Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  باشگاه خبرنگاران جوان، سردار سرلشکر پاسدار حسین سلامی فرمانده کل سپاه پاسداران در آیین بزرگداشت مقام پرستار و دانشجو گفت: آنچه برای پیامبر اکرم (ص) در خصوص صبر، اخلاق نیک و شرح صدر آمده است در وجود حضرت زینب (س) وجود دارد و نام گذاری این روز بزرگ به عنوان روز پرستار یک تقارب افتخار انگیز برای همه پرستاران است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 فرمانده کل سپاه پاسداران گفت: کلمات قادر نیست گوشه‌ای از جمال درخشان پرستاری را ترسیم کند، با چه واژه‌ای می‌توان جهاد پرستاران را در درگیری با بیماری مرموز و به خطر انداختن جان خود برای نجات انسان‌ها تعریف کرد، کسی که یک انسان را به حیات برگرداند و نور امید را در چشمان یک بیمار روشن کند به واقع نجات تمام بشریت است.

سرلشکر سلامی گفت: وقتی یک انسان احیا می‌شود قابلیت خلقت یک علم از او ممکن می‌شود و این ابعاد تاثیر پرستاری و طبابت را نشان می‌دهد. ظرف دو سال گذشته هویت و شخصیت پرستاران و پزشکان شکوه خاصی پیدا کرده است و شهدای سلامت نشان دهنده این حجت است که پرستاران با فداکاری تلاش کرده اند.

او با اشاره به رشادت‌های رزمندگان و پرستاران و پزشکان در دفاع مقدس گفت: ما در دفاع مقدس سبقت گرفتن برای شهادت را دیده‌ایم و پرستاران و پزشکان همواره از نزدیک در میدان خطر حضور دارند تا بیماران نجات پیدا کنند که این عزمت را نمی‌شود بیان کرد.

وی تاکید کرد: نمی‌توان شدت گذشت پرستاران را بیان کرد، اما همه ما شفا بخش بودن خدمات پرستاران را دیده‌ایم. سهم پرستار و پزشکان در سلامت بیماران بیش از دارو است و درمان فقط دارو نیست و محبت و توجه پزشک و پرستار نقش اساسی را در درمان بیمار دارد.

فرمانده کل سپاه، صبر و ایستادگی پرستاران را اعجاز آمیز دانست و گفت: امیدواریم با تلاش برای حل مشکلات شما عزیزان، گوشه‌ای از خدمات شما را جبران کنیم، اگر چه که می‌دانیم شما بدون چشم‌داشت خدمت می‌کنید.

سرلشکر سلامی در بخش دیگری از سخنان خود به با تبریک روز دانشجو گفت: کشور به وسعت قدرت ذهن‌ها بزرگ می‌شود و بزرگی یک کشور به وسعت جغرافیایی، قدرت دفاعی و اقتصادی آن نیست، بزرگی کشور‌ها به وسعت ذهن و دانش افراد مردم آن کشور است.

وی تاکید کرد: بزرگی یک ملت در بزرگی و عظمت ذهن و قلب و روح آنهاست و قدرت عاریه‌ای، یک ملت را بزرگ نمی‌کند. ما در حال پیشرفت هستیم و رشد کرده‌ایم، من خود در این سال‌ها شتاب علمی کشور را دیده‌ام و این تفاوت را حس کرده‌ام و با قدرت می‌گویم ما بسیار رشد کرده ایم.

فرمانده کل سپاه با اشاره به پیشرفت‌های علمی کشور در حوزه ماهواره بر‌ها گفت: ما قبل از انقلاب درباره ماهواره‌ها همه چیز را می‌خواندیم، اما تصور اینکه یک روز بتوانیم آن را بسازیم برایمان متصور نبود، اما امروز وقتی ماهواره و ماهواره‌بر‌هایی می‌سازیم که بیش از ۶۴ هزار قطعه دارد و این ماهواره را با ماهواره‌بر در مدار قرار می‌دهیم یعنی رشد علمی بسیار بالایی داشته‌ایم.

