Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-27@21:51:52 GMT

تضارب آرا پیش نیاز توسعه و پیشرفت است

تاریخ انتشار: ۱۷ آذر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۸۷۲۴۰۹

ایسنا/ایلام در مراسمی به مناسبت روز دانشجو مسئولان استان و دانشگاه ایلام پای صحبت‌های فعالان دانشجویی نشستند.

«حسن بهرام‌نیا» استاندار ایلام در این مراسم اظهار کرد: ۱۶ آذر فرصتی برای مرور هویت تاریخی جنبش دانشجویی است که شهیدان احمد قندچی، آذر شریعت رضوی و مصطفی بزرگ‌نیا در آذر ۱۳۳۲با تفکر، گفتمان و منش شهادت‌طلبی جو اختناق‌آمیز آن شب‌های ظلمانی را شکستند و به جنبش دانشجویی هویت بخشیدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: بواسطه قوام این جنبش بود که امام راحل  فعالانه وارد عرصه‌ی مبارزه شد، انقلاب اسلامی پیروز شد، دفاع مقدس به عنوان نگین آزادی خواهی در تاریخ اسلام خودنمایی کرد و بواسطه همین جنبش بود که روحیه دفاع و شهادت یک آرمان مقدس شد، به گونه ای که شهید احمد متوسلیان آن‌ را در غربت سرود و  هرگزبرنگشت.

استاندار ایلام ادامه داد: اگر امروز به مرزهای علمی، فنی و تکنولوژیک رسیده ایم به واسطه تولید علم و شیوه مدیریت آن است که نتیجه  اعتماد به جنبش دانشجویی است که در آن جوانان اندوخته خود را با معنویت در آمیخته و آنرا در راستای خدمت به بشریت و عمران و آبادانی به کار گرفتند.

بهرام‌نیا با بیان اینکه دستیابی به فناوری‌های نوین و قرار گرفتن در بین قدرت‌های برتر جهان از نظر نظامی و علمی مرهون تلاش و جهاد علمی همین جنبش دانشجویی است، گفت: امروزه جنبش دانشجویی در تمامی دانشگاه ها وجود داشته و دانشجویان  بخوبی نقش خود را در این راستا ایفا می کنند ، همه دانشجویان باید نظرات خود را در یک چارچوب قانونمند ارائه دهند چرا که تضارب آرا پیش نیاز توسعه و پیشرفت هر منطقه است.

وی با  اشاره به اینکه دانشجویان با نقد منصفانه و دلسوزانه برای توسعه استان از تمامی ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های خود استفاده کنند تا بتوانیم در تمامی حوزه‌ها به مردم خدمت رسانی کنیم، تاکید کرد: دانشجویان رعایت اخلاق و تقوا را نصب‌العین تمامی فعالیت‌های خود قرار دهند.

بهرام‌نیا به سخنان امام راحل که فرمودند دانشجوی سیاسی مطلوب در نظام اسلامی به کسی گفته می شود که در دانشگاه ها به درجه بالایی از بینش و درک سیاسی رسیده و نسبت به سرنوشت خود، جامعه و مسائل سیاسی حساسیت داشته باشد، مسائل داخلی و خارجی را تجزیه و تحلیل کند و همواره بعنوان ناظری بصیر عملکردها و تصمیم گیریها را با آن تجزیه و تحلیل نماید و همواره با دلسوزی خطا و لغزش‌های احتمالی را نیز گوشزد کند.

استاندار ایلام در بخشی دیگری از سخنانش با بیان اینکه وامدار هیچکس نیستم و تنها وامدار نظام هستم و در انتصابات شاخصه هایی چون مدیریت جهادی و انقلابی، تعهد و پاکدستی و روحیه فساد ستیزی و ضد تجمل گرایی را دنبال می کنم

وی تصریح کرد: استان ایلام دارای ظرفیت های بسیاری در تمامی حوزه هاست که شتاب در آن  نیازمند همدلی، همراهی و هم آوایی دانشجویان، مردم ، نخبگان و .. در زمینه های مختلف است

استاندار ایلام با بیان اینکه دانشگاه محل تضارب افکار سیاسی است و همه ی احزاب و گروههای ضابطه مند در این عرصه باید اظهار وجود کنند، ابراز امیدواری کرد با بهره گیری از همه ظرفیت ها مسئولین استان را با نقادی دلسورانه و اخلاق مدارانه کمک کنیم.

