Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- جانشین بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس با اشاره به نقش بی بدیل زنان در دفاع مقدس گفت: به بانوان و به حوزه زنان و دفاع مقدس بدهکاریم.
به گزارش خبرگزاری آریا، امیر نبی سهرابی امروز چهارشنبه 17 آذر در مراسم پیام آوران عاشورا، همایش مادران، همسران و خواهران شهدا که در موزه انقلاب اسلامی و دفاع‌مقدس برگزار شد، گفت: میلیون‌ها مادری که فرزندان خود را تقدیم اسلام کردند، نشان دادند در روز‌های سخت جنگ ثابت کردند در جنگ پیروز می‌شویم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: اگر حضور رزمندگان را قدرت سخت بدانیم، حضور بانوان در دفاع مقدس قدرت نرم ما بود، اما متاسفانه به این نقش بانوان به صورت گسترده پرداخته نشده است و این بعد همراهی در ترغیب و تشویق قابل اندازه گیری مادی نیست.
امیر سهرابی تصریح کرد: اداره خانواده، منزل و داشتن خیال آسوده رزمندگان اطمینان قلبی به مادران و همسران در پشت جبهه؛ در روحیه رزمندگان تاثیرگذار بوده است.
وی با طرح پرسشی بیان کرد: تاب آوری زنان ما در مقابل ناملایمات جنگ تحقیق و پژوهش شده است؟ به این بعد دفاع مقدس پرداخته شده است؟ باید روحیه رزمندگان و اینکه چگونه تا جبهه همراهی شدند، بررسی شود.
جانشین بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس گفت: به بانوان و به حوزه زنان و دفاع مقدس بدهکاریم، اینکه رهبر انقلاب فرمودند جنگ ما گنج است و باید تا سال‌ها استخراج شود یکی از ابعاد این گنج حضور زنان است و باید گفتمان دفاع مقدس مرتبط با زنان را به دختران امروز عرضه کنیم. گفتمانی جز دفاع مقدس به عنوان گفتمانی بی بدیل نباید داشته باشیم.
وی بیان کرد: ایثارگران و رزمندگانی در جنگ شرکت کردند، ولی نقش مادران و زنانی که پشتیبان این رزمنده‌ها شدند، چه می‌شود؟ آنان باید در نبود همسر و فرزند؛ خانه و خانواده را مدیریت کنند و مسئولیت سنگینی دارند. خانواده شهدا باید حرمت خانواده شهید را به جامعه عرضه کنند و مسئولیت مضاعف دارند. خانواده شهدا از فرزندان خود گذشتند تا با روحیه بالا رزمنده‌ها را به جبهه‌ها بفرستند و این نقش کمی نیست. باید به این افتخار کنیم.
امیر سهرابی تصریح کرد: نیازمند بازتعریف و گفتمان سازی این فرهنگ هستیم، به اداره جبهه‌ها و پشت جبهه‌ها و اعزام میلیون‌ها جبهه به اندازه کافی پرداخته نشده است. اجر این زنان کمتر از اجر کار رزمندگان و شهدا نیست.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: زنان دفاع مقدس دفاع مقدس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۷۵۸۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورود پیکر شهید دفاع مقدس به بوشهر پس از ۴۰ سال

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز بوشهر؛ مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان گفت: شهید مرتضی غلامی (دشتی نظری) از شهدای والامقام ارتش جمهوری اسلامی در هوابرد شیراز، متولد روستای خواجه گیر شهرستان دیلم است که در اسفند ماه سال ۱۳۶۳ در منطقه شرق دجله به شهادت رسید.

غلام پور افزود با بیان اینکه پیکر مطهر این شهید والامقام در سال ۱۳۸۸ تفحص و به عنوان شهید جاوید‌الاثر و گمنام در نجف آباد اصفهان به خاک سپرده شد گفت: در جریان شناسایی شهدا در آذر ماه سال ۱۴۰۰ شهید تعیین هویت شد و خانواده این شهید به دلیل همجواری با مزار شهید محسن حُجَجی رضایت خود را مبنی بر باقی ماندن مزار در نجف آباد اعلام کردند.

وی ادامه داد: اکنون خانواده شهید مرتضی غلامی دشتی نظری تصمیم گرفتند پیکر این شهید در زادگاهش در گناوه و در کنار همرزمانش به خاک سپرده شود.

غلامپور گفت: روز شنبه همزمان با شهادت امام جعفر صادق (ع) پیکر مطهر این شهید بر روی دستان مردم تشییع و بعد از آن در گلزار شهدای گناوه به خاک سپرده می‌شود.

دیگر خبرها

  • ایجاد «ایستگاه ورزش همگانی قائمیه» در مجموعه دفاع مقدس سمنان
  • پیکر شهید دفاع مقدس پس از ۴۰ سال وارد بوشهر شد
  • ورود پیکر شهید دفاع مقدس به بوشهر پس از ۴۰ سال
  • فیلم| بازگشت پیکر شهید دفاع مقدس پس از ۳۷ سال انتظار به آغوش خانواده
  • شناسایی پیکر مطهر شهید دفاع مقدس پس از ۴۲ سال
  • فرهنگ ایثار و شهادت گنجی است که باید تبیین شود
  • نقش حماسی بانوان در دفاع مطهر بی بدیل است
  • فرهنگ ایثار و شهادت تبیین شود
  • حضور ۳ هزار نفری کارگران سوادکوه در جبهه‌های دفاع مقدس
  • اهتمام نهاد کتابخانه های عمومی برای حمایت از آثار ادبیات پایداری