Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد، مرتضی بلالی مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: نبود تجهیزات نسل سه و چهار برای ارتقای سایت‌ها است، بدین صورت که سایت‌های ۲ G به ۳ G تبدیل شوند.

او افزود: کمبود اعتبارات موضوع دیگری بوده که البته وزارتخانه از طریق مجلس در حال پیگیری این موضوع است و مورد بعد بحث روستا‌های بالای ۲۰ خانوار که یا پوشش اینترنتی ضعیفی دارند و یا فاقد اینترنت هستند در اولویت تامین قرار گرفته‌اند که به شرط مهیا شدن تجهیزات و تخصیص اعتبار تا پایان سال ۱۴۰۱، تمامی روستا‌های با جمعیت بالاتر از ۲۰ خانوار از این سرویس برخوردار خواهند شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید

بهره مندی ۸۲ درصد دانش آموزان از امکان برقراری ارتباط در شبکه شاد

بلالی اضافه کرد: این روستا‌ها کمتر از ۲۰ خانوار دارند و یا از نعمت برق و جاده هم‌چنان محروم مانده‌اند، مانند روستای زرک در دهستان موگویی شهرستان کوهرنگ که برق و جاده ندارد و برای تامین سایت هزینه زیادی باید برای برق این روستا و یا روستا‌های مشابه صرف شود.

او با اشاره به اینکه اینترنت منطقه مشایخ در شهرستان اردل با اجرای فیبر حل شده است، اظهار داشت: برخی از روستا‌های شهرستان کوهرنگ و قسمتی از دهستان دیناران شهرستان اردل از لحاظ اینترنت بیشترین مشکل را در سطح استان دارند و در حال حاضر برای تامین پهنای باند سایت‌ها، ۳۰۰ کیلومتر فیبر نوری در روستا‌های چهارمحال و بختیاری با اعتباری بالغ بر ۳۳۰ میلیارد ریال اجرا شده است.

بلالی ادامه داد: ۶۸ درصد از روستا‌های چهارمحال و بختیاری دارای اینترنت هستند و اینترنت این مناطق به صورت سیار و ثابت است و برای دیگر روستا‌ها نیز به ترتیب اولویت و تامین تجهیزات برنامه‌ریزی صورت خواهد گرفت.

انتهای پیام/ع

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ارتباطات و فناوری اطلاعات نسل سه و چهار پوشش دهی اینترنت اینترنت روستا ۲۰ خانوار روستا ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۸۰۲۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۶۵ درصد از راه‌های روستایی طارم آسفالت شده است

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای زنجان؛ نجفی در خصوص وضعیت آسفالت راه‌های روستایی در شهرستان طارم، گفت: از لحاظ جمعیتی ۹۶ درصد راه‌های روستایی طارم دارای آسفالت هستند و به لحاظ طول راه نیز در شهرستان طارم ۶۵ درصد راه‌ها آسفالت شده و ۳۵ درصد از راه‌های شهرستان خاکی هستند.

وی افزود: راه‌های روستایی فاقد آسفالت، روستا‌هایی با جمعیت زیر بیست خانوار هستند و پروژه‌های روستا‌های بالای بیست خانوار مربوط به روستا‌های زرنی با ۷ کیلومتر، تازه‌کند با ۸ کیلومتر، روستای سرخ‌آباد به طول ۱۳.۵ کیلومتر و مسیر نوکیان به ماسوله است.

رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جاده‌ای طارم ادامه داد: پروژه مسیر‌های نام برده فعال هستند و به دلیل کمبود اعتبار، با کندی پیش می‌روند و با تامین اعتبار تکمیل خواهند شد.

نجفی گفت: در شهرستان طارم آسفالت برخی از روستا‌های بالای بیست خانوار همچون هندی‌کندی، گوهر، ارشت و رزه‌بند _ قاضی‌بلاغی آسفالتی با عمر بالای بیست و پنج سال دارند که درصورت تامین اعتبار روکش مجدد خواهند شد.

دیگر خبرها

  • امدادرسانی ١٠ خانوار عشایر گرفتار در بارندگی‌های اخیر شهرستان دنا
  • تسهیلات لازم برای جبران خسارت مردم امامزاده ابراهیم(ع) شفت تامین می‌شود
  • توسعه ارتباطات سیار با نصب و راه‌اندازی دکل اینترنت سرعت در قلعه خواجه
  • پیشرفت ۹۵ درصدی طرح‌های تامین آب شرب ۷ روستای شهرستان چایپاره
  • ۶۵ درصد از راه‌های روستایی طارم آسفالت شده است
  • ۹۶ درصد از راه‌های روستایی شهرستان طارم آسفالت شده است
  • قرارگیری چهارمحال و بختیاری در جایگاه دوم استفاده از سیستم‌های نوین آبیاری
  • وزیر بهداشت: اولویت در تامین دارو شرکت های دانش بنیان داخلی هستند/ خدمات درمانی برای کودکان تا ۷ سالگی رایگان شد
  • روستای حسین آباد شهرستان جم به اینترنت نسل چهارم متصل شد
  • آبرسانی به ۵۲۰۰ روستا ظرف دو سال انجام شده است