Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین؛ امیرحسین نادری در بازدید از شرکت گسترش کاتالیست ایرانیان با تاکید بر ضرورت بومی‌سازی دانش گفت: بومی سازی دانش مزیت رقابتی تولید کاتالیست در ایران است و به دلیل دستیابی دانشمندان و شرکت های دانش بنیان تولیدی همچون گسترش کاتالیست، امروز کاتالیست ایرانی علاوه بر تامین نیاز داخل امکان رقابت با نمونه های خارجی در بازارهای بین المللی را دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل «ومعادن» ضمن بازدید از مراحل تحقیقاتی ۱۰ کاتالیست جدید در حوزه فولاد، نفت، گاز و پتروشیمی افزود: در حال حاضر همه جهان خود را برای ورود به دوران پسا کرونا آماده می کند و انتظار می‌رود برای سال ۲۰۲۲، افزایش سرمایه‌گذاری و رونق تولید را در سراسر جهان شاهد باشیم.

 نادری با اشاره به تقاضای روزافزون برای همه کالاها به‌ویژه کالاهای استراتژیکی مانند کاتالیست تصریح کرد: همین موضوع، اهمیت تحقیقات و بومی سازی دانش و کالاها در کشور را دوچندان می کند.

وی بومی سازی دانش و ساخت کالاهای دانش بنیان را تحقق عملی اقتصاد مقاومتی دانست و افزود: به همین دلیل شرکت گسترش کاتالیست باید تمام تلاش خود را انجام دهد تا پایان سال مراحل تولید آزمایشگاهی و پایلوت این کاتالیست‌ها نهایی و در سال آینده آماده تجاری سازی شود.

 نادری در ادامه با اشاره به اتفاقات و عملکرد مثبت تیم مدیریت، تولید کیفی کاتالیست احیا ء مستقیم فولاد را نتیجه و دستاورد اعتماد و استفاده از توان و دانش داخلی عنوان کرد و ضمن تقدیر از تلاش مدیران و کارکنان مجموعه برای دستیابی به تولید ۲ تن کاتالیست DIR در روز گفت: در کارهای دانش بنیان و خلاقانه باید دل و مغز کارکنان همزمان با هم درگیر کار باشد که ایجاد فضای مناسب برای تحقق این امر از وظایف مدیران ارشد مجموعه است و شرکت «ومعادن» نیز به عنوان سهامدار اصلی همه پشتیبانی و حمایت لازم برای ایجاد فضای مطلوب و تامین تجهیزات مورد نیاز را خواهد نمود.

مدیر عامل شرکت سرمایه‌گذاری توسعه معادن وفلزات در ادامه افزایش ظرفیت اشتغال را یکی از دستاوردهای مهم این شرکت عنوان کرد و ضمن تاکید بر ضرورت توجه به اشتغال معلولین و افراد کم توان، به عنوان یکی از وظایف اجتماعی همه شرکت‌ها، نسبت به ایجاد اشتغال برای این افراد در همه زیر مجموعه های «ومعادن» ابراز امیدواری کرد.

همچنین در این بازدید محمد حسین مولوی زاده، مدیرعامل شرکت گسترش کاتالیست ایرانیان ضمن تشریح فعالیت های شرکت گفت: در ۸ ماهه نخست امسال در این مجموعه بیش از ۵۰ شغل جدید ایجاد شده است و امیدواریم تا پایان سال اشتغال زایی مستقیم مجموعه را به ۱۰۰ نفر برسانیم.

وی در ادامه با اشاره به فعالیت های مرکز تحقیقات در تولید و توسعه دانش کاتالیست‌های جدید پتروشیمی و پالایشگاهی افزود: شرکت گسترش کاتالیست ایرانیان بر اساس استراتژی کلان کشور و هلدینگ «ومعادن» به دنبال استفاده حداکثری از توان نیروی جوان، خلاق و با دانش کشور است تا با تولید علمی و کیفی و حداکثر سازی ساخت داخل در جهت کاهش وابستگی حرکت نماید و در این را نیاز به حمایت و پشتیبانی هولدینگ ومعادن همچون گذشته است.

گفتنی است امیرحسین نادری مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری توسعه معادن و فلزات (ومعادن) به اتفاق هیات مدیره و مدیران ارشد این شرکت از مرکز تحقیقات و خط تولید شرکت گسترش کاتالیست ایرانیان بازدید و از نزدیک در جریان فعالیت این شرکت قرار گرفتند.

