Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‎‌ها-معاون تحقیقات و فناوری وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: باید بتوانیم همانطور که نخبگان را در تراز جهانی آموزش می‌دهیم، برای آنها در قالب موسسات تحقیقاتی در کشور ظرفیت‌سازی کنیم تا از مهاجرت آنها از کشور جلوگیری شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهدمقدس، یونس پناهی صبح امروز در گردهمایی معاونان تحقیقات و فناوری دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور در مشهد اظهارداشت: در حال حاضر بالغ بر 2هزار و 500محصول سلامت محور دانش بنیان در کشور تولید می‌شود که در راستای اهداف اقتصاد مقاومتی و سیاست مقاومتی کشور کمک قابل توجهی به اقتصاد ایران بویژه در دوره کرونا داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: گردش مالی شرکت‌های دانش بنیان در سال 40هزار میلیارد ریال است که با تولید محصولات  با متکی بر دانش بومی به این میزان سرمایه رسیده‌اند و نقش موثری در اقتصاد کشور داشته‌اند و یکی از مطالبات و دغدغه‌های مهم و مشترک همه تولیدکنندگان این حوزه، تسهیل در اخذ مجوز از سوی سازمان غذا و دارو است.

معاون تحقیقات و فناوری وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تصریح کرد: شمار دانشکده‌ها و دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور 69 مورد است؛ 778 مرکز تحقیقاتی، 15 شبکه تحقیقات سلامت، 15 پژوهشکده سلامت، 12 پارک علم وفناوری و 93 مرکز رشد فناوری در مجموعه دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور و یا در کنار این مجموعه فعالیت دارند.

واکنش علوم پزشکی به ماجرای پسماندهای بیمارستانی اهواز/ نظارت بر ‌دفن زباله‌های عفونی مستمرا انجام می‌شود21 هزار داوطلب سلامت با دانشگاه علوم پزشکی مشهد همکاری دارندنبود شفافیت مالی بخش بهداشتی و درمانی دانشگاه‌های علوم پزشکی قابل قبول نیست

پناهی خاطرنشان‌کرد: تولید دانش در تراز جهانی جزو خواسته‌های رهبر معظم انقلاب از دولتمردان است لذا باید بتوانیم همانطور که نخبگان را در تراز جهانی آموزش می‌دهیم، برای آنها در قالب موسسات تحقیقاتی در کشور ظرفیت‌سازی کنیم تا از مهاجرت آنها از کشور جلوگیری شود.

پژوهش محور شدن نظام آموزشی کشور 

محمدعلی کیانی، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز اظهارداشت: بنا به تاکید رهبر معظم انقلاب موضوع پژوهش و عبور از مرزهای دانش باید به گفتمان عمومی جامعه دانشگاهی تبدیل شود و توسعه پژوهش و تحقیقات به عنوان نگرشی عمومی و اولویت نخست مراکز دانشگاهی تبدیل شود.

وی افزود: ضعف در منابع رویش علمی کشور یک نقیصه است و از طرفی مقام معظم رهبری فرمودند مانند واردات و صادرات کالا، باید در حوزه پژوهش نیز ترازی در ورود و خروج علم و پژوهش در کشور وجود داشته باشد و ما نباید تنها مصرف کننده محصولات پژوهشی دیگران باشیم.

کیانی تصریح کرد: آموزش باید براساس پژوهش ارائه شود و از سوی دیگر استفاده از استادان بازنشسته، به عنوان حلقه وصل پژوهشگران جوان و افراد باتجربه در محیط دانشگاهی، باید به صورت جدی مورد اهتمام قرار گیرد از طرفی پژوهش‌ها باید متناسب با نیاز کشور باشد و با توجه به مشکلاتی که در حوزه اعتباری وجود دارد باید به سمت پژوهش‌های کاربردی و جامع نگر حرکت کنیم.

انتهای پیام/281/ی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: دانشگاه های علوم پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۸۵۶۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پذیرش دانشجوی خارجی در ارشد هوشبری در دانشگاه جندی شاپور اهواز

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، شهنام عسکرپور گفت: وزارت بهداشت با پذیرش دانشجویان بین‌المللی در مقطع کارشناسی ارشد رشته آموزش هوشبری در دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز موافقت کرده است.

وی افزود: این موضوع در نامه دکتر ابوالفضل باقری‌فرد، معاون آموزشی و دبیر شورای آموزش پزشکی و تخصصی وزارت بهداشت به دکتر محمد حسین سرمست، رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز اعلام شده است.

عسکرپور ادامه داد: بنا بر این نامه، طبق مصوبه بیست و هفتمین جلسه کمیته تطبیق و متناسب سازی برنامه‌های آموزشی برای دانشجویان بین‌المللی مصوب ۲۰ اسفندماه سال گذشته، پذیرش دانشجویان بین‌المللی در مقطع کارشناسی ارشد رشته آموزش هوشبری مطرح شد و با برگزاری این دوره، بر اساس برنامه آموزشی مصوب دبیرخانه شورای عالی برنامه‌ریزی علوم پزشکی موافقت شده است.

دیگر خبرها

  • ایجاد ۲۲ هسته پژوهشی حوزه‌های علوم شناختی در دانشگاه‌های کشور
  • افتتاح مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه علوم پزشکی آبادان
  • مکمل‌های پروبیوتیک شدت صرع را در کودکان کاهش می‌دهد
  • دانشگاه علوم پزشکی مشهد، میزبان جشنواره شهید مطهری
  • ماده‌ای که ۴۰ درصد از پوسیدگی‌ دندان پیشگیری می‌کند
  • آغاز به‌کار مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه آبادان ‌
  • پذیرش دانشجوی خارجی در ارشد هوشبری در دانشگاه جندی شاپور اهواز
  • به دنبال برطرف کردن چالش نیروی انسانی در مراکز درمانی هستیم
  • (ویدئو) واکنش بغض‌آلود وزیر اسبق بهداشت به مهاجرت بهترین شاگردانش از ایران
  • افزایش ۳۰ درصدی خوابگاه متاهلین دانشگاه‌های علوم پزشکی