Web Analytics Made Easy - Statcounter

اخبار شرکتها؛ به گزارش روابط‌عمومی بانک صادرات ایران، حجت‌اله صیدی در پنل تخصصی نوزدهمین همایش ملی حسابداری ایران در دانشگاه الزهرا(س) با بیان این مطلب افزود: بانک‌ها در تقاطع ‌رفتارهای اقتصادی مانند هر سازمان دیگر، یک واحد گزارشگری مالی و در عین حال از استفاده‌کنندگان گزارش‌های مالی به‌شمار می‌آیند و تصمیمات اعتباری خود را بر اساس گزارش‌های مالی می‌گیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در نتیجه صورت‌های مالی آنها به عنوان ابزاری مهم در بانکداری برای تخصیص اعتبار اهمیت دارد و در عین حال به دلیل عدم قطعیت در خصوص تداوم فعالیت بنگاه‌ها با چالش مواجه است.

وی در این پنل که با عنوان «حسابداری، منافع اجتماعی و گزارشگری پایداری» با حضور علی رحمانی، رئیس پیشین شرکت بورس اوراق بهادار تهران و استاد حسابداری دانشگاه الزهرا(س)، سعید جمشیدی فرد، رئیس شورای عالی حسابداران رسمی و علی هدایتی، عضو جامعه حسابداران خبره در جمع دانشجویان رشته حسابداری برگزار شد، چالش‌های گزارشگری مالی و صنعت بانکداری را در قالب «گزارشگری پایداری، بانکداری و چالش‌های کووید١٩» ارائه کرد. 

مدیرعامل بانک صادرات ایران با اشاره به اهمیت گزارشگری پایداری شرکت‌ها، وضعیت کسب و کار در شرایط کنونی و آثار و پیامدهای شیوع بیماری کرونا، اظهار کرد: ذی‌نفعان بانک‌ها عمدتا شش گروه سپرده‌گذاران، دریافت‌کنندگان اعتبار، سهامداران، کارکنان، نهادهای ناظر و جامعه و نهادهای مدنی هستند که با توجه به جایگاه هر کدام از آنها، در مقام تهیه‌کنندگان گزارش‌مالی در بانک‌ها با چالش مواجهیم.

صیدی در این نشست ویژگی‌های صنعت بانکداری، کیفیت دارایی‌ها، مفهوم سرمایه در گردش در ترازنامه بانک‌ها، مفهوم سود عملیاتی در صورت‌ سود و زیان بانک‌ها و جریان‌های نقد را از چالش‌های گزارشگری مالی در صنعت بانکداری توصیف کرد و افزود: آنچه  بانک‌ها را در خصوص پایداری و تداوم فعالیت شرکت‌ها با توجه به عوامل محیطی و ریسک و نظام حکمرانی شرکتی دچار چالش می‌کند، عدم قطعیت در خصوص بازگشت اعتبارات و تسهیلات اعطایی است؛ در حالی که مهمترین دارایی بانک‌ها، طلب از دریافت‌کنندگان تسهیلات و مهمترین بدهی آنها سپرده‌های مردمی نزد شعب است.

وی همچنین تأثیر گزارشگری پایداری در محیط زیست، آثار گرمایش زمین و شیوع بیماری کووید ١٩ بر ریسک اعتباری بانک‌ها را مورد بررسی قرار داد و گفت: با شیوع بیماری کرونا کسب و کارهای زیادی در ایران و جهان تغییر یافتند، برخی به تعطیلی کشانده شده و درآمد خود را تا حدود زیادی از دست دادند و صنایع مرتبط با آنها نیز با کاهش میزان فروش مواجه شدند که بر فعالیت بانک‌ها تاثیر منفی داشت؛ به‌طوری که استمهال مطالبات بانک‌ها، محاسبه و شناسایی ذخیره مطالبات مشکوک‌الوصول و ارزیابی مطالبات از کسب‌وکارهای آسیب‌دیده از کرونا با دشواری‌هایی روبه‌رو شد.

مدیرعامل بانک صادرات ایران با تاکید بر اینکه گزارشگری پایداری مسأله چالش‌برانگیز امروز حسابداران است، گفت: این چالش در صنعت بانکداری به دلیل ویژگی‌های اصلی این صنعت، دو چندان است و برای فائق آمدن بر آن، باید روش‌ها و ابزارهای حوزه حسابداری برای ارزیابی و مدیریت ریسک ارتقا یابند.

در این پنل همچنین سعید جمشیدی‌فرد، ارتباط حسابداری و بحران آب را مورد بحث و بررسی قرار داد و بر ورود حسابداران برای محاسبه قیمت تمام شده آب در بخش‌های مختلف تاکید کرد.

