Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-27@19:31:18 GMT

معرفی چند نمونه محصول خاص برای نمای ساختمان

تاریخ انتشار: ۱۶ آذر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۸۶۷۰۹۲

معرفی چند نمونه محصول خاص برای نمای ساختمان

به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر، در سال‌های اخیر محصولات متعدد و متنوعی مانند نمای شیشه‌ای اسپایدر، نمای خشک سرامیک و همچنین نمای فریم لس برای پوشش نمای ساختمان به بازار آمده که هر یک زیبایی، ویژگی و قابلیت‌های خاص خود را دارد و برای نوعی از ساختمان پیشنهاد می‌شود. ما در این مطلب سعی داریم شما را با هریک از این نماها و کاربرد آن‌ها آشنا کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چرا نمای ساختمان مهم است؟

پیش از آنکه به بررسی انواع نما از قبیل نمای شیشه‌ای اسپایدر، نمای خشک سرامیک و همچنین نمای فریم لس بپردازیم، لازم است ببینیم نمای ساختمان چیست و چرا مهم است؟ همان طور که می‌دانید به بخش بیرونی هر ساختمان که قابل دیدن است نمای ساختمان گفته می‌شود و طبیعتاً لازم است یک همخوانی و ارتباط منطقی بین نما و داخل ساختمان برقرار باشد. بنابراین به عنوان مثال برای یک مرکز تجاری نمی‌توان از هر نوع نمایی استفاده کرد و بهتر است نمای این ساختمان نشانگر قابلیت‌های درونی آن باشد. نکته دیگر درباره نمای ساختمان این است که در اغلب کشورها قوانین سختگیرانه‌ای برای نما در نظر گرفته می‌شود و از آنجا که نمای ساختمان در برابر عوامل طبیعی مانند باد و باران و برف قرار دارد لازم است به این مورد توجه شده و به عنوان مثال برای شهرهایی که زلزله خیز است و یا امکان طوفان زیاد است از نماهایی استفاده شود که آسیب رسیدن به آن‌ها شرایط آسیب و زیان برای مردم را فراهم ننماید. در حال حاضر برای نمای ساختمان از مصالح گوناگونی مانند آجر نما، انواع شیشه، سنگ و سرامیک و یا ورق‌های آلومینیوم و.. استفاده می‌شود. ما در ادامه به معرفی چند نمونه از پرکاربردترین آن‌ها خواهیم پرداخت.

نمای شیشه‌ای اسپایدر

در سال‌های اخیر نمای شیشه‌ای اسپایدر Point-fixed glass facades برای نمای ساختمان به کار می‌رود که از طراحی مدرنی برخوردار است و زیبایی بی‌نظیری به ساختمان می‌بخشد و به این دلیل نام اسپایدر برای آن انتخاب شده است که ساختاری عنکبوتی به نما می‌دهد. این نوع نما به گونه‌ای طراحی شده که شیشه بدون قاب با استفاده از استراکچر که همان اسکلت فلزی می‌باشد به نما متصل می‌گردد و هنگگام نصب آن باید دقت شوود تا اندازه‌گیری‌ها به صورت دقیق انجام شود تا یک ایراد در اندازه‌گیری اندازه سایز قطعات شیشه را با مشکل مواجه نکند. مهم‌ترین قابلیت نمای شیشه‌ای اسپایدر می‌توان به این مورد اشاره کرد که دید بسیار وسیع و گسترده‌ای را در اختیار فرد قرار می‌دهد. از دیگر مزایای این نوع نما می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

نسبت به سایر نماها وزن کمتری دارد.

از شفافیت بالایی برخوردار است.

به راحتی نصب می‌شود.

در نماهایی که ظاهر پیچیده‌ای دارند، قدرت مانور بالایی در اختیار نصاب قرار می‌دهد.

نمای شیشه‌ای اسپایدر از تنوع بالایی برخوردار است.

در برابر زلزله مقاومت بالایی دارد.