سرلشکر سلامی ادامه داد: نمونه‌های از این دست مانند پرنده‌های بدون سرنشین که آن‌ها را در انواع مختلف تولید و به پرواز در می‌آوریم. این پرنده‌ها در هرجایی می‌توانند بنشینند و عملیات انجام دهند در حالی که ما تحریم هستیم و هیچ کسی در این مسیر به ما کمک نکرده است و ما با تلاش خود به این جایگاه رفیع رسیده ایم.

وی ادامه داد: پیشرفت‌های علمی کشور در حوزه‌های مختلف نشان دهنده جهاد علمی دانشجویان و دانشمندان ماست که از همه آن‌ها تشکر می‌کنم.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: پهپادهای ایرانی خودکفایی دفاعی فرمانده کل سپاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۷۶۶۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تیغ شدت مصرف انرژی روی گلوی اقتصاد ایران

بررسی روند شدت مصرف انرژی در ایران و جهان طی ۳۰ سال گذشته نشان می‌دهد درحالی که جهان به سمت کاهش شدت مصرف انرژی حرکت کرده، این مسیر در ایران بالعکس طی شده و بر خلاف جهان، به سمت افزایش شدت مصرف انرژی حرکت کرده‌ایم. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اقتصاد روبه‌توسعه ایران یک پاشنه آشیل بزرگ دارد و آن هم "شدت مصرف انرژی" است. شدت بالای مصرف انرژی در ایران، فقط به‌معنای این نیست که ایرانی‌ها مردمی مُسرف هستند، بلکه بیشتر نشان‌دهنده این است که ساختار فعلی حاکم بر توزیع و مصرف انرژی در ایران، ساختار ناکارآمدی است که منجر شده بیش از نیاز طبیعی هر فرد، انرژی مصرف شود و عمده مصارف انرژی کشور در بخش غیرمولد باشد.

در ایران روزانه بر اساس ارزش حرارتی، به طور متوسط معادل 7 میلیون بشکه انرژی مصرف می‌کنیم و درحالی‌که چهارمین مصرف کننده گاز جهان و دوازدهمین مصرف کننده نفت جهان هستیم و در مجموع مصارف نفت و گاز ششمین رتبه مصرفی را در جهان داریم، اقتصاد ما اقتصاد بیست و پنجم جهان است. این آمار به‌معنای این است که انرژی را به‌حجم بسیار زیاد مصرف می‌کنیم اما این مصارف بالا، نقشی در رشد اقتصادی کشور ندارد.

ایران با داشتن بیشترین ذخایر نفت و گاز جهان، توانمندی مبتنی بر دانش روز در صنعت برق و گاز، وجود زیرساخـت‌های منحصربه‌فرد در انتقال و توزیع برق و گاز و نیروی توانمند انسانی باید از "انرژی" به عنوان یک نقطه قوت در معادلات اجتماعی، اقتصادی و سیاسی کشور منتفع شود، اما اکنون دچار ناترازی در بخش‌های مختلف مرتبط با انرژی هستیم و به‌عبارتی "انرژی" به جای نقطه قوت، به‌نقطه ضعف کشور تبدیل شده است.

شدت بالای مصرف انرژی که شامل مصارف بیش‌از نیاز در بخش‌های غیرمولد و مصارف غیربهینه در بخش‌های مولد است، دلیل تبدیل شدن "انرژی" به نقطه ضعف کشور به‌جای اتکای اقتصاد به "انرژی" به عنوان نقطه قوت است.

بررسی روند شدت مصرف انرژی در ایران و جهان در طی 30 سال نشان می‌دهد درحالی که جهان به سمت کاهش شدت مصرف انرژی حرکت کرده، این مسیر در ایران بالعکس طی شده و بر خلاف جهان، به سمت افزایش شدت مصرف انرژی حرکت کرده‌ایم.

