Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین آذربایجان شرقی موسی خلیل اللهی روز پنجشنبه در نشستی با اعضای اتاق اصناف تبریز، ایجاد شوراهای حل اختلاف تخصصی را بر همین اساس ارزیابی و اضافه کرد: یکی از راهبردهای مهم و محوری قوه قضائیه در خصوص تشکیل شوراهای حل اختلاف، مداخله دادن مردم در حل مسایل و مشکلات بدون مراجعه به دستگاه قضایی است که این راهبرد باید به صورت جدی پیگیری شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اظهار داشت: برای حل پرونده های مختلف قضائی که در ارتباط با اصناف گوناگون تشکیل شده است، باید از ظرفیت خود اصناف استفاده شود.
خلیل اللهی با بیان اینکه در راستای بهره مندی از ظرفیت مردمی برای حل مشکلات قضایی، تشکیل شوراهای حل اختلاف تخصصی در اولویت است، افزود: برای حل پرونده ای که در خصوص اصناف تشکیل شده باید از ظرفیت خود اصناف استفاده شود.
وی تشکیل شوراهای حل اختلاف تخصصی اصناف در تبریز را ضروری خواند و گفت: فلسفه وجودی شوراهای حل اختلاف تخصصی، دخالت نکردن مستقیم در پرونده های مردم، کاهش مراجعات به دستگاه قضایی و بهره مندی از ظرفیت خود مردم برای حل مشکلات مردم است.
خلیل اللهی با بیان اینکه اصناف تبریز در انجام امور خیر و نیکوکارانه همیشه پیشقدم بوده اند، افزود: بازاریان تبریز در راستای انجام امور خیر به خصوص در حوزه آزادسازی زندانیان جرام غیرعمد و مالی همیشه در کنار دادگستری و ستاد دیه استان بوده اند و این روند باید همچنان با قدرت بیشتر تداوم یابد.
در آذربایجان شرقی حدود ۳۰۰ شورای حل اختلاف وجود دارد که از این تعداد ۱۹۰ مورد شهری و بقیه روستایی است.
سال گذشته بیش از ۴۵ هزار صلح و سازش در پرونده های شوراهای حل اختلاف استان به وقوع پیوست؛ پارسال همچنین بیش از ۲۲۵ هزار پرونده نیز در شوراهای حل اختلاف استان مختومه شد.


منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: آذربایجان شرقی خلیل الهی دستگاه قضا شوراهای حل اختلاف تخصصی برای حل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۹۴۵۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شوراهای اسلامی نماد خرد جمعی و وحدت هستند

به گزارش خبرنگار مهر، حکمت داجیلری شامگاه یکشنبه در همایش شوراهای بخش خرم آباد ضمن گرامیداشت سالروز تأسیس شوراها گفت: شورا به عنوان نماد خرد جمعی و نماد مردم سالاری دینی بوده و عامل وحدت و انسجام و عامل تحول و توسعه می‌تواند باشد.

وی افزود: تحولات بزرگی با وجود شوراها در روستاها و شهرهای ایجاد شده و شوراها بعنوان عصاره مردم و بازوی دولت به مردم خدمت می‌کنند.

نماینده عالی دولت در تنکابن اظهار داشت: انتظارما از شوراها این است که راضی به برنامه کوتاه مدت و برنامه‌های خرد نباشند بلکه با افق دید بلند و با نگاه توسعه پایدار در محلات خویش کار کنند.

وی ادامه داد: اگر نگاه ما در برنامه ریزی غرب مازندران، گردشگری است، این صنعت نیازمند زیرساخت بوده که یکی از آنها توسعه راه‌ها است در حالی که برخی روستاها حاضر نیستند معابر خود را تعریض کنند.

داجیلری تصریح کرد: نگاه توسعه محور شوراها بسیار می‌تواند کارساز باشد. این موضوع در نگاه مشاوران طرح هادی هم ضرورت دارد.

فرماندار تنکابن با اشاره به تاکید رهبر انقلاب بر جوانی جمعیت، خاطر نشان کرد؛ در بازنگری طرح هادی روستاها، کاهش اراضی مسکونی را داریم و این مسئله با تاکید رهبر انقلاب بر جوانی جمعیت منافات دارد.

کد خبر 6097693

دیگر خبرها

  • تشکیل ۱۳ پرونده قضایی برای مروجین اکاذیب در فضای مجازی کرمان
  • تشکیل ۱۰۰ فقره پرونده تخلفات انتخاباتی دور اول در مازندران
  • بررسی مشکلات مددجویان زندان سپیدار اهواز در دیدار با رئیس توسعه حل اختلاف خوزستان
  • بررسی مشکلات ۱۵ مددجو زندان سپیدار اهواز
  • شوراهای اسلامی نماد خرد جمعی و وحدت هستند
  • برگزاری چهارمین همایش معاونان و رؤسای شورا‌های حل اختلاف شمالغرب کشور در تبریز
  • ستاد مرکزی راهیان نور از ظرفیت‌های دستگاه‌ها بهره‌مند می‌شود
  • تشکیل ۵۸ پرونده خرید ادوات کشاورزی در چهارمحال و بختیاری
  • تشکیل سالانه ۶۰ هزار پرونده قضایی در وزارت نیرو
  • فرهنگ صلح و سازش مردم یزد باید مستند شود