نمای خشک سرامیک

از دیگر مصالحی که برای نمای ساختمان مورد استفاده قرار می‌گیرد می‌توان به نمای خشک سرامیک اشاره کرد که یکی از مصالح جدیدی است که در این حوزه مورد استفاده قرار می‌گیرد و ساختار تازه و نویی را در نمای ساختمان ایجاد کرده است. نمای خشک سرامیکی از دسته سرامیک‌های پیشرفته پرسلانی است که با استفاده از روش اکستروژن تولید می‌شود و از مواد معدنی غیرفلزی تولید شده‌اند. ضمن آنکه این نوع سرامیک‌ها کمترین میزان جذب رطوبت را داشته و می‌تواند نه تنها برای نمای ساختمان‌های مسکونی، تجاری اداری و … بلکه برای ایستگاهای مترو و همچنین برای بخش‌های داخلی برخی ساختمان‌ها و سازه‌ها مورد استفاده قرار گیرد.

نمای خشک سرامیک از طرح و رنگ مختلفی برخوردار است به همین جهت است که دست متخصصان و مهندسان صنعت ساخت و ساز در اجرای نمای ساختمان با استفاده از این محصول باز خواهد بود. نکته قابل توجه در خصوص نمای خشک سرامیک این است که برای اتصال و نصب آن به نمای ساختمان، نیازی به استفاده از ملات سیمان و … وجود ندارد و با استفاده از یکسری انکرها و یا با استفاده از اتصالاتی که نصب را نمایان و یا غیر نمایان می‌کند و یا شیارهایی که روی آن طراحی شده است به دیوار نما متصل می‌گردد.

از جمله مزایای استفاده از نمای سرامیک خشک می‌توان به موارد زیر اشاره کرد.

نصب آن با سرعت بالایی انجام می‌گیرد.

نمای خشک سرامیک قابلیت بازیافت دوباره دارد و تولید ضایعات ساختمانی نمی‌کند.

عایق حرارت و صدا هستند.

با استفاده از آن‌ها می‌توان در مصرف انرژی تا حد زیادی صرفه جویی نمود.

نمای خشک سرامیک گزینه بسیار خوبی برای نمای ساختمان‌ها مرتفع به شمار می‌آید.

به دو صورت نمایان و غیر نمایان قابل اتصال به نما است.

نمای فریم لس

نمای فریم لس نیز یکی از انواع نماهای جدیدی است که برای سازه‌های مختلف مورد استفاده قرار می‌گیرد و زیبایی بی‌نظیری به ساختمان می‌بخشد. اما در بررسی نام این نوع مصالح ساختمانی ممکن است این سوال پیش آید که اگر هیچ گونه فریمی برای آن طراحی نشده پس شیشه‌ها چگونه به نما متصل می‌گردد به طوری که از امنیت بالایی نیز برخوردار باشد؟

ساختار نمای فریم لس شامل شیشه‌هایی می‌شود که بر روی قابی آلومینیومی یا فولادی فیکس شده و در نهایت به نمای ساختمان اتصال می‌یابد که این نوع طراحی کمک می‌کند تا سازه در برابر زلزله و شرایط جوی مختلف از مقاومت بالایی برخوردار باشد. به طورکل استفاده از شیشه برای نمای ساختمان از زمان ورود شیشه‌های رفلکس شکل گرفت که البته بیشتر برای نمای ساختمان‌های مرتفع، برج‌ها و مراکز تجاری مورد استفاده قرار می‌گرفت که از مهم‌ترین ویژگی‌های آن می‌توان به استفاده از بیشترین میزان روشنایی روز و نور اشاره کرد.

از دیگر مزایای استفاده از نمای فیرم لس می‌توان به موارد زیر اشاره کرد.

تنوع رنگ بالایی دارند.

نصب ساده و آسانی دارند.

از دیتیل‌های نصب مختلفی می‌توان برای آن استفاده کرد.

شیشه‌های ۲ یا ۳ جداره می‌توانند عایق خوبی برای صدا و حرارت به شمار آیند.

فواصل شیشه‌ها به گونه‌ای طراحی شده که فریم‌ها و قاب‌های فولادی و آلومینیومی از روبرو دیده نمی‌شود.

