Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست- از آنجا که بازار سرمایه به دنبال شفاف‌سازی درآمدهای حاصله از شرکت‌های سهامی است، بنابراین می‌توان گفت تصمیمات اخیر سازمان بورس مبنی بر الزام بانک‌ها به افشای هرگونه اطلاعات از سپرده‌های دریافتی از سپرده‌گذاران می تواند سبب بازگشت و تقویت اعتماد سهامدارن بانکی به بازار سرمایه شود.

حسین محمودی اصل کارشناس بازار سرمایه  در مورد تصمیم اخیر سازمان بورس مبنی بر الزام بانک‌ها به افشای اطلاعات انواع سرمایه گذاری در بازار سرمایه، اظهار کرد: از آنجایی که بازار سرمایه به دنبال شفاف سازی درآمدهای حاصله از شرکت های سهامی است، بنابراین می توان گفت تصمیم اخیر سازمان بورس مبنی بر الزام بانک ها به افشای اطلاعات از سپرده‌های دریافتی از سپرده‌گذاران، اطلاعات مربوط به سرمایه‌گذاری در اوراق بدهی و سایر موارد می تواند برای بازار سرمایه مفید واقع شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او در ادامه افزود: به طور قطع اگر این اقدام همراه با مدیریت درست و نظارت مطلوب رخ دهد به طور قطع می تواند الگوی خوبی برای سایر شرکت‌های سهامی حاضر در بازار سرمایه نیز باشد زیرا افشای اطلاعات درآمدی یک شرکت می‌تواند سهامداران را نسبت به آینده شرکت‌های سهامی امیدوارتر کند.

این کارشناس بازار سرمایه بیان کرد: در کشوری که اقتصاد آن هر لحظه شاهد نوسانات گوناگون است به طور حتم لازم است تا ابزارهای مربوط به افشای اطلاعات درآمدی شرکت های سهامی به منظور شفافیت افزایش یابد.

محمودی اصل گفت: این شفافیتی که قرار است در عملکرد مالی بانک‌ها رخ دهد علاوه بر آنکه سبب افزایش سطح کیفیت تحلیل سهامداران بانکی نسبت به سهام این گروه می‌شود میزان خطاها و سوء استفاده‌هایی که گاهی ممکن است در نظام بانکی رخ دهد را کاهش می‌دهد.

او تاکید کرد: زیرا هر خطایی که در راستای درآمد مالی از سوی مدیران بانکی رخ دهد با توجه به تصمیم اخذ شده سازمان بورس مبنی بر ارائه تمامی اطلاعات سپرده‌گذاران بانکی در اختیار سهامداران قرار گیرد و آنها مکلف هستند تا نسبت به عملکرد خود پاسخ‌گو باشند زیرا در غیر این صورت سهامداران خود را به مرور زمان از دست خواهند داد.

این کارشناس بازار سرمایه گفت: به طور قطع شفافیت صورت های مالی شرکت‌های سهامی حاضر در بازار سرمایه علاوه بر آنکه سبب افزایش سطح کارایی بازار سرمایه می شود آن را نیز الگویی برای سایر بازارهای پولی و مالی قرار خواهد داد.

محمودی اصل در پایان گفت: امید می رود که مسئولان بتوانند با تفکیک اطلاعات مربوط به درآمدها از اطلاعات مربوط به سپردها و تسهیلات گام موثرتری را در راستای شفافیت مالی بردارند زیرا این امر خود نیز یکی از چند اقدامی است که سازمان بورس می تواند به کمک آن اعتماد رفته سهامداران را به بازار بازگرداند و مانع تلاطم‌های موجود در سهام شرکت‌های بانکی شود.

