Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-03@00:11:32 GMT

ارزیابی وزیر صنعت سوریه از مذاکره با ایران

تاریخ انتشار: ۱۷ آذر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۸۸۱۲۲۳

ارزیابی وزیر صنعت سوریه از مذاکره با ایران

به گزارش تابناک به نقل از ایرنا به نقل از رسانه‌های سوریه، «زیاد صباغ» امروز (چهارشنبه) در یک کنفرانس خبری اظهار داشت: گفتگو‌های موفقی با طرف ایرانی داشتیم و توافق کردیم که در مورد طرح‌های سرمایه‌گذاری برای تاسیسات متوقف و تخریب شده بحث کنیم.

وی افزود: در این زمینه با طرف چینی هم همکاری وجود دارد که برنامه‌های خود را آغاز کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وزیر صنعت سوریه افزود: مدتی پیش با این هیات‌ها برای تاسیس کارخانه‌های تولید سیمان بحث و تبادل نظر کردیم که این بحث‌ها به آخرین مراحل برای ورود به مرحله اجرایی رسیده است.

وی درباره همکاری با امارات نیز گفت: در حال حاضر هیچ پیشنهادی با طرف اماراتی برای سرمایه‌گذاری در وزارت صنعت مطرح نشده است.

صباغ ادامه داد: در نمایشگاه (اکسپو) امارات، پروژه‌هایی مطرح شد و ما انتظار داریم که در بازسازی موسسات سوری، مشارکت شود.

وی در ادامه میزان خسارت‌های وارد شده به صنعت سوریه از ابتدای جنگ تروریستی علیه این کشور تاکنون را بیش از هزار میلیارد لیره سوریه اعلام کرد و افزود: از ابتدای جنگ تروریستی علیه سوریه تاکنون، ۵۳۹ میلیارد لیره (هر دلار آمریکا معادل حدود ۳۵۰۰ لیره سوریه است) بصورت مستقیم و ۵۳۱ میلیارد لیره به صورت غیر مستقیم به صنایع سوریه خسارت وارد شده است.

صباغ با اشاره به اینکه ۱۰۳ تاسیسات صنعتی در بخش دولتی سوریه وجود دارد، اظهار داشت: از این تعداد تنها ۵۴ مرکز در حال فعالیت است و ۱۸ واحد نیز بطور کامل منهدم شده است.

وزیر صنعت سوریه در خصوص خسارات وارد شده به بخش خصوصی این کشور گفت: در این بخش ۱۳۷ هزار واحد صنعتی وجود داشته که تا سپتامبر امسال، ۵۰ هزار واحد آن از کار افتاده است.

پیشتر، «سید رضا فاطمی امین» وزیر صنعت، معدن و تجارت (صمت) ایران هفتم اذر در راس یک هیات اقتصادی به دمشق سفر کرد و با نخست وزیر و وزیران صنایع و اقتصاد و تجارت خارجی دیدار و از مرکز تجاری ایران و مرکز فناوری و نوآوری ایران در دمشق، شهر صنعتی عدرا به ویژه پروژه مشترک خودروسازی ایران و کارخانه شیشه کاوه دیدن کرد.

وزیر صمت را در سفر به سوریه که در خلال آن، نشست فرصت‌های سرمایه‌گذاری ایران و سوریه برگزار شد، ۷۰ تن از نمایندگان دستگاه‌های دولتی در حوزه صنعتی و تجاری و همچنین حدود ۳۰ شرکت بخش خصوصی در زمینه‌های سرمایه‌گذاری و صدور خدمات فنی و مهندسی همراهی کردند.

دراین سفر کمیته‌های تجاری، صنعتی ایران و سوریه برگزار شد و دو طرف چندین توافقنامه همکاری مشترک امضا کردند و همچنین دومین نمایشگاه اختصاصی ایران در دمشق افتتاح و همایش فرصت‌های تجاری بین ایران و سوریه با حضور شرکت‌های ایرانی مشارکت کننده در نمایشگاه جمهوری اسلامی ایران و طرف‌های سوری در محل اتاق بازرگانی دمشق برگزار شد.

همچنین برگزاری ۴ نمایشگاه از جمله فروش محصولات سوریه در ۴ استان مختلف ایران برای کلیه فعالیت‌های کشاورزی، صنعتی و تجاری پیشنهاد شد.

در این نشست بر لزوم تلاش برای حل مشکلات شرکت‌های ایرانی سرمایه‌گذار در سوریه، تداوم ارتباط برای حل مشکل حمل‌ونقل زمینی بین دو کشور از طریق عراق، تلاش برای حل مشکل مبادله به ارز‌های داخلی و بررسی امکان تبادل ارز‌های داخلی و تشویق گردشگری پزشکی، زیست محیطی، مذهبی و سیاحتی تاکید شد.

منبع: تابناک

کلیدواژه: آلودگی هوا اومیکرون مذاکرات وین مازوت سایت غنی سازی نطنز بودجه 1401 وزیر صنعت سوریه سرمایه گذاری آلودگی هوا اومیکرون مذاکرات وین مازوت سایت غنی سازی نطنز بودجه 1401 سرمایه گذاری صنعت سوریه وزیر صنعت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۸۱۲۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران به‌دنبال همکاری و کمک به سوریه در تولید دارو است

رئیس سازمان غذا و دارو در در دیدار با معاون امور دارویی و تجهیزات پزشکی وزیر بهداشت سوریه گفت: به دنبال کمک به تامین تجهیزات پزشکی و دارو و انتقال دانش فنی داروها به سوریه هستیم. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، سید حیدر محمدی در دیدار با معاون امور دارویی و تجهیزات پزشکی وزیر بهداشت سوریه با اشاره به وضعیت بازار دارویی و تجهیزات پزشکی در ایران اظهار کرد: یکی از دلایل رشد صنعت دارو و تجهیزات پزشکی در ایران طی سال‌های اخیر عدم همکاری برخی از کشورها و القای تحریم‌های ظالمانه بوده است.

وی با بیان اینکه امروز ایران به‌عنوان یکی از تولیدکنندگان و صادرکنندگان در حوزه دارو و تجهیزات پزشکی در منطقه شناخته می‌‌شود، گفت: یکی از مؤلفه‌‌های مؤثر برای رقابت در بازارهای صادراتی توجه ویژه به کیفیت است. در کنار تأمین دارو و تجهیزات پزشکی در کشور سعی کردیم کیفیت این فرآورده‌ها را ارتقا داده و صادرات را به بازار منطقه تقویت کنیم.

معاون وزیر بهداشت با اشاره به وضعیت مطلوب روابط سیاسی و اقتصادی ایران و سوریه، خاطرنشان کرد: قطعاً به دنبال کمک به تأمین تجهیزات و دارو و حتی انتقال دانش در این زمینه به کشور سوریه هستیم و امیدواریم این کشور نیز در آینده نزدیک بتواند ساختار سلامت خود را بازآرایی کند.

همچنین معاون امور دارویی و تجهیزات پزشکی وزیر بهداشت سوریه ضمن تقدیر از همکاری‌های ایران در حوزه دارو و تجهیزات پزشکی با کشور سوریه گفت: به دنبال توافق صورت گرفته در دو سال گذشته موفقیت ‌های خوبی در زمینه‌های مختلف این همکاری ذکر شده ایجاد شد.

وی افزود: ایران نقش مهمی در خصوص تأمین دارو و تجهیزات پزشکی در بازار سوریه دارد و تقاضا داریم جمهوری اسلامی ایران در تأمین برخی از واکسن‌ های موردنیاز، ما را یاری کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • عیادت امیرعبداللهیان از یک دیپلمات سوری
  • عیادت امیرعبداللهیان از دیپلمات مجروح شده سوری
  • مذاکره هیئت‌های تجاری کشورهای مختلف با فعالان اقتصادی آذربایجان‌شرقی
  • محمدی: تحریم‌ها عامل رشد صنعت دارو و تجهیزات پزشکی ایران شد
  • بیش از ۱۰۰ مذاکره هیئت‌های تجاری داخلی و خارجی در غرفه فارس
  • تحریم ها عامل رشد صنعت دارو و تجهیزات پزشکی ایران
  • ایران به‌دنبال همکاری و کمک به سوریه در تولید دارو است
  • نقش مهم ایران در تأمین دارو و تجهیزات پزشکی بازار سوریه
  • تاکید ایران و قطر بر توسعه روابط تجاری و سرمایه گذاری
  • بیش از ۶.۳ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری در صنعت نفت و گاز