Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آخرین نیوز»
2024-04-29@00:25:29 GMT

دومینوی تحریم دیپلماتیک المپیک زمستانی پکن

تاریخ انتشار: ۱۸ آذر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۸۸۴۵۶۸

به گزارش ایسنا از رویترز، جاستین ترودو، نخست وزیر کانادا اعلام کرد هیچ مقام رسمی از این کشور در مراسم المپیک پکن شرکت نخواهد کرد و آن را تحریم دیپلماتیک خواهد کرد.

ترودو طی نشست خبری گفت این درحالی است که ورزشکاران کانادا در بازی‌های المپیک زمستانی پکن اجازه شرکت دارند.

ژاپن هم در حال بررسی تحریم دیپلماتیک این بازی‌هاست اما یک مقام ریاست جمهوری کره جنوبی به طور واضح گفته است که این کشور تحریم دیپلماتیک را بررسی نمی‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بازی‌های زمستانی المپیک حدود شش ماه پس از پایان بازی‌های تابستانی در پایتخت ژاپن و با یکسال تاخیر به دلیل همه‌گیری کرونا آغاز می‌شود.

ایالات متحده قرار است میزبان بازی‌های المپیک تابستانی ۲۰۲۸ در لس‌آنجلس باشد.

چین آمریکا را به خیانت به منشور بازی‌های المپیک متهم کرد و گفت که واشنگتن بهای تحریم دیپلماتیک بازی‌های زمستانی را خواهد پرداخت.

پکن همچنین تهدید کرد که به طور قاطعانه پاسخ متقابل خواهد داد.

از سوی دیگر روسیه با حمایت از پکن، از واشنگتن به خاطر تحریم دیپلماتیک بازی‌های المپیک زمستانی انتقاد کرد. دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین در بیانیه‌ای گفت: «موضع ما این است که بازی‌های المپیک باید عاری از سیاست باشد.»

روسیه همچنان به طور رسمی از شرکت در المپیک ۲۰۲۲ به‌دلیل رسوایی بزرگ دوپینگ در المپیک زمستانی ۲۰۱۴ سوچی محروم است اما این کشور می‌تواند تحت پرچم المپیک به‌عنوان ورزشکاران کمیته المپیک روسیه در این بازی‌ها شرکت کند. طبق گزارش رسانه‌ها، احتمال دارد ولادیمیر پوتین، رئیس جمهوری روسیه از این بازی‌ها دیدن کند.

نیوزیلند نیز نمایندگان دیپلماتیک خود در سطح وزیران را به بازی‌های المپیک زمستانی پکن اعزام نمی‌کند اما دلیل آن همراهی با سیاست آمریکا نیست بلکه طبق گفته مقامات این کشور به‌خاطر محدودیت‌های کرونایی است.

پس از اعلام اسکات موریسون، نخست وزیر استرالیا مبنی براینکه این کشور هیچ نماینده‌ای از دولت به بازی‌های المپیک زمستانی ۲۰۲۲ پکن اعزام نخواهد کرد و به «تحریم دیپلماتیک» اعلام شده از سوی ایالات متحده آمریکا خواهد پیوست، سخنگوی سفارت چین در کانبرا در بیانیه‌ای گفت: «اظهارات استرالیایی‌ها برای عدم اعزام مقامات به بازی‌های المپیک برخلاف گفته‌های اعلام شده این کشور برای بهبود روابط بین چین و استرالیا است.»

وانگ ونبین، سخنگوی وزارت خارجه چین نیز در یک نشست خبری در پکن گفت که سیاستمداران استرالیایی درگیر «موضوعات سیاسی» هستند.

او افزود: «آن‌ها بیایند یا نیایند، برای کسی مهم نیست.»

پیش بینی می‌شود حدود ۴۰ ورزشکار استرالیایی در بازی‌های پکن که در تاریخ ۴ فوریه افتتاح می‌شود شرکت کنند.

منبع: آخرین نیوز

کلیدواژه: بازی های المپیک زمستانی تحریم دیپلماتیک بازی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت akharinnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آخرین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۸۴۵۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دومینوی استعفاها در اسرائیل

 

به گزارش تابناک، روزنامه صهیونیستی «یدیعوت آحارنوت» امروز (چهارشنبه) پیش‌بینی کرد که پس از استعفای «آهارون هالیوا» رئیس بخش اطلاعات نظامی ارتش رژیم صهیونیستی، «هرتزی هالوی» رئیس ستاد کل ارتش و «رونین بار» رئیس سازمان امنیت داخلی این رژیم (شاباک) نیز به هالیوا پیوسته و از سمت خود استعفا دهند.

این روزنامه نوشت که هنوز استعفای هالیوا وارد مرحله اجرا نشده و در انتظار تعیین جانشین است حال آنکه منصب رئیس بخش اطلاعات نظامی ارتش پس از منصب رئیس ستاد کل ارتش، از پیچیدگی و دشواری خاصی برخوردار است.

به گزارش ایرنا پس از استعفای هالیوا، بسیاری از گزارش‌ها و تحلیل‌های رسانه‌های رژیم صهیونیستی حاکی از آن است که شمار زیادی از روسا و فرماندهان ارتش و دیگر مقامات این رژیم از سمت خود استعفا خواهند داد.

در همین ارتباط یدیعوت آحارونوت نوشت که تعیین جانشین برای فرماندهان ارتش، رئیس ستاد مشترک ارتش و شاباک نیز خود یک مشکل اصلی است.

این روزنامه افزود که «یهودا فوکس» فرمانده منطقه مرکزی ارتش نیز به رئیس ستاد مشترک ارتش ابلاغ کرده است که تا آگوست سال جاری از سمت خود استعفا می‌دهد.

پیشتر هالیوا یک هفته پس از آغاز عملیات مقاومت با عنوان طوفان الأقصی و پس از آن رئیس ستاد مشترک ارتش و رئیس شاباک نیز به ناکامی خود در پیش بینی این عملیات اذعان کردند.

یدیعوت آحارونوت پیش‌بینی کرد استعفای رئیس ستاد مشترک ارتش و رئیس شاباک منجر به آغاز موج اعتراضات در خیابان و موج استعفاها در ارتش و سطح سیاسی در رژیم صهیونیستی خواهد شد.

دیگر خبرها

  • آبشک به‌دنبال اتفاقی شیرین در قلب اهواز
  • عضو مجمع تشخیص: برجام و FATF همچنان در اولویت است / نباید روابط دیپلماتیک جمهوری اسلامی ایران به یکی دو کشور خاص محدود شود
  • ببینید | دومینوی خروش
  • دومینوی استعفاها در اسرائیل
  • خداحافظی سرد با بلینکن در چین+ عکس
  • خداحافظی سرد از بلینکن در چین/ فقط سفیر آمریکا در چین بلینکن را بدرقه کرد + تصاویر
  • دومینوی آسیب‌
  • خریدهای زمستانی پرسپولیس برای انتقام در اراک
  • اسرائیل در باتلاق غزه/ ایران در حال توسعه‌ روابط دیپلماتیک با آسیا
  • آیا دکترین هسته‌ای ایران تغییر کرده است؟