Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون حقوقی دولت یازدهم عنوان کرد: به‌طور مشخص کشور کانادا در نقض حقوق بشر کشور ایران مشارکت دارد و به نوعی در ارتباط با جرایم اقتصادی افراد پناهگاه مجرمان اقتصادی است.

«الهام امین‌زاده»، معاون حقوقی رئیس‌جمهور در دولت یازدهم، در رابطه با عدم همکاری برخی کشورها در بازگرداندن مجرمان اقتصادی یا همکاری برای مجازات آنها، به خبرنگار سیاسی برنا گفت: در رابطه با افردی که در کشور مرتکب جرایم اقتصادی می‌شوند و در رابطه با بیت‌المال و جرایمی که مربوط به اموال و منابع مالی عمومی کشور است تخلفاتی مرتکب می‌شوند و این منابع را در داخل به صورت غیرقانونی تصاحب و به خارج از کشور منتقل می‌کنند، مباحثی در حوزه حقوق مردم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 بسیاری از کشورهایی که مقصد این مجرمان اقتصادی هستند ادعای دفاع از حقوق بشر را دارند ولی در عمل عملکرد آنها در تعارض با حقوق بشر است.

وی افزود: اگر این کشورها خود را حامی حقوق بشر می‌دانند باید این مجرمان اقتصادی را، که اموال و منابع مالی و پول‌های کشور را خارج و تصاحب کرده‌اند، مجرم دانسته و مبالغ را به ایران مسترد کنند. 

امین‌زاده با تاکید بر همکاری کانادا با مجرمان اقتصادی ایران، خاطرنشان کرد: به‌طور مشخص کشور کانادا در نقض حقوق بشر علیه ایران مشارکت دارد و به‌نوعی در ارتباط با جرایم اقتصادی افراد پناهگاه چنین افرادی است، این افراد و آن دولت خارجی از منابع مالی ایران و مردم کشور ارتزاق می‌کنند و از این رو ناقض حقوق بشر شناخته می‌شوند.

وی با یادآوری اقداماتی که ایران برای مقابله با کشورهایی مثل کانادا می‌تواند داشته باشد، ادامه داد: شورای حقوق بشر ایران باید درخواست بررسی بدهد  شورای حقوق بشر باید کمیسیون‌هایی را تشکیل بدهد و همچنین باید از پلیس اینترپل برای مسترد کردن این افراد به ایران کمک گرفته شود. همچنین برگرداندن پول‌های خارج شده از کشور از این طریق دنبال شود.

امین‌زاده با اشاره به بندهای صریح قوانین بین‌الملل در مورد کشورهایی که با مجرمان اقتصادی ایران همکاری می‌کنند گفت: قوانین بین‌المللی وجود دارد که کشورها باید از مشارکت، معاونت و همدستی در خصوص موارد نقض حقوق بشر خودداری کنند. این اصلی مشخص و موجود است. هر نوع مشارکت در نقض حقوق بشر به مثابه این است که این کشورها نیز در چنین اعمال متخلفانه‌ای سهیم هستند.

انتهای پیام// 3

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: معاون دولت برنا منابع مالی حقوق حقوق بشر ایران کانادا نقض حقوق بشر اینترپل اینترپل حقوق بشر کانادا الهام امین زاده مجرمان اقتصادی نقض حقوق بشر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۹۱۲۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همکاری‌های بین‌المللی و رشد اقتصادی نیازمند برقراری صلح است

به گزارش خبرنگار مهر، علی چگنی روز دوشنبه در آیین افتتاحیه اجلاس اتاق‌های بازرگانی عضو مجمع گفتگوی همکاری آسیا، ضمن خوش‌آمد گویی به نمایندگان عضو ACD، اظهار داشت: در جمهوری اسلامی ایران در نظر داریم با همکاری همه جانبه بتوانیم اهداف خود را پیش ببریم و به نتیجه برسیم، اکنون در زمانی هستیم که پیش‌بردن اهداف اقتصادی به تنهایی نتیجه ندارد، همکاری همه جهان را نیاز داریم، همچنین برای رشد اقتصادی، برقراری رفاه و صلح نیاز است تا همکاری‌های همه جانبه شامل همکاری‌های بین‌المللی از طریق افراد ذی‌صلاح انجام شود.

وی با تاکید بر اینکه در چنین مجامعی که اغلب اعضای ACD حضور دارند، پتانسیل های بسیار زیادی وجود دارد، افزود: در این مجمع می‌توان همه جانبه کار کنیم، هرکشوری توانایی‌های خاص خودش را دارد، امیدوارم این اجلاس به الگوهای ممکن ببین بخش‌های خصوص و دولتی تبدیل شود.

مدیرکل دیپلماسی اقتصاد مقاومتی تصریح کرد: وزارت امور خارجه آماده است تا از طریق پشتیبانی‌های دولتی و کشورهای عضو، خودش را به اهداف اقتصاد جهانی نزدیک کند، البته این رشد و پیشرفت سریع نیست و از طریق همکاری به وجود می‌آید، باید بدانیم کشورهای دیگر چه کمک‌هایی می‌توانند انجام دهند.

وی اضافه کرد: جلسات اجلاس بسیار مهم هستند و می‌توانند نقش مهمی در ارتقای ارتباطات ایفا کنند. کشورهای عضوACD را به نهایت همکاری دعوت می‌کنیم، حضور آنها در این مجمع نشان داد که می‌توانیم همکاری‌های فعالانه داشته باشیم.

به گزارش خبرنگار مهر،مجمع گفتگوی همکاری آسیا Asia Cooperation Dialogue با هدف ارتقای همکاری و همگرایی منطقه‌ای بین دولت‌ها و سازمان‌های منطقه‌ای آسیا در ژوئن ۲۰۰۲ در چاآم تایلند تأسیس شد و اکنون ۳۵ کشور در آن عضویت دارند. ایران در ژوئن ۲۰۰۴ به این مجمع پیوست و در سال ۲۰۰۹ به‌عنوان کشور پیشگام همکاری فرهنگی انتخاب شد. در حال حاضر ریاست این مجمع بر عهده ایران است. کشورهای بحرین، بنگلادش، برونئی دارالسلام، کامبوج، چین، هند، اندونزی، ژاپن، کره جنوبی، لائوس، مالزی، میانمار، پاکستان، فیلیپین، قطر، سنگاپور، تایلند، ویتنام، قزاقستان، کویت، عمان، سریلانکا، بوتان، مغولستان، امارات، روسیه، عربستان، تاجیکستان، ازبکستان، قرقیزستان، افغانستان، ترکیه، نپال و فلسطین عضو مجمع گفتگوی همکاری آسیا ACD هستند.

کد خبر 6092258

دیگر خبرها

  • (عکس) مراسم رونمایی از کتب نقض حقوق بشر در کانادا و سوئد
  • تروریسم یک تهدید مشترک برای کشورهای منطقه است
  • انتشار گزارش مکتوب از وضعیت حقوق بشر در ایران
  • حکومت افغانستان فراگیر است
  • طالبان: دخالت در امور داخلی خود را نمی پذیریم
  • همکاری‌های بین‌المللی و رشد اقتصادی نیازمند برقراری صلح است
  • ایران میزبان ۲۲۰۰ مهمان در نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴ است
  • تعاملات اقتصادی و سیاسی ایران با کشورهای دوست راهبرد برد- برد است
  • تعاملات اقتصادی و سیاسی ایران با کشورهای دوست، راهبرد برد- برد است
  • ۲۵۰۰ بازرگان خارجی برای بازدید از اکسپو به ایران آمدند