Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-02@10:48:27 GMT

پیچ و خم ادارات مانعی بر سر صادرات کارآفرینان

تاریخ انتشار: ۱۵ آذر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۸۵۸۴۷۱

پیچ و خم ادارات مانعی بر سر صادرات کارآفرینان

ایسنا/قم کارآفرین برجسته استان قم گفت: متاسفانه به رغم اینکه کشورهای منطقه طالب محصولات ما هستند ولی به حدی در پیچ و خم‌های اداری دولتی غرق هستیم که ما را خسته و کلافه کرده است.

دکتر عالمی آرانی، کارآفرین برجسته استان قم، امروز در آیین تجلیل از پژوهشگران وفناوران برتر استان قم که در دانشگاه قم برگزار شد، عنوان کرد: خام فروشی مشکل بزرگ ذهنی و اجرایی در کشور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار کرد: همه دغدغه کشور فروش نفت شده است و میلیون‌ها تن سنگ آهن را که کشورهای دیگر با ارزش افزوده چند هزار برابری به ما می‌فروشند را دریافت می‌کنیم.

وی ادامه داد: یک شمش طلا کوچک وقتی به یک کارآفرین کوچک داده می‌شود از آن چند نعل اسب می‌سازد، یک کارآفرین دیگر با فناوری متفاوت این شمش را به هزاران سوزن طلایی مبدل می‌کند و ارزش افزوده چند برابری ایجاد می‌کند.

وی افزود: دانشگاه و یا کارآفرین دیگر این شمش را به عقربه‌های ساعت مبدل می‌کند و ارزش افزوده هزار برابری ایجاد می‌کند ولی ذهنیت ما در ایران خام فروشی و درآمد زایی روی نوسانات قیمت طلا است.

کارآفرین برجسته استان قم بابیان اینکه سه ضلع دانشگاه، دولت و کارآفرین، موتور محرک یک کشور هستند، گفت: اگر این سه ضلع در کنار هم کار نکنند هیچ توسعه‌ای حاصل نمی‌شود.

وی اظهار کرد: متاسفانه به رغم اینکه کشورهای منطقه طالب محصولات ما هستند ولی به حدی در پیچ و خم‌های اداری دولتی غرق هستیم که ما را خسته و کلافه کرده است.

وی بیان کرد: وقتی در پروژه‌های مشترک در کشورهای دیگر از جمله سوریه با رقبای ترک و چینی که مزیت‌های کمتری از ما هم در آن محصول هم دارند روبرو می‌شویم می‌بینیم که کارهای اداری آن‌ها از جمله استعلامات به آسانی در یک ساعت حل می‌شود؛ اما ما باید به ایران برگردیم و مدت‌های مدیدی پشت در ادارات باشیم که استعلامات و مجوزات را دریافت کنیم که با این شرایط نمی‌توان به رونق تولید و صادرات رسید.

عالمی آرانی ادامه داد: متاسفانه همه در کشور از اهمیت بحث حمایت از صادرات صحبت می‌کنند؛ ولی درصحنه عمل بسیاری از این محرک‌ها وجود ندارد.

وی با اشاره به اینکه امروز دانشگاه‌ها نیز کمک شایان توجهی به صنایع ندارند، گفت: همین مساله هزینه‌های دریافت فناوری را برای ما بیشتر کرده که در نهایت باعث افزایش هزینه تولید می‌شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: صادرات نفت خام فروشی استان قم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۵۸۴۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۲۳ درصدی ارزش صادرات از استان مرکزی

مدیرکل گمرک استان مرکزی از رشد ۲۳ درصدی ارزش صادرات از استان مرکزی خبر داد و گفت: فروردین ماه امسال ۱۰۶ هزار تن کالا به ارزش ۷۰ میلیون دلار از گمرکات استان مرکزی به ۴۶  کشور جهان صادر شده است. - اخبار استانها -

روح‌الله غلامی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در اراک، با اشاره به عملکرد فروردین ماه 1403 اداره کل گمرکات استان مرکزی، اظهار داشت: فروردین ماه امسال 106 هزار تن کالا به ارزش 70 میلیون دلار از گمرکات استان مرکزی به 46  کشور جهان صادر شده است که نشان از رشد 16 درصدی از نظر وزن و 23 درصدی از نظر ارزش دارد.

وی با اشاره به 5 کشور مقصد صادراتی استان از جمله پاکستان و افغانستان 25 درصد، عراق 12 درصد، ترکیه 7 درصد و امارات 5 درصد افزود: عمده کالای صادراتی شامل انواع هیدروکربن‌ها، گاز مایع، پلی اتیلن، روغن صنعتی، قوطی آلومینیوم، ظروف شیشه‌ای، مصنوعات پلاستیکی، محصولات لبنی، دستمال کاغذی و عایق رطوبتی است.  

سرپرست گمرکات استان مرکزی با اشاره به واردات استان عنوان کرد: فروردین‌ماه امسال 13 هزار و 500 تن کالا به ارزش 32 میلیون دلار از 21 کشور به گمرکات استان وارد شده است که  از لحاظ وزن 12 درصد رشد داشته است.

غلامی عمده واردات استان را از 5 کشور امارات، چین، ترکیه، هنگ کنگ و  قطر عنوان کرد و گفت: عمده کالای وارداتی شامل گلیسیرین، ورق فولادی، شمش آلومینیومی، آنتی اکسیدان‌ها، مواد اولیه دارو، موز سبز، اسانس خوراکی، اسانس‌های بهداشتی ، اجزا و قطعات ماشین آلات خط تولید است. 

وی در ارتباط با مبارزه با قاچاق کالا و ارز بیان کرد: 2 پرونده در فروردین ماه توسط گمرک کشف شده که جهت سیر مراحل قضایی به مراجع ذیربط ارسال شده است، همچنین در این مدت  47 پرونده از سایر نهادهای کاشف توسط مرجع رسیدگی به گمرک ارجاع  که کار تطبیق اسناد و تعیین ارزش آن توسط گمرکات استان انجام شده است.  

سرپرست گمرکات استان مرکزی افزود: مجموع درآمدهای وصولی گمرکات استان مبلغ یک هزار و 203 میلیارد ریال بوده که رشد 52 درصدی به همراه داشته است، از این رقم مالیات بر ارزش افزوده با  600 میلیارد ریال و رشد 12 درصدی را پشت سر گذاشته است.  

غلامی خاطرنشان کرد: همچنین در رویه کارنه تیر و ترانزیت مقصد مجموعا تشریفات گمرکی 40 هزار تن کالا  انجام شده است که از لحاظ وزن رشد 37 درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل نشان می‌دهد.

انتهای پیام/711/

دیگر خبرها

  • افزایش ۹ درصدی صادرات کالا از مازندران
  • رشد ۲۳ درصدی ارزش صادرات از استان مرکزی
  • دست آفریده های زنان شهرتهران، در راه صادرات
  • موتور محرک اقتصاد در کشور مشارکت مردم است
  • حجاب مانعی برای پیشرفت نیست
  • تفاوت فرمانداری ویژه با فرمانداری عادی چیست؟
  • نقش کارگران در جهش تولید و رونق اقتصاد کشور انکارناپذیر است
  • واکنش ایلان ماسک به توافق بلندمدت آمریکا با اوکراین
  • قم قطب صنعت کفش ماشینی کشور
  • پرداخت ۱۲۰ درصدی تسهیلات مشاغل خانگی شهر همدان