Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، منابع خبری از زمین گیر شدن ناوگان بالگردهای پیشرفته رزمی ارتش کانادا به دلیل مشاهده ترک بر دم این بالگردها خبر دادند.

 به نوشته وبگاه «آتلانتیک» از مجموع ۲۳ بالگرد «سیکورسکی سی‌اچ-۱۴۸سیکلون» ارتش کانادا، ترک‌هایی  در ۱۹ فروند این بالگردها کشف شده است.

این شکاف‌ها در ۲۶ نوامبر (جمعه 5 آذر) زمانی که یکی از بالگردها تحت تعمیرات برنامه ریزی شده قرار گرفت  پیدا شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بررسی‌های بعدی روی سه بالگرد دیگر نیز ترک‌هایی را نشان داد.

به دنبال این حادثه، تمام ناوگان بالگردهای سیکورسکی سی‌اچ-۱۴۸سیکلون ارتش کانادا زمین گیر شدند.

روز دوشنبه، سخنگوی وزارت دفاع کانادا گفت که  این واکنش زودهنگام بوده و ارتش هنوز در حال بررسی علت ترک‌ها و نحوه تعمیر آنها است. 

این بالگرد اولین پرواز خود را در ۱۵ نوامبر سال ۲۰۰۸ انجام داد و به تمام کارشناسان نظامی ثابت کرد تنها یک نمونهبی ارزش از بالگرد اس-۹۲ ساخت سیکورسکی نخواهد بود، بلکه یک بالگرد دوزیست مانند شینوک خواهد بود که توانایی نشستن در مدت کوتاهی در آب را نیز خواهد داشت. این بالگرد از همان ابتدا به عنوان جانشینی برای بالگرد «سی کینگ» بود.

ارتش کانادا از جمله ۲۰ ارتش قدرتمند در جهان است. کانادا در عملیات نظامی آمریکا در افغانستان و عراق شرکت داشته و یکی از اعضا مهم ناتو است.

چندی قبل یک فروند از این  بالگرد حین تمرین برای اجرای عملیات ناتو به منظور تقویت امنیت در اروپای مرکزی و شرقی بود، ناگهان ارتباط خود را با مرکز از دست داد و سقوط کرد. این بالگرد نظامی کانادا در دریای مدیترانه نزدیک سواحل یونان سقوط کرد و این سانحه یک کشته و ۵ ناپدید برجای گذاشت.

این مرگبارترین فاجعه نظامی کانادا طی ۱۴ سال گذشته بوده است. در ژوئیه ۲۰۰۷، شش سرباز کانادایی بر اثر انفجار یک بمب کنار جاده‌ای در افغانستان کشته شدند. کانادا حدود ۲ هزار و ۱۰۰ نظامی در نقاط مختلف جهان دارد که ۹۱۵ نفر آن‌ها در خدمت ناتو هستند.

انتهای پیام/

 

منبع: فارس

کلیدواژه: کانادا آمریکا بالگرد بالگرد سیکورسکی ارتش کانادا ارتش کانادا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۷۱۰۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار مجارستان برای احتمال وقوع جنگ جهانی سوم

مجارستان هشدار داد چنانچه یکی از کشورهای هم پیمان در این ائتلاف نظامی مستقیما خود را درگیر جنگ اوکراین کند، آنگاه جهان شاهد وقوع یک جنگ جهانی جدید خواهد بود.

به گزارش مشرق، تارنمای هفته نامه آمریکایی «نیوزویک» با انتشار این خبر نوشت: «پیتر سیارتو» وزیر امور خارجه مجارستان در جریان مراسمی که توسط حزب حاکم «اتحاد مدنی فیدز-مجارستان» (Fidesz-Hungarian Civic Alliance) برگزار شد، نسبت به افزایش دخالت کشورهای عضو ناتو در جنگ روسیه و اوکراین هشدار داد.

وزیر امورخارجه مجارستان در باره این هشدار گفت: اگر تنها یک کشور اروپایی (عضو ناتو) هم درگیر این جنگ (اوکراین) شود، زمینه ساز خطر بروز جنگ جهانی می شود چراکه این کشور، قطعا یک کشور ناتو خواهد بود.

