Web Analytics Made Easy - Statcounter

کیوسک بین الملل تابناک: تحریم ۸ شخص و ۴ نهاد ایرانی توسط آمریکا، پایان نشست پوتین و بایدن بعد از ۲ ساعت مذاکره محرمانه، دیدار علی باقری با ریابکوف در مسکو، بازداشت ۴۷ نظامی ترکیه به اتهام مشارکت در کودتا و رسوایی مصرف کوکائین در پارلمان انگلیس از جمله مهمترین خبرها، رویدادها و تحولات بین الملل در ۲۴ساعت گذشته بوده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تحریم ۸ شخص و ۴ نهاد ایرانی توسط آمریکا

دفتر کنترل دارایی‌های خارجی وزارت خزانه‌‌داری آمریکا امروز سه‌شنبه اعلام کرد اسامی چند شخص حقیقی و حقوقی ایرانی به فهرست تحریم‌های این نهاد آمریکایی اضافه شده است.


اسامی اشخاص و نهادهای تحریم‌شده به شرح ذیل است:
۱- سید رضا موسوی اعظمی، به دلیل ارتباط با یگان ویژه نیروی انتظامی ایران
۲- محسن ابراهیمی، به دلیل ارتباط با نیروهای ویژه ضدتروریسم (نوپو)
۳- علی همتیان، به دلیل ارتباط با سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
۴- حسن کرمی، به دلیل ارتباط با یگان ویژه نیروی انتظامی ایران
۵- محمد کرمی، ذیل قانون کاتسا
۶- صغری خدادای، ذیل قانون کاتسا
۷- مسعود صفدری، به دلیل ارتباط با سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
۸- لیلا واثقی
۹- نیروی ویژه ضدتروریسم ایران (نوپو)، به دلیل ارتباط با یگان ویژه نیروی انتظامی ایران
۱۰- زندان مرکزی اصفهان، به دلیل ارتباط با یگان ویژه نیروی انتظامی ایران
۱۱- یگان ویژه نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران، به دلیل ارتباط با نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران
۱۲- زندان زاهدان، ذیل قانون کاتسا
وزارت خزانه‌داری آمریکا در بیانیه‌ای بدون ارائه مستندات لازم این افراد و نهادها را به «سرکوب معترضان» متهم کرده است.

پایان نشست پوتین و بایدن بعد از ۲ ساعت مذاکره محرمانه

نشست مجازی بین روسای جمهوری آمریکا و روسیه به طور همزمان در واشنگتن و مسکو به صورت مجازی برگزار شد و بعد از دو ساعت خاتمه یافت.

به گزارش آر تی، ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهوری روسیه و جو بایدن، همتای آمریکایی نشست مجازی خود را با هدف بررسی مسائل بین دو کشور و رویدادهای پیچیده جهان برگزار کردند.
در ابتدای این نشست که مراسم احوال پرسی بین دو طرف با ارتباط و حضور خبرنگاران بود اما بعد نشست به صورت محرمانه برگزار شد.
منابع مطلع تاکید کردند: این نشست پشت درهای بسته و از طریق ویدیو کنفرانس بیش از دو ساعت طول کشید.
رئیس‌جمهوری آمریکا در ابتدای این دیدار مجازی گفت شخصا از دیدار مجدد پوتین خرسند است.
بایدن با لبخند در ابتدای نشست دو جانبه که به صورت ویدیوکنفرانس بود، تاکید کرد: بار دیگر که تو را می‌بینم خوشحالم. در نشست گروه ۲۰ که نتوانستیم همدیگر را ملاقات کنیم. امیدوارم دفعه بعد رو در رو همدیگر را ببینیم.
پوتین نیز با لبخند از بایدن استقبال و احوال پرسی کرد.
این پنجمین مذاکره بین دو رئیس‌جمهوری از زمان انتصاب بایدن است، آنها سه بار تماس تلفنی داشته و یک بار هم اواسط ژوئن نشست کوتاهی در ژنو برگزار کردند.
روز گذشته جو بایدن گفت، بعد از پایان نشست خود با پوتین با ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهوری اوکراین تماس می‌گیرد.

دیدار علی باقری با ریابکوف در مسکو

«علی باقری» معا‌ون سیاسی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران که به مسکو سفر کرده، امروز (سه شنبه) ۱۶ آذرماه ۱۴۰۰ با «سرگئی ریابکوف» معاون وزیر امور خارجه روسیه در محل وزارت امور خارجه این کشور دیدار و گفت‌‌وگو کرد.


