بازیگران فعال در مرحله دوم انتخابات محسوب می‌شود.

ابوالفضل ظهره‌وند عضو فهرست جبهه صبح ایران هم در گفتگو با ایرنا از ارائه فهرست توسط این جبهه خبر داد و گفت: علاوه بر این تشکل سه تشکل دیگر هم فهرست خود را منتشر می‌کنند. 

شورای وحدت اصول‌گرایان نیز که در دور اول انتخابات حضور فعالی داشت و اولین تشکلی از جریان اصول‌گرا بود که لیست مستقلی برای انتخابات ۱۱ اسفند ارائه کرد، اعلام کرده: برای دور دوم انتخابات نیز گزینه‌های مدنظرش را به مردم معرفی خواهد کرد و بنا دارد وحدت رویه‌ای میان نمایندگان منتخب ایجاد کند که درنهایت بتواند فراکسیون وحدت را به منظور رسیدگی به اولویت‌های کشور در سه حوزه مدیریت، قانونگذاری و نظارت در مجلس شورای اسلامی شکل دهند و گرهی از مشکلات مردم بگشایند.

دور خیز احزاب برای مرحله دوم انتخابات مجلس

علی کیهانیان عضو هیأت عالی شورای وحدت اصولگرایان در این باره به خبرنگار ایرنا گفت: علاوه بر تهران در حوزه‌های انتخابیه‌ای که به دور دوم کشیده شده هم در حال تنظیم لیست و فهرست کاندیدا‌های مورد حمایت خود هستیم. 

حزب موتلفه اسلامی که از احزاب قدیمی اصولگرا ـ در طیف سنتی‌های اصولگرا ـ شناخته می‌شود می‌خواهد از گزینه‌های مورد نظر خود در آوردگاه ۲۱ اردیبهشت ماه حمایت کند.

حمیدرضا ترقی قائم مقام دبیرکل حزب مؤتلفه اسلامی در حاشیه نشست منتخبین دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی با حزب مؤتلفه تحت عنوان «اولویت‌های مجلس تحول و تکامل» به خبرنگار ایرنا گفت: از بین کسانی که به دور دوم راه یافته‌اند افرادی را که از نظر فکری مواضع‌شان مورد تایید ماست انتخاب و به زودی اعلام می‌کنیم. در مورد کلیات این شاخص‌ها به نتیجه رسیده‌ایم.

پیام انتخاباتی حزب اصلاح‌طلب اعتماد ملی به کاندیدا‌ها

تحرکات انتخاباتی فقط محدود به اصولگرایان نمی‌شود، بلکه تعدادی از بازیگران سیاسی اصلاح‌طلب هم برای انتخابات دور خیز برداشته‌اند که در این راستا می‌توان به حزب اصلاح‌طلب اعتماد ملی اشاره کرد.

اعتماد ملی اعلام کرده با توجه به آن‌که هنوز ۴۵ نماینده مجلس آینده مشخصا نشده‌اند، از هر کدام از آنها که گرایش اصلاح‌طلبی یا متمایل به اصلاح‌طلبان باشند حمایت خواهد کرد.

محمدصادق جوادی‌حصار سخنگوی اعتماد ملی در این‌باره به خبرنگار ایرنا گفت: در تهران گزینه نزدیک به اصلاحات به دور دوم راه نیافته، اما برای مراکز استان‌ها هر استان یا شهرستانی که نیروی اصلاح‌طلب یا متمایل به اصلاح‌طلبان در آنجا وجود داشته باشد و تقاضای کتبی بدهد که در لیست ما قرار بگیرد از آنها حمایت کنیم.

به این ترتیب به نظر می‌رسد دور دوم انتخابات به‌ویژه در حوزه انتخابیه تهران حساسیت و هیجان خاصی داشته باشد.

به هر حال باید منتظر ۲۱ اردیبهشت بمانیم و ببینیم درنهایت مردم چه تصمیمی خواهند گرفت و بعد از انتخاب ۴۵ نماینده باقی‌مانده ترکیب مجلس آینده به چه صورت خواهد بود؟

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان وب‌گردی وبگردی

دیگر خبرها

  • نقوی حسینی: طیف پایداری، شریان و مصاف برای ریاست مجلس، روی ذوالنور به جمع‌بندی می‌رسند
  • نامه وزیر دفاع به قالیباف
  • پیام وزیر دفاع ایران به محمدباقر قالیباف+ جزئیات
  • اعلام جزییات برگزاری دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در کرمانشاه
  • انتخابات دور دوم مجلس شورای اسلامی در ۱۵ استان برگزار می‌شود
  • ۲ وزیر احمدی نژاد رقیب قالیباف شدند /ذوالنوری هم وارد گود شد /اولین گزینه نایب رئیسی مجلس مشخص شد
  • دور خیز احزاب برای مرحله دوم انتخابات مجلس
  • قالیباف: کمتر از نیم درصد مردم مشمول قانون مالیات بر سوداگری می‌شوند
  • قالیباف: بانک مرکزی در پایان سال ۱۴۰۲ به تعهداتش درباره تخصیص ارز به دارو عمل کرد
  • قالیباف: بانک مرکزی به تعهداتش درباره تخصیص ارز به دارو عمل کرده است