Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/فارس مدیر حرکت‌های جهادی بسیج سازندگی فارس بیان اینکه برخی مواقع نیازهایی وجود دارد که دستگاه متولی به تنهایی قادر به رفع آن نیست، مصداق این مدعا را دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل در دوران کرونا و ورود گروه‌های جهادی در این باره عنوان کرد.

میثم‌ فضل‌الله‌پور سه‌شنبه ۱۶ آذر در جمع خبرنگاران با اشاره به برگزاری رزمایش مقتدرانه ۱۲ هزار نفری جهادگران در هفته بسیج به تشریح اقدامات انجام شده در این رزمایش پرداخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او اظهار کرد: گروه‌های جهادی سه گانه؛ محله محور، جغرافیا محور و گروههای جهادی قشری و تخصصی فارس با رویکرد مساله محور با احصاء و دسته بندی اولویت‌ها و نیازمندیهای مردم مناطق کم برخوردار روستایی و مناطق حاشیه نشین شهری در قالب رزمایش ۱۲۰۰۰ نفری در هفته بسیج به خدمت رسانی پرداختند و برنامه‌های پیش بینی شده خود را به اجرا در آورند.

مدیر حرکت‌های جهادی بسیج سازندگی فارس با اشاره به جزئیات این رزمایش گفت: این رزمایش که برای ۱۲هزار نفر طراحی شده بود با توجه به استقبال گسترده جهادگران با حضور ۱۳ هزار و ۲۵۰ نفر در قالب ۷۴۰ گروه جهادی شکل گرفت و در ۱۰ روز؛ بیش از ۷۵۰ برنامه خدمت رسانی در ۸ عرصه؛ اجتماعی، فرهنگی، آموزشی و تحصیلی، خدماتی، عمرانی، پزشکی، کشاورزی و کمک‌های مومنانه در ۶۰۰ نقطه استان که عمدتا از نقاط محروم و کم‌برخوردار بودند، اجرا شد.

فضل‌الله‌پور افزود: در عرصه عمرانی در مجموع ۲۱۴ برنامه انجام شده که شامل ۱۴۲ مورد مرمت، ۸ مورد تکمیل و ۶۴ مورد ساخت و احداث بوده است‌ همچنین در عرصه بهداشت و درمان ۴۷ برنامه ویزیت عمومی و تخصصی انجام گرفته است. 

او با اشاره به دیگر عرصه‌ها بیان کرد: ۱۵۹ مورد برنامه در عرصه فرهنگی، ۷۱ برنامه علمی، آموزشی و تحصیلی به مردم نقاط محروم استان بویژه دانش آموزان بازمانده از تحصیل انجام شده است علاوه بر آن ۳۰ برنامه در عرصه اجتماعی با تمرکز بر انجام مشاوره‌های پیشگیری از طلاق و اعتیاد و ۹۲ برنامه نیز کمک‌های مومنانه بوده است‌. 

مدیر حرکت‌های جهادی بسیج سازندگی فارس تصریح کرد: ۱۸ برنامه ویژه سرویس و تعمیر لوازم گرمایشی در مناطق کم برخوردار شمال استان، ۴۶ برنامه ویژه خدمت رسانی به خانواده معظم شهدا و ایثارگران و ۱۶ برنامه نیز برپایی میز خدمت با حضور مسئولین محلی بوده است که در این رزمایش انجام شد. 

فضل‌الله‌پور با بیان اینکه گروه‌های جهادی اغلب جوان و دغدغه‌مند هستند و عرصه‌های فعالیت را خود برای محرومیت‌زدایی شناسایی می‌کنند، گفت: برای استفاده بهتر، هدفمندتر و بیشتر از این ظرفیت گروه‌های جهادی عرصه‌هایی مانند حمایت از دانش آموزان بازمانده از تحصیل یا مبارزه با آفت درختان خرما و... با رویکرد مساله محور نیز برای گروه‌ها تعریف می‌شود. 

او با بیان اینکه برخی مواقع نیازهایی وجود دارد که دستگاه متولی به تنهایی قادر به رفع آن نیست، افزود: در این چنین مواردی برای اینکه کار با سرعت بیشتری انجام شود از ظرفیت گروه‌های جهادی استفاده می‌شود مانند دانش آموزان بازمانده از تحصیل که پس از کرونا تعداد آنها رو به افزایش بود گروه‌های جهادی به کمک آموزش و پرورش آمدند تا این مساله مرتفع شود. 

