Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/مرکزی استاندار مرکزی گفت: ارتباطات دانشگاه‌ها نباید منحصر به صنایع شود بلکه امروز این ارتباط می‌بایست با دستگاه‌های اجرایی صورت بگیرد.

فرزاد مخلص‌الائمه عصر روز گذشته، دوشنبه ۱۵ آذرماه در نشست استانی هم‌اندیشی راهکارهای بهبود ارتباط دانشگاه با صنعت و جامعه اظهار کرد: در حال حاضر حدود ۶۰ کمیسیون اجرایی در استانداری برگزار می‌شود که حضور یک نماینده از دانشگاه‌ها جهت پیگیری حوزه‌های پژوهشی و حضور مدیران پژوهشکده‌ها در کارگروه‌های مرتبط الزامی‌ است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در حال حاضر حدود ۶۶ دانشگاه با ۶۰ هزار دانشجو و ۵ هزار استاد در استان مرکزی فعالیت دارند. استانداری آمادگی حرکت به ‌سمت دانشگاه‌ها را دارد و نیاز است دانشگاه‌ها نیز نقش خود را در امور استان افزایش دهند.

مخلص‌الائمه ضمن اشاره به جنگ همه جانبه و تمام عیار اقتصادی در چند سال اخیر توضیح داد: سرپا بودن امروز کشور به دلیل تلاش‌هایی است که در چندسال اخیر جهت دور زدن تحریم‌ها و خنثی‌سازی آنها صورت گرفته است. هرچند شاخص‌های اقتصادی امروز شاخص‌های نامناسبی است و کشور در شرایطی به دولت جدید واگذار شد که رشد اقتصادی، بهره‌وری و سرمایه‌گذاری در کشور صفر و نرخ تورم بالای ۴۰ الی ۵۰ درصد بوده و مخارج کشور از طریق فروش پیشاپیش اوراق سهام و قرضه تامین شده است.

وی با اشاره به دو بخش صنعت دولتی و عمومی تصریح کرد: فعالیت‌های بخش دولتی با ۵۰ سال قدمت ناکارآمد بوده است و بخش خصوصی نقش و تاثیر موفق‌تری در این سالها داشته است و با عملکرد بهینه به تامین منافع خود می‌پردازد.

مخلص‌الائمه گفت: با وجود مشکلات فراوان در صنایع استان مرکزی می‌بایست دانشگاه‌ها با حضور حداکثری در عرصه‌های صنعت و کشاورزی در بهبود شرایط استان کوشا باشند.

انتهای‌پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی استان مرکزی دانشگاه صنعت اراك دانشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۶۱۳۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۵۰۰ کلاس درس به فضای آموزشی سیستان و بلوچستان اضافه شد

استاندار سیستان و بلوچستان با بیان اینکه بهره‌مندی از ثروت دریا با ایجاد رشته‌های دانشگاهی مرتبط امکانپذیر است، گفت: از اول دولت تاکنون ۴۵۰۰ کلاس درس به فضای آموزشی استان سیستان و بلوچستان اضافه شده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زاهدان، محمد کرمی در جلسه تجلیل از اساتید برتر دانشگاه سیستان و بلوچستان اظهار داشت: دانشگاه باید محور توسعه و تحول باشد چرا که عدم ارتباط صنایع با دانشگاه سبب ورشکستگی صنعت خواهد بود. با توجه به رشد سریع فناوری‌ ارتباط صنعت و دانشگاه بسیار مهم است.

استاندار سیستان و بلوچستان گفت: شرکت‌ها و تعاونی‌های دانش بنیان باید توسط اساتید راه‌اندازی و راهبری شوند تا شاهد تولید محصولات نوین و مورد مطالبه و نیاز مردم باشیم.

وی با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری بیان داشت: هر کاری با پشتوانه علمی همراه با موفقیت است و همه بخش‌های دانشگاهی باید در راستای توسعه و رشد علمی تلاش کنند.

کرمی اذعان کرد: 30 نهاد تربیتی و فرهنگی داریم ولی مجموعه اصلی و راهبردی نظام آموزش و پرورش است که در دو حوزه تربیتی و مهارتی دانش آموزان فعالیت می کند.

