Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید محمود حسینی پور، با بیان این که حضور قشر جوان بویژه دانشجویان، موتور محرکه این جامعه و زمینه ساز توسعه و تحول در بخش های مختلف است، تصریح کرد: ۵۰ درصد مدیران را از بین جوانان انتخاب می کنم. ‎

به گزارش خبرگزاری برنا از مازندران ، سید محمود حسینی پور در جمع دانشجویان و نمایندگان تشکل های دانشجویی در دانشگاه مازندران، ضمن قدردانی از بیان صادقانه دیدگاه ها و نقطه نظرات از سوی این عزیزان، افزود: برآنیم تا میزی را برای حضور نمایندگان دانشجویان در استانداری مازندران فعال کنیم و ارتباط خود با دانشجویان را به رابطه ای تخصصی و دائمی تبدیل نماییم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حسینی پور با بیان این که ما باید تاریخ بزرگ جریان دانشجویی کشور را بشناسیم، گفت: دانشجو، در ادوار مختلف کشور، گفتمان ساز بوده است. فریاد دانشجویی همواره و در شرایط سخت به داد کشور رسید.

وی، با بیان این که حضور قشر جوان بویژه دانشجویان، موتور محرکه این جامعه و زمینه ساز توسعه و تحول در بخش های مختلف است، تصریح کرد: عقب ماندگی در حوزه‌های اقتصادی نتیجه عدم اعتماد به جوانان است. ورود جوانان به عرصه‌های مدیریتی و اقتصادی یکی از سیاست‌های مهم دولت سیزدهم است.

حسینی پور با تاکید بر این که شما باید در موضوع ورود به عرصه های اقتصادی مطالبه گر باشید، اظهار داشت: شما ها باید در عقب راندن این مافیای اقتصادی که در کشور شکل گرفته و پشت بعضی از مباحث مهم اقتصادی قرار گرفته، فریاد بزنید و به کمک این دولت بیایید.

وی با بیان این که جوانان ما محور اصلی تحقق نظام پیشرفته اقتصادی می شوند، افزود: راهی جز این وجود ندارد که شما جوانان با همت و هوشیاری و سرعت عمل و ابتکار در فضای اقتصادی قرار بگیرد.

استاندار مازندران، تصریح کرد: ما نیازمند مدیران و کارگزاران جوان در عرصه های مدیریتی هستیم. یکی از سیاست های بنده این است که انشالله در استان حداقل 50 درصد از سهم مدیران را به جوانان تعلق دهیم.

حسینی پور جوان گرایی را علت تاخیر در انتصاب مدیران جدید در مازندران بیان کرد و افزود : متاسفانه چون به جوانان و نخبگان ما در حوزه های مدیریتی اعتماد نشد، آن ها فاقد رزومه اجرایی هستند که همین کار را برای انتصاب سخت کرده است.

استاندار گفت : با همه اینها از هدف خود و برنامه دولت در استفاده از نسل جوان کوتاه نمی آییم و از تجربیات پیشکسوتان انقلابی استان در کنار مدیریت قشر جوان استفاده می کنیم.

استاندار ادامه داد: ما نیازمند حمایت جدی جنبش دانشجویی در این عرصه هستیم. جریان انقلابی دانشجویی باید به کمک ما بیاید نباید اجازه بدهیم که جریانی که ثروت دارد و سال های سال در برخی عرصه ها ریشه دوانده است با در اختیار گرفتن رسانه و فضای مجازی به اهداف خود برسد.

استاندار، تصریح کرد: پیدا کردن جوانان نخبه یکی از روش هایش این است که جوانانی که فکر می کنند توانایی اجرایی دارند، خودشان را معرفی کنند و برنامه حوزه ی کاری خودشان را ارایه بدهند.

وی ادامه داد: این استان سرشار ازمواهب الهی است، اما مهم ترین ظرفیت امید بخش استان مازندران، نیروی عظیم انسانی با بهره هوشی بالا است.

حسینی پور، افزود: استان مازندران، منبع عظیم فرصت های مادی کشور است. اقتصاد دریا باید توسط شما جوانان پایه گذاری شود.اگر بخواهیم در اقتصاد دریا پایبند ارزش های الهی و آرمان های انقلابمان باشیم و از این دریا بهره مند شویم چه اقداماتی باید انجام دهیم؟ ما از اقتصاد دریا، ایده ها و برنامه های لازم را از همین دانشگاه های استان می خواهیم. میز های تخصصی در دانشگاه های استان را فعال کنید. اقتصاد دریا و اقتصاد جنگل که این مهم هم مورد تاکید مقام معظم رهبری است را مد نظر قرار بدهید تا بتوانیم از این بخش برای توسعه مازندران حداکثر بهره را ببریم . با آغوش باز از طرح هایی که در این زمینه دارید استفاده میکنیم .