در این دیدار آخرین تحولات مذاکرات ایران و گروه ۱+۴ در وین، مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
دو طرف در این دیدار بر ضرورت تداوم رایزنی‌ها و مشورت‌ها در زمینه موضوعات بین‌المللی و مذاکرات آتی ایران و ۱+۴ در وین تأکید کردند.
نشست ایران و گروه ۱+۴ درباره رفع تحریم‌های آمریکا هفته گذشته در وین برگزار و ایران ۲ سند شامل رفع تحریم‌ها و موضوعات هسته‌ای را به طرف مقابل ارائه کرد و بنا بر درخواست طرف‌های اروپایی به منظور مشورت با پایتخت‌هایشان در این مذاکرات وقفه‌ای ایجاد و قرار شد در پایان این هفته دوباره از سر گرفته شود.
دور جدید مذاکرات ایران و گروه ۱+۴ آنگونه که سعید خطیب‌زاده دیروز در نشست هفتگی با خبرنگاران اعلام کرد در پایان هفته جاری است و تاریخ دقیق آن بعد از رایزنی باقری با انریکه مورا معاون مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا مشخص و اطلاع رسانی خواهد شد. البته منابع غربی زمان این مذاکرات را پنجشنبه ۱۸ آذر ماه اعلام کرد‌ه‌اند. 
این دومین سفر باقری به مسکو پس از تصدی این سمت است. وی پیش از دور اول مذاکرات وین و بعد از سفری که به بروکسل داشت به دعوت ریابکوف به مسکو رفت.
علی باقری و ریابکوف معاون وزیر خارجه روسیه هفتم آبان ماه در مسکو دیدار کردند و ریابکوف بعد از دیدار با علی باقری با بیان این‌که ایران و روسیه به همکاری سازنده خود ادامه می‌دهند، گفت: هر دو کشور دیدگاه بسیار نزدیکی در خصوص نحوه از سرگیری مذاکرات و نتایج ملموس گفت‌وگوها دارند.
معاون سیاسی وزیر امور خارجه (+) گفت که در دیدارش با ریابکوف در مسکو درباره مذاکرات آینده با گروه ۱+۴ و موضوع لغو تحریم‌های غیرقانونی و ظالمانه رایزنی‌های مفیدی داشته است.

بازداشت ۴۷ نظامی ترکیه به اتهام مشارکت در کودتا

نیروهای امنیتی ترکیه امروز (سه شنبه) در یک اقدام هماهنگ ۴۷ نیروی ارتش و دانش‌آموخته دانشکده‌های افسری را در ۱۴ شهر از جمله استانبول دستگیر کردند.


به نوشته وبگاه روزنامه زمان ترکیه، دادستانی ترکیه پیش از این حکم بازداشت دانش‌آموختگان را که ۲۰ نفر هستند صادر کرده بود، اما چون در زمان صدور حکم زیر ۱۸ سال بودند، اجرای حکم تا به امروز به تعویق افتاده است. آن‌ها پیش از این از دانشکده‌های افسری اخراج شده بودند.
 در بین بازداشت شدگان ۱۵ افسر نیروی دریایی، هوایی، زمینی و کماندو هستند و پنج نفر نیز درجه گروهبانی دارند.
از ابتدای کودتای تابستان ۲۰۱۶ تاکنون نزدیک به ۸۰ هزار نفر از نظامیان و غیر نظامیان در رده‌های مختلف بازداشت شده‌اند. ۱۵۰ هزار کارمند دولت، نیروی ارتش، پلیس و ... نیز از کار برکنار شده‌اند. برخی محافل داخلی ترکیه این بازداشت‌ها را در راستای تصفیه‌های سیاسی قلمداد می‌کنند.
دفتر دادستانی عمومی آنکارا در ۱۲ آبان ماه نیز دستور بازداشت یکصد تن از کارکنان بخش دولتی و خصوصی را به اتهام همکاری با تشکیلات فتح‌الله گولن صادر کرد. دولت ترکیه سازمان وابسته به فتح‌الله گولن واعظ ترکیه‌ای و مخالف دولت این کشور را که در آمریکا سکونت دارد، عامل کودتای نافرجام تابستان ۲۰۱۶ می‌داند و این سازمان را تروریستی اعلام کرده است.