استاندار تصریح کرد: بیشترین اعضای جامعه‌ بیکاران؛ فارغ التحصیلان دانشگاهی هستند، بنابراین باید دانش آموزان را با مهارت‌های علمی و تخصصی پرورش دهیم تا دانشجویان توانمند ما نیروی متخصص و پرکار باشند.

وی بیان داشت: فرزندان استان سیستان و بلوچستان استعداد بالایی دارند که معلمان راهبر آنها برای تحرک علمی و بارش فکری هستند. اگر بهترین مدارس هم ساخته شود ولی معلمان و اساتید توانمند نداشته باشیم مسلماً خروجی مناسبی نخواهیم داشت.

استاندار سیستان و بلوچستان با اشاره به اقدامات توسعه‌ای استان افزود: طرح‌های بزرگی در زمینه زیرساخت‌ها، راه‌ و ... در حال اجرا است.

وی اذعان کرد: 5 طرح آبرسانی‌ بزرگ که بالغ بر چند هزار میلیارد تومان اعتبار تاکنون هزینه شده، گازرسانی به همه شهرهای استان، طرحهای توسعه‌ای برق، شیلات، اقتصاد، تجارت، اقتصاد دیجیتال و اقتصاد گردشگری جزو طرحهای زیرساختی استان است.

کرمی بیان داشت: از اول دولت تاکنون 4500 کلاس درس به فضای آموزشی استان سیستان و بلوچستان اضافه شده است. آب دریا، موجودات، محصولات کشاورزی و ارتباط با کشورهای جهان از طریق دریا جزو پتانسیل اقتصاد دریا است.

استاندار سیستان و بلوچستان گفت: محصولات کشاورزی این استان بی‌نظیر است که باید با روش‌های علمی و آموزش‌ روش‌های نوین در توسعه این محصولات اقدامات لازم انجام شود.

وی با اشاره به اینکه در سال‌های قبل 30 درصد بخش طیور و مرغداری در داخل استان تامین می‌شد، اضافه‌کرد: ولی اکنون این رقم به 80 درصد رسیده و با رفع موانع تولید و تسریع در صدور مجوزها به بالای 100 درصد خواهیم رساند.

کرمی با تاکید بر عدم خام فروشی مواد معدنی، گفت: ساخت هفت کارخانه فرآوری مس آغاز شده که بزودی اولین کارخانه مس و طلا افتتاح خواهد‌ شد.

کرمی به تربیت نیروی ماهر و متخصص با توجه به گسترش فعالیت‌های توسعه‌ای اقتصادی تاکید کرد.

استاندار تصریح کرد: مرز خاکی و آبی، ارتباط با گستره جهانی و آسیای میانه و چین، بنادر استان، فعال کردن کریدورها، قراردادهای مشترک با شرکت‌های چند ملیتی از مزیت‌های توسعه‌ای استان است.

وی با مخاطب قرار دادن مسئولان بیان داشت: انجام کار برای رضایت پروردگار، برنامه‌ریزی، نوآوری و مطالعه و کار علمی را در نظر داشته باشند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حضور هلال احمر از سیل دشتیاری تا جنگ غزه مایه افتخار است
  • ۴۵۰۰ کلاس درس به فضای آموزشی سیستان و بلوچستان اضافه شد
  • رضایت استاندار قزوین از اجرای طرح «دختران حاج قاسم»
  • سازمان تامین اجتماعی در تحقق شعار سال نقش کلیدی دارد
  • فعالان اقتصادی به کنسرسیوم توسعه اقتصادی امیرکبیر ملحق شوند
  • رشته شیلات به رشته های تحصیلی محقق اردبیلی افزوده می شود
  • تشریح اقدامات مدیریت بحران خراسان جنوبی در سیل اخیر
  • تامین اعتبار مطالعات چهار پروژه شیلات استان اردبیل
  • اعلام نتایج آزمون استخدامی دانشگاه فرهنگیان
  • دستگاه های اجرایی تنگستان در برگزاری مراسم سوم خرداد همکاری کنند