Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر عامل شرکت پتروشیمی شهید تندگویان در مراسم امضای قرارداد خرید، نصب و راه‌اندازی واحد SSP-C با بیان اینکه اجرای این پروژه از آرزو‌های دیرینه همکاران پتروشیمی شهید تندگویان بوده، گفت: ارزش قرارداد این پروژه تمام ایرانی حدود ۳۰ میلیون یورو بوده که توانستیم با فاینانس ایرانی اجرایی کرده و ظرفیت تولید این شرکت را افزایش دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایران اکونومیست به نقل از روابط عمومی گروه صنایع پتروشیمی خلیج فارس، صبح امروز هفدهم آذرمال ۱۴۰۰ با حضور جعفر ربیعی و مدیران عامل پتروشیمی شهید تندگویان و شرکت چگالش، مراسم امضای قرارداد خرید، نصب و راه‌اندازی واحد SSP-C در سالن اجتماعات گروه صنایع پتروشیمی خلیج فارس برگزار شد.
در ابتدای این مراسم مدیر عامل شرکت چگالش با اشاره به امضای اولین قرارداد فی مابین شرکت پتروشیمی شهید تندگویان و چگالش در سال ۱۳۷۷ گفت: پروژه 1 PET با تکنولوژی زیمر آلمان در این پتروشیمی ساخته شد و سپس پروژهPTA2 با مشارکت شرکت MHI (Mitsubishi Heavy Industry) به شرکت چگالش واگذار شد.
افشار طارمی با اشاره به راه‌اندازی پروژه 1 PET در آن سال‌ها در دو خط گرید بطری و گرید منسوج، اظهار داشت: این پروژه یک خط گرید بطری و سه خط گرید منسوج داشت که با توجه به الزامات بازار در آن زمان، دو خط به گرید بطری و دو خط به گرید منسوج، تخصیص داده شد.
وی ادامه داد: مجدداً تصمیم بر آن شد تا یکی از خطوط گرید منسوج به تولید گرید بطری تخصیص داده شود و ما در این مناقصه برنده شدیم. تکنولوژی که در این Poly c استفاده می‌شود اضافه کردن واحد SSP-C به کمک یک شرکت چینی است. آنچه این شرکت چینی ساخته و تحویل می‌دهد، معادل آخرین تکنولوژی شرکت بولر است که Poly D را ساخته است.
پس از آن مدیرعامل پتروشیمی شهید تندگویان با اشاره به آغاز این پروژه به‌عنوان یکی از آرزوهای همکاران این شرکت در سال 88 و سپس توقف به دلیل شرایط و مشکلات پیش‌آمده، گفت: در سال 97 که کار خود را به‌عنوان مدیرعامل در این شرکت آغاز کردم با همکاران تصمیم گرفتیم که این پروژه دوباره در مسیر راه‌اندازی قرار گیرد.
وی ادامه داد: با تلاش‌های همکاران خدمات فنی و کمیسیون معاملات و بادقت و درایت اعضای هیئت‌مدیره، تمام موارد این پروژه با جزئیات کنترل شد و توانستیم آن را نهایی کنیم و در حال حاضر این پروژه آماده قرارداد است.
قاسمی شهری با بیان اینکه ارزش این قرارداد جدید حدود ۳۰ میلیون یورو است، اظهار داشت: قرار است منابع مالی و سرمایه‌ای این پروژه تماماً داخلی از محل منابع داخلی پتروشیمی شهید تندگویان و قسمتی نیز توسط شبکه بانکی تأمین شود.
وی در پایان با تشکر از حمایت‌های مدیرعامل گروه صنایع پتروشیمی خلیج‌فارس و اعضای هیئت‌مدیره این شرکت ابراز امیدواری کرد که با کمک‌های شرکت چگالش این پروژه زودتر از زمان تعیین شده به مرحله اجرا و بهره‌برداری برسد.
شایان‌ذکر است؛ هدف از امضای این قرارداد توسعه‌ای افزایش ظرفیت تولید این شرکت به میزان ۴۵۰ تن در روز و باهدف تولید گریدهای بطری در واحد «poly c» است. با اجرای این پروژه خط تولید محصولات پلی‌اتیلن ترفتالات پتروشیمی شهید تندگویان از نظر تولید گریدهای مختلف محصولات انعطاف‌پذیرتر می‌شود.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: پتروشیمی شهید تندگویان شرکت چگالش راه اندازی گرید بطری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۸۴۶۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۰ هزار پروژه نیمه تمام استانی در کشور وجود دارد

به گزارش خبرگزاری مهر، مرتضی روحی مدیرکل دفتر مدیریت بهره‌وری و پروژه‌های تحولی سازمان خصوصی سازی در مصاحبه رادیویی اظهار کرد: تاکنون در ایران دولت ملک‌های خود را نفروخته و برای اولین بار است که دولت، فروش اموال مازاد را شروع کرده است.

