Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها ـ معاون پژوهش دفتر تبلیغات اسلامی در نشست خبری به تشریح برنامه های هفتمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و فناوری دفتر تبلیغات اسلامی پرداخت. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از‌ قم به نقل از به روابط عمومی دفتر تبلیغات اسلامی، حجت‌الاسلام والمسلمین نجف لکزایی ظهر امروز در نشست خبری گرامیداشت هفته پژوهش و هفتمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و فناوری دفتر تبلیغات اسلامی که در مرکز همایش های غدیر برگزار شد، از برگزاری این نمایشگاه در هفته پژوهش خبر داد و اظهار داشت: از روز شنبه 20 آذرماه تا پنجشنبه 25 آذرماه 1400 نمایشگاهی با عنوان مذکور در مرکز همایش های غدیر دفتر تبلیغات اسلامی برای به نمایش گذاشتن دستاوردهای پژوهشی این دفتر برگزار خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: مراسم افتتاحیه این نمایشگاه شنبه 20 آذرماه 1400 با سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین احمد واعظی «رییس دفتر تبلیغات اسلامی» برگزار خواهد شد و طی آن از 265 عنوان اثر تازه منتشر شده این نهاد مقدس رونمایی خواهد شد.

رئیس دفتر تبلیغات اسلامی: ارائه آورده‌های معرفتی فلسفی می‌تواند به جریان سازی فکری منجر شوداندیشکده فضای مجازی در دفتر تبلیغات اسلامی استان قم تأسیس شددفتر تبلیغات اسلامی به عنوان سازنده مبلغ باشد

معاون پژوهش دفتر تبلیغات اسلامی به تشریح برنامه های هفتمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و فناوری این نهاد حوزوی در هفته پژوهش پرداخت و تصریح کرد: شعار ما در این نمایشگاه «جهاد تبیین در بستر فضای مجازی» است و رونمایی از نرم افزارها، پایان نامه های دفاع شده و برخی از تولیدات سامانه ای، از جمله برنامه های نمایشگاه مذکور در این هفته خواهد بود.

لک زایی با اشاره به اهتمام دفتر تبلیغات اسلامی به مجلات علمی انگلیسی و عربی، از رونمایی چند مجله به این زبان ها در هفته پژوهش خبر داد و افزود: برای نخستین بار با توجه به تأکید رهبر معظم انقلاب بر لزوم تولید نظریه های مورد نیاز نظام اسلامی توانستیم سلسله کرسی هایی را برگزار کنیم که تعداد هشت کرسی آن شامل نظریه هایی همچون «امنیت متعالیه»، «تنوع اسلامی در فرایند تمدنی»، «واجبات شرطی در قانونگذاری»، «نفی ظلم» و... به نتیجه رسید و در مراسم افتتاحیه با حضور رییس دفتر تبلیغات اسلامی از این نظریه پردازان تجلیل خواهیم کرد.

وی همچنین از برگزاری دومین همایش علوم انسانی - اسلامی با همکاری هشت پژوهشگاه فعال در این زمینه ذیل برنامه های هفته پژوهش دفتر تبلیغات اسلامی خبر داد و اظهار داشت: مراسم افتتاحیه این همایش روز پنجشنبه 25 آذرماه 1400 خواهد بود که طی آن به مدت یک هفته حدود 80 نشست و کرسی علمی برگزار خواهد شد.

وی گفت: در هفته پژوهش در خود دفتر تبلیغات اسلامی نیز حدود 67 نشست علمی، پژوهشی و آموزشی برگزار خواهد شد.

  مزیت ها و نوآوری های هفتمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و فناوری دفتر تبلیغات اسلامی 

رییس پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی، رویکرد مسأله محوری را از مزیت ها و نوآوری های هفتمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و فناوری دفتر تبلیغات اسلامی دانست و تصریح کرد: با توجه به اینکه چند سال از رویکرد مسأله محوری دفتر تبلیغات اسلامی می گذرد، سعی کرده ایم این نمایشگاه را به گونه ای برگزار کنیم که کارنامه این نهاد مقدس در مسأله های مختلف به نمایش گذاشته شود.

وی تصریح کرد: نمایش کارنامه دفتر تبلیغات اسلامی در علوم انسانی - اسلامی، تعمیق ایمان دینی و نقد و بررسی جریان های انحرافی و شبهه افکن، اخلاق، خانواده و سبک زندگی و مسائل مربوط به نظام سیاسی جمهوری اسلامی ایران و مسائل اجتماعی آن، از جمله محورهای ما در هفتمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و فناوری دفتر تبلیغات اسلامی خواهد بود.

لک زایی به تبیین اهداف برگزاری هفتمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و فناوری دفتر تبلیغات اسلامی پرداخت و گفت: ارائه و ارزیابی عملکرد سالانه دفتر تبلیغات اسلامی و تشریح فعالیت های آن در فناوری و فضای مجازی، ترویج فرهنگ پژوهش، معرفی آثار پژوهشی و فناوری این نهاد مقدس به سایر مراکز، تشویق و تجلیل از پژوهشگران برتر و عرضه توانمندی های پژوهشگران برتر دفتر تبلیغات اسلامی، از جمله اهداف ما در این نمایشگاه است.

