Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری فارس مازندران-فارس‌پلاس| در استان‌هایی شمالی که بخش گردشگری در آن به دلیل آب و هوای مناسب بسیار رونق دارد، وجود رستوران‌های زنجیره‌ای با یک برند سنتی جایگزین خوبی برای رشد اقتصادی در مقابل بقیه مشاغل خواهد بود.

خسرو جعفری جوان چالوسی بی اعتنا به شکست‌ها و سختی‌های پی در پی از کسب و کار هیچ وقت نا امید نشد و بعد از ۱۰ بار شکست دوباره پا به میدان و تلاش گذاشت و با ایجاد رستوران زنجیره‌ای مولانا در غرب مازندران حدود ۱۰۰ نفر را مشغول به کار کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر رستوران زنجیره‌ای مولانا در گفت‌وگو با فارس به شروع کارش از ۶ سالگی اشاره و اظهار کرد: در کنار تحصیلات برای کمک به پدرم هر روزه به قهوه خانه کوچک در محدوده بازار روز چالوس می‌رفتم و مردم مرا از کودکی می‌شناختند.

وی با بیان اینکه پدرم کارگر قهوه خانه بود اظهار داشت: کلاس اول ابتدایی پدرم بخاطر محیط نامناسب محل زندگی هر روز من را با خود به محل کار می‌برد و با حقوق ناچیزی که به خانه بر می‌گشتیم بسیار خرسند و خوشحال بودیم.

*از کودکی برای مفید بودن جنگیدم

وی افزود: کارم‌ را از صبح با پاک کردن میز، شست و شوی استکان و نعلبکی و زمین شروع و تا ۷ غروب مشغول به کار بودم بخاطر پشتکار در همان کودکی بقیه قهوه خانه‌ها برای جذب کردن من به پدر پیشنهاد پول بیشتری می‌دادند که همین موضوع باعث شد وارد بازار شوم.

این کارآفرین با بیان اینکه تنها دارایی پدرم یک خانه کوچک بود که در آن زمان اجاره نمی‌دادیم، افزود: در یک مکان فقیرنشین متولد شدم و به دلیل اینکه محل زندگی در محدوده بازار روز بود بعد از مدرسه بلافاصله به فکر کار بودم و همیشه در فکر ایده‌ای بودم که بتوانم به بقیه کمک کنم و مثمرثمر واقع شوم.

جعفری در ادامه افزود: بنده وارد مشاغل زیادی شدم از جمله کارگری در قهوه خانه‌ها، ماهی فروشی، مرغ فروشی، سوپر سوغات و غیره که البته بعد ورشکستگی تا پای زندان هم پیش رفتم اما به لطف و شناختی که مردم در مقابل تهعد بدهی‌ها از بنده داشتند تمامی معوقات را پرداخت و از اول شروع می کردم.

*بعد از شکست به پیروزی فکر می‌کردم

مدیر رستوران زنجیره‌ای مولانا گفت: ایده این کار از آخرین روز ماه رمضان سال ۸۴ به ذهنم رسید و با یک سفره خانه سنتی به نام مولا علی شروع کردم و با گذشت یک سال و استقبال خوب همشهریان اسم آن را به دلایل مختلف به اسم مولانا ثبت کردیم.

وی به اسم مولانا اشاره کرد و افزود: اسم مولانا برگرفته از مولا علی بوده است که بعضا همشهریان آن را با نام شاعر گرانقدر اشتباه می‌گیرند.

جعفری با بیان اینکه تا سال ۸۹ به چند شعبه رسیده بود اظهار داشت: رستوران، تالار ضیافت، مجتمع توریستی و تفریحی در شهرهای غرب مازندران از جمله شعب‌های مولانا در سال ۸۹ بود.

این کارآفرین از فکر خود درباره پیروزی بعد از هر بار شکست می‌گفت و بیان کرد: بعد از آخرین شکست که در سال ۸۹ بود به مدت ۵ سال بدهی ها را تسویه، اطلاعات را قوی تر و یک تیم اداری قوی راه‌اندازی کرد و این مجموعه را با همکاران توسعه دادیم.

مدیر رستوران مولانا به شکست در سال ۸۹ اشاره و اظهار کرد: به علت عدم مدیریت درست در توسعه رستوران‌ها، جریمه مالیات و غیره در سال ۸۹ مجموعه مولانا را جمع‌آوری کردم و فقط ۲ شعبه در چالوس و نوشهر و با هدف زنده نگه داشتن نام مولانا باز نگه داشتم.

