Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا، جعفر تشکری هاشمی رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای اسلامی شهر تهران در حاشیه همایش ملی هفته معلولان بر لزوم خدمات‌رسانی هرچه بهتر و بیشتر به معلولین و افراد کم‌توان جسمی شهر تهران تأکید کرد و گفت: ای کاش مسئولانی که برای ارتباط با جامعه معلولین وظایفی بر عهده دارند، یک روز را موظف شوند بر روی ویلچر نشسته و به اماکن و ادارات مختلف مراجعه کنند تا با مسائل و مشکلات این عزیزان در زمینه رفت و آمد در سطح شهر از نزدیک آشنا شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه راهکارهای لازم برای حل مسائل و مشکلات معلولین باید به صورت کارشناسی بررسی شده و عملیاتی شوند، اظهار کرد: مشکلات بودجه ای، دلیل قابل قبولی برای تعویق در انجام مسئولیت نسبت به معلولین عزیز و جانبازان گرانقدر نیست و باید اراده لازم و خواست مدیران، موتور  محرک برای حل مسائل و مشکلات این عزیزان در سطح شهر باشد. 

تشکری هاشمی با بیان اینکه همواره بر پیگیری مسائل و مشکلات معلولین و لزوم ارائه خدمات‌رسانی مناسب به این عزیزان تأکید کرده‌ام، تصریح کرد: شهرداری تهران می‌تواند با ارائه خدمات بهتر به معلولین، در بهبود کیفیت زندگی این عزیزان پیشتاز و نقش‌آفرین باشد و در عین حال، باید به این موضوع توجه داشته باشیم که شهروند دارای معلولیت نیز باید از خدمات یکسان با شهروندانی که دارای سلامت کامل هستند، برخوردار باشد چراکه یک فرد معلول نیز به اندازه یک فرد سالم برای استفاده از حمل و نقل عمومی دارای حق است و برای برخورداری از امکانات شهری عوارض می‌پردازد.

وی با اشاره به اینکه در دوره‌ای که مسئولیت معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران را بر عهده داشتم، به دستور دکتر قالیباف شهردار وقت تهران، سامانه ویژه جانبازان و معلولین را راه‌اندازی کردیم، اظهار کرد: با دستور ایشان، ۶۲ دستگاه خودروی وَن مناسب‌سازی شده که با بالابر مخصوص تجهیز شده بودند و ٩٠ دستگاه اتوبوس با بالابر برقی در اختیار شهروندان معلول و جانباز شهر تهران قرار گرفت تا مشکلات این عزیزان برای رفت و آمد در سطح شهر کاهش یابد.

تشکری هاشمی با بیان اینکه در سال‌های گذشته، اقداماتی در شهر تهران در راستای بهبود شرایط برای شهروندان معلول آغاز و اجرا شده است که البته به هیچ عنوان کافی نیست، تصریح کرد: مناسب‌سازی برخی پیاده‌روها و معابر شهری برای رفت و آمد معلولین و توان‌یابان، تجهیز  تعدادی از ایستگاه‌های مترو به آسانسور و تأمین خودروهای مخصوص حمل و نقل معلولین از جمله کارهایی بوده که در چند سال گذشته انجام شده است.

وی با اشاره به اینکه یکی از الزامات دوره ششم شورای اسلامی شهر تهران از روزی که آغاز به کار کرده است، ارائه خدمات هرچه بهتر و بیشتر به معلولین بوده است، اظهار کرد: به این منظور، کارگروه ویژه معلولین متشکل از تعدادی از کارشناسان و شهروندان صاحب‌نظر دارای معلولیت در کمیسیون عمران و حمل و نقل شورا آغاز به کار کرده تا با آسیب‌شناسی دقیق و اتخاذ تصمیمات درست، خدمات‌رسانی به شهروندان معلول شهر تهران با دقت و سرعت بیشتری انجام شود.

تشکری هاشمی ضمن درخواست از انجمن ها و شهروندان معلول شهر تهران برای ارائه ایده‌ها و پیشنهادهای اجرایی خود در زمینه ارائه خدمات‌ بهتر به این عزیزان در کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای اسلامی شهر تهران، تصریح کرد: هر شهروند معلول که ایده و راهکار عملیاتی برای بهبود ارئه خدمات به معلولین شهر تهران دارد، آن را به این کمیسیون اعلام کند تا آن را مورد بررسی قرار داده و از طریق مبادی اجرایی مورد پیگیری قرار دهیم.

رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای اسلامی شهر تهران با اعلام اینکه در کمیسیون برنامه و بودجه شورا تأکید کرده‌ایم که باید منابع لازم برای تجهیز و تقویت سامانه‌های ویژه جانبازان و معلولین و نوسازی خودروهای مخصوص این عزیزان تأمین شود، خاطرنشان کرد: تا زمانی که ناوگان اتوبوسرانی و شبکه مترو مناسب‌سازی نشده‌اند، مدیریت شهری وظیفه دارد برای خدمات‌رسانی به معلولین، راهکار جایگزین را به بهترین شکل ممکن اجرا کند.

