Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-05-06@18:29:11 GMT

چرا رئیس موساد به واشنگتن سفر کرد؟

تاریخ انتشار: ۱۶ آذر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۸۶۷۴۰۱

چرا رئیس موساد به واشنگتن سفر کرد؟

تنها چند روزی از وقفه ایجاد شده در مذاکرات وین نگذشته بود که "دیوید بارنئا" رئیس موساد، عازم واشنگتن شد تا به گفته رسانه های غربی، با مقامات ارشد دولت بایدن، درباره برنامه های هسته ای ایران به گفتگو بنشیند.

"الهام عابدینی"کارشناس مسائل بین الملل، در گفتگویی با خبرنگار ایران آنلاین، سفر رئیس سازمان اطلاعات و عملیات ویژه رژیم صهیونیستی به واشنگتن را در راستای نگرانی های فزاینده صهیونیست ها در خصوص مذاکرات هسته ای ایران ارزیابی کرده و گفت: رژیم صهیونیستی همزمان با آغاز دور هفتم مذاکرات در وین، تمام تلاش های خصمانه و هجمه های تفرقه انگیز خود را معطوف سنگ اندازی در مسیر مذاکرات پیش رو کرد؛ به گونه ای که شاهد بودیم اواخر هفته گذشته "نفتالی بنت" نخست وزیر رژیم صهیونیستی با "آنتونی بلینکن" وزیر امور خارجه آمریکا تماس گرفته و خواهان توقف فوری مذاکرات شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این رژیم همچنین به همراه انگلیس بیانیه ای را صادر کرده و درباره فعالیت های هسته ای ایران اظهار نگرانی کرد. حتی شاهد بودیم که "یائیر لاپید" وزیر امور خارجه رژیم صهیونیستی در دیداری با "امانوئل ماکرون" رئیس جمهوری فرانسه، خواستار حمایت کاخ الیزه و اعمال تحریم های جدید علیه ایران شد.

نگرانی صهیونیست ها از قدرت ایران

وی افزود: عمده نگرانی های رژیم صهیونیستی این است که جمهوری اسلامی ایران با قدرت دیپلماسی، حضور و نفوذش را در منطقه گسترش داده و همزمان با دستی پر از مذاکرات هسته ای بازگردد. در راستای همین نگرانی نیز رئیس موساد عزم واشنگتن کرده تا پس از دیدار با مقامات آمریکایی، از دولت "جوبایدن" تعهدی دوباره در تضمین امنیت خود گرفته و با اقداماتی خصمانه در روند مذاکرات پیش رو اخلال ایجاد کند.

عابدینی، رژیم صهیونیستی را تنها مکان دارای سلاح و کلاهک هسته ای بدون نظارت در منطقه معرفی کرده و تصریح کرد: رژیم صهیونیستی، عضو ان پی تی نبوده و آژانس بین المللی اتمی نیز هیچ نظارتی بر برنامه های هسته ای و اتمی آن ندارد. حتی آژانس اتمی با سیاسی کاری های متعدد، نه تنها نسبت به برنامه های هسته ای این رژیم در منطقه، ابراز نگرانی نکرده ؛ بلکه اقدامی نیز برای توقف برنامه های اتمی صیهونیست ها انجام نداده است. این در حالی است که حتی اطلاعات محدود و جسته گریخته از تعداد کلاهک های موجود در سرزمین های اشغالی نیز از طریق رسانه ها درز پیدا کرده و هرگز به صورت رسمی از سمت آژانس بین المللی اتمی اعلام نشده باشد.

سیاسی کاری آژانس اتمی

این کارشناس مسائل بین الملل افزود: اما نکته قابل تامل این است که علی رغم سیاسی کاری های آژانس نسبت به برنامه های هسته ای رژیم صهیونیستی، جمهوری اسلامی ایران بارها به جامعه بین الملل ثابت کرده است که به هیچ وجه به دنبال سلاح کشتار جمعی  نبوده و نخواهد بود. در اثبات این امر نیز می توان به بهره گیری عراق از سلاح شیمیایی علیه ایران در طی 8 سال جنگ تحمیلی استناد کرد.  از سویی دیگر ایران به دلیل حرمت شرعی و فتوای مقام معظم رهبری هرگز به سمت تولید سلاح هسته ای نرفته و این موضوع را نیز بارها به جامعه بین الملل اثبات کرده است. بنابراین نگرانی صهیونیست ها برآمده از برنامه های صلح آمیز ایران نمی باشد؛ بلکه این نگرانی وجود دارد که تهران از طریق دیپلماسی و راهکارهای سیاسی، روابط اقتصادی، اجتماعی و سیاسی خود را با کشورهای منطقه و غربی توسعه داده و همزمان حوزه نفوذ خود را در منطقه گسترش دهد؛ اقدامی که قطعا رژیم صهیونیستی را در منطقه و صحنه بین الملل به انزوای دائمی خواهند کشاند.   