علی هدایتی نیز در مطلبی تحت عنوان «تغییرات آب و هوایی و گزارشگری سازمان‌ها»، نقش و وظیفه حسابداران در مواجهه با بحران‌های زیست‌محیطی و تاثیر آن بر پایداری بنگاه‌ها را مورد بحث قرار داد.

انتهای پیام/ب

منبع: فارس

کلیدواژه: حجت اله صیدی مدیر عامل بانک صادرات حسابداری بانکی صنعت بانکداری بانک صادرات بانک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۷۹۳۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاکید بر جذب منابع پایدار و افزایش سهم بازار محور همایش بررسی عملکرد و تبیین اهداف واحدهای بانک ملی ایران در سال ۱۴۰۳

امتداد- اعضای هیات مدیره و هیات عامل بانک ملی ایران در نخستین روز از همایش ارزیابی عملکرد سال 1402 و تبیین اهداف سال 1403 بانک ملی ایران ضمن بررسی و تبادل نظر در خصوص شاخص های عملکردی شعب بر اهمیت استفاده از ابزارهای مالی تعهدی برای ارائه خدمات بهینه به مشتریان تاکید کردند و بسیج امکانات و فعال شدن همه ظرفیت های بانک را در راستای جذب منابع پایدار و ارزشمند و افزایش کسب سهم از بازار همسو با سیاست های راهبردی و اعتباری بانک در سال جاری را مهم دانستند.

 به گزارش پایگاه خبری امتداد ، این همایش که با حضور اعضای هیأت مدیره، قائم مقام،اعضای هیأت عامل، معاونان، رؤسای ادارات کل، رؤسای ادارات امور شعب استان‌ها و شعب مستقل بانک برگزار شد، حسن مونسان عضو هیات عامل و معاون امور شعب بانک ملی ایران با بیان این که در سایه رهنمودهای مدیرعامل، اعضای هیات مدیره، هیات عامل و مدیران ارشد بانک توانستیم سال گذشته شاهد تحولات و دستاوردهای بزرگ و خوبی باشیم،افزود: کسب رتبه نخست در شبکه بانکی، رفع تراز نقدینگی، موفقیت در مدیریت دارایی و بدهی و افزایش سهم بازار از مهمترین دستاوردهایی بود که در سال گذشته با حمایت های واحد های صف و ستاد بدست آمد.

گام های بلند در مسیر کسب سهم از بازار

وی با توصیف این مطلب که با تکیه بر کارِ گروهی و توان همکاران در تمامی ارکان بانک توانستیم مجدد با کسب سهم از بازار در رتبه نخست کشور بایستیم، گفت: امسال بنا داریم با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته و هماهنگی‌های به عمل آمده، سهم بیشتری از بازار را به دست آوریم تا بانک را به عنوان بانکی ارزش‌آفرین و تحول‌آفرین همانند گذشته در نظام بانکداری کشور و معرفی کنیم.

مونسان با بیان این که بهار بانک را از ابتدای فصل بهار امسال رقم خواهیم زد، گفت: در سال جاری مصمم هستیم با کمک و تلاش همکاران در راستای تحقق شعار سال و اهداف بانک قدم های مناسب و خوبی را برداریم.

وی با اشاره به این که برای موفقیت باید همه دست به دست هم در مسیر توسعه و موفقیت حرکت کنیم، اظهارداشت: با طراحی و تدوین سیاست ها و اهداف بانک برای سال ۱۴۰۳ ما انتظار داریم که تمامی همکاران در واحد های صف و ستاد در سراسر کشور براساس نقشه راه موجود حماسه ای دیگر را خلق کنند.

عضو هیات عامل بانک ملی ایران در بخش دیگری از سخنانش با برشمردن این نکته که نیروی انسانی  موتور محرکه بانک است، گفت: ما در سال جاری با استفاده از تمامی ظرفیت های موجود به دنبال جذب مستمر منابع ارزشمند و پایدار و همچنین افزایش سهم بازار در تمامی شاخصه ها هستیم .

معاون امور شعب بانک ملی ایران در بخش دیگری از سخنانش در این همایش از ایجاد و راه اندازی طرح اقتدار ملی خبر داد و تصریح کرد: این طرح از ابتدای امسال در راستای جذب منابع و کسب سهم از بازار بانک بزودی راه اندازی خواهد شد.

وی در بخش دیگری از این همایش طی سخنانی مدیریت بهینه منابع و مصارف را یکی از اولویت ها و برنامه های اصلی پیشِ روی بانک دانست و افزود: همکاران باید نسبت به مدیریت منابع و مصارف و تراز نقدینگی در شعب حساسیت کافی داشته باشند.

وی بزرگترین ویژگی این بانک را وجود نیروهای توانمند آن دانست و ادامه داد: در سال جاری محور اصلی حرکت بانک رفع ناترازی و استفاده از ابزارهای مالی تعهدی است.