رسوایی مصرف کوکائین در پارلمان انگلیس

خبرگزاری «آسوشیتدپرس» روز دوشنبه گزارش داد که با پلیس انگلیس در خصوص گزارش‌ها مبنی بر مصرف کوکائین در پارلمان انگلیس تماس گرفته شده است.


«لیندسی هویل» رئیس مجلس عوام انگلیس در بیانیه‌ای اعلام کرد: «گزارش‌های مربوط به مصرف مواد مخدر در پارلمان که به ساندی تایمز داده شد، عمیقاً نگران‌کننده است. در این هفته آن‌ها را به عنوان اولویت با پلیس کلان‌شهر مطرح خواهم کرد. انتظار دارم شاهد اجرای کامل و مؤثر قانون باشم.
پس از گزارش ساندی تایمز که به استفاده از مواد مخدر غیرقانونی در ساختمان‌های پارلمان انگلیس اشاره می‌کرد، هویل با پلیس تماس گرفت.
بر اساس این گزارش، در ۱۱ سرویس بهداشتی از ۱۲ مورد آزمایش شده در ساختمان پارلمان، از جمله یک دستشویی نزدیک به دفتر بوریس جانسون نخست‌وزیر انگلیس اثرات کوکائین کشف شده است. برخی از این مکان‌های بررسی شده فقط برای کسانی که مجوزهای پارلمانی دارند، از جمله قانون‌گذاران، کارمندان و روزنامه‌نگاران در دسترس هستند.
یکی از منابع به ساندی تایمز گفت: من یک نماینده (عضو پارلمان) را دیده‌ام که آشکارا در یک مهمانی کوکائین استنشاق می‌کرد.
این روزنامه به نقل از یکی از اعضای بازنشسته پارلمان انگلیس گزارش داد که «فرهنگ کوکائین» در پارلمان این کشور وجود دارد که هم شامل افراد شناخته شده و هم نمایندگان و مقامات جوان جاه‌طلب است.
این منبع گفت: آن‌ها فکر می‌کنند مصون هستند. این تکان‌دهنده و در عین حال غم‌انگیز است. بسیاری از آن‌ها به کمک نیاز دارند.
در این گزارش همچنین آمده است که حشیش در وست‌مینستر (پارلمان بریتانیا در این منطقه از لندن قرار دارد) به طور آشکار استفاده می‌شود. سخنگوی جانسون گفت که گزارش‌های مربوط به مصرف مواد مخدر در وست‌مینستر نگران‌کننده است.
«چارلز واکر» نماینده محافظه‌کار گفت که مجلس عوام سابقه طولانی در استفاده از سگ‌ برای کشف مواد منفجره دارد و دامنه آن‌ها می‌تواند برای کشف مواد مخدر افزایش یابد.
این گزارش در بحبوحه برنامه جدید دولت انگلیس برای مقابله با مصرف مواد مخدر غیرقانونی در بریتانیا منتشر شده است. جانسون قرار است برنامه‌ای ۱۰ ساله را برای مقابله با جرایم مرتبط با مواد مخدر غیرقانونی اجرا کند.

منبع: تابناک

کلیدواژه: آلودگی هوا اومیکرون مذاکرات وین مازوت کوهرنگ روز دانشجو سایت غنی سازی نطنز ایران امریکا روسیه چین خاورمیانه اروپا آلودگی هوا اومیکرون مذاکرات وین مازوت کوهرنگ روز دانشجو سایت غنی سازی نطنز یگان ویژه نیروی انتظامی ریابکوف در مسکو پارلمان انگلیس علی باقری رئیس جمهوری پایان نشست امور خارجه مواد مخدر تحریم ها گروه ۱ ۴

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۷۰۹۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چین: از نشستهای صلح اوکراین با مشارکت همه طرف‌ها حمایت می‌کنیم

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپوتنیک، ژانگ هانهویی، سفیر چین در روسیه امروز سه‌شنبه تأکید کرد که پکن از برگزاری نشست بین‌المللی صلح با موافقت روسیه و اوکراین در زمان مناسب و با مشارکت برابر همه طرف‌ها حمایت می‌کند.

وی در بیانیه‌ای که برای اسپوتنیک ارسال کرده، نوشته است «چین از برگزاری نشست صلح بین‌المللی در زمان مناسب با تأیید طرف‌های روسیه و اوکراین و با مشارکت برابر همه طرف‌ها برای بحث عادلانه درباره همه گزینه‌های صلح حمایت می‌کند».

سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه گفت نه سیاستمداران اوکراینی و نه سیاستمداران غربی حاضر به مذاکره جدی با مسکو نیستند و نشست آینده به میزبانی سوئیس درباره اوکراین را «مذاکرات غیرجدی» توصیف کرد.

وی که با شبکه «ای‌تی‌وی» بوستی گفت‌وگو می‌کرد، دراین‌باره گفت: ما کسی را نمی‌بینیم که با او گفت‌وگو کنیم. من به اظهارات رهبران اوکراین، ایالات متحده و اروپا، و طبقه سیاسی آنها توجه کنید. هیچ یک از آنها برای یک گفتگوی جدی آماده نیستند. آنها با برگزاری یک نشست در سوئیس، یک نمایش مذاکرات را بازی می کنند. چارچوب کپنهاگ به بن‌بست رسیده است.

لاوروف تأکید کرد که غرب تلاش می‌کند که غرب تلاش می کند «با تطمیع یا کلاهبردار، باج خواهی و دروغ» حداکثر تعداد کشورهای در حال توسعه و کشورهای جنوب جهانی را به «گردهمایی» در سوئیس بکشاند.

کشور سوئیس نشستی درباره اوکراین را در ۱۵ تا ۱۶ ژوئن در نزدیکی شهر لوسرن برگزار خواهد کرد. حدود ۱۶۰ کشور به این نشست دعوت شده اند، اما روسیه در آن شرکت نخواهد کرد. سرگئی گارمونین، سفیر روسیه در برن پیش از این به اسپوتنیک گفته بود که روسیه در این نشست که هدف از آن ارائه ضرب‌الاجل به مسکو است، در هیچ قالبی شرکت نخواهد کرد.

به گفته گارمونین «این نشست به یک کارزار روابط عمومی پر سر و صدا اما خالی تبدیل خواهد شد.» مسکو بارها اعلام کرده است که برای مذاکره آماده است، اما کی یف ممنوعیتی را برای آنها در سطح قانون گذاری معرفی کرده است.

دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین هفته پیش با تکرار موضع پیشین روسیه درباره مذاکرات برای حل دیپلماتیک جنگ اوکراین، گفت که هرگونه مذاکره بدون حضور و مشارکت روسیه منتج به نتیجه نخواهد شد.

پسکوف در پاسخ به پرسشی درباره کنفرانس صلح اوکراین که قرار است در سوئیس برگزار شود، گفت: درک نمی‌کنیم که این کنفرانس صلح چه نقطه عطفی است! از چنین کنفرانسی چه انتظاراتی باید داشت؟ بدون حضور و مشارکت روسیه، چطور می‌توان درباره نتیجه کنفرانس صحبت کرد؟ چنین اتفاقی مطلقاً امکان‌پذیر نیست.

وی افزود: این (کنفرانس) ابتکاری است که برای رسیدن نتیجه طراحی نشده است! موضع روسیه درباره مذاکرات صلح مشخص و مشهور است. موضع ما منسجم، کاملاً شفاف و رییس جمهور بارها آن را تکرار و تایید کرده است.

ولادیمیر پوتین، رییس جمهور روسیه به همراه الکساندر لوکاشنکو، همتای بلاروسی وی، ۱۱ آوریل در کرملین رایزنی کرده و بعد از آن، پوتین تاکید کرد که مسکو هرگز حل و فصل صلح‌آمیز مناقشات را رد نکرده و همواره نسبت به این راه‌حل متمایل بوده است.

کد خبر 6098866

دیگر خبرها

  • پایان فرصت دولت بایدن برای گزارش به کنگره درباره اسرائیل
  • مسکو در بزنگاه تصمیم درباره اردوغان
  • وزیر خارجه اتریش: قصد پیوستن به ناتو را نداریم
  • چین: از نشستهای صلح اوکراین با مشارکت همه طرف‌ها حمایت می‌کنیم
  • یک سرباز آمریکایی در روسیه به اتهام دزدی بازداشت شد
  • آغازِ پایان زلنسکی در اوکراین/ سرویس اطلاعات مسکو تاریخ تعیین کرد
  • بلینکن خطاب به نتانیاهو: عملیات نظامی در رفح با مخالفت واشنگتن مواجه می‌شود
  • عملیات نظامی در رفح با مخالفت واشنگتن مواجه می‌شود
  • اوکراین و غرب آمادگی گفت‌وگوی جدی با روسیه را ندارند
  • آکسیوس: آمریکا ارسال کمک‌های نظامی به اسرائیل را متوقف کرد