به گفته این کارشناس، ریشه تنش های موجود در منطقه به مسابقه تسلیحاتی بازمی گردد. مسابقه ای که سود مالی فراوانی را نصیب امریکا و رژیم صهیونیستی و کشورهای غربی کرده و همزمان  تنش ها و اختلافات میان کشورهای منطقه را تشدید می کند. این در حالی است که مقامات صهیونیستی ادامه حیات خود را به افزایش تنش ها و تفرقه افکنی ها گره زده و از هرگونه همکاری و راهکارهای دیپلماتیک در میان میان کشورهای منطقه هراس دارند.

حضور پرقدرت ایران در مذاکرات

عابدینی در عین حال اشاره ای به اقدامات سازنده دولت جدید ایران در دور هفتم مذاکرات کرده و گفت: اقدامات دولت جدید ایران در مذاکرات اخیر و حضور تیم اقتصادی-سیاسی بسیار قوی تهران در میز مذاکرات، به جهانیان ثابت کرد که ایران با اراده ای قوی  آماده مذاکرات و رفع تحریم های ظالمانه مطابق تعهدات برجامی است. اقدامی که مقامات صهیونیستی را نگران تر از همیشه کرد؛ چرا که صهیونیست ها متوجه این قضیه شدند که ایران برخلاف تمام هجمه ها و تبلیغات غربی، بدنبال برقراری روابط سیاسی خوب مبتنی بر گسترش همکاری های اقتصادی و تجاری با همسایگان و کشورهای دیگر بوده و برای ایجاد یک فضای آرام در منطقه از هیچ اقدامی فروگذار نیست.

وی خاطرنشان کرد: رژیم صهیونیستی به عنوان یک رژیم آپارتایدی، اشغالگر و استعماری، بازتابی از کشورهای موسس این رژیم نظیر آمریکا و بریتانیا است؛ به همین دلیل نیز رفتارهای صهیونیست ها و امریکایی ها در امتداد یکدیگر تعریف شده و نمی توان میان ان ها تفکیک قائل شد. همین امر نیز حمایت های همه جانیه واشنگتن از سیاست های استعماری صهیونیست ها در منطقه را توجیه کرده و بر آن صحه می گذارد. 

 

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: برنامه های هسته ای رژیم صهیونیستی صهیونیست ها بین الملل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۶۷۴۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اقدامات رژیم صهیونیستی امنیت کل منطقه را به خطر انداخته است

به گزارش خبرگزاری مهر، امیر دریادار سیدمحمود موسوی معاون عملیات ارتش در آیین اختتامیه تمرین پاسگاه فرماندهی مرکب صیاد «حلقه امنیتی ۲۰۲۴» با شعار «امنیت برای همه»، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دفاع مقدس و به‌ویژه شهیدان عالی‌قدر ارتش، با بیان اینکه لازمه استقلال، پیشرفت، توسعه و رفاه هر ملت و کشوری وجود امنیت پایدار است، اظهار داشت: یکی از مهم‌ترین وظایفی که بر عهده نیروهای مسلح هر کشوری است، تأمین همین امنیت پایدار در راستای توسعه منافع آن کشور در سطح منطقه و جهان است.

امیر دریادار موسوی ادامه داد: جمهوری اسلامی ایران با بهره‌گیری از همه منابع خود علاوه بر تأمین امنیت ایران، در راستای تأمین امنیت منطقه و حتی جهان در تلاش است.

معاون عملیات ارتش با بیان اینکه دین اسلام همواره بر صلح، آرامش و گفتمان تأکید می‌کند، گفت: دین اسلام علی‌رغم تأکیدات بسیارش بر روی پرهیز از نزاع و درگیری، مسلمان را به دفاع و مقابله با هرگونه تهدیدی ملزم می‌کند.

وی با بیان اینکه اگر در منطقه ناامنی ایجاد شود، همه کشورهای آن منطقه آسیب خواهند دید، افزود: اگر همه دولت‌ها و ملت‌ها بر این باور باشند، اقدامات وحشیانه رژیم صهیونیستی در غزه را نمی‌توان پذیرفت؛ چراکه اقدامات این رژیم جعلی امنیت کل منطقه را به خطر انداخته است.

