Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-05-03@00:09:28 GMT

کرونا پژوهش‌های دانشگاهی را به تعویق انداخت

تاریخ انتشار: ۱۶ آذر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۸۶۳۴۵۲

کرونا پژوهش‌های دانشگاهی را به تعویق انداخت

 بهنام بهاری معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل در گفت‌وگو با خبرنگار ایسکانیوز در اردبیل، با اشاره به چالش‌های پیش‌روی دانشجویان در دوران کرونا و پساکرونا در دانشگاه، گفت: متاسفانه در دوران همه‌گیری کرونا شاهد از بین رفتن روابط دانشگاهی پویا و سازنده و روابط اجتماعی میان دانشجویان و اساتید بودیم که بهبود این وضع در دوران پساکرونا هم با مشکلاتی همراه خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه در دوران همه‌گیری کرونا با کاهش جذب دانشجو در دانشگاه‌ها روبرو شدیم و بیشتر داوطلبان کنکور در آزمون حضور نیافتند، افزود: دانشجویان فعلی نیز به دلیل مجازی‌شدن فعالیت‌های علمی دانشگاه‌ها، شاهد تعویق در خصوص پژوهش‌ها، پایان‌نامه‌ها و رساله‌های خود بودند.

بهاری طولانی‌مدت شدن زمان تحصیل دانشجویان در دوران کرونا را دغدغه اساسی خانواده‌ها دانست و ادامه داد: در دوران کرونا جایگزین مناسبی برای سفرهای میدانی، مسابقات دانشجویی و مبادلات دانشگاهی فراهم نبود که امید می‌رود در دوران پساکرونا شاهد از سرگیری بازدیدهای علمی میدانی، مسابقات دانشجویی در زمینه‌های مختلف آموزشی، فرهنگی، دانشجویی و ورزشی باشیم.

عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل با اشاره به افزایش تمایل به مشارکت در آموزش مجازی در دوران پساکرونا خاطرنشان کرد: در حال حاضر بیشتر دانشجویان با آموزش و آزمون مجازی موافق هستند و مشارکت خوبی دارند که پیش‌بینی می‌شود با بهبود وضعیت و حضوری شدن دانشگاه‌ها، دانشجویان رغبتی به آموزش حضوری نداشته باشند و خواستار تداوم آموزش و آزمون مجازی باشند. این در حالی است که برخی دانشجویان نیز خواستار تسریع در حضوری‌شدن دانشگاه‌ها هستند و آموزش مجازی را مفید نمی‌دانند.

وی با بیان اینکه با آموزش مجازی در دانشگاه‌ها شاهد افزایش بار کاری اساتید در خصوص ضبط فیلم تدریس و غیره بودیم، ادامه داد: این مهم را نیز باید مدنظر قرار دهیم که علی‌رغم تلاش اساتید دانشگاه‌ها برای برگزاری کلاس‌های مجازی به نحو احسن، کیفیت آموزش مجازی به دلیل عدم توجه به بسترها، زیرساخت‌ها و فناوری‌های سخت‌افزاری و نرم‌افزاری در گذشته، نسبت به آموزش حضوری کمتر بوده است.

این استاد دانشگاه، کاهش اعتماد جامعه به قدرت حل مساله دانشگاه در دوران کرونا را یادآور شد و گفت: در این دوران، کاهش تمرکز و عدم جدیت در برگزاری کلاس‌ها، کاهش دسترسی به اساتید و بی‌برنامه بودن در آموزش‌ها را می‌توان از عوامل تشدید این موضوع عنوان کرد.

عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل اتخاذ رویکرد جدید در خصوص اقتصاد آموزش عالی در دوران پساکرونا را لازم و ضروری دانست و تصریح کرد: در دوران پساکرونا باید با ایجاد تیم‌های قوی در زمینه‌های پشتیبانی، فناوری و آموزشی دانشگاه‌ها، شاهد نگاهی نو به روند اجرای رساله‌ها و پایان‌نامه‌ها باشیم.

خبرنگار: علی انوار

انتهای پیام /

کد خبر: 1121066 برچسب‌ها کرونا آموزش مجازی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: کرونا آموزش مجازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۶۳۴۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاهیان پیشرفت‌های کشور را روایت کنند

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی رحمتی در مراسم گرامیداشت روز معلم در دانشگاه آزاد اسلامی تبریز پیشرفت‌های چشمگیر در کشور را مدیون دانشگاه‌ها و دانشگاهیان دانست و با بیان اینکه این پیشرفت‌ها باید توسط خود دانشگاهیان روایت شود گفت: هر استاد دانشگاه و هر دانشجو می‌تواند یک رسانه باشد و امیدآفرینی کند.

وی با تاکید بر اینکه باید دانشگاه و تلاشگران آن را قدر دانست افزود: اینکه بیش از ۱۵ میلیون دانشجو فارغ‌التحصیل شده و سه میلیون نفر از آنها مشغول تحصیل هستند به برکت مجاهدت‌های علمی دانشگاه‌هاست.

وی با بیان اینکه پیشرفت‌ها را باید گفت تا جوانان به آینده امیدوار شوند گفت: توقف در مسیر رشد و تعالی معنی ندارد.

استاندار آذربایجان شرقی به سیر تحول در نسل‌های مختلف دانشگاه‌ها اشاره کرد و اظهار داشت: زمانی آموزش در مراکز دانشگاهی محور بود، بعد از آن تحقیقات اولویت یافت و امروز کارآفرینی در کنار آموزش و تحقیق ماموریت اصلی دانشگاه‌هاست.

وی با اشاره به اینکه در دانشگاه آزاد ارتباط خوبی بین دانشگاه و صنعت به وجود آمده که مایه امیدواری است افزود: دانشگاه آزاد به دلیل برنامه‌ریزی دقیق و اتکا به ظرفیت‌های درونی خود دستاورد‌های خوبی داشته است.

رحمتی ابراز امیدواری کرد که دانشگاه آزاد در حوزه مهارت‌آفرینی نیز موفقیت‌های خوبی کسب کند گفت: دستاورد‌های دانشگاهی خوب روایت و منعکس نمی‌شود و مراکز دانشگاهی باید از ظرفیت‌های رسانه‌ای و فضای مجازی برای تبیین و روشنگری و آگاهی‌بخشی به مردم استفاده کنند.

دیگر خبرها

  • سرکوب دانشجویان آمریکایی توسط پلیس نقاب دروغین حقوق بشر را از چهره ایالات متحده انداخت
  • خیزش دانشجویان جهان مهر تأییدی بر متخاصم بودن صهیونیست ها است
  • پردیس‌های آمریکا علیه جنگ غزه
  • دانشگاهی‌ها و نمایندگان درباره جنبش دانشجویی آمریکا چه گفتند؟
  • دانشگاهیان پیشرفت‌های کشور را روایت کنند
  • میزبانی دانشگاه قم از یک لاله‌ گمنام دفاع مقدس
  • نامه سرپرست دانشگاه گیلان به ۳۸ نفر از روسای دانشگاه های آمریکا
  • ۱۲ حکم رئیس دانشگاه تهران برای بزرگداشت سنت دانشگاهی ایران صادر شد
  • امیدواریم روزبه‌روز شاهد بیداری بیشتر ملت‌ها باشیم
  • بیانیه جامعه دانشگاهی آزاد کرمانشاه در اعلام همبستگی با دانشجویان آمریکا