Web Analytics Made Easy - Statcounter

طرح مدیریت هوشمند بالاخره اجرایی شد، اما به شکلی عجیب و با تعجیلی یک هفته‌ای و سوال برانگیز!   به گزارش «تابناک»، اوایل شهریورماه طرحی در دستور کار ستاد ملی مقابله با کرونای کشورمان قرار گرفت که هدف از آن، ایجاد تغییرات اساسی در محدودیت‌های کرونایی وضع شده در کشورمان و بازگشت زندگی به روال عادی بود. طرحی که ابتدا قرنطینه هوشمند نامیده می‌شد و وزیر بهداشت بر اجرای قریب الوقوع آن با سرعت گرفتن واکسیناسیون در کشور تاکید داشت، اما اجرایش بار‌ها به دلایل ناگفته به تعویق افتاد و در نهایت ستاد ملی تصمیم به اجرای آن به صورت پایلوت در چند استان کشورمان گرفت، اما این تدبیر هم نتوانست به تاخیر‌ها در اجرای آن پایان دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


تاخیر‌هایی که تکرارشان موجب شکل گیری گمانه زنی‌هایی شد که از جمله آن‌ها نگرانی از شیوع سویه جدید ویروس کرونا، اومیکرون در جهان بود. تهدیدی جدید و جدی که حتی موجب شد به رغم سرعت چشمگیر واکسیناسیون علیه کووید ۱۹ در کشورمان، کمیته علمی کرونا خواستار بازنگری در بازگشایی مدارس و دانشگاه‌ها در کشورمان شود که البته در نهایت مورد تایید ستاد ملی مقابله با کرونا قرار نگرفت و تغییری در تصمیمات اتخاذ شده به وجود نیاورد.
این در حالی بود که گزارش‌های منتشر شده از جلسات ستاد ملی حکایت از مسکوت ماندن طرح قرنطینه هوشمند داشت. سکوتی که به شکلی عجیب در ساعات گذشته شکسته شد و به فاصله کوتاهی به اجرای این طرح در کشورمان گره خورد تا موجبات شگفتی بسیاری را فراهم آورد، آن هم در شرایطی که سوالات و ابهامات زیادی در خصوص چگونگی اجرای این طرح –که حالا مدیریت هوشمند نام دارد-، مطرح است و اساسا اطلاعات چندانی درباره آن به مردم داده نشده است.
اما درباره چه شروعی سخن می‌گوییم و چرا آن را عجیب می‌خوانیم؟ برای یافتن پاسخ این سوال لازم است به واپسین ساعات روز گذشته بازگردیم که معاون «بهداشت» وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشورمان در گفتگو با یک خبرگزاری وعده اجرای طرح مدیریت هوشمند از امروز را داد، بی آنکه چنین خبری در پایگاه وزارت بهداشت منتشر شده یا هیچ مقام مسئولی در این خصوص اظهار نظر کرده باشد. خبری که با گره خوردن به سکوت مسئولان در این خصوص تا پایان ساعت کاری امروز، اوضاع را عجیب‌تر کرد تا در نهایت در گفت و گوی یکی دیگر از مسئولان وزارت بهداشت با شبکه خبر، مشخص شود که صحت داشته است.
آن گونه که معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت بعد از ظهر امروز در گفتگو با رسانه ملی مطرح کرد، این طرح از امروز اجرایی شده و بر اساس آن «در گام نخست بلیت خطوط ریلی، هوایی و برون شهری به افراد واکسن نزده‌ها فروخته نمی‌شود.» ممنوعیتی که با رونمایی از سامانه «سکوی امید» اجرایی خواهد شد که در مراجعه به آن، دو شرط مهم برای خرید بلیت اعمال خواهد شد: «بعد از ثبت کد ملی افراد، ۲ استعلام سامانه‌ای از وزارت بهداشت دریافت می‌شود؛ اولا فرد واکسن تزریق کرده باشد و دوما فرد بیمار نباشد.»
آن گونه که فرهادی گفته، وزارت کشور ناظر سامانه سکوی امید است که با سامانه‌های وزارت بهداشت در ارتباط است و بر اساس تدابیر اتخاذ شده در آن، «ناوگان هوایی به دلیل داشتن سیستم تهویه مناسب با صد درصد ظرفیت و ناوگان ریلی و زمینی نیز با حداکثر ۸۰ درصد ظرفیت، بلیت می‌فروشند»؛ با این یادآوری که به گفته این مقام مسئول، «پاشنه آشیل طرح مدیریت هوشمند، نظارت بر روند اجرای طرح است»!
تامل در سخنان معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت به خوبی نشان می‌دهد که به رغم اجرای این طرح از روز جاری، هنوز نگرانی در خصوص نظارت بر روند اجرای آن مرتفع نشده است. اشکالی که می‌تواند در فرجام این طرح تاثیر گذاشته و حتی به تغییر و یا توقف آن در آینده منجر شود. دورنمای نامطلوب طرحی که ماه هاست در دست مطالعه و بررسی قرار دارد، اما بی آنکه اجرایش در ستاد ملی مقابله با کرونا مصوب شود، در دست اجرا قرار گرفته است، آن هم یک هفته مانده به رسیدن آخرین موعد اجرای در نظر گرفته شده برایش!
این نکته‌ای است که از خلال بررسی نامه امروز معاونت امنیتی و انتظامی وزارت کشور به دست می‌آید که در آن بر اجرای طرح در ۵ فاز (مرحله) تاکید شده و یادآوری شده که موعد اجرای فاز نخست طرح، روز یکشنبه، ۲۱ آذرماه خواهد بود؛ موعدی که پیش از رسیدنش «طرح مدیریت هوشمند کرونایی در بستر سامانه امید» اجرایی شده و نه چرایی این تعجیل توضیح داده شده و نه معلوم است که ساختار‌های مورد نیاز برای اجرای آن فراهم آمده و آغاز به فعالیت کرده اند یا خیر؟! اتفاقی که قطعا بدترین شروع برای طرحی است که قرار است در همه امور روزمره جامعه به کار بسته شود و به مدد آن شرایطی فراهم آید که به تاکید مسئولان، همزیستی با کرونا را مقدور خواهد کرد!  

