Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/گیلان معاون توسعه دیجیتال و حمل و نقل وزارت راه جمهوری آذربایجان، گفت: عزم دولت آذربایجان برای اتصال اتوبان باکو به رشت از طریق مرز آستارا راسخ است.

رحمان همت‌اف، در کارگروه مشترک مسئولان و کارشناسان وزارت راه و شهرسازی جمهوری اسلامی ایران و وزارت حمل و نقل ارتباطات و فناوری پیشرفته جمهوری آذربایجان، در مرز زمینی آستارای ایران که با هدف احداث سومین پل مشترک بروی رودخانه آستاراچای در مرز بین المللی این شهرستان برگزار شد، اظهار کرد: روابط دو کشور جمهوری اسلامی ایران و جمهوری آذربایجان بر اساس اصل برادری، دوستی و حسن همجواری برقرار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به تاکیدات رئیس جمهور آذربایجان در خصوص افزایش مناسبت، یادآور شد: توصیه های مهمی از سوی ایشان برای توسعه روابط دوجانبه شده است.

همت‌اف، با تاکید بر اینکه مسائل و اتفاقاتی رخ داده است که برای هر دو کشور حل شدنی می باشد، خاطرنشان کرد: دولت آذربایجان عملیات احداث اتوبان باکو - آستارا را در دستور کار قرار داده بود که به عنوان یکی از مهم ترین پروژه ها به بهره برداری رسیده است.

وی اضافه کرد: در این نشست باید متخصصان حوزه‌های مختلف هر کشور، مسائل مرتبط با اتصال اتوبان باکو به اتوبان قزوین - رشت از طریق مرز آستارا را به شکل کامل و همه جانبه بررسی کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی شهرستان آستارا وزارت راه و شهرسازي جمهوري آذربايجان اتوبان باکو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۶۷۳۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترانزیت ایران و آذربایجان متحول می‌شود 

رئیس سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای بابیان اینکه ایران و جمهوری آذربایجان برای گشایش مرز ارس در منطقه کلاله مصمم هستند، گفت: ترانزیت کالا در مسیر شرقی - غربی پس از ساخت گذرگاه ارس افزایش می‌یابد.

به گزارش ایسنا از سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای، داریوش امانی، در بازدید از محل ساخت یک پایانه مرزی در نقطه صفر مرزی ایران و جمهوری آذربایجان گفت: تقسیم کار بین دو کشور به‌این‌ترتیب است که جمهوری اسلامی ایران پایانه مرزی را احداث کرده و جمهوری آذربایجان نیز به‌موازات آن پل روی رودخانه ارس را می‌سازد.

وی با بیان این که تردد از این پایانه و پل روی رودخانه حداکثر ظرف مدت یک سال انجام خواهد شد، افزود: طرح ساخت به‌تازگی آغاز شده و در دو طرف مرز، دو همسایه با اراده کافی مصمم‌اند تا در زمانی کوتاه کار را به پایان برسانند.

امانی با بیان این که برای آزادسازی زمین و پیش‌بینی سایت موقت، منابع مالی لازم در نظر گرفته شده است، تصریح کرد: این پایانه مرزی در زمینی به مساحت هشت هکتار احداث خواهد شد که زمین آن هم‌زمان در حال تملک و آماده‌سازی است.

رئیس سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای افزود: این طرح در قالب مدل مفهومی ایران راه باهدف توسعه مبادلات تجاری منطقه‌ای و افزایش ترانزیت اجرا می‌شود و در این زمینه قرار است جاده جلفا به کلاله نیز تعریض شود.

معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان این که قرارداد اولیه با پیمانکار برای ارتقای مشخصات این مسیر ۱۰۷ کیلومتری حدود ۵۰۰۰ میلیارد تومان است، افزود: پیش‌بینی می‌شود پس از ساخت گذرگاه ارس، ترانزیت کالا در مسیر شرقی - غربی و بالعکس افزایش یابد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • باکو، میزبان ششمین مجمع جهانی گفت‌وگوی فرهنگ‌ها
  • جمهوری آذربایجان قصد دارد املاک دولتی ایران در باکو را مصادره کند
  • رایزنی «بلینکن» با سران ایروان و باکو درباره روند صلح بین دو کشور
  • ادعای اقدام علیه املاک دولت ایران؛ باکو قصد مصادره اموال کرده است؟
  • ترانزیت ایران و آذربایجان متحول می‌شود 
  • موافقت با درخواست کوبا برای استفاده از کشتی‌های ایرانی
  • دیدار وزرای خارجه جمهوری آذربایجان و ارمنستان در قزاقستان
  • مزایای راه‌اندازی مسیر ریلی افغانستان- قزاقستان و امکان اتصال آن به ایران
  • بازداشت معترضان به تصمیم پاشینیان برای «واگذاری روستاها» به باکو
  • واکنش هند به انتقاد باکو از فروش تسلیحات به ارمنستان