Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش رویترز، دانشگاه جانز هاپکینز آمار قربانیان کرونا را در سراسر جهان ۵.۲۶ میلیون نفر اعلام کرده است.  این بیماری تریلیون ها دلار  از بازده اقتصادی را از بین برده و زندگی میلیاردها نفر را زیر و رو کرده است.

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایرنا، «سارا گیلبرت» یکی از سازندگان واکسن آسترازنکا و استاد واکسن شناسی در دانشگاه آکسفورد گفت: حقیقت این است که مورد بعدی می تواند بدتر باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

می تواند مسری تر یا کشنده تر یا توامان دو مسری تر و کشنده تر باشد. این آخرین باری نخواهد بود که یک ویروس زندگی و معیشت ما را تهدید می کند. 

گیلبرت گفت: جهان باید مطمئن شود که برای حمله ویروسی بعدی آمادگی بهتری دارد. پیشرفت‌هایی و دانشی که به دست آورده‌ایم، نباید از دست برود.

کارشناسان بهداشت می‌گویند، تلاش‌ها برای پایان دادن به همه‌گیری کووید-۱۹ نابرابر و پراکنده بوده است که با دسترسی محدود به واکسن‌ در کشورهای کم‌درآمد مشخص می شود. این در حالی است «سالم‌ها و ثروتمندان» در کشورهای ثروتمند دزهای تقویتی واکسن کرونا زده اند.

گروهی از کارشناسان بهداشتی که توسط سازمان جهانی بهداشت برای بررسی نحوه مدیریت همه‌گیری SARS-CoV-۲ تشکیل شده است، خواستار تأمین دائمی بودجه و توانایی بیشتر برای بررسی بیماری‌های همه‌گیر از طریق یک معاهده جدید شده‌اند. یک پیشنهاد ارائه بودجه جدید دست کم ۱۰ میلیارد دلار در سال برای آمادگی در برابر همه گیری است.

شیوع کووید-۱۹ اولین بار در اواخر سال ۲۰۱۹ در چین شناسایی شد. محققان در مدت بی سابقه کوتاهی موفق به ساخت واکسن‌هایی علیه این ویروس شدند.

گیلبرت در مورد سویه جدید اومیکرون نیز گفت: پروتئین اسپایک سویه اومیکرون کرونا حاوی جهش هایی است که باعث افزایش قدرت سرایت این ویروس می شود. همچنین تغییرات اضافی در این سویه از کرونا وجود دارد که  می تواند به این معنی باشد که آنتی‌بادی‌های القا شده توسط واکسن‌ها یا عفونت های قبلی سایر گونه های کرونا، ممکن است در پیشگیری از عفونت با اومیکرون کمتر مؤثر باشند.

وی تاکید کرد: تا زمانی که اطلاعات بیشتری بدست نیاورده ایم باید محتاط باشیم و اقداماتی برای کند کردن گسترش این سویه جدید کرونا اتخاذ کنیم.

منبع: ایرنا پربیننده ترین زمان مناسب نوشیدن قهوه چه وقت است؟ خواص انار و یاقوت‌های آن! ثبت نام واکسن کرونا ( دُز سوم بالای ۴۰ سال ) استرس با مردان چه می کند؟ ویژگی های مهم اُمیکرون شناسایی شد

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: آفریقا جنوبی ویروس کرونا همه گیری کرونا واکسن آسترازنکا سویه جدید کرونا اومیکرون همه گیری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۵۸۶۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!

اخیرا محققان هلندی خبر فوت مردی که ۶۱۳ روز به بیماری کرونا مبتلا بود گزارش کردند. این مرد به‌دلیل ابتلا به نقص ایمنی نتوانست بیماری کرونا را شکست دهد.

این مرد ۷۲ ساله هلندی، که نام او فاش نشده است، به نقص ایمنی شدیدی مبتلا بود و سال ۲۰۲۲ گرفتار یکی از گونه‌های ویروس کرونای اُ-میکرون شد. او پیش از ابتلا چند بار واکسن کوید۱۹ هم زده بود. از همان زمان او هر بار که آزمایش کرونا می‌داد، مثبت می‌شد و این بیماری آنقدر ادامه یافت تا سرانجام مرد نگون‌بخت اکتبر سال گذشته فوت کرد.

بیماری کرونای این مرد ۲۰ ماه طول کشید که طولانی‌ترین مورد در نوع خود بوده است. پزشکان برای کمک به او درمان‌های گوناگونی را پیشنهاد داده بودند که متاسفانه هیچ‌کدام فایده نداشت.

سیستم ایمنی بدن او آنقدر قوی نبود تا بتواند با ویروس کرونا مبارزه کند. حتی داروهای پادتن هم به‌کارش نیامدند.

بیماران مبتلا به کرونا معمولا پس از گذشت چند روز یا نهایت چند هفته درمان می‌شوند اما این مرد ۷۲ ساله، ۶۱۳ روز گرفتار این بیماری بود.

محققان در بررسی‌های این بیمار متوجه وجود حدود ۵۰ جهش ویروس کرونا در بدن شده بودند. این جهش‌ها توانسته بودند در سیستم ایمنی بدن این مرد اختلال ایجاد کنند که در نهایت جان او را گرفتند.

دیگر خبرها

  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • اگر برای خرید کشنده فاو در بورس تردید دارید، این مقاله را بخوانید
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • زخم‌های دیابت، کشنده‌تر از سرطان
  • معامله ۴.۸ میلیون تن سیمان در بورس کالا در نخستین ماه امسال
  • ۷میلیون ایرانی مبتلا به دیابت؛ زخم‌های دیابت، از سرطان کشنده‌تر است
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • شکایت بازیکن فرانسوی از فایزر و بیونتک به دلیل عوارض واکسن کرونا
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!
  • اگر برای خرید کشنده فاو در بورس تردید دارید، بخوانید