فضل‌الله‌پور عرصه مبارزه با آفت سوسک چوب‌خوار در درختان خرما را برای شهرهای جنوبی استان را از جمله فعالیت گروه‌های جهادی برشمرد و عنوان کرد: این اقدام هم استفاده از ظرفیت گروه‌های جهادی را هدفمند می‌کند و هم به رفع یک مساله از نیاز، مسائل و مشکلات مردم منجر می‌شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی هفته بسیج فارس جهادگران دانش آموزان بازمانده از تحصیل گروه های جهادی فضل الله پور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۶۴۶۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجازه ندهید حتی یک کودک از تحصیل جا بماند

معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد امام خمینی(ره) گفت: تمام موسسات خیریه استان فارس نباید اجازه دهند در شهر، روستا و یا در سطح محلات یک کودک به دلیل فقر از تحصیل جا بماند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از فارس، حبیب آسوده امروز _چهارشنبه پنجم اردیبهشت_ در آئین نکوداشت و تجلیل از از مؤسسات خیریه، گروه‌های جهادی و مراکز نیکوکاری استان فارس اظهار کرد: در هنگام نام بردن از کمیته امداد نه تنها یک نهاد و سازمان خاص در نظام مد نظر است بلکه فرمان تأسیس یک نظام مردم پایه که کنار هم قرار بگیرند و محرومین را فراموش نکنند، مطرح است.

وی افزود: کمیته امداد مبتنی بر موضوع یک نهاد مردمی و برخواسته از مردم و در خدمت به مردم شکل گرفته است.

معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد امام خمینی (ره) به هدف برگزاری این آئین اشاره و تصریح کرد: بیست و مین آئین تجلیل از مؤسسات خیریه، گروه‌های جهادی و مراکز نیکوکاری با دو هدف اساسی تجلیل و تکریم نیکوکاران و مؤسسات خیریه و هدف دوم در راستای ترغیب مردم به مشارکت در امور خیر برگزار می‌شود.

آسوده با اشاره به اینکه هیچ دولتی بدون مشارکت مردم، توسعه پذیر نیست، تاکید کرد: هم مردم، هم خیرین و هم مسئولین باید بدانند بدون همگرایی میان دولت‌ها و گروه‌های مرجع، توسعه شکل نمی‌گیرد.

وی ادامه داد: در استان فارس باید شش موضوع با همفکری همه ریشه کن شود و این موضوع اتفاق نیافتد که در این استان کودکی به دلیل فقر تحصیلی از استعدادی که خداوند به او داده است، از تحصیل باز بماند.

معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد امام خمینی (ره) در این آئین از تمام مؤسسات خیریه استان فارس درخواست کرد که اجازه ندهند در شهر، روستا و یا در سطح محلات یک کودک به دلیل فقر از تحصیل جا بماند.

آسوده اضافه کرد: در برگزاری این آئین در سال آینده، در استان فارس باید این گزارش به مردم ارائه شود که ترک و فقر تحصیلی دانش آموزان کم شده است.

وی در ادامه سخنان خود به موضوع ازدواج اشاره کرد و افزود: ازدواج و فرزند آوری و جمعیت تنها یک موضوع است. این در حالی است که نشاط اجتماعی، کاهش آسیب‌های اجتماعی و مباحث فردی و اجتماعی را باید مد نظر داشت.

معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد امام خمینی (ره) با بیان اینکه دولت گام‌های مؤثری در موضوع ازدواج برداشته است، اظهار کرد: مردم هم باید در این عرصه حضور یابند.

آسوده ابراز امیدواری کرد: به ازدواج آسان جوانان استان فارس کمک شود و گفتمان سازی برای ساده گرفتن در ازدواج با استفاده از ظرفیت گروه‌های مردم محلات و ترویج زندگی ساده صورت گیرد.

وی خاطر نشان کرد: این موضوع را باور داریم که در حوزه مسکن هزینه آن بسیار سنگین است، اما مردم استان فارس بسیار خیر هستند. لذا خیرین اگر در این حوزه پای کار باشند یک کار خیر ماندگار رقم می‌خورد.

معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد امام خمینی (ره) اظهار کرد: استان فارس قطب پزشکی و سلامت است. اما درد درمان در کنار درد فقر، درد مضاعف و سختی است.

آسوده ادامه داد: در آسیب‌های اجتماعی همچون طلاق و اعتیاد که به جامعه و نظام جامعه آسیب می‌زند مردم و گروه‌های مردمی باید به میدان بیایند تا دشمن نتواند از این فرصت استفاده کند و ذهن مردم را منحرف کند و در اینجا افسران مردمی خیر و احسان هستند که می‌توانند با اعتمادی که مردم به آنها دارند در کنار فعالیت‌های خیرخواهانه موضوعات آسیب‌های اجتماعی را پیگیری و رفع کنند.

با استفاده از ظرفیت مجموعه‌های خیریه امکان خدمت گذاری شایسته به جامعه هدف وجود دارد

در ادامه این مراسم همچنین مرتضی موصلی مدیر کل کمیته امداد امام خمینی (ره) در سخنانی اظهار کرد: یکی از شاخصه‌های استان فارس وجود خیران و نیکوکارانی است که در حوزه‌های مختلف استان فعالیت دارند و کارکردهای ارزشمندی دارند.

وی افزود: این همایش در جهت هم افزایی ظرفیت‌های استان در جهت توسعه عدالت اجتماعی و خدمت گذاری به جامعه اسلامی برگزار شد.

مدیر کل کمیته امداد امام خمینی (ره) تصریح کرد: این مراسم با حضور ۵۰۰ مؤسسه، مرکز نیکوکاری و گروه جهادی برگزار شد تا در راستای تحقق شعار سال با مشارکت مردم، زمینه‌ای فراهم شود تا در خدمت به جامعه اسلامی و خانواده‌هایی که به هر دلیل در شرایط اقتصادی ضعیف‌تر هستند بتوانیم عملکرد بهتری را داشته باشیم.

موصلی ابراز امیدواری کرد: اگر از ظرفیت تمام مجموعه‌های خیریه و احسان پای کار بیایند امکان خدمت گذاری شایسته به جامعه هدف در همه حوزه‌ها وجود خواهد داشت.

وی ادامه داد: بخش قابل توجهی از خدماتی که در سال گذشته در خدمت گزاری به جامعه هدف ما در سطح استان صورت گرفت مرهوم کمک‌های خیرین و مجموعه نیکوکاران بود. این در حالی است که بیش از ۴۵۰ هزار نیکوکار حقیقی در مجموع امداد امام خمینی (ره) مشارکت دارند و بیش از ۴۴۰ مرکز نیکوکاری در این حوزه فعال هستند.

مدیر کل کمیته امداد امام خمینی (ره) با اشاره به فعالیت ۴۰۰ مؤسسه خیریه و تعداد قابل توجهی از گروه‌های جهادی که تلاش آنها معطوف به خدمت جامعه هدف است، افزود: بر این باوریم که ۳۰ درصد از منابع سال گذشته که در بخش‌های ازدواج، مسکن نیازمندان و تحصیل انجام شد با کمک خیرین و نیکوکاران استان فارس بود.

کد خبر 747630

دیگر خبرها

  • قدردانی فرماندار رفسنجان از عملکرد گروه جهادی شهدای صنعت مس سرچشمه
  • امدادرسانی گروه‌های جهادی کاشان در سیل
  • امدادرسانی گروه‌های جهادی کاشان در سیل + فیلم
  • تدابیر شهرداری شیراز در احداث بند‌های کنترل سیلاب مسیل سعدی/ اقدام به موقع گروه‌های جهادی
  • فراهم کردن زمینه تحصیل و ازدواج از مهم‌ترین اهداف کمیته است
  • تجلیل از مؤسسات خیریه، گروه‌های جهادی و مراکز نیکوکاری فارس
  • غربالگری شنوایی ۱۱هزار نوزاد در خراسان شمالی
  • اجازه ندهید حتی یک کودک از تحصیل جا بماند
  • مشکل خط انتقال آب زرند مرتفع شد
  • رزمایش واکسیناسیون ۲۵۰ هزار راس دام در استان فارس برگزار شد