منبع: تابناک

کلیدواژه: آلودگی هوا اومیکرون مذاکرات وین مازوت فرامرز صدیقی کوهرنگ ویروس کرونا قرنطینه هوشمند مدیریت هوشمند همزیستی با کرونا وزارت کشور وزارت بهداشت آلودگی هوا اومیکرون مذاکرات وین مازوت فرامرز صدیقی کوهرنگ طرح مدیریت هوشمند وزارت بهداشت اجرای طرح اجرای آن ستاد ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۵۹۹۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز بارگذاری مدارک پذیرفته‌شدگان «آزمون‌ آموزگاری»/ مراحل گزینش و مدارک امتیازآور

امکان تکمیل و بارگذاری مدارک پذیرفته‌شدگان اولین مرحله آزمون آموزگاری از امروز فراهم و متقاضیان در مهلتی ۴ روزه می‌توانند با مراجعه به سامانه my.medu.ir مدارک خود را جهت ارزیابی، بارگذاری کنند.

به گزارش ایسنا، نتایج آزمون آموزگاری هفته گذشته (سوم اردیبهشت) اعلام شد و در حالی که قرار بود امکان بارگذاری مدارک معرفی‌شدگان چند برابر ظرفیت از پنجم اردیبهشت امکان‌پذیر شود اما بدلیل عدم فعال شدن سامانه، این امر با تاخیر و از امروز آغاز شد.

اسامی چند برابر ظرفیت آزمون استخدامی ویژه رشته شغلی آموزگاری سال ۱۴۰۳ وزارت آموزش‌وپرورش سوم اردیبهشت اعلام شد که بنابر اظهارات معاون وزیر آموزش و پرورش، سه برابر ظرفیت جذب در آموزش و پرورش، در آزمون پذیرفته‌ شده‌اند که این افراد برای مرحله «ارزیابی تکمیلی» و گزینش می‌توانند از امروز (هشتم اردیبهشت ۱۴۰۳) با مراجعه به درگاه my.medu.ir  بخش جذب و استخدام (کارا) نسبت به تکمیل نمون‌برگ‌ها و بارگذاری کلیه اسناد و مدارک مورد نیاز در سامانه اقدام کنند. 

پیش از این اعلام شده با پایان فرآیند «ارزیابی تکمیلی»، اواسط خردادماه نیز «نتایج قطعی» و نهایی آزمون توسط سازمان سنجش اعلام و در نهایت حدود ۲۸ هزار نفر به کادر آموزشی در دوره ابتدایی اضافه خواهند شد.

ارزیابی تکمیلی و گزینش شامل بررسی مدارک و مستندات خوداظهاری ثبت‌نام، معاینات پزشکی، بررسی صلاحیت‌های عمومی گزینش، سنجش و ارزیابی تکمیلی است.

مراحل بررسی مدارک، معاینات پزشکی، سنجش و ارزیابی تکمیلی و گزینش

مرحله اول: داوطلب لازم است در زمان تعیین شده در بخش تذکر مهم، با ورود به سامانه جذب و استخدام (کارا) در کارپوشه تعریف شده برای وی، نسبت به تکمیل نمون‌برگ‌ها و بارگذاری کلیه اسناد و مدارک لازم اقدام کند. بدیهی است عدم مراجعه و یا عدم تکمیل نمون‌برگ‌ها در زمان مقرر به منزله انصراف تلقی خواهد شد. بر این اساس داوطلب از فرایند استخدام در آموزش و پرورش حذف خواهد شد.

همچنین با توجه به این‌که مقرر است تکمیل نمون‌برگ اطلاعات فردی داوطلبان جهت بررسی صلاحیت‌های عمومی گزینش از طریق سامانه جذب و استخدام (کارا) انجام گیرد؛ ضروری است پس از انتشار اسامی در درگاه اطلاع‌رسانی سازمان سنجش آموزش کشور در زمان تعیین شده به سامانه مذکور مراجعه نموده و نسبت به تکمیل دقیق نمون‌برگ اطلاعات فردی و بارگذاری مدارک مورد نیاز شامل عکس پرسنلی، تصویر تمامی صفحات شناسنامه و تصویر کارت ملی، تصویر آخرین مدرک تحصیلی، تصویر مدارک مربوط به کسب مقام یا رتبه‌های علمی، فرهنگی و هنری، ورزشی، قرآنی و ... تصویر گواهی معتبر اشتغال در آموزش و پرورش، تصویر سوابق ایثارگری داوطلب و خانواده درجه یک و تصویر سوابق فعالیت‌های سیاسی و اجتماعی در نهادهای انقلابی و امور عام‌ُالمنفعه مانند بسیج و ... اقدام کنند.

بدیهی است عواقب ناشی از عدم تکمیل و یا ارسال ناقص فرم مزبور و همچنین عدم ارسال مدارک مورد نیاز در زمان مقرر، متوجه داوطلب خواهد بود.

ضروری است از کاربرگ اطلاعات فردی تکمیل شده یک نسخه پرینت تهیه شده و ضمن الصاق یک قطعه عکس پرسنلی به آن، پرینت مزبور در مرحله بررسی اسناد و مدارک تحویل همکاران گزینش‌گر مستقر در محل شود.

مرحله دوم: داوطلب معرفی شده (واجد شرایط) می‌بایست جهت تصدیق و تأیید اسناد و مدارک خوداظهاری زمان ثبت‌نام در آزمون و بررسی سوابق و فعالیت‌های آموزشی، پژوهشی که در سامانه جذب و استخدام (کارا) بارگذاری نموده است و همچنین بررسی ویژگی‌های جسمانی و روانی(معاینات پزشکی)، مطابق زمان تعیین شده در سامانه جذب و استخدام (کارا) به مراکز تعیین شده از سوی اداره کل آموزش و پرورش استان مربوطه مراجعه نماید. به داوطلبان توصیه می‌شود به منظور تسریع در امور فرایند بررسی، در مهلت تعیین شده برای پیگیری امور مربوطه مراجعه نمایند.