«علی‌اکبر بسطامی» نماینده مردم ایلام نیز با بیان اینکه دانشجویان با خلاقیت، نوآوری و جهاد علمی همواره نقش مهمی در توسعه و رشد کشور و ارتقا ایران در جهان داشته‌اند، اظهار کرد:دانشجویان عدالت خواه و ظلم ستیز دوران پیش از انقلاب و دفاع مقدس برای همه ما الگو و اسطوره هستند.

وی ادامه داد: دانشجویان خط امام (ره) و رهبری همواره در مسیر آرمان های انقلاب حرکت کرده اند و همچنان این مسیر با برکت را ادامه می دهند و مهم ترین رکن برای بیان مطالبات و درخواست‌های مردمی هستند و تمامی درخواست و نیازهای مردم باید در قالب یک چارچوب مشخص از زبان دانشجویان گفته شود.

نماینده مردم ایلام در مجلس شورای اسلامی گفت: با توجه به ضریب محرومیت استان ایلام باید به بخش‌هایی که محروم و مغفول مانده بیش از گذشته توجه و در آن مناطق سرمایه گذاری شود تا اشتغال ایجاد و شاهد رونق اقتصادی باشیم.

بسطامی تصریح کرد: در دولت انقلابی آیت الله رییسی که دوران حکومت اسلامی است، دانشجویان همچون گذشته نفش خود را در راستای گفتمان سازی و جهاد علمی به خوبی ایفا کنند.

دکتر «طاهر علی‌محمدی» رئیس دانشگاه ایلام نیز  با بیان اینکه بزرگترین سرمایه هر کشور نیروی انسانی تحصیلکرده، مبتکر و خلاق است و هرچه این نیروها بیشتر باشد، آن کشور در راستای نیل به اهداف خود موفق تر خواهد بود، اظهار کرد: پیش از انقلاب مهمترین ویژگی دانشجویان استکبارستیزی و مبارزه با ظلم و ستم بود، اما امروز جهاد علمی و گام برداشتن در مسیر آرمان های انقلاب، امام ( ره ) و رهبری مهم ترین ویژگی یک دانشجو فعال است.

وی گفت:  بصیرت افزایی، گرایش به فعالیت دینی و اجتماعی و عضویت در تشکل های فعال دانشجویی در دانشگاه ها موجب می شود یک دانشجو نقش خود را به‌ عنوان یک دانشجو برجسته کند و در تصمیم سازی ها موثر واقع شود.

رئیس دانشگاه ایلام حضور دانشجویان در تمام صحنه‌ها را ارزشمند توصیف و تصریح کرد: دانشگاهیان در دوران پیروزی انقلاب و دفاع مقدس نقش مهمی را عهده دار بوده اند و امروز نیز باید با علم آموزی در مسیر جهاد علمی گام بر می دارند.

وی با بیان اینکه هر کشوری که بخواهد در تمامی حوزه‌ها موفق باشد، باید پایه های علم و دانش خود را محکم کند و برای پژوهش های علمی برنامه مدون و مسنجم داشته باشد، تاکید کرد: امروزه فضای مجازی به یک فضای جنگ تبدیل شده و جوانان و نوجوانان کشور در معرض تهاجم هستند که در این راستا وظیفه جنبش دانشجویی آگاهی بخشی و اطلاع‌رسانی است.

در این نشست فعالان دانشجویی دغدغه‌های خود را بیان کردند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی منطقه ایلام روز دانشجو استاندار ایلام جنبش دانشجویی جهاد علمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۷۲۴۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قرائت معکوس رسانه‌های غربی از اعتراضات اصیل دانشجویی

گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، رسانه‌های غربی مشغول نوعی روایتگری وقیحانه و معکوس نسبت به جنبش دانشجویی تبلوریافته در ایالت‌های مختلف آمریکا هستند. این روایتگری، منبعث از اتصال مستقیم رسانه‌های غربی با جریانات آشکار و پنهان قدرت در رژیم اشغالگر قدس است و بار دیگر، گزاره دروغین و مضحکانه بی‌طرفی رسانه‌ای و آزادی بیان در غرب را به چالش کشیده است. 

مطالبات جنبش اصیل دانشجویی شکل‌گرفته در آمریکا مشخص است: برقراری آتش‌بس دائمی در نوار غزه، پایان محاصره غزه، قطع روابط علمی و دانشگاهی آمریکا و رژیم اشغالگر قدس و مجازات مقامات رژیم اشغالگر قدس و دیگر کشور‌ها و بازیگران دخیل در کشتار دهشتناک ده‌ها هزار انسان بی‌گناه در فلسطین.