وی مهم ترین مساله در ارتباط با دانشگاه را بررسی نقش و جایگاه این نهاد علمی در مسایل اجرایی دانست و یادآور شد: موضوع پسماند برای بنده بسیار حساس و مهم است. نیازمند این هستیم که در مورد این پدیده زشت اجتماعی که هم منشا فرهنگی و هم منشا مدیریتی دارد، طرح و راه حل های موثر ارایه کنید.

استاندار با بیان این که یکی از ظرفیت های مهم دیگر استان وجود دوهزار و 800 روستا در استان است؛ بیان داشت: متاسفانه روستاهای استان با جوانان مستعد در چرخه ی اقتصادی ما نیستند. یکی از مباحثی که برای فعال کردن روستاها دنبال کردیم و تا چند روزآینده به نتیجه خواهد رسید، ایجاد پالایشگاه لبنی مازندران ا ست. این پالایشگاه بیش از 70 نوع محصول لبنیات را که بیشتر این تولیدات جنبه صادراتی دارد، تولید می کند و تامین مواد اولیه این پالایشگاه ها بعهده روستاها است.

وی با بیان این که بدنبال فعال کردن اقتصاد روستایی از طریق تقویت جوانانی که در روستاها هستند، هستیم، گفت: حمایت و پشتیبانی از این جوانان برای توسعه دامپروری و توسعه کشاورزی که از نیازهای اساسی استان است در برنامه استان قرار دارد و استان مازندران باید در اقتصاد روستا جزء استان های اول کشور باشد.

انتهای پیام

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: برنا جامعه دولت نخبگان نسل جوان پیشکسوتان رسانه فضای مجازی بهره هوشی اقتصاد جنگل مقام معظم رهبری مد لبنیات کشاورزی استان مازندران جوان مازندران استاندار مازندران محمود حسینی پور اقتصاد دریا حسینی پور عرصه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۷۱۴۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روابط عمومی در اقناع افکار عمومی نقش کلیدی دارد

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی رمضانی شامگاه دوشنبه در جلسه شورای هماهنگی روابط عمومی‌های دستگاههای اجرایی استان که در محل سالن شهدای گمنام برگزار شد، از تلاش‌ها و فعالیت‌های فکری و رسانه‌ای روابط‌عمومی‌های استان قدردانی و اظهار کرد: روابط عمومی پل ارتباطی سازمان با افکار و تمایلات مخاطبان جامعه است.

وی با بیان اینکه نقش روابط عمومی‌ها در دستگاه‌ها و سازمان‌های دولتی و خصوصی بسیار پیچیده است، تصریح کرد: زمانی می‌توانیم در تعریف روابط عمومی موفق و پویا به آن نقطه اصلی و هدف غایی دست‌یابیم که جامعه مخاطب آن سازمان را نسبت به خبرها و مطالبی که در آن بستر منتشر می‌کنیم قانع و ترغیب به پیگیری آن مطلب کنیم.

معاون سیاسی، اجتماعی و امنیتی استاندار کردستان با اشاره به اینکه روابط عمومی پل ارتباطی یک سازمان با افکار، نگرش‌ها و تمایلات و سلائق مخاطبان خاص و عام یک جامعه است، تصریح کرد: بازخورد اقدامات سازمان به مدیران و مسوولان و از طرفی اقناع و ترغیب مخاطبان به منظور مشارکت همه جانبه و ایجاد سرمایه اجتماعی، ایجاد انگیزه و پیوند مدیران با مخاطبان است.

رمضانی با اشاره به اینکه هیچ سازمانی بدون روابط عمومی غنی و قوی، به اهداف خود نمی‌رسد، افزود: در این فضای جنگ رسانه‌ای، ادراکی و حرفه‌ای که در تمام دنیا جریان دارد اقناع سازی مخاطب تاثیر فوق‌العاده مهمی دارد و چنین رویه‌ای بسیار ماموریت سخت و از جمله رسالت بارز مسئولین روابط عمومی‌ها است.

