Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-04-28@06:02:22 GMT

روند آنفلوانزا در کشور کاهشی است

تاریخ انتشار: ۱۸ آذر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۸۹۰۱۷۱

روند آنفلوانزا در کشور کاهشی است

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران، محمد نصر دادرس، کارشناس مسئول برنامه مراقبت آنفلوآنزا وزارت بهداشت درباره راه های کنترل بیماری آنفلوآنزا در کشور گفت: دستورالعمل های بهداشتی مقابله با بیماری آنفلوآنزا کاملا مشابه بیماری کرونا است، بنابراین می توان گفت با کنترل و رعایت شیوه نامه های بهداشتی کنترل بیماری کرونا می توان از عارضه بیماری آنفلوآنزا نیز پیشگیری کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او ادامه داد: راه انتقال بیماری آنفلوآنزا از طریق تنفس و هوا است، به طوریکه اگر تهویه فضا مناسب باشد و فرد بیمار از روبوسی و دست دادن امتناع کند، انتشار این ویروس نیز به مراتب کاهش می یابد.

کارشناس مسئول برنامه مراقبت آنفلوآنزا وزارت بهداشت بیان کرد: از سال ۹۸ بیماری آنفلوآنزا در کشور افت پیدا کرده است و این به معنای آن نبوده که دیگر ویروس آنفلوآنزا در جامعه نداریم، بلکه بدین معنا است که میزان رعایت شیوه نامه های بهداشتی در کشور افزایش یافته است، البته وزارت بهداشت با رصد و بررسی تمام موارد مربوط به بیماری آنفلوآنزا سعی می کند تا هیچ‌گونه نگرانی درباره این بیماری کشور را درگیر نکند.

دادرس تاکید کرد: نگرانی ما از بیماری آنفلوآنزا در کشور انتشار این بیماری از سوی پرندگان است، زیرا سرعت انتشار این عارضه از پرندگان به انسان بسیار بالا است.

کارشناس مسئول برنامه مراقبت آنفلوآنزا وزارت بهداشت، افزود: مرگ و میر ناشی از بیماری آنفلوآنزا نیم درصد به ازای هزار مورد ابتلا است، همچنین از جمله ویژگی ویروس آنفلوآنزا سرعت تغییر این بیماری است.

دادرس گفت: وزارت بهداشت افراد مشکوک به بیماری آنفلوآنزا که در بیمارستان ها بستری شده اند را به صورت دقیق در طول سال رصد می کند و تا به امروز هیچگونه ویروس جدید آنفلوآنزا در کشور شناسایی نشده است.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان پربیننده ترین علائم پیرچشمی در ۴۰ سالگی چیست؟ خوابیدن در این محل ممنوع! این خوردنی مفید باعث سکته می شود! ۶ بیماری : قاتل خاموش کمبود این ویتامین ها موجب بی خوابی می شود

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: آنفلوآنزا بیماری آنفلوآنزا ویروس کرونا وزرات بهداشت پروتکل های بهداشتی آنفلوآنزا در کشور بیماری آنفلوآنزا وزارت بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۹۰۱۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازار دلار سرد‌تر می‌شود؟

بررسی‌های به عمل آمده از بازار ارز غیر‌رسمی تهران در هفته‌ای که گذشت گویای آن است که نرخ دلار آزاد در هفته نخست اردیبهشت ۲.۸۳ درصد کاهش یافته است. از بین رفتن ریسک‌های سیاسی در اخبار سبب شده حجم تقاضای بازار آزاد کاهش یابد. از سوی دیگر مال‌دار‌ها نیز با ترس از تشدید روند کاهشی، اقدام به فروش دارایی‌های خود کرده‌اند.

به گزارش دنیای اقتصاد، بازار ارز و طلا در هفته‌ای که گذشت افت نرخ نسبتا قابل توجهی را تجربه کرد. در حالی که قیمت هر برگ دلار آزاد در بازار روز پنج‌شنبه ۳۰ فروردین ماه در کانال ۶۵ هزار تومانی معامله می‌شد، قیمت این ارز در روز‌های پایانی هفته نخست اردیبهشت در کانال ۶۳ هزار تومانی ثبت شد. این در حالی است که سکه طلا در روند کاهشی دلار را پشت سر خود قرار داده و در همین مدت زمان ۵.۵۶ درصد افت کرده است. تحلیلگران بازار تهران عامل این روند کاهشی بازار را در پارامتر‌های سیاسی دنبال می‌کنند.

به عقیده این افراد رشد قیمتی که بازار در هفته‌های اخیر تجربه کرده بود، پشتوانه معاملاتی نداشت و صرفا با تشدید هیجانات اتفاق افتاد. در نتیجه در زمان تخلیه این هیجانات، حمایت محکمی در بازار مشاهده نمی‌شود و افت نرخ به راحتی صورت می‌پذیرد. از سوی دیگر همراه شدن فروشندگان در بازار این روند را تشدید می‌کند. بسیاری از افرادی که در روز‌های هیجانی بازار اقدام به خرید ارز در نرخ‌های بالا کردند، اکنون با هدف ضرر کمتر اقدام به عرضه دارایی‌های خود کرده و افت سطح تقاضا در کنار افزایش سطح عرضه به تشدید روند کاهشی دامن می‌زند.

بررسی‌ها نشان می‌دهد که در زمان انتشار نخستین ریسک‌های سیاسی قیمت شاخص ارزی در کانال ۶۱ هزار تومانی معامله می‌شد. در نتیجه برخی از فعالان بازار معتقدند که اگر کلیه هیجانات از بازار تخلیه شود امکان حضور مجدد نرخ اسکناس آمریکایی در کانال مذکور وجود دارد.

سکه جا زد، دلار ادامه داد

روند بازار‌های ارز و طلا در روز پنج‌شنبه ۶ اردیبهشت متضاد بود. دلار آزاد که در راستای روند کاهشی جدید خود در بازار روز چهارشنبه به رقم ۶۴ هزار تومان رسیده بود، بازار پنج‌شنبه را نیز با افت نرخ پشت سر گذاشت و در این روز حدود ۵۵۰ تومان کاهش یافت تا در رقم ۶۳ هزار و ۴۵۰ تومان معامله شود.

گفتنی است که آخرین روز حضور دلار در این نرخ ۲۱ فروردین بود. اما برخلاف روند کاهشی دلار، قیمت شاخص‌های طلایی بازار تهران در روز‌های پایانی هفته گذشته افزایشی بود. هر قطعه سکه طلا طرح جدید در بازار پنج‌شنبه با رشد ۵۰۰ هزار تومانی به رقم ۴۲ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان رسید. ربع سکه طلا نیز در این روز رشدی ۱۰۰ هزار تومانی را تجربه کرد و در رقم ۱۵ میلیون و ۱۰۰ هزار تومان داد و ستد شد.

به عقیده برخی از تحلیلگران بازدهی‌های هفتگی منفی ۵.۵۶ درصدی سکه و منفی ۲.۸۳ درصدی دلار، این اصلاح نرخ سکه را توجیه می‌کند. البته نوسانات طلای جهانی را نیز می‌توان دیگر عامل تغییر روند بازار سکه دانست.

دیگر خبرها

  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • برنامه وزارت بهداشت برای سلامت دهان و دندان
  • بازار دلار سرد‌تر می‌شود؟
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • چیز‌هایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب بزنند
  • چیز‌هایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب می‌زنند
  • پایش سلامت روان در کشور؛ دومین اختلال روانی درمیان ایرانیان چیست؟