لزوم توجه به ابزارهای تعهدی مالی

عباس پیروزی عضو هیات عامل و معاون اعتباری بانک ملی ایران در ادامه این همایش ارائه خدمات مالی و اعتباری بهینه را به مشتریان در بانک ملی ایران لازم و ضروری دانست و یادآورشد: با توجه به شرایط رقابتی و حرکت شبکه بانکی در مسیر ارائه خدمات بهینه به مشتریان، بانک ملی ایران با ارائه خدمات متنوع اعتباری در صدد برداشتن گام های موثری است.

وی در ادامه به همفکری، همکاری، همگرایی و کمک ها و حمایت های همه همکاران در رشد و گسترش بانک اشاره کرد و افزود: با سازوکاری مناسب و تامین زیرساخت های اساسی زمینه موفقیت در بانک را فراهم خواهیم کرد.

معاون اعتباری بانک ملی ایران استفاده از ابزارهای تعهدی مالی را از اولویت های بانک دانست و افزود: در راستای تحقق شعار سال و دست یابی به اهداف بانک با استفاده از ابزارهای تعهدی منابع خوبی را برای اجرای پروژه های تولیدی و صنعتی در کشور جذب خواهیم کرد.

در بخشی از این همایش ضمن ارزیابی عملکرد واحدها و پاسخگویی به سوالات حاضران، بر نقش مشتری محوری در تحول بانکداری، لزوم داشتن محصولات برتر، توجه به نیاز مشتری، جذب منابع، فرآیندهای جدید بانکداری و… تاکید شد.

گفتنی است، در این همایش اعضای هیات مدیره و مدیران ارشد بانک ضمن بررسی عملکرد سال گذشته و تشریح اهداف و سیاست های اعتباری سال جاری به بیان طرح دیدگاه ها و ارائه نظرات خود پرداختند و مهمترین سیاست ها و برنامه های کاری پیش روی بانک و همچنین موضوعات و ‏سوالات مطرح شده در قالب چندین کارگروه تخصصی ‏نظیر طرح اقتدار ملی، فناوری، اعتباری، بازار ‏سرمایه ، بازارانرژی، مرکز مطالعات اقتصادی و بانکداری اسلامی و گروه های مدیریتی مناطق تهران، یک و دو کشور مورد بحث و بررسی قرار گرفت و با ارائه پیشنهاداتی، راهکارهایی برای عملیاتی کردن هر چه بهتر برنامه های بانک مطرح شد.

در بخش دیگری از این همایش نیز شاخص های عملکردی بانک در بخش های مختلف توسط حامدرضا فقیهیان علیرضائی، رئیس و میثم سراج معاون اداره کل تحقیقات و مدیریت استراتژیک بانک مورد بررسی قرار گرفت.

در این همایش از طرح اقتدار ملی با هدف ایجاد انگیزه برای همکاران در راستای جذب منابع جدید و تلاش برای افزایش کسب سهم از بازار رونمایی شد.

در کارگروهی دیگر هم که با حضور معاونان و مدیران امور سه گانه برگزار شد، هر یک از مدیران حاضر به بیان نقطه نظرات خود درباره امور بانک پرداختند و پیشنهادها و پرسش های خود را مطرح کردند.

لازم به ذکر است، این همایش فردا در روز دوم نیز با حضور مدیر عامل، اعضای هیات مدیره، هیات عامل، معاونان، مدیران امور، روسای ادارات کل، ادارات امور شعب و شعب مستقل بانک پیرامون ارزیابی عملکرد واحد های بانک و بررسی نقشه راه سال جاری پیگیری خواهد شد.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • تداوم پایداری جوی در آبادان و خرمشهر
  • خداحافظی دکتر کورش پرویزیان با بانک پارسیان/ دکتر جواد شکرخواه مدیرعامل بانک پارسیان شد
  • گردش مالی اوراسیا از مرز ۸.۷ میلیارد دلار عبور کرد
  • بسته تأمین مالی غیر نقدی زنجیره تأمین بانک صادرات ایران در خدمت تولید است
  • افزودن ۲ فروند بالگرد به ناوگان هوایی همدان
  • بسته زنجیره تأمین بانک صادرات ایران در خدمت تولید است
  • صادرات محصولات کشاورزی از مرز ۶ میلیارد دلار عبور کرد
  • آیا نانوذرات از طریق دستگاه گوارش به بافت مغز می‌رسند؟
  • تاکید بر جذب منابع پایدار و افزایش سهم بازار محور همایش بررسی عملکرد و تبیین اهداف واحدهای بانک ملی ایران در سال ۱۴۰۳
  • مدیر عامل لیگ برتر: پرونده مالی منچسترسیتی به زودی به نتیجه می‌رسد