در این میان، رسانه‌های غربی تلاش می‌کنند حرکت وحشیانه پلیس آمریکا در مواجهه با این مطالبات فطری، اصیل و انسانی را طبیعی و در مسیری درست جلوه دهند! به‌عنوان‌مثال، «یورونیوز» در تحلیل خود از این واقعه می‌نویسد: در شماری از دانشگاه‌ها معترضان شعار‌های «یهودی‌ستیزانه» سر داده‌اند و با دست گرفتن پرچم‌های حماس و حزب‌الله لبنان، از ورود دانشجویان یهودی به محوطه دانشگاه‌ها جلوگیری کرده‌اند.

گستردگی، آگاهی و عمق جنبش دانشجویی ایجادشده در آمریکا در حمایت از مردم مظلوم فلسطین، بیانگر اصالت این جنبش و باور آن به هدفی است که به خاطر آن دست به اعتراض زده است

همان‌گونه که مشخص است، رسانه‌های غربی وظیفه دارند (بر اساس یک سیاست‌گذاری کلان رسانه‌ای- تبلیغاتی)، صهیونیسم‌ستیزی را مترادف با یهودستیزی جلوه دهند و از این طریق، بدترین و سخت‌ترین برخورد‌ها با کسانی که از توحش و اشغالگری رژیمی غاصب و کودک‌کش به تنگ آمده‌اند را توجیه کنند. نکته مهم‌تر اینکه رسانه‌های غربی اقدامات غیرانسانی پلیس آمریکا را به‌مثابه یک واکنش طبیعی در برابر خیزش دانشجویی اخیر جلوه داده و استفاده از محرک‌های شیمیایی، ضرب و شتم شدید دانشجویان، کشیدن بسیاری از دانشجویان روی زمین و دستگیری توأم با بدترین برخورد‌های ممکن با آنها را مصداق عینی ایجاد نظم و آرامش تلقی کرده‌اند! در اینجا متوجه روایتگری معکوس جریانات رسانه‌ای غرب از خیزش‌ها و اعتراضات دانشجویی در سرتاسر جهان می‌شویم.

قطعاً غرب نه تنها از جنبش‌های دانشجویی اصیل حمایت نمی‌کند، بلکه آنها را در مغایرت مطلق با اهداف و مطامع خود قلمداد کرده و دست به سرکوب آنها می‌زند. نکته مهم‌تر اینکه گستردگی، آگاهی و عمق جنبش دانشجویی ایجادشده در آمریکا در حمایت از مردم مظلوم فلسطین، بیانگر اصالت این جنبش و باور آن به هدفی است که به خاطر آن دست به اعتراض زده است. حتی تهدیداتی مانند اخراج از دانشگاه، ممنوعیت تحصیلی، محرومیت از امتیازات حداقلی اجتماعی و حتی سلب اقامت برخی دانشجویان، منجر به عقب‌نشینی آنها در برابر ساختار زور و سلطه نشده است. بدیهی است که اعتراضات اخیر دانشجویی در آمریکا، نقطه عطفی در تاریخ این کشور محسوب می‌شود، جایی که جوانان و تحصیل‌کردگان آمریکایی رسماً روایت‌های مخرب و وارونه غرب ازآنچه در جهان می‌گذرد را پس‌زده و به‌سوی شناخت و آگاهی گام برمی‌دارند. آنچه امروز در دانشگاه‌های آمریکا، از کالیفرنیا تا تگزاس می‌گذرد، نقطه آَشکارساز روند گذار مشترک از صهیونیسم و جریان سلطه‌گر غربی در این کشور محسوب می‌شود. روز‌های تاریک‌تر آمریکا در پیش است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • وجدان بیدار در جامعه بیمار
  • تقدیر مردم غزه از جنبش دانشجویی حمایت از فلسطین در جهان
  • حمایت مردم گیلان از جنبش‌های دانشجویی در امریکا و اروپا
  • بیش از ۶۰۰ نفر در جنبش دانشجویی ایالات متحده دستگیر شدند
  • جنبش دانشجویی در آمریکا بیداری وجدان ملت‌هاست
  • واکنش به کشتار در غزه؛ حقیقت جنبش‌های دانشجویی در آمریکا
  • قرائت معکوس رسانه‌های غربی از اعتراضات اصیل دانشجویی
  • جنبش‌های دانشجویی در آمریکا از جنگ ویتنام تا غزه/اهمیت جنبش کنونی
  • خیزش جنبش اصیل دانشجویی در آمریکا
  • جنبش دانشجویی ۷ اکتبر