Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اتحادیه فروشندگان خودروی تهران گفت: خودروسازان بیش از هر تولید کننده‌ای دچار ضرر و زیان شده‌اند و باید فاصله قیمت کارخانه و بازار نصیب تولید کننده شود.

سعید موتمنی رئیس اتحادیه فروشندگان خودروی تهران با بیان اینکه از سال 97 تاکنون که قیمت هر کالایی 10 برابر افزایش یافته و هزینه های تولید بالا رفته، این خودروساز است که بیش از هر زمان دیگری دچار ضرر و زیان شده است، اظهاردشت: بنابراین باید به آنها فرصتی داده شود تا محصولات خود را با درصد سود معقول و منطقی و به میزان تقاضای مشتریان، در حاشیه بازار به فروش برسانند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

سعید موتمنی با تاکید بر اینکه هر تولید کننده‌ای باید کالای خود را با بهره‌مندی از سودی معقول عرضه کند، افزود: اگر خودروسازان با همین آهنگ محصولات خود را زیر قیمت تمام شده به فروش برسانند، در دراز مدت ورشکسته خواهند شد.

وی در ادامه با بیان اینکه وقتی خودروساز کالایی را به صورت قطعی پیش فروش می‌کند، نرخ تورم موعد تحویل را محاسبه نمی‌کند، عنوان کرد: این منجر می شود که در زمان تحویل، محصول با قیمتی بسیار کمتر از قیمت تمام شده عرضه شود. سود حاصل از این شیوه عرضه در جیب افرادی می رود که خودرو را به قصد سرمایه‌گذاری و نه مصرف، خریداری کرده اند و آن را به قیمت روز در بازار به فروش می رسانند. بنابراین شرکت باید در قراردادهای پیش فروش خود درج کند که قیمت محصول در زمان تحویل بر اساس نرخ تورم محاسبه خواهد شد. 

رئیس اتحادیه فروشندگان خودروی تهران افزود: در طی سال های گذشته خودروسازان این مورد را لحاظ نکردند که موجب زیان های بسیاری برای آنها شده است. در حال حاضر ابتدا باید شیوه قیمت گذاری خودرو اصلاح شده و هر خودرویی که حاشیه بازار آن مشخص است، با درصدی معقول و زیر قیمت به مشتری واگذار شود. از سوی دیگر نیز خودروساز باید توان خود را بسنجد که آیا ظرفیت تولید خودرو در تیراژ مورد نیاز مردم را دارد و آیا نمایندگی های سراسر کشور می توانند پاسخگوی خواست و نیاز مشتریان باشند. تنها در این صورت است که قیمت خودرو در بازار نیز واقعی خواهد شد.

وی با بیان اینکه نرخ تورم و هزینه های تولید افزایش یافته و این موضوع موجب شده است تا قیمت محصولات داخلی افزایش یابد؛ به مقایسه قیمت خودروهای خارجی و داخلی اشاره کرد و گفت: این مقایسه در حالی اتفاق می افتد که هزینه های بالای تولید ناشی از تورم محاسبه نمی شود. این تورم به صورت ناخودآگاه بر روی محصولات تولید داخل تاثیرگذار است. در حال حاضر متاسفانه هزینه های تولید اعم از حقوق کارمندان که به نرخ تورم چند سال پیش محاسبه می شود، قیمت بالای نهاده های تولید، قیمت بالای قطعات وارداتی و... بر روی تولید خودرو تاثیرگذار است و موجب می شود تا خودروساز محصول خود را با ضرر و زیان تولید کند.

موتمنی با اشاره به اینکه سایر محصولات داخلی مانند لوازم خانگی قیمت های خود را متناسب با میزان تورم به‌روزآوری کرده اند و در حال حاضر نیز شاهد قیمت بالای این محصولات نسبت به ماه های گذشته هستیم، بیان کرد: باید به خودروسازان نیز این امکان و فرصت داده شود تا محصولات خود را با قیمت واقعی عرضه کند.

رئیس اتحادیه فروشندگان خودروی تهران با تاکید بر اینکه واقعی سازی قیمت خودرو و افزایش سود خودروسازان موجب می شود تا به بخش تحقیق و توسعه خودروسازان توجه بیشتری شود. تاکید کرد: هیچ شهروندی دوست ندارد در صورت وجود کالای باکیفیت داخلی، کالای خارجی مصرف کند و از سوی دیگر نیز، هیچ دولتی نمی خواهد محصولات خارجی را وارد کشور کند مگر از سر اجبار و وضعیت بازار؛ بنابراین خودروسازان در صورت افزایش سود می توانند با پرداخت بیشتر به بخش تحقیق و توسعه، محصولات جدیدی را تولید کنند که مطابق با استانداردهای روز دنیا بوده و بازار تشنه آن است. در این صورت نه میلی برای خرید خودروی خارجی از سوی مشتری و نه واردات آن از سوی دولت وجود خواهد داشت.

