Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا آن‌طور که تفسیر شده است، دختری به نام «نیلوفر بهبهانی» از دنیا رفته و مادر وی برای زنده نگاه داشتن نام فرزندش تصمیم به ساخت مدرسه‌ای در یکی از روستاهای زهک می‌گیرد.

پس از پایان کار ساخت این فضای آموزشی، پیمانکار مدرسه از نماینده خیّر مدرسه‌ساز در خصوص نام مدرسه سوالی مطرح می‌کند که آیا  نام  مدرسه «نیلوفر بهبهانی» باشد؟ که نماینده خیّر پس از مشورت با مادر می‌گوید، نه! فقط نیلوفر.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پیمانکار هم با بی‌دقتی تمام و بدون دریافت تأییدیه از ناظران نوسازی مدارس نسبت به تهیه تابلو مدرسه با نام عجیب «فقط نیلوفر» اقدام می‌کند.

در همان زمان و پس از رویت ناظر نوسازی مدارس، نسبت به تغییر در نام تابلو اقدام می‌شود. این اتفاق و این اشتباه که از سوی «پیمانکار» این پروژه رخ داده است، مربوط به حدود یکسال پیش در این استان بوده که اکنون دستمایه طنز برخی افراد در فضای مجازی شده است.

ذکر نکات زیر در خصوص احداث فضاهای آموزشی در اقصی نقاط استان سیستان و بلوچستان ضروری به نظر می‌رسد. در سال 1399 رشد جمعیت دانش‌آموزی این استان عدد 32 هزار نفر را نشان می‌دهد و در سال ۱۴۰۰ هم این رشد به 57 هزار نفر رسیده است. با توجه به رشد جمعیت دانش‌آموزی و جذب افراد بازمانده از تحصیل، نیاز به احداث حداقل 2 هزار کلاس درس در هر سال وجود دارد که نظارت این تعداد پروژه آموزشی با تعداد ۱۱۱ نفر نیروی اداره کل نوسازی مدارس در سطح استان کاری بسیار دشوار بوده که این امر تاکنون توسط کارکنان جهادی این دستگاه محقق شده است.

در چند سال اخیر و با عنایت به رشد جمعیت دانش‌آموزی، اعتبارات قابل توجهی جهت احداث فضاهای آموزشی دریافت شده و همچنان این استان نیازمند توجه بیش از پیش در این بخش است.

اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان سیستان و بلوچستان با کمک نیکوکاران و خیرین عزیز و همراهی تمامی دستگاه‌های مختلف موفق به احداث ۲۸۰۰ کلاس درس در 3 سال گذشته و استاندارد سازی سیستم‌های سرمایشی و گرمایشی بیش از 10 هزار کلاس درس شده است.

کد خبر 641828

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: نوسازی مدارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۶۸۱۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هدفگذاری نوسازی مدارس برای احداث ۲ هزار کلاس درس در اردبیل

مدیرکل نوسازی، تجهیز و توسعه مدارس استان اردبیل از هدفگذاری نوسازی مدارس برای احداث ۲ هزار کلاس درس در اردبیل خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، بهزاد محمدی‌خلفلو عصر شنبه در جریان بازدید نماینده اردبیل در مجلس شورای اسلامی از مدرسه دارالفنون در اردبیل، اظهار داشت: این مدرسه در فضای به مساحت 10 هزار متر مربع و شامل 30 کلاس درس اعم از سالن آمفی‌تئاتر و سالن‌های مجزای ورزشی و آموزشی با ظرفیت 250 نفر به بهره‌برداری رسیده و امکان راه‌اندازی این واحد آموزشی و ثبت‌نام دانش‌آموزان برای سال تحصیلی آینده با همت آموزش و پرورش فراهم می آید.

وی تصریح کرد: یکی از بانک‌های عامل کشور در قالب مسئولیت اجتماعی اقدام به ساخت این مجموعه آموزشی کرده که هم در قسمت دختران و هم پسران امکان تحصیل برای دانش‌آموزان استان در این فضای آموزشی استاندارد و با کیفیت فراهم می‌آید.

مدیرکل نوسازی، تجهیز و توسعه مدارس استان اردبیل گفت: بهمن ماه سال 1401 کلنگ‌زنی این پروژه را شاهد بودیم و عملیات اجرایی این پروژه به سرعت انجام شده و حتی قبل از موعد مقرر آماده افتتاح است.

محمدی‌خلفلو افزود: در مجموع برای احداث مدرسه دارالفنون اردبیل 250 میلیارد تومان هزینه شده که امیدواریم با تحویل این فضای آموزشی بتوانیم در خدمت دانش‌آموزان باشیم.

وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: سال گذشته در مناسبت‌های مختلف بیش از 45 واحد آموزشی را تکمیل و تحویل آموزش و پرورش دادیم و امسال نیز مصمم هستیم تا مابقی واحدهای آموزشی نیمه‌تمام را به سرانجام برسانیم.

مدیرکل نوسازی، تجهیز و توسعه مدارس استان اردبیل اضافه کرد: در کنار بهره‌گیری از ظرفیت‌های دولتی، از توان خیران نیز بهره می‌بریم تا بتوانیم واحدهای آموزشی نیمه تمام را به سرعت تکمیل و امکان بهره‌برداری از این مجموعه‌ها را برای نسل‌های آینده فراهم کنیم.

محمدی‌خلفلو بیان کرد: تحویل 217 کلاس درس در سال گذشته سند افتخار برای نوسازی مدارس است و برنامه‌ریزی‌ها برای احداث 2 هزار کلاس درس نیز در سال‌های پیش رو هدف‌گذاری شده است.

مدیرکل نوسازی، تجهیز و توسعه مدارس استان اردبیل ادامه داد: امیدواریم امسال با تلاش مضاعف بتوانیم تا مهرماه پروژه‌های نیمه‌تمام را تکمیل و آماده افتتاح کنیم.

انتهای پیام/131/.

دیگر خبرها

  • روایت حیرت‌ انگیز یک نویسنده از خاطره‌بازی دو فرمانده ایرانی و عراقی سال‌ها پس از جنگ تحمیلی
  • تفاهم‌نامه ۲۵۰۰ میلیارد تومانی برای ساخت ۱۴۳ کلاس درس در استان بوشهر
  • آغاز عملیات اجرایی هشت مدرسه و بهره‌برداری از یک هنرستان در بوشهر
  • احداث ۵ هزار کلاس درس از محل مولدسازی در خراسان رضوی
  • افتتاح و کلنگ‌زنی ۱۰۱ مدرسه در استان بوشهر
  • هدفگذاری نوسازی مدارس برای احداث ۲ هزار کلاس درس در اردبیل
  • مدارس نیمه‌تمام آذربایجان‌غربی تکمیل می‌شود
  • تکمیل مدارس نیمه تمام آذربایجان‌غربی با جذب ۱۳۰۰ میلیارد تومان اعتبار
  • اقدامات قابل توجه دولت سیزدهم در حوزه مدرسه‌سازی جای قدردانی دارد
  • هویت بخشی به مدارس آذربایجان‌غربی در دستور کار است