وی از فروش با تخفیف همه آثار پژوهشی دفتر تبلیغات اسلامی در حاشیه برگزاری هفتمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و فناوری این دفتر خبر داد و گفت: همه آثار ما اعم از مکتوب و دیجیتالی در این نمایشگاه با تخفیف به علاقه مندان عرضه خواهد شد.

معاون پژوهش دفتر تبلیغات اسلامی در پایان با بیان اینکه قم، شهر علم و دانش است، خاطرنشان کرد: با توجه به این که حدود 800 مرکز علمی و پژوهشی در قم مقدسه وجود دارد، مطلوب ما این است که در این شهر مقدس در هفته پژوهش 800 نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی برپا شود و همه آثار پژوهشی طی آن به نمایش گذاشته شود.

انتهای پیام/452/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: پژوهش دفتر تبلیغات اسلامی دفتر تبلیغات اسلامی برگزار خواهد شد هفته پژوهش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۷۹۱۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همکاری اتاق‌های بازرگانی و پارک علم و فناوری بین‌المللی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، با اعلام سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران، تعدادی از فعالان و نمایندگان اتاق‌های بازرگانی بین‌المللی ایران در کشورهای گرجستان، ایتالیا، عراق، قطر و ارمنستان و اتاق بازرگانی تهران برای ایجاد اتاق مشترک بازرگانی فناوری بین‌المللی در کشور در سازمان حضور یافتند.

معاون وزیر علوم و رییس سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران ضمن اشاره به اهمیت جایگاه اتاق‌های مشترک بازرگانی اقتصادی بیان کرد: اتاق‌ها در عرصه تولید، خدمات، خصوصا صادرات همچنین جهت کمک به فراهم آوردن موجبات رشد و توسعه اقتصادی کشور نقشی اثرگذار دارند.

حسن زمانیان گفت: علاوه بر شرکت‌های مستقر در این پارک، قطب فناوری پارک نیز در شهر آفتاب تاسیس شده است. در راستای علمی و تخصصی کردن محصولات شرکت‌ها و تولیدکنندگان داخلی و با تفاهم و همکاری با وزارت صنعت، معدن و تجارت و با امضای دو معاونت در وزارتخانه علوم و صنعت گواهی‌نامه‌های رتبه بندی تحقیق و توسعه صادر می شود. معتقد هستیم نهادها و شرکت‌های اقتصادی در صورت نبود بخش تحقیق و توسعه از عرضه و تقاضای بازارهای جهانی عقب می مانند و وجود این بخش در شرکت‌ها کاملا ضروری است.

معاون وزیر علوم گفت: یکی دیگر از گواهینامه‌ها که تعیین کننده درصد داخلی یا خارجی بودن محصولات شرکت‌ها را تعیین می‌کند، گواهی عمق ساخت داخل است که توسط سازمان پژوهش های علمی وصنعتی ایران صادر می شود و در صورتی که درصد امتیاز گواهی بالا باشد آن محصول از معافیت گمرکی برخوردار شده و چنانچه بتواند نیاز آن محصول را در کشور فراهم کند از واردات آن جلوگیری خواهد شد.

وی بیان کرد: رتبه کشور ما در جهان از نظر علمی پانزده است ولی در نوآوری و دانش فنی رتبه ۶۳ را داریم. فاصله به این دلیل است که نمی توانیم به خوبی از پژوهش و تحقیقات خود دانش فنی تولید کنیم و در نهایت این دانش فنی را نیز به تجاری سازی نرسانده ایم که به تولید محصولات تجاری و بازار محور منجر شود. بنابراین باید به دنبال تولید محصولاتی باشیم که پیچیدگی اقتصادی مثبت داشته باشند.

زمانیان افزود: تحقیقاتی مهم است که تبدیل به دانش فنی و پس از آن منجر به تولید محصولی شود که در سطح بین‌المللی رقابت‌پذیر باشد. همچنین محصولات تولید شده باید به خوبی در بازار ارائه و در معرض دید قرار گیرد که این بازاریابی و تجارت را اتاق‌های بازرگانی می توانند در سطحی وسیع انجام دهند و در تجاری سازی و فروش محصولات نقش کلیدی داشته باشند.

دیگر خبرها

  • تدوین آئین‌نامه تاسیس و اداره موزه‌های دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی و پژوهشی کشور
  • همکاری اتاق‌های بازرگانی و پارک علم و فناوری بین‌المللی
  • ویدیو/ دستاوردهای هوافضای کشور در ۱۴۰۲ را بشناسید
  • استقرار اتاق‌های بازرگانی فناوری در پارک فناوری بین‌المللی ایران
  • جمهوری اسلامی تحریم‌ناپذیر است
  • کارخانه نوآوری اصفهان هوشمند راه‌اندازی می‌شود
  • اجرایی کردن طرح جامع جهاد علمی
  • تبیین دستاوردهای نظام مقدس اسلامی؛ماموریت‌ مهم شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کشور
  • پرداخت ‌خدمات مالی به متقاضیان صندوق پژوهش و فناوری زنجان
  • تولید آرد بدون گلوتن توسط پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی جهاددانشگاهی