Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری مهر، گروه جامعه؛ برنامه دوم از سلسله گفتگوهای برنامه بحران خاموش با موضوع انقلاب جنسی؛ با تاکید بر سیاست‌های دگرگونی نهاد خانواده در قرن بیستم از سوی دکترین و سیاستمداران غربی در محل خبرگزاری مهر برگزار شد؛ در این گفتگو پژوهشگران برنامه به ارائه دیدگاه‌های خود در این زمینه پرداختند.

فراهم آوری امکانات ازدواج در سنین مناسب راهکاری برای جلوگیری از انقلابات جنسی

کمیل حسینی، جامعه شناس و محقق در توضیح علل تغییر زیست جنسی به ایجاد مثلثی متشکل از سرمایه، سکسوالیته و رسانه پرداخت و گفت: هم افزایی این سه مؤلفه در قرن اخیر موجب شکل گیری انقلابات جنسی شده است و نهادها، ساختارها و مفاهیم را تغییر داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: برای برون رفت از این بحران در حوزه جمعیت و خانواده فراهم آوری امکانات ازدواج در سنین مناسب از قبیل مسکن، کاهش سنوات تحصیلات عالی، حذف سربازی و.... و از سوی دیگر آماده سازی و تربیت نسل آینده برای ایجاد خانواده‌هایی موفق از طریق آموزش و پرورش و … می‌تواند کمک شایانی کند.

انقلاب جنسی، نامی است که به فرایند نابودی محدودیت‌های جنسی در ۶۰ سال اخیر داده شده است

محمدحسن صادق زاده، نویسنده و پژوهشگر گفت: انقلاب جنسی، نامی است که به فرایند نابودی هنجارها، اخلاقیات، و محدودیت‌های جنسی در ۶۰ سال اخیر داده شده است. برای وقوع این انقلاب، می‌توان سه عامل اصلی را برشمرد؛ بی توجهی به سنت و دین در اثر مدرنیزاسیون و شهری شدن جوامع، ترویج ایدئولوژی ایندیویجوالیسم که قائل به این است که فرد هر کاری که خواست باید انجام دهد، و نهایتاً تلاش نظام سرمایه داری برای استفاده از امیال جنسی انسان به عنوان عامل تولید ثروت.

انقلاب جنسی ریشه در انقلاب صنعتی دارد

همچنین امیر نوده فراهانی، پژوهشگر و جامعه شناس گفت: بحث انقلاب جنسی ریشه در انقلاب صنعتی دارد، آنجا که برای تولید انبوه نیاز به کار بیشتر داریم. اوج این ماجرا در جنگ جهانی اول بروز می‌کند که بسیاری از مردان در جنگ کشته شدند و زنان به عنوان نیروی کار مورد استثمار قرار گرفتند.

وی افزود: با توجه به اضمحلال خانواده لازم است، برای ادامه استثمار نیروهای کار حفظ شوند؛ از سویی نمی‌توان غریزه جنسی را سرکوب کرد؛ پس انقلاب جنسی را وارد کردند تا اولاً نهاد خانواده کاملاً از بین برود و جایگزین آن هم روابط جنسی به هر شکلی می‌تواند باشد.

هانیه عظیم زادگان، مترجم که مهمان تلفنی برنامه بود به ارائه نتایج مقاله تایلور گیبسون (۲۰۱۷) پرداخت و گفت: دهه ۱۹۲۰ در آمریکا دهه جدیدی از آزادی و اکتشاف را برای جوانان رقم زد. با پایان جنگ جهانی اول در ۱۹۱۸ (که یکی از دلایل اصلی دگرگونی جنسیتی، جنگ بوده) و اضافه شدن نوزدهمین ماده قانون اساسی در ایالات متحده در سال ۱۹۱۹، زنان نقش‌های برجسته‌تری هم در سیاست و هم در جامعه بدست آوردند.

وی افزود: جنگ عامل یک «فعالیت جنسیتی» بود که هر دو جنس را مجبور به فعالیت جدید کرد نقش‌هایی که بر اساس تحصیلات یا صلاحیت آنها نبود. انقلاب جنسی شامل افزایش مقبولیت روابط دگر جنس گرایانه و خارج از حالت تک‌شریکی (عمدتاً ازدواج) بود و به دنبال آن مسائل دیگری شامل جلوگیری از بارداری، برهنگی در ملأ عام، هنجار شدن هم‌جنس‌گرایی و شکل‌های دیگر میل جنسی و قانونی‌شدن سقط جنین، همگی در این انقلاب مطرح شد.