دریادار موسوی عنوان کرد: با نگاهی به سالیان گذشته درمی‌یابیم که یکی از نقشه‌ها و توطئه‌هایی که کشورهای استکباری برای ایجاد ناامنی در سطح منطقه، مناطق مورد نظر و ایجاد اختلاف، نزاع، درگیری و مشغول کردن کشورهای منطقه، شکل‌دهی، سازماندهی و آموزش گروه‌های تروریستی بوده است که شاهد اقدامات غیرانسانی و جنایات آنان در کشورهایی همچون سوریه، عراق، افغانستان و سایر کشورها بودیم.

وی با بیان اینکه جمهوری اسلامی با استناد به آموخته‌های دینی و فرهنگ غنی خود برای مقابله با پدیده شوم تروریسم و برای کمک به ایجاد صلح و امنیت پایدار در سطح منطقه به میدان مبارزه آمد، تصریح کرد: خوشبختانه با اقدامات صورت گرفته توسط جمهوری اسلامی ایران و همکاری برخی از کشورهای منطقه، خطر تروریسم پایان یافته است؛ اما همچنان ریشه‌های اختلاف برای شعله‌ور شدن اتفاقات تروریستی در سطح منطقه وجود دارد.

معاون عملیات ارتش تأکید کرد: برای ریشه‌کن کردن این پدیده شوم، نیاز به همکاری، تعامل و وحدت همه طرف‌هاست تا بتوانیم با بهره‌گیری از همه ظرفیت‌ها و امکانات، به مقابله با پدیده افراط‌گرایی که حاصل سیاست‌های دشمنانه کشورهای استکباری است، بپردازیم.

امیر موسوی با اشاره به تمرینات انجام‌شده در رزمایش‌های مرکب بین کشورهای ایران، بلاروس، آذربایجان، تاجیکستان، قزاقستان و قرقیزستان گفت: از کشورهای حاضر در این تمرین مشترک کمال تشکر و قدردانی را دارم؛ اما این قدم، جزو گام‌های نخستین برای شکل‌گیری تعامل و ایجاد کارگروه‌های مشترک در راستای مبارزه با پدیده تروریسم در منطقه است.

معاون عملیات آجا ادامه داد: ما باید بتوانیم با اجرای این تمرینات، به یک فرهنگ و زبان مشترک برای مقابله با پدیده تروریسم برسیم و امیدواریم این تمرین آغازی برای کسب آمادگی در راستای اجرای رزمایش‌های واقعی باشد.

وی با بیان اینکه در تمرین‌های مربوط به رزمایش مرکب، سعی شده است تا از تجارب و نظرات حاضرین در این تمرین نهایت استفاده شود، یادآور شد: جمهوری اسلامی ایران آمادگی توسعه تعاملات و همکاری‌های نظامی را با کشورهای دوست و برادر منطقه دارد.

دریادار موسوی در پایان خاطرنشان کرد: امیدواریم که تمریناتی از این قبیل در برنامه‌های کشورها، به صورت سالیانه و یا دوسالانه ثبت شوند تا بتوانیم در یک برنامه‌ریزی منظم و هدفمند، به اجرای این تمرینات مشترک پرداخته و به آمادگی‌ها و هماهنگی‌های لازم جهت اقدامات مشترک برسیم.

کد خبر 6098252 هادی رضایی

دیگر خبرها

  • ثبات بازار ارز یکی از دستاوردهای عملیات وعده صادق بود
  • اقدامات رژیم صهیونیستی امنیت کل منطقه را به خطر انداخته است
  • رسانه‌های عبری: نتانیاهو در منگنه است و حکم‌های بازداشت خواب را از چشمانش ربوده است
  • نویسنده گزارش جعلی بی‌بی‌سی چه کسی است؟ /دست به دست شدن یک سوژه میان منافقین، موساد و انگلیسی‌ها
  • هشدار روسیه به آمریکا درباره استقرار موشک در منطقه آسیا-اقیانوسیه
  • عملیات نظامی در رفح با مخالفت واشنگتن مواجه می‌شود
  • آتش‌بس یا تقسیم کار واشنگتن و تل‌آویو برای ادامه جنایت‌گری؟
  • تلاش‌های منطقه‌ای برای توقف جنگ در غزه جدی‌تر شده است
  • پروژه جدید واشنگتن برای ادامه اشغالگری در خاک سوریه / حمایت ویژه از هسته‌های مخفی داعش برای توقف حملات نیروهای مقاومت علیه آمریکایی‌ها + نقشه میدانی و عکس
  • موساد دستگاه‌های تشخیص چهره را در نوار غزه نصب کرد