سیارتو افزود: اگر یکی از کشورهای عضو ناتو بطور مستقیم وارد درگیری با روسیه شود، پیامد آن بطور اجتناب ناپذیری یک جنگ جهانی جدید خواهد بود.

نیوزویک نوشت: ماده پنج پیمان ناتو تصریح می کند که حمله نظامی به یکی از اعضای ناتو به منزله حمله به تمامی کشورهای عضو آن تلقی می شود.

«پیتر سیارتو» وزیر امور خارجه مجارستان پیشتر در ۱۱ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ خواستار پایان هر چه سریعتر جنگ در اوکراین شده بود که به گفته وی ممکن است به یک جنگ هسته‌ای تبدیل شود.

سیارتو با اشاره به وضعیت اوکراین یادآور شد که پس از شروع درگیری، «سیاستمداران غربی قول داده بودند که فقط کلاه و پتو در اختیار ارتش اوکراین قرار می دهند، اما بعدها سلاح، تانک، سیستم های پرتاب چندگانه و جنگنده در اختیار آنها قرار دادند و اکنون امانوئل مکرون رئیس جمهوری فرانسه رویای اعزام نیروهای زمینی به اوکراین را در سر می پروراند.»

وی افزود: متأسفانه، این جنون جنگ طلبانه غرب ابعاد جدیدی پیدا کرده و به جنون جنگ هسته ای تبدیل شده است. ما قبلاً اظهارات رئیس جمهوری فرانسه در مورد اعزام نیرو به اوکراین را شنیده ایم، علاوه بر این، آندری دودا رئیس جمهوری لهستان هم در مورد یک جنگ هسته ای بالقوه صحبت کرده است.

رئیس جمهوری روسیه ۲۱ فوریه ۲۰۲۲ (دوم اسفند ۱۴۰۰) با انتقاد از بی‌توجهی غرب به نگرانی‌های امنیتی مسکو، استقلال جمهوری‌های خلق دونتسک و لوهانسک را در منطقه دونباس به رسمیت شناخت.

ولادیمیر پوتین سه روز پس از آن، پنجشنبه ۲۴ فوریه (۵ اسفند ۱۴۰۰) عملیاتی نظامی که آن را «عملیات ویژه» خواند، علیه اوکراین آغاز کرد و به این ترتیب روابط پرتنش مسکو - کی‌یف به رویارویی نظامی تبدیل شد.

آمریکا و کشورهای غربی در پاسخ به این اقدام روسیه، تاکنون تحریم‌های گسترده‌ای را علیه مسکو اعمال و میلیاردها دلار تسلیحات و تجهیزات نظامی به کی‌یف ارسال کرده‌اند.

منبع: ایرنا

دیگر خبرها

  • سردار رشید: در عملیات وعده صادق، 240 جنگنده آمریکا و ناتو به اسرائیل کمک کردند/ اسرائیل جرأت نکرد تصاویر دو پایگاه نظامی اش را به دنیا نشان دهد/ آمریکا و اروپا رایگان هر امکانی را که رژیم صهیونیستی نیاز داشته باشد، در اختیارش قرار می‌دهند حتی بمب اتم!
  • سانحه برای هواناوهای ارتش آمریکا و جراحت ۳۰ ملوان و تفنگدار دریایی
  • سرنوشت اوکراین در سال انتخاباتی آمریکا و گزینه های کی‌یف
  • ناگفته هایی از عملیات حماس و عملیات وعده صادق: در حمله سپاه به اسرائیل، ۲۴۰ جنگنده آمریکا و ناتو به اسرائیل کمک کردند /اسرائیل جرأت نکرد تصاویر دو پایگاه نظامی اش را به دنیا نشان دهد
  • هشدار مجارستان برای احتمال وقوع جنگ جهانی سوم
  • سردار رشید: در حمله سپاه به اسرائیل، ۲۴۰ جنگنده آمریکا و ناتو به اسرائیل کمک کردند /اسرائیل جرأت نکرد تصاویر دو پایگاه نظامی اش را به دنیا نشان دهد
  • آماده شدن ناتو برای جنگ با روسیه
  • اعزام ۵ بالگرد اسرائیلی به غزه برای انتقال نظامیان مجروح
  • نمایش تسلیحات اهدایی آمریکا و ناتو به اوکراین در مسکو
  • ناتو زنگ خطر را به صدا درآورد