Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر بنیاد مسکن شهرستان های مینودشت و گالیکش گفت: بنیاد مسکن استان گلستان در سالجاری ۱۲۱ میلیارد تومان برای عمران و آبادانی روستاهای مینودشت و ۱۲۴ میلیارد تومان برای روستاهای گالیکش تخصیص داده است.

به گزارش خبرگزاری برنا از گرگان؛ سید قربانعلی میر از تخصیص ۲۴۵ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان اعتبار برای محرومیت زدایی، توسعه پایدار، ارتقاى سطح رفاه و زندگی مردم و عمران و آبادانی روستاهای مینودشت و گالیکش خبر داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: در سال جاری ۱۳ میلیارد تومان برای تهیه و اجرای طرح های هادی روستاهای مینودشت و ۱۰ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان برای روستاهای گالیکش تخصیص داده است و علاوه بر این مبلغ، با پیگیری های مدیرکل بنیاد مسکن استان ۴ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان قیر یارانه ای برای آسفالت معابر روستاهای مینودشت و ۴ میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان هم برای آسفالت روستاهای گالیکش اختصاص داده شده است.

مدیر بنیاد مسکن مینودشت و گالیکش با بیان اینکه در ۶۸ روستای مینودشت ۱۲۵۰۰ واحد مسکونی روستایی و در ۵۸ روستای گالیکش ۱۱ هزار واحد مسکونی روستایی وجود دارد تسریح کرد: ۴۴ درصد از این واحدها کم دوام و غیرمقاوم است که به همین منظور در سالجاری ۷۴ میلیارد تومان برای مقاوم سازی و احداث ۳۷۰ واحد مسکونی روستایی در شهرستان مینودشت و همین مبلغ هم برای شهرستان گالیکش اختصاص داده شده است و در سال گذشته نیز ۱۱۶۵ واحد مسکونی روستایی در قالب طرح ویژه بهسازی و نوسازی مسکن روستایی و طرح مسکن محرومین با استفاده از تسهیلات قرض الحسنه و کمکهای بلاعوض بنیاد برای اقشار مختلف در این ۲ شهرستان احداث شده است

میر با اشاره به آغاز عملیات اجرایی طرح تامین مسکن جوانان در استان گلستان افزود: ۷۰ متقاضی روش خودمالک در ۱۲ روستا و ۱۰۰ متقاضی روش بنیاد ساخت در ۸ روستای مینودشت و همچنین ۲۵۰ متقاضی روش خودمالک در ۳۰ روستا و ۱۲۰ متقاضی روش بنیاد ساخت در ۸ روستای شهرستان گالیکش برای ساخت مسکن در قالب این طرح احراز هویت شده اند که کار متقاضیان خودمالک کارسازی شده و برای متقاضیان روش بنیاد ساخت نیز ۶۶ میلیارد تومان اعتبار تامین شده که در ماه های آینده شاهد آغاز عملیات اجرایی این طرح در سطح روستاهای هدف در ۲ شهرستان خواهیم بود.

وی احداث و مقاوم سازی ۴۸۰۰ واحد مسکونی در مینودشت و ۴۱۰۰ واحد مسکونی در گالیکش، بازنگری طرح هادی ۲۸ روستای مینودشت و ۱۴ روستای گالیکش، اجرای طرح هادی در ۵۲ روستای مینودشت و ۴۴ روستای گالیکش، صدور و تحویل ۴۵۰۰ جلد سند مالکیت روستایی در مینودشت و ۲۳۰۰ جلد در گالیکش و واگذاری ۳۳۷ قطعه زمین با کاربری مسکونی به مساحت ۱۰ هزار متر مربع در روستاهای مینودشت و ۱۳۹ قطعه به مساحت ۴۰ هزار متر در روستاهای گالیکش و همچنین کارسازی صدور ۶۱۰۰ جلد سند مالکیت در مینودشت و ۶۶۰۰ جلد در روستاهای تحت مالکیت بنیاد علوی در شهرستان گالیکش را از دیگر اقدامات در دست اجرای بنیاد در این ۲ شهرستان دانست که با هدف ماندگاری روستائیان و مهاجرت معکوس به روستاها، جهش در تولید و عرضه مسکن، کمک به توسعه همه جانبه روستاها، رونق تولید و اشتغال و اقتصاد روستاها و ... در حال پیگیری است.