*اشتغال‌زایی برای ۱۰۰ نفر در ۱۳ شعبه

جعفری گفت: به من مدت ۵ سال به برنامه‌ریزی و مدیریت درست در این زمینه تحقیق کردم و همچنین در سال ۹۴ با فرمایشات مقام معظم رهبری در مورد تولید و اشتغال جرقه‌ای برای شروع دوباره خورده شد و مجموعه مولانا را با کمک دوستان توسعه دادیم.

این کارآفرین در ادامه افزود: در سال ۹۷ شعبه‌های مولانا به ۱۳ رسیده بود و حدود ۱۰۰ نفر در این مجموعه مشغول به کار هستند البته کرونا آسیب زیادی به این مجموعه وارد کرد و انشالله این شعبات را در سال آینده به ۲۰ خواهیم رساند.

وی به گسترش نام مولانا اشاره و اظهار کرد: مجوزهای لازم برای صنایع غذایی مولانا در دست اقدام است و به زودی ۲۰۰ نفر دیگر را در این صنایع مشغول به کار خواهم کرد.

کارآفرین چالوسی افزود: بعد از لطف خداوند نگاه، محبت و لطف همشهریان نسبت به من باعث رشد و ترقی این مجموعه شده است.

*مرتضی مهرزاد سفیر صلح مولانا

وی با بیان اینکه طی درخواست مرتضی مهرزاد قهرمان پارالمپیک والیبال نشسته کشور مبنی بر داشتن شغل دولتی برای امرار و معاش زندگی به مسوولین و موافقت شهرداری هچیرود و چالوس با این موضوع اظهار کرد: بعد از آخرین مسابقات پارالمپیک و قهرمانی والیبال نشسته کشور اعضای شورای شهر چالوس از مصوب شدن شغل مرتضی مهرزاد در شهرداری چالوس خبر داد اما به دلیل تکمیل ظرفیت شهرداری و ناتوانی قهرمان پار المپیک به عنوان یک کارمند در شهرداری چالوس با مخالفت استانداری مواجه شد.

وی افزود: اکنون مرتضی مهرزاد به عنوان سفیر صلح مولانا در تمام کارهای خیر مشارکت دارند.

جعفری در ادامه به تیم والیبال نشسته که به دلیل مشکلات مالی ۳ سال منحل شده بود اشاره کرد و گفت: عدم حمایت مالی از این تیم آنها را وادار به عزیمت به شهرهای شرق استان کرده بود که با کمک مرتضی مهرزاد این باشگاه دوباره راه‌اندازی شد.

جعفری در ادامه گفتگو از خادم بودن خود برای پرسنل می‌گوید: در جلسه ماهانه که بین مدیران شعب برگزار می‌شود خود را خدمتگزار همه می‌خوانم زیرا بنده در کنار شما درآمدزایی دارم.

مدیر مولانا به کارهای خیر که در پیش دارد اشاره و اظهار کرد: بخشی از درآمد مجموعه را برای مردم، شهر، ورزشکاران هزینه می‌کنم زیرا زحمتی که مردم برایم کشیدند را از این طریق جبران می‌کنم.

*کسانی که جویای کار هستند نزد من بیایند

کارآفرین چالوسی با بیان اینکه برای همه کار اندازه کافی وجود دارد اظهار کرد: در کشور ما کار هست فقط انجام نمی‌شود جوانان فقط به دنبال کارهای دولتی نباشد.

وی افزود: جوانان برای موفقیت به راه و زندگی بقیه توجه نکنند و کاری را انجام دهند که متفاوت باشد و به دنبال ایده نو باشند و به استعداد و هدف خود در زندگی توجه کنند و به محصول و بازاری فکر کنید که همه به آن نیاز دارند.

به گزارش خبرگزاری فارس؛ رستوران صبحانه مولانا با شیوع ویروس کرونا یک شعبه در عباس‌کلا را به کارگاه تولیدی ماسک و الکل تبدیل کرد و همچنین در حمایت از تیم‌های ورزشی، ارتباط با سازمان‌ها و ادارت در قالب طرح خدمات رفاهی خانواده، استخدام و حمایت از قهرمان والیبال نشسته جهان به عنوان سفیر مهر مولانا در کمک‌های حمایتی از معلولین، دانش‌آموزان و هنرمندان از جمله اقدامات این مجموعه بوده است.