پربیننده ترین شامخ به مرز ۵۰واحد نزدیک شد / بنگاه‌های اقتصادی در آستانه رکود گره کور در تولید و تنظیم بازار کاغذ/ بحران بازار کاغذ روزنامه چگونه فروکش می‌کند؟ دالان تاریک اقتصاد، پیش روی تولیدکنندگان/ بیم و امیدها نسبت به آینده به اوج رسید قیمت نجومی سازهای موسیقی / پیانو از ۳۰ تا ۹۵۰میلیون! توافق ایران و آذربایجان برای ساخت پل جاده‌ای بر رودخانه آستاراچای ظرف ۱۵ماه

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: کاتالیست ومعادن شرکت سرمایه گذاری توسعه معادن و فلزات امیر حسین نادری شرکت گسترش کاتالیست ایرانیان بومی سازی دانش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۷۵۷۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رونمایی از دو کاتالیست صنعتی پتروشیمی با ۳۰۰ میلیون دلار کاهش ارزبری 

از تولید کاتالیست تبدیل استیلن در جریان اتیلن برای اولین بار رونمایی شد که برای پتروشیمی‌های گچساران، بندر امام، ایلام و امیرکبیر کاربرد دارد. کاتالیست ایزومریزاسیون زایلن‌ها و اتیل بنزن به پارازایلین در پتروشیمی در حال حاضر ۷۶ تن تولید شده است.

دستیابی به دانش فنی تولید کاتالیست‌های کلیدی و استراتژیک صنعت نفت، دستیابی به راهکار‌های موثر ارتقا کیفیت محصولات و حذف یا کاهش آلاینده‌های محیط زیستی، طراحی و ارائه لایسنس واحد‌های شیمیایی و پتروشیمیایی، تولید کاتالیست‌های زیگلرناتا در واحد‌های پلیمری و صادرات کاتالیست‌های استراتژیک صنعت نفت به کشور‌های دیگر از برنامه‌های آتی شرکت دانش بنیان تولیذکننده این کاتالیست به شمار می‌رود.

روح الله دهقانی فیروز آبادی، معاون علم و فناوری رئیس جمهوری در رونمایی از تولید بار اول کاتالیست تبدیل استیلن در جریان اتیلن گفت: با توجه به شرایط سخت در کشور، مردان و زنان پرتوانی هستند که زیر بار‌های سخت در حال پیشرفت هستند. جلوه دیگر فناوری نانو کاتالیستی است که این شرکت ۲۸ درصد آن را از نانو بهره گرفته و مواد نقره آن را از ۲۸ درصد به ۱۸ درصد کاهش داده است. ۳۰۰ میلیون دلار کاهش ارزبری این محصول برای کشور افتخار بسیار بالایی است.

او افزود: وجود و پیشرفت شرکت‌های دانش بنیان و محصولات داخلی با کیفیت برابر با نمونه خارجی به اقتصاد کشور کمک بی نهایتی می‌کند. امروزه نسبت به ده سال گذشته ابزار‌های زیادی برای کمک به شرکت‌های نوپا وجود دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی فناوری

دیگر خبرها

  • کاهش ارزبری ۳۰۰ میلیون دلاری با بومی‌سازی کاتالیست های صنعت نفت
  • رونمایی از ۲ کاتالیست‌ کلیدی و استراتژیک صنعت نفت
  • رونمایی از فناوری پیشرفته کاتالیست نانویی بعد از ۱۳ سال تحقیق توسط نخبگان ایرانی
  • کاتالیست پتروشیمی‌ ایران ساخته شد / دیگر لازم به واردات کاتالیست تحریمی و گران نیست + فیلم
  • توان داخلی از توان تعارف گذشته، توان عملیاتی است
  • کاتالیست پتروشیمی‌ ایران ساخت شد / دیگر لازم به واردات کاتالیست تحریمی و گران نیست + فیلم
  • دیگر لازم به واردات کاتالیست تحریمی و گران نیست/ کاتالیست پتروشیمی‌ ایران ساخت شد + فیلم
  • رونمایی از دو کاتالیست صنعتی پتروشیمی با ۳۰۰ میلیون دلار کاهش ارزبری 
  • رونمایی از نانوکاتالیست‌های استراتژیک پتروشیمی‌ها
  • دو کاتالیست صنعت پتروشیمی رونمایی شد