انتهای پیام

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: برنا مسکن یارانه قرض الحسنه استان گلستان زمین مهاجرت اشتغال اقتصاد گلستان واحد مسکونی روستایی روستاهای مینودشت میلیارد تومان مینودشت و گالیکش روستاهای گالیکش روستای مینودشت میلیون تومان بنیاد مسکن متقاضی روش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۸۵۰۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حل مشکل آب‌شرب روستاهای سیل‌زده در منطقه بلوچستان

به گزارش ایرنا از شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور، هاشم امینی ادامه داد: از مجموع ۳۰۰ روستای درگیر پیامدهای سیل، تنها ۲۸ روستای منطقه بندینی باقی مانده‌اند که طی روزهای آینده مشکل آب شرب این روستاها نیز برطرف خواهد شد.

وی ادامه داد: بزرگ‌ترین مانع در ترمیم زیرساخت‌های آب‌رسانی به این روستاها، حجم بالای سیلابی است که همچنان در بستر رودخانه بندینی جاری است و امکان استـفاده از تجهیزات مکانیکی و خودروها را نمی‌دهد و در نتیجه عملیات استقرار و اتصال لوله‌های انتقال آب از طریق عوامل انسانی در حال انجام است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب کشور افزود: طی ۲۴ ساعت پس از بارش‌ها سامانه آب‌شیرین‌کن چابهار و کنارک با حجم تولید ۴۳ هزار مترمکعب وارد مدار و از قطع آب مناطق وسیعی از شهرهای جنوب استان جلوگیری شد.

امینی ادامه داد: از ابتدای قطع آب شرب و بهداشت ۲۸ روستای باقی‌مانده، با استقرار ۱۵ دستگاه تانکر، نیاز آبی این روستاها تامین شده است.

به گزارش ایرنا، روز ۲۷ فروردین سازمان هواشناسی و ستاد مدیریت بحران برای استان‌های جنوبی و جنوب شرقی کشور از جمله سیستان و بلوچستان هشدار قرمز بارندگی و احتمال وقوع سیلاب صادر کرد. در پی این اعلان قرمز، استانداری سیستان و بلوچستان به همه دستگاه‌های این استان اعلام آماده‌باش کرد؛ استاندار سیستان و بلوچستان همچنین به همه دستگاه‌های امدادرسان و عضو ستاد مدیریت بحران استان دستور داد تا همه امکانات خود را بسیج کنند.

دیگر خبرها

  • مطالبات مردم روستاهای آبپخش پیگیری می‌شود
  • بررسی اقدامات انجام شده برای تامین آب شرب روستاهای مرزی اسلام آباد، دیناران و دولکان
  • تخصیص ۱۷۰ میلیارد تومان اعتبار برای عمران و توسعه روستاهای گلستان
  • خسارت دیدگان بخش مسکونی جهت حضور ارزیاب با بنیاد مسکن ارتباط بگیرند
  • میدان دام کاج؛ در محاصره سگ‌های ولگرد
  • توسعه عمرانی در روستاهای بخش ریگ تسریع می‌شود
  • موانع تامین مسکن ایثارگران در شهر جدید سهند بررسی شد
  • عمران وآبادانی روستاهای استان در قالب طرح هادی
  • آب شرب ۹۰ درصد روستاهای سیل‌زده سیستان و بلوچستان وصل شد
  • حل مشکل آب‌شرب روستاهای سیل‌زده در منطقه بلوچستان