منبع: فارس

منبع: مشرق

کلیدواژه: بازار خودرو قیمت قیمت تولید کننده ضرر و زیان نرخ تورم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۶۶۸۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش قیمت میوه و صیفی‌جات مربوط به نرخ بارفروشان است

به گزارش خبرنگار مهر، شروع سال جدید تأثیر زیادی در قیمت بازار میوه نداشت اما نرخ‌ها را در بازار سبزی و صیفی‌جات افزایش داد.

سال گذشته در نیمه اسفند ماه هر کیلو گرم گوجه فرنگی ۱۲.۸۰۰ تا ۱۵.۸۰۰، هویج ۹.۸۰۰، کاهو رسمی ۱۹.۸۰۰، سیب زمینی ۱۵.۸۰۰، پیاز شیری (سفید) ۱۵.۸۰۰ و پیاز زرد ۱۴.۸۰۰ تومان بود.

این قیمت‌ها از اواخر فروردین ۱۴۰۳ تغییر کرده و به این ترتیب هر کیلو گرم گوجه فرنگی در خرده فروشی‌های سطح شهر بین ۱۹.۸۰۰ تا ۲۳، هویج ۱۲.۸۰۰، کاهو ۲۵، سیب زمینی ۲۳.۸۰۰، پیاز شیری (سفید) ۲۹.۸۰۰ تا ۳۴.۸۰۰ و پیاز زرد ۲۶.۸۰۰ تا ۳۵.۸۰۰ تومان به فروش می‌رسد.

در کمتر از دو ماه شاهد افزایش قیمت‌ها در بازار صیفی‌جات هستیم که اسدالله کارگر، رئیس اتحادیه میوه و تره بار در این خصوص به مهر گفت: قیمت‌ها در میوه فروشی‌های سطح شهر دارای یک نرخ متعارف بوده و سود آن مشخص است. فروشندگان نمی‌توانند از سود متعارف تعریف شده افزایش قیمت بیشتری داشته باشند.

وی با بیان اینکه در میوه فروشی‌های سطح شهر با موضوع گران فروشی مواجه نیستیم بلکه با گرانی محصولات رو به رو هستیم، افزود: گرانی نیز از مبدا رخ می‌دهد. اگر خرده فروشی مبادرت به فروش محصولات با قیمت نامتعارف کند قطعاً با آنها برخورد می‌شود.

کارگر عنوان کرد: افزایش قیمت عمده فروشی‌ها منجر به افزایش صیفی‌جات شده زیرا فروش در اتحادیه بار با قیمت و سود مشخص نبوده و عرضه و تقاضا نرخ‌ها را مشخص می‌کند.

این فعال بازار میوه و صیفی‌جات توضیح داد: تعیین قیمت در بازار بارفروشان بر اساس عرضه و تقاضا، نوعی هرج و مرج به وجود می‌آورد و در برخی مقاطع زمانی بدون دلیل موجه موجب افزایش قیمت‌ها می‌شود.

کارگر با گلایه عنوان کرد: در حال حاضر نرخ محصولات در میدان بارفروشان در ساعت‌های مختلف، متفاوت است در حالی که نه زمان عرضه مشخص است و نه قیمت‌ها؛ اینکه مثلاً عنوان شود از ساعت ۲۲ تا ۸ محصولات با نرخ مصوب عرضه شود. بنابراین قیمت‌ها در بارفروشان ساعت ۱۶ یک قیمت است، ساعت ۱۸ یک نرخ دیگر و همین قیمت‌ها در ساعت ۲۲ تغییر می‌کند.

رئیس اتحادیه میوه و تره بار علت گرانی صیفی‌جات از جمله پیاز و گوجه فرنگی را مربوط به قیمت محصولات در مبدا بارفروشان اعلام کرد و گفت: اما شهروندان در صورت مشاهده هر نوع گران فروشی در سطح خرده فروشی‌های شهر، با شماره ۵۵۶۶۲۳۸۰ تماس گرفته و موضوع را اعلام دهند تا با افراد خاطی برخورد شود. ‌

کد خبر 6090097 فاطمه امیر احمدی

دیگر خبرها

  • تولید کیت‌های استخراج DNA با یک‌بیستم قیمت نمونه اروپایی
  • قیمت محصولات سایپا دوشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • سود مشارکت خودروسازان و دانش‌بنیان‌ها در تولید قطعات خودرویی
  • محصولات خودروسازان شهر بم زیر آب رفت!
  • تن ماهی و رب گوجه چند درصد گران می‌شود؟
  • تورم تولید گوشت از مرز ۱۰۰ درصد عبور کرد
  • فرهنگ کار در کشور دچار آسیب شده است
  • افزایش قیمت میوه و صیفی‌جات مربوط به نرخ بارفروشان است
  • قیمت محصولات سایپا +جدول
  • شوک شدید به بازار طلا / زیان سکه‌بازان سنگین شد