سنا

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: سازمان بورس مبنی شرکت های سهامی افشای اطلاعات بازار سرمایه بانک ها رخ دهد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۹۳۱۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زمینه جذب تسهیلات از بازار سرمایه باید فراهم شود

رئیس اتاق استان کرمان گفت: تحمیل مالیات و عوارض جدید زمینه مشارکت مردم را از بین می‌برد و زمینه جذب تسهیلات برای تامین مالی از بازار سرمایه باید فراهم شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان، سید مهدی طبیب‌زاده صبح امروز در نود و هفتمین شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی استان کرمان که با حضور محمدمهدی فداکار استاندار کرمان، حجت‌الاسلام ابراهیم حمیدی رئیس کل دادگستری استان، مهدی بخشی دادستان و جمعی از مسئولین استان و نمایندگان صنایع، بنگاه‌های اقتصادی و اصناف کرمان برگزار شد، اظهار داشت: همراهی مدیران استانی در سال گذشته اتفاقات خوبی در قالب شورای گفت‌وگو رقم زد و در سطح کشوری توانستیم رتبه اول را کسب کنیم.

وی با بیان اینکه تلاش ما در سال جاری این است که چگونه زمینه مشارکت مردم را در سال جهش تولید با مشارکت مردم فراهم کنیم، افزود: رهبر معظم انقلاب اسلامی به خوبی این فرمان را صادر کردند و باید موانع پیش رو در جهت جلب مشارکت مردم و بخش خصوصی برداشته شود.

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان کرمان با اشاره به اینکه تامین مالی یکی از ارکان مشارکت مردم از طریق سرمایه‌های خرد و کوچک مردمی است، ادامه داد: دشواری تامین مالی از سیستم بانکی کاملاً روشن است؛ بنابراین اتکای ما به بازار سرمایه است و اگر بتوانیم آن را به خوبی آگاهی بدهیم می‌توانیم موفقیت‌هایی داشته باشیم.

طبیب‌زاده با بیان اینکه رئیس سازمان بورس کشور 24 و 25 اردیبهشت‌ماه با یک تیم کارشناسی به کرمان سفر می‌کنند، افزود: طی این دو روز دوره‌های آموزشی در کرمان نظر گرفته شده است.

وی با بیان اینکه باید زمینه جذب تسهیلات را برای تامین مالی از بازار سرمایه فراهم کرد، گفت: همایش معرفی فرصت‌های سرمایه‌گذاری استان کرمان 24 تا 27 اردیبهشت ماه در کرمان برگزار می‌شود و امیدواریم در این همایش به نتایج لازم برای توسعه اقتصادی در استان برسیم.

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان کرمان با اشاره به اینکه موانع جلب مشارکت مردم برای تحقق شعار سال احصا شده است، ادامه داد: این موارد به شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی استان کرمان ارائه می‌شود.

وی با بیان اینکه ساز و کار موجود بازار یکی از موانع است که با مداخله دولت و قیمت گذاری دستوری انجام می‌شود، افزود: تحمیل هرگونه مالیات و یا عوارض جدید می‌تواند زمینه مشارکت مردم را از بین ببرد.

انتهای پیام/511/

دیگر خبرها

  • آینده سرخابی‌ها با تعیین نحوه مدیریت ترسیم می‌شود
  • زمینه جذب تسهیلات از بازار سرمایه باید فراهم شود
  • ایجاد حساب واحد خزانه باعث افزایش شفافیت مالی می‌شود
  • خبری مهم برای عرضه اولیه های بورسی
  • اصلاح بند س تبصره ۶ قانون بودجه ۱۴۰۳ چه تاثیری در بهبود وضعیت بازار سرمایه دارد؟
  • حل نشدن مشکل نرخ تامین مالی برای فعال‌سازی بنگاه‌ها مانع از تحقق جهش تولید است
  • پیش بینی بورس چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ / سهامداران منتظر تحول یکباره بازار نباشند!
  • افزایش ۳ برابری برگزاری مجامع الکترونیک با سامانه «دیما»
  • کدام خودروی سایپا 700 میلیون تومان شد؟
  • بازگشت واحدهای تعطیل‌شده به چرخه تولید، ادعاست یا واقعیت؟ / باوجود دستور رئیسی، مسئولان از اعلام آمار، فراری هستند