نظافت و تمیز کردن آن‌ها به راحتی انجام می‌شود.

قیمت نمای فریم لس بر چه اساسی محاسبه می‌شود؟

چند فاکتور مختلف در قیمت فریم لس موثر است که می‌توان به مواردی از قبیل اندازه شیشه، نوع قاب و نوع کاوری که شیشه روی آن قرار می‌گیرد و همچنین ابزار نصب اشاره کرد. البته دستمزد نصب نمای فریم لس نیز که از جانب کدامیک از شرکت‌ها اجرایی شود نیز می‌تواند در قیمت نمای فریم لس تاثیرگذار باشد.

شرکت مهرسان نوین

در حال حاضر که مصالح و المان‌های مختلفی برای نمای ساختمان طراحی شده، می‌توان در ساخت سازه و ساختمان‌های مختلف از نماهای متنوعی استفاده کرد به طوری که در نمای کلی شهر و ساختار آنکه با استفاده از سازه‌های مختلف شکل می‌گیرد، تغییرات اساسی و زیبایی به وجود آورد.

شرکت توسعه صنعت مهرسان نوین یکی از شرکت‌های فعال در این زمینه است که فعالیت خود را در حوزه تولید شیشه‌های ساختمانی و نماهای شیشه‌ای از سال ۱۳۷۵ آغاز کرده است و در سال ۱۳۹۳ نیز با تاسیس شرکت و تکمیل کادر متخصص در خصوص نماسازی در این حوزه به فعالیت ادامه داده است. برای اطلاع از خدمات شرکت مهرسان نوین می‌توانید به سایت این مجموعه به آدرس http://www.mehrsunnovin.com/ مراجعه کرده و برای دریافت راهنمایی و مشاوره در خصوص استفاده از نمای شیشه‌ای اسپایدر و نمای خشک سرامیک و .. با کارشناسان این شرکت ارتباط برقرار نمایید.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.

کد خبر 5369872

منبع: مهر

کلیدواژه: شیشه گری ساختمان سازی کسب و کار کسب و کار موبایل پلاستیک فروشگاه اینترنتی واحد صنعتی شیرینی جات صنعت خودروسازی آموزش زبان خارجی بیمه شخص ثالث مسکن تبلیغات صنایع غذایی سریال خارجی کارآفرینی مورد استفاده قرار برای نمای ساختمان قرار می گیرد ساختمان ها طراحی شده برای نما شیشه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۶۷۰۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این ربات‌انسان‌نمای فوق سریع شما را حیرت‌زده می‌کند

در حالی که به نظر می‌رسد هر هفته یک ربات انسان‌نما به بازارعرضه می‌شود، هنوز از هیچ رباتی حرکاتی با سرعت یا دقت مدلی که شرکت چینی استیریبات(Astribot) منتشر کرده است، را ندیده‌ایم.

به گزارش ایسنا، عرصه حضور ربات‌های انسان‌نمای مجهز هوش مصنوعی در حال شلوغ‌تر شدن است. همین ماه گذشته، با دو پیشنهاد چشمگیر از شرکت اُپن‌ای‌آی(OpenAI) مواجه شدیم. یکی از آنها یک ربات لباسشویی تاشو از محققان نروژی شرکت ایکس‌وان(۱X) بود که مهارت‌های چشمگیر «لمس نرم» را نشان می‌دهد، و دیگری رباتی از محققان شرکت فیگور(Figure) که توانایی استدلال زبان طبیعی نسل بعدی را نشان می‌داد. سپس در این ماه، شرکت بوستون داینامیکس(Boston Dynamics) با مهارت حیرت‌انگیز تعبیه‌شده در ربات جدید اطلس(Atlas) خود ما را شگفت‌زده کرد و یوبی‌تک(UBTech) چین ربات سخنگو با لمس نرم خود به نام واکر ‌اس(Walker S) را معرفی کرد و این فهرست ادامه دارد.