وی امیدآفرینی، اقناع و اعتمادسازی را ازوظایف مهم روابط‌عمومی‌ها برشمرد و افزود: کار تبیینی در قالب مسئولیت روابط عمومی‌ها در نظام جمهوری اسلامی ایران به مراتب سخت‌تر از دیگر نقاط دنیا است چراکه ما نظامات رقیبی داریم که مانع از دیده‌شدن کارهای ما می‌شوند و نمی‌خواهند جامعه ما امیدوار شود.

معاون سیاسی، اجتماعی و امنیتی استاندار کردستان اضافه کرد: امید کلیدواژه زنده بودن و پویایی هر جامعه‌ای است اگر امید از آحاد مردم سلب شود آن جامعه به مقصد نامعلومی سوق داده می‌شود.

رمضانی یاد آور شد: جایگاه روابط عمومی‌ها باید به خوبی درک شود که متاسفانه در این زمینه ضعف‌هایی در سطح کشور و به تبع استان داریم که بایستی برطرف شود.

وی سنجش و ارزیابی عملکرد روابط عمومی‌ها توسط کارشناسان، اساتید دانشگاهی، نخبگان و صاحب نظران کارآمد در حوزه رسانه را الزامی دانست و گفت: برخی روابط عمومی‌ها در نظر خود احساس می‌کنند که خبرهایشان مخاطب دارد اما متاسفانه بسیار بی‌کیفیت، بدون مهارت و ناشیانه در حد کلمات تکراری و بسیار مبسوط و بدون توجه به عناصر خبری فقط برای رفع تکلیف، منتشر می‌کنند.

رمضانی تاکید کرد: دانش روز و تکنولوژی باید در ارتقاء عملکرد روابط عمومی‌ها بکارگیری شود و این قشر فرهیخته باید با جامعه هدف ارتباط موثر داشته و همچنین در معرفی سازمان مطلوب عمل کند.

وی در ادامه مخاطب شناسی را یکی از وظایف اصلی روابط عمومی‌ها عنوان کرد و گفت: روابط عمومی با استفاده از ابزارها و فعالیت‌های خاص حرفه‌ای به ایجاد سازش و تفاهم بین سازمان و گروه های مخاطب دست می‌یابد و از رهگذر این گونه فعالیت‌ها می‌تواند فرهنگ صحیح و پویا را تبلیغ کند.

معاون سیاسی، اجتماعی و امنیتی استاندار کردستان با ذکر اینکه روابط عمومی‌ها بازوان اصلی مدیران دستگاه‌ها هستند، افزود: متاسفانه امروزه روابط عمومی از رسالت واقعی خود دور شده است و باید در مورد نفوذ اجتماعی و خبرهایی که در حوزه روابط عمومی تهیه می‌شود کار آماری به صورت جدی با درنظرگرفتن کمیت و دقت انجام شود و بررسی کنیم تا پوشش این اخبار در جامعه چه میزان تاثیر گذاری داشته است.

گفتنی است، در این جلسه که بیش از سه ساعت به طول انجامید، نظرات و راهکارهای اعضای جلسه پیرامون برگزاری همایش روز گرامیداشت روابط عمومی‌ها مورد بحث قرار گرفت.

این همایش یکشنبه ۳۰ اردیبهشت در استاندار ی و با حضور مدیران و کارشناسان روابط عمومی دستگاههای اجرایی استان برگزار می‌شود.

کد خبر 6092619

دیگر خبرها

  • مرکز تجاری هند و ایران با حضور معاون اقتصادی وزیر کشور راه اندازی شد
  • استاندار: برای تحقق طرح جامع مناطق ویژه اقتصادی مازندران؛ هماهنگی های لازم انجام شده است
  • تأکید استاندار لرستان بر اهتمام مدیران در جذب اعتبارات ملی
  • سکونت ۵۰ درصد از اتباع کشور در استان تهران
  • تبدیل مناطق آزاد ویژه اقتصادی مازندران از واردات صرف به دانش فنی و صادرات
  • نرخ مشارکت اقتصادی در زنجان بالای ۵۰ درصد است
  • مقایسه اقتصاد چین با ایالات متحده در بخش‌های مختلف
  • مقایسه اقتصاد چین با ایالات متحده در بخش های مختلف
  • روابط عمومی در اقناع افکار عمومی نقش کلیدی دارد
  • بهبود اقتصادی؛ از میدان «واقعیت» تا میدان «تصویر»