وی افزود: ما در حال حاضر ۴۰۰ شرکت داریم که عموماً دولتی هستند و سیاست دولت هم این است که ۲۰ درصد اکثر سهام‌های بزرگ را نگه دارد و با این حساب دیگر چیزی برای فروش ندارد مگر اینکه زیانده‌ها را بفروشد که کسی هم سراغ آنها نمی‌آید.

مدیرکل دفتر مدیریت بهره‌وری و پروژه‌های تحولی سازمان خصوصی سازی گفت: علت زیاندهی برخی شرکت‌های دولتی این است که دولت مدیریت این شرکتها را رها نمی‌کند در صورتی که اگر مدیریت به بخش خصوصی اعطا نشود، شرکت هم بهره ور نخواهد شد.

روحی با بیان اینکه مقام معظم رهبری بر لزوم تحویل مدیریت شرکت‌های دولتی به بخش خصوصی تأکید فرمودند، اظهار کرد: در حال حاضر با وجود اینکه ۱۵ درصد شرکت ایران خودرو متعلق به دولت است اما مدیریت آن را دولت بر عهده دارد.

وی افزود: پروژه‌های تملک دارایی و سرمایه به پنج مدل تقسیم بندی می‌شوند که عبارتند از پروژه‌های احداث و توسعه، پروژه‌های تجهیز و تعمیر، پروژه‌های مطالعه و طراحی و پروژه‌های تعهدات و بدهکاری به پیمانکاران که تمرکز ما در مولدسازی دارایی‌ها فقط مربوط به پروژه‌های احداث و توسعه است که باعث می‌شود زیرساخت‌های کشور به بهره‌وری برسد.

این مقام مسؤول با اشاره به اینکه ۲۵۰۰ پروژه ملی در کشور وجود دارد، گفت: هم اکنون ۴۰ هزار پروژه نیمه تمام استانی داریم که ۱۸ هزار پروژه آن در بخش احداث و توسعه است و این ۱۸ هزار پروژه هم عموماً مربوط به بخش ورزش، نیرو، آب و راهداری است.

روحی یادآور شد: تاکنون ۲۵۰۰ ملک شناسایی و احصا شده که مشکل حقوقی ندارند. ما این املاک را ارزش افزایی کردیم که یک بار برای مزایده می‌رود و در صورتی که به فروش نرسد با پیمانکار پروژه تهاتر و یا معاوضه می‌کنیم.

مدیرکل دفتر مدیریت بهره‌وری و پروژه‌های تحولی سازمان خصوصی سازی همچنین در ادامه فروش و تأمین مالی از طریق بازار سرمایه، مشارکت با بخش غیردولتی و معاوضه را از جمله اقداماتِ انجام شده برای تکمیل پروژه‌های نیمه تمام عمرانی برشمرد.

این مقام مسؤول یادآور شد: بند هفت ماده ۱۲ آئین نامه مولدسازی دارایی‌های دولت به توقف طرح‌های فاقد فایده فنی و اقتصادی و اجتماعی و لزوم تعیین تکلیف دارایی‌های آن اشاره دارد که در کل قوانین کشور بی نظیر و فراقوه‌ای است اما به نظر می‌رسد که به خوبی تبیین نشده است.

کد خبر 6089035

دیگر خبرها

  • واگذاری ۲ هزار میلیارد تومان پروژه نیمه‌تمام ایلام به بخش خصوصی
  • معاون شهردار تهران‌: زیرگذر پروژه بزرگراه تندگویان تا دو هفته آینده باز می شود
  • برنامه ریزی برای واگذاری۲هزار میلیارد تومان پروژه نیمه تمام ایلام
  • بهره‌برداری از تقاطع غیرمسطح تندگویان در مردادماه امسال
  • ۴۰ هزار پروژه نیمه تمام استانی در کشور وجود دارد
  • آرامکوی عربستان حامی مالی فیفا شد
  • فناوری در خدمت جنایت
  • برنامه قطعی وزارت نفت خاموشی فلرها در پارس جنوبی است
  • تخصیص ۴۰ درصد از سود شرکت‌های پتروشیمی به تکمیل زنجیره ارزش
  • آماده همکاری در پروژه‌های پتروشیمی و نفتی هرمزگان هستیم