به نقل از نیواطلس، ‌ اما ویدیوی جدیدی که به تازگی منتشر شده مهارت‌های یک ربات مجهز به هوش مصنوعی معروف به اس‌وان(S۱) را از یک شرکت نسبتا ناشناخته مستقر در سنژن به نام استیریبات(Astribot) را نشان می‌دهد. این ربات واقعا سریع و دقیق است و بر خلاف هر چیزی است که تاکنون دیده‌ایم.

به گفته شرکت استریبات، این ربات انسان‌نما می‌تواند حرکاتی را با حداکثر سرعت ۱۰ متر در ثانیه انجام دهد و بار ۱۰ کیلوگرمی را با هر بازوی خود حمل کند. البته این حقیقت که یک مرد بالغ از هر دوی این معیارها و سایر معیارهای استیریبات توانایی کمتری دارد، به هیچ وجه نباید باعث نگرانی باشد. آن‌طور که ویدیو نشان می‌دهد، این سرعت به اندازه‌ای است که می‌تواند یک سفره را از زیر مجموعه روی هم قرار گرفته‌ای از لیوان‌ها بیرون بکشد، بدون اینکه آنها بریزند.

این ربات نه تنها سریع است، بلکه فوق‌العاده دقیق است، از باز کردن و ریختن نوشیدنی، تراشیدن آرام خیار، چرخاندن ساندویچ در ماهیتابه و نوشتن متنی به صورت خوشنویسی از جمله توانایی‌های آن هستند. این ویدئو همچنین نشان می‌دهد که این ربات در تقلید حرکات انسان بسیار ماهر است، به این معنی که باید یادگیرنده خوبی باشد.

البته این ویدئو چند سوال نیز برای ما ایجاد کرده است. آیا S۱ نیمه پایینی بدن نیز دارد؟ همه ربات‌های انسان‌نمایی که تاکنون دیده‌ایم ابزارهایی برای حرکت دارند، اما به نظر می‌رسد این یک ربات نسبتا ثابت است. ما همچنین کنجکاو هستیم که کمی در مورد تاریخچه و پشتیبانی استیروبات و احتمال اینکه S۱ در نهایت تولید شود بدانیم.

در حال حاضر، می‌توانیم از وبسایت این شرکت اطلاعاتی به دست آوریم که می‌گوید در سال ۲۰۲۲ در شنژن تأسیس شده، توسعه این ربات حدود یک سال طول کشیده و انتظار می‌رود تا اواخر امسال به صورت تجاری در دسترس قرار گیرد. این سایت همچنین نشان می دهد که شرکت مادر به نام Stardust Intelligence، توسط لای جی (Lai Jie)، که با آزمایشگاه رباتیک تنسنت (Tencent)، بایدو و دانشگاه پلی تکنیک هنگ کنگ نیز کار می‌کرده، تاسیس شده است.

این شرکت همچنین بیان می‌کند که نام استیریبات از یک ضرب المثل لاتین باستانی گرفته شده که به معنای «سفر در سختی‌ها برای رسیدن به غبار ستاره‌ای» است که نشان دهنده برنامه بلند مدت شرکت و تعهد قاطعانه آن به توسعه و رواج فناوری ربات هوش مصنوعی است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • این ربات‌انسان‌نمای فوق سریع شما را حیرت‌زده می‌کند
  • تعرفه شستشوی نما ساختمان ۱۴۰۳
  • ربات انسان‌نمای تسلا تا سال دیگر به بازار می‌آید
  • نمای سنگ بهتر است یا آجر نسوز نما؟
  • قیمت محصولات ایرانخودرو پنجشنبه ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳/ ارزان‌ترین محصول ایرانخودرو؛ ۶۵۰ میلیون
  • شیشه ۳۶ در خراسان جنوبی
  • موفقیت ساخت بلوک بتنی جدید به همت دانشجوی تفتی
  • ساخت بلوک بتنی سبک ﺑﺎ ﺍﺳﺘﻔﺎده ﺍﺯ ﻣﺤﺼﻮل ﺟﺎﻧبی ﺗﻮﻟﯿﺪ ﻣﻼﻣﯿﻦ
  • 5 تفاوت اساسی در کاشی و سرامیک - کاویان سرام
  • ساخت نخستین آسمان نمای دیجیتال در بروجن