همانطور که در نمودار بالا مشخص است، شدت مصرف انرژی در ایران در 30 سال اخیر رشدی 85درصدی داشته است؛ درحالی که متوسط شدت مصرف انرژی در همین مدت در جهان کاهشی بوده است.

در سال 1389 مصوب شد که شدت مصرف انرژی کشور در برنامه پنجم توسعه 50درصد کاهش یابد و بعد از عدم تحقق این امر، همین تکلیف برای برنامه ششم توسعه مشخص شد که آن هم محقق نشد.

از دلایل عدم تحقق کاهش شدت مصرف انرژی، با وجود طرح‌ها و برنامه‌های متعددی که تدوین و اجرایی شده، "ارزان‌بودن انرژی" در ایران است. حامل‌های انرژی امروزه مهمترین فاکتور اقتصادی هر جامعه‌ای محسوب می‌شوند و در کشورهای مختلف جهان، از همسایگان آسیایی ما تا کشورهای اروپایی و امریکایی، حامل‌های انرژی به‌گونه‌ای قیمت‌گذاری شده که مصرف کننده چه در خانه‌ها و چه در بخش‌های تجاری و صنعتی، "بهینه‌سازی مصرف" را در اولویت خود قرار می‌دهد.

در ایران اما ارزان‌بودن انرژی موجب شده در هیچ‌کدام از بخش‌های مصرفی، چه در نگاه مردم در خانه‌ها و چه در بخش صنعت و ... "بهینه‌سازی مصرف انرژی" و "ارتقای بهره‌وری در بخش انرژی" اولویت نداشته باشد.

اگر در پایان هر سال مطابق تورم اعلامی بانک مرکزی و یا مرکز آمار ایران، میزان انرژی‌بها نسبت به تعرفه‌های سالانه در سال بعد افزایش یابد، این به‌معنای ثابت ماندن تعرفه‌های انرژی است اما اگر مطابق با آنچه در یک دهه اخیر در ایران حاکم بوده، تعرفه‌ها برای سالهای متمادی بدون تغییر باقی بماند، بر اساس تورم دو رقمی که در جامعه وجود دارد، هر ساله سهم هزینه‌های انرژی در سبد خانوار در حال کاهش است و به‌عبارتی فاکتور مهم انرژی که مصارف بی‌رویه و غیربهینه، آن‌را به پاشنه آشیل اقتصاد کشور تبدیل کرده، سال‌به سال در ایران در حال ارزان‌تر شدن است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رفع خطر ۲۱۲ نقطه حادثه‌خیز در تهران/ آشکارسازی ۱۲۸۵ نقطه
  • تیغ شدت مصرف انرژی روی گلوی اقتصاد ایران
  • ایمن‌سازی ۲۱۲ نقطه حادثه‌خیز در معابر پایتخت/ نصب ۲۰۰ تابلوی جدید هدایت مسیر
  • آیت‌الله خاتمی، خطیب نماز جمعه تهران: حجاب نباید جامعه را دو قطبی کند/ دشمنی با ایران بازی با دم شیر است/ دشمنان ما در هر نقطه جهان که هستند بدانند رژیم صهیونیستی نابود شدنی است
  • روایت سرهنگ آمریکایی‌ از پهپادهای ایرانی در جنگ اوکراین
  • جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا
  • وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا
  • انهدام دو انبار بزرگ نفت روسیه توسط پهپادهای اوکراین/ استقرار ۱۶۰۰۰ سرباز و جنگنده انگلیسی در لهستان/ چرا اوکراین فقط ۶ ماه وقت دارد؟
  • انهدام دو انبار بزرگ نفت روسیه توسط پهپادهای اوکراین/ استقرار ۱۶۰۰۰ سرباز و جنگنده انگلیسی در لهستان 
  • انهدام دو انبار بزرگ نفت روسیه توسط پهپادهای اوکراین