کد خبر 641728 برچسب‌ها شوراى شهر تهران معلول و معلولیت

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: شوراى شهر تهران معلول و معلولیت کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای اسلامی شهر تهران شهروندان معلول مسائل و مشکلات ارائه خدمات تشکری هاشمی خدمات رسانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۶۵۷۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای طرح افزایش خدمات و ایمن‌سازی بزرگراه‌های پایتخت 

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، شهریار افندی‌زاده مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران با اشاره به ایمن‌سازی بزرگرهای تهران گفت: این طرح از بزرگراه آزادگان در مناطق ۱۸ و ۱۹ به عنوان معابر پرترددی که نیاز بیشتری به ایمن‌سازی و رسیدگی داشتند، آغاز شده است.  

مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهر تهران با تأکید بر ضرورت ارتقای سطح ایمنی بزرگراه‌ها و پیش‌بینی تدابیر و تمهیدات لازم برای کاهش تصادفات افزود: از طریق مناطق ۱۸ و ۱۹ نسبت به احصای کاستی‌ها و کمبود‌های بزرگراه آزادگان اقدام کرده و پس از بررسی دقیق آنها، تجهیزات موردنیاز را مشخص و نسبت به رفع آنها اقدامات لازم انجام شد.  

افندی‌زاده اظهار کرد: خط کشی محوری، ممتد، منقطع و بستر جناغی ها، مرمت و نوسازی گاردریل‌ها، نصب تابلو‌های خطرنما برای آشکارسازی و نصب انواع تجهیزات ایمنی همچون کاشن‌تانک و استوانه، از اقدام‌هایی است که در محدوده مناطق ۱۸ و ۱۹ شهرداری تهران انجام شده است.  

مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهرتهران با بیان اینکه مناطقی که محور آزادگان در محدوده آن قرار دارد، از مهم‌ترین برنامه‌های پیش‌بینی‌شده برای افزایش سطح خدمات و ایمن‌سازی است، تصریح کرد: در این طرح که از سال ۱۴۰۲ آغاز شده، بیش از ۱۲ گروه اجرایی در حال فعالیت هستند و ۲۴ نقطه از جناغی‌ها با استفاده از ۴۴ قطعه کاشن‌تانک و ۱۲۰ عدد استوانه ایمن‌سازی و حدود ۱۵۰ شاخه گاردریل مرمت و تعویض شده است.  

افندی‌زاده ادامه داد: نصب بیش از ۱۰۰ عدد تابلوی خطرنما ۶۰*۲۰ و حدود ۶۴ هزار متر خط‌کشی منقطع و ۴۲ هزار متر خط‌کشی ممتد از دیگر اقداماتی بود که در راستای ایجاد ایمنی بیشتر در بزرگراه آزادگان انجام شده است.

مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهر تهران یادآور شد؛ در نظر است با تعیین اولویت بزرگراه‌ها و با مشارکت پلیس و شهرداری‌های مناطق، این طرح در تمام شبکه بزرگراهی تهران اجرا شود.

گفتنی است؛ بزرگراه آزادگان، از شاهراه‌های شهر تهران است که به دلیل طول تقریبی ۵۹ کیلومتری، تردد روزافزون خودرو‌های سبک و سنگین، دسترسی‌های بسیار، سرعت بالای وسایل نقلیه و تعداد زیاد سرقت تجهیزات، ایمن‌سازی آن همیشه از دغدغه‌های اصلی مدیریت شهری محسوب می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اصفهانی‌ها ایده‌های خود را برای معرفی بهتر تخت‌فولاد ارائه دهند
  • اجرای طرح افزایش خدمات و ایمن‌سازی بزرگراه‌‌های پایتخت
  • اجرای طرح افزایش خدمات و ایمن‌سازی بزرگراه‌های پایتخت
  • اجرای طرح افزایش خدمات و ایمن‌سازی بزرگراه‌های پایتخت 
  • شهرداری منطقه ۲ شیراز ظرفیت اقتصادی ویژه‌ای دارد
  • ایده برای طراحی سایت شرکتی
  • از ضرورت نگاه ویژه مدیریت شهری تا رفع مشکلات شهروندان در میز خدمت شهرداری منطقه ۲ شیراز
  • پیگیری ویژه جهت تصویب نخستین طرح هادی شهری پیربازار
  • طرح تدبر در سوره نور در خراسان جنوبی اجرایی می شود
  • اعتبار ۳۵۰ میلیارد ریالی برای افزایش ایمنی تردد شهروندان در منطقه ۷ اصفهان