مرحله سوم: پس از طی اقدامات مربوطه در مراحل قبل و دریافت معرفی نامه عکس‌دار از کارگروه مرحله دوم، داوطلب می‌بایستی با در درست داشتن پرینت کارنامه اولیه صادره از سازمان سنجش آموزش کشور و کارت ملی، طبق زمان تعیین شده در کارپوشه داوطلب در سامانه جذب و استخدام (کارا)، جهت سنجش و ارزیابی تکمیلی به حوزه ارزیابی تعیین شده مراجعه کند.

تذکر: با توجه به این‌که سنجش و ارزیابی تکمیلی در حوزه‌های ارزیابی به صورت گروهی انجام می‌گیرد، عدم مراجعه داوطلب در روز، ساعت و تاریخ تعیین شده، به منزله انصراف تلقی خواهد شد. ساعت مراجعه در حوزه‌های سنجش و ارزیابی تکمیلی نوبت صبح ۶:۳۰ و در نوبت بعدازظهر ساعت ۱۳:۰۰ است.

مرحله چهارم: داوطلب مکلف است بعد از انجام مرحله اول، برای انجام فرایند گزینش، مطابق زمان تعیین شده توسط هسته گزینش استان از طریق سامانه جذب و استخدام (کارا) جهت بررسی صلاحیت‌های عمومی گزینش به محل تعیین شده، مراجعه نماید.

نکته: با توجه به مفاد دفترچه آزمون، عدم مراجعه داوطلب در مهلت مقرر برای فرایند ارزیابی تکمیلی و زمان تعیین شده برای حضور داوطلب برای هر یک از مراحل فوق‌الذکر، به منزله انصراف از استخدام در آموزش و پرورش تلقی خواهد شد.

مدارک امتیازآور


۱۰) عناوین مدارک امتیازآور مربوط به سوابق و فعالیت‌های آموزشی، پژوهشی بر اساس اصلاحات دفترچه آزمون به شرح زیر آماده شود:


ـ کسب مقام در مسابقات و رویدادهای معتبر علمی، ادبی، فرهنگی، هنری، ورزشی، تربیتی، آموزشی و فناوری 
ـ مستندسازی تجربیات و سوابق تدریس و فعالیت در مراکز آموزش عالی، گروه‌های جهادی، مدارس، مراکز فرهنگی، تربیتی و تحقیقاتی با ارائه مدارک معتبر از مراجع ذیربط و بیمه
ـ گواهی معتبر مهارت‌ها و رتبه‌های علمی، ادبی، فرهنگی، هنری، ورزشی، تربیتی، آموزشی و فناوری
ـ تقدیرنامه‌های مرتبط در سطح (امتیاز بر اساس سطوح کسب تقدیرنامه)

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کشف و ضبط بیش از ۴ تن لبنیات سنتی غیربهداشتی در کرمانشاه
  • راه‌اندازی سامانه مدیریت هوشمند پارک حاشیه‌ای خودرو در اردبیل
  • آیین نامه توزیع دارو بر بستر سکو‌های اینترنتی ابلاغ شد
  • آغاز بارگذاری مدارک پذیرفته‌شدگان «آزمون آموزگاری» + مراحل گزینش و مدارک امتیازآور
  • بلیت هواپیما و دیگر سامانه های حمل و نقل برای معلولان نیمه بها شد
  • جوجه ریزی بدون دریافت گواهی بهداشت ‌غیرمجاز است
  • آغاز بارگذاری مدارک پذیرفته‌شدگان «آزمون‌ آموزگاری»
  • امکان خرید بلیت نیم‌بها از سامانه‌های حمل‌ونقل ریلی و هوایی برای معلولان شدید
  • آغاز بارگذاری مدارک پذیرفته‌شدگان «آزمون آموزگاری»
  • آغاز بارگذاری مدارک پذیرفته‌شدگان «آزمون‌ آموزگاری»/ مراحل گزینش و مدارک امتیازآور