گزارش از: زینب پورمراد

انتهای پیام/۸۶۰۶۱/غ

منبع: فارس

کلیدواژه: مولانا مازندران کسب و کار کارآفرینی رستوران زنجیره ای اشتغال خسرو جعفری اشاره و اظهار والیبال نشسته مرتضی مهرزاد مشغول به کار زنجیره ای قهوه خانه سال ۸۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۸۲۴۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یاس و ناامیدی موجب از هم پاشیدگی بنیان خانواده می شود

به گزارش حوزه استان ها خبرگزاری تقریب، ماموستا "رسول احمدسیوچ" امام جمعه موقت شهربانه در خطبه های عبادی سیاسی جمعه این هفته در جمع نمازگزاران و مومنان شهر بانه با اشاره به مشکل و معضل و بلای خانمان سوز یاس و ناامیدی که متاسفانه سایه خود را بعضا بر جامعه ما گسترانده اظهار داشت: یکی از معضلاتی که متاسفانه موجب ویرانی زندگی خانواده ها و از هم گسیختگی و از هم پاشیدگی خانواده ها شده است، یاس و ناامیدی در زندگی است؛خداوند متعال در قرآن کریم در شش جا امر فرموده که ای انسانها مایوس نشوید از رحمت و مغفرت پروردگار متعال.

وی گفت: متاسفانه یاس و ناامیدی در زندگی  موجب نابودی زندگی بسیاری از افراد و جوانان شده و بسیاری از خانواده ها را از هم پاشیده است و جوانان به دلیل اینکه از زندگی خود مایوس و ناامید شده اند و رحمت و الطاف خداوند متعال در دل آنها نفوذ نمی کند به زندگی خود پایان می دهند که از نظر شریعت اسلام کاری بسیار ناروا و ناشایست است.

ماموستا احمدسیوچ در ادامه افزود: صفت یاس و ناامیدی صفت انسان مومن و ایماندار نیست بلکه باید بسیار مواظب باشیم که این صفت انسان‌های گمراه و کافر و بی دین است.

وی به آثار یاس و ناامیدی اشاره کرد و اظهار داشت: عواقب و آثار یاس و ناامیدی که از صفات بارز کفار و گمراهان است یکی از آثار یاس و ناامیدی بی ادبی در حق پروردگار است و طبق نظر اجماع علمای اسلام، مایوس بودن عملی حرام است و فرد مرتکب از اسلام بیرون می شود و از جوانان خواست که خدای نکرده با یاس و ناامیدی در دل و درون خود ، خودشان را از اسلام بیرون نکنند و مایوس نشوند و یکی دیگر از آثار یاس این است که خداوند را به درستی نمی شناسند و همچنین یکی از عواقب یاس، زیاده روی از ترس است که نباید از رحمت و الطاف بیکران خداوند غافل شویم.

خطیب نماز جمعه شهرستان بانه تصریح کرد: عامل و مسبب یاس و ناامیدی رفاقت و دوستی با افراد ناباب و ناسالم است و یکی دیگری تعلقات به مسایل دنیوی است که شکرانه خداوند را به جای نمی آورند.

ماموستا احمدسیوچ خاطر نشان کرد: باید تلاش کنیم صبر پیشه کنیم و از خداوند و توکل به او غافل نشویم و در تنگناها و مشکلات از خداوند یاری بخواهیم و دلبستگی به تعلقات زندگی دنیوی یکی دیگر از مشکلات جامعه بشری است که خود از آثار مهم  یاس و ناامیدی است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • یک شام خوشمزه و آسان برای علاقه‌مندان به بادمجان
  • باخت برایم بی‌معنا است/هندبال گیتی‌پسند در آسیا حرف خواهد زد
  • این مربا را برای صبحانه نخورید!
  • «مصلای تهران» یا «شهرآفتاب» داستان یک تلخی بی‌پایان
  • نکو به دنبال تجدید یک خاطره شیرین!
  • شکست تلخی که در کمتر از ۲۴ ساعت جبران شد
  • حال خوب| برآورده شدن آرزوی دختر کارآفرین
  • با وجود ناامیدی از دقایق بازی اندک، ویتور روکه به ترک بارسلونا فکر نمی‌کند
  • ناامیدی رژیم صهیونیستی از شکست طرح بین‌المللی‌اش برای توقف فعالیت آنروا
  • یاس و ناامیدی موجب از هم پاشیدگی بنیان خانواده می شود