نئوجنس گرایی راه چاره است؟

انقلاب نو جنس گرایان در حال از بین بردن الگوهای قدیمی تمایلات جنسی و جمع آوری مجدد آنهاست. در این فرآیند، ابعاد، روابط صمیمی، اولویت‌ها و تکه‌های جنسی پدیدار می‌شوند که قبلاً وجود نداشتند. نو جنس گرایی‌ها عمدتاً حول محور تفاوت‌های جنسیتی، هیجان‌ها، ارضای خود و جایگزینی پروتز بود و می‌توان به سه پدیده تجربی قابل مشاهده در نئو جنس گرایی‌ها اشاره کرد.

تفکیک حوزه جنسی، پراکندگی بخش‌های جنسی و متنوع‌سازی روابط صمیمانه که تأثیر مستقیم بر ساختار جامعه و دگرگونی نهاد خانواده داشت سه پدیده قابل مشاهده در نئو جنس گرایی است.

کد خبر 5371446

منبع: مهر

کلیدواژه: قانون اساسی ایالات متحده امریکا مستند انقلاب جنسی شهرداری تهران غلامحسین محسنی اژه ای سازمان تامین اجتماعی قوه قضاییه علیرضا زاکانی شرکت مترو تهران شورای شهر تهران شرکت کنترل کیفیت هوای تهران ناجا وزارت آموزش و پرورش کمیته امداد امام خمینی تصادفات رانندگی روز دانشجو میدان میوه و تره بار انقلاب جنسی جنس گرایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۸۶۴۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشکل‌های دانشجویی در شناسایی مسائل و اعتباربخشی سیاست‌ها کمک کنند

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، فهیمه فرهمندپور دبیر ستاد خانواده و زنان شورای عالی انقلاب فرهنگی با نقد بهره برداری سیاسی جناح‌های مختلف از موضوعات مرتبط با حوزه زنان و خانواده در جهت تقابل و توازن قوا در جریان‌های سیاسی، انتخاباتی و موسمی، به ارزیابی سهم دغدغه‌های مرتبط با این موضوع در ساختار حکمرانی کشور پرداخت.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با مهم دانستن افزایش فرصت کنشگری زنان در سپهر سیاسی کشور و تقویت ساختار‌های فعال موجود در این زمینه، ساختارسازی یا صرف افزایش کمّی زنان کنشگر سیاسی را کافی ندانست و بر ضرورت تمرکز بر حل مسائل واقعی زنان و نهاد خانواده و ارائه کارنامه بر این اساس تأکید کرد.

فرهمندپور با تشریح مأموریت‌های ستاد خانواده و زنان شورای عالی انقلاب فرهنگی، از دانشجویان فعال و دغدغه‌مند خواست تا با شناسایی مسائل واقعی زنان و خانواده‌ها در میدان عینی جامعه در مسیر سیاستگذاری مطلوب‌تر و اثربخش‌تر این نهاد سیاستگدار کمک کنند.

وی افزود: ارزیابی میزان اثربخشی سیاست‌های طراحی شده و فعالیت همه جانبه در مسیر ادراک سنجی اجتماعی و البته ادراک‌سازی مثبت در راستای سیاست‌ها، برنامه‌ها و اقدامات همه اجزاء ساختار حکمرانی جمهوری اسلامی از مأموریت‌های مهم تشکل‌های دانشجویی است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • برگزاری جشن‌های مادرانه در مساجد برای ترغیب مادران به فرزندآوری
  • حج نماد عظمت امت اسلامی است
  • برگزاری مراسم سالگرد پدر ۴ شهید دفاع مقدس در مبارکه
  • ابلاغ سلام رهبرمعظم انقلاب به خانواده سرلشکر زاهدی
  • تمایل به ساخت فیلم در عرصه جوانی جمعیت را دارم
  • نگاهی به تغییرات جدید در جامعه ژاپن با محوریت خانواده‌های ژاپنی
  • سابقه جمع‌آوری اطلاعات صهیونیست‌ها از ایران + فیلم
  • تشکل‌های دانشجویی در شناسایی مسائل و اعتباربخشی سیاست‌ها کمک کنند
  • معلمان شاگردانی در تراز انقلاب اسلامی تربیت کنند
  • رونمایی از کتاب «دنیای کسی را عوض کرده‌ای؟»