Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/گیلان امام جمعه لنگرود، با بیان اینکه ایران محکم بر هدف خود ایستاده است، گفت: دشمنان می خواهند توافق موقت را مطرح کنند تا دوباره همه ظرفیت های کشور را وابسته به مذاکرات سازند و به محاسبات دولتمردان نفوذ کنند، اما روی توافق مستمر اصرار داریم؛ نه توافق موقت.

حجت الاسلام والمسلمین مهدی نقوی در خطبه های نماز جمعه لنگرود، با اشاره به تلاش آمریکا و اروپاییان برای منحرف کردن مسیر مذاکرات، اظهار کرد: طرف مقابل می خواهد سمت و سوی مذاکرات را به سمت و سوی هسته ای ببرد، اما جمهوری اسلامی ایران در برجام به توافق هسته ای رسیده و نباید دشمن را به هدفش برسانیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر لزوم دشمن شناسی و رصد توطئه های دشمنان، افزود: طرف مقابل می خواهد مذاکرات را به نفع خودش ریلگذاری کند، اما حرف قاطع ایران با توجه به فرمایش رهبر معظم انقلاب و قانون راهبردی رفع تحریم، عدم مذاکره بر سر مسئله هسته ای است و تنها برای رفع یکپارچه تحریم های ظالمانه و غیر قانونی مذاکره می کنیم.

امام جمعه لنگرود، با بیان اینکه ایران محکم بر هدف خود ایستاده است، گفت: دشمنان می خواهند توافق موقت را مطرح کنند تا دوباره همه ظرفیت های کشور را وابسته به مذاکرات سازند و به محاسبات دولتمردان نفوذ کنند، اما روی توافق مستمر اصرار داریم؛ نه توافق موقت.

حجت الاسلام نقوی، تیم مذاکره کننده ایران را قوی و هوشمند و کارشناسی دانست و یادآور شد: برخی به ۴۰ نفره بودن تیم ایرانی اشکال گرفتند، اما این تیم متشکل از مدیران و کارشناسان است؛ البته آمریکا در دوره های قبلی مذاکرات با بیش از ۲۰۰ نفر به مذاکرات آمده بودند و برای ما مشکل ایجاد کردند.

وی با اشاره به پنج سناریوی تیم مذاکره کننده ایران در مقابل آمریکا و اروپا، خاطرنشان کرد: ایران برای توافق ایده آل، توافق مطلوب، توافق قابل قبول، توافق قابل تحمل و توافق نامطلوب برنامه دارد و اگر هر کدام از این سناریوها در مذاکرات رقم بخورد، اقدام متناسب صورت می گیرد.

امام جمعه لنگرود، با بیان اینکه رویکرد ایران در مذاکرات رفع تحریم ها با گرفتن تضمین های لازم و راستی آزمایی اقدامات طرف مقابل است، گفت: خوشبختانه یک ظرفیت خوب و فرصت ارزشمند در کشور ایجاد شده و شاهد وحدت و انسجام و همگرایی بیم قوای سه گانه هستیم و رئیس جمهور و وزرا و استانداران خدمت به مردم و همراهی با مردم را به نمایش می گذارند.

حجت الاسلام نقوی، از دولتمردان خواست مدیریت جهادی و انقلابی داشته باشند و خدمتگزار مردم به عنوان ولی نعمتان خود باشند و خاطرنشان کرد: از دولت می خواهیم با مسئله فساد به صورت جدی و انقلابی مبارزه کند، زیرا موریانه فساد به جان انقلاب ما افتاده و افرادی با استفاده از ثروت و قدرا نامشروع و نابجا سبب نارضایتی مردن می شوند.

وی با بیان اینکه برخورد بدون مماشات با فساد باید در هر رده و هر طیف و هر جناحی باشد، اظهار کرد: تفاوت نظام اسلامی با طاغوت در این است که مسئولان از خود مردم و در کنار مردم هستند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی شهرستانها لنگرود جمعه لنگرود توافق موقت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۹۴۷۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احیای موقت گردشگری در تالاب بین‌المللی هامون

بارندگی‌های اخیر و سیلاب هایی که طی روزهای گذشته به وقوع پیوست جان دوباره‌ای به تالاب بین المللی‌هامون و منطقه سیستان داده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زاهدان، در پی بارندگی های اخیر در منطقه و سیلاب های ورودی از همسایه بخش‌هایی از تالاب بین‌المللی هامون آبگیری شده و باعث رونق مجدد اما موقت گردشگری در منطقه سیستان شده است. 

مردمان سیستان بیش از دو دهه است که به دلیل خشکسالی های اخیر و بادهای 120روزه با انواع و اقسام بیماری های ریوی و چشمی دست و پنجه نرم می‌کنند و عملاً به دلیل عدم پرداخت حقابه سیستان از سوی کشور افغانستان سال‌های بسیار سختی را پشت می‌گذارند. 

این مردم همواره در فصول پربارش سال در انتظار بارندگی‌ها و نزول رحمت الهی هستند تا زمین تفتیده و خشکیده سیستان قدری طعم زندگی و آب را بچشد که در این سال‌ها اوضاع خیلی به کام آنها نبوده ولی باز هم از رحمت خداوند ناامید نیستند. 

ورود سامانه‌های بارشی در هفته‌ها و روزهای اخیر چه در داخل و چه کشور افغانستان بارش‎‌های خوبی را به همراه داشت که علیرغم ناملایمت هایی که طالبان در پرداخت حقابه داشته‌اند باز هم قدر ناچیزی از سیلاب سرریز شده سدهای این کشور وارد سیستان شده است. 

کیخا یکی از شهروندان سیستانی در این باره به خبرنگار ما گفت: درست است که سالهاست در این منطقه جز خاک و شن و ماسه و سختی چیز دیگری نداشته ایم اما باز هم حاضر به ترک خانه و کاشانه خود نیستیم اما از مسئولان و خصوصاً وزارت امور خارجه مطالبه جدی داریم که نسبت به دریافت حقابه ما از طالبان به صورت جدی عمل کند. 

وی ادامه داد: آب در سیستان به معنی زندگی و حیات است و اگر آب نداشته باشیم عملاً امکان زندگی کردن وجود ندارد و مسیولان باید به این مساله به خوبی واقف باشند و ذره‌ای از حق مسلم مردم سیستان در خصوص حقابه کوتاه نیامده و به هر نحوی که می‌توانند اقدام فوری داشته باشند. 

دهمرده، یکی دیگر از ساکنان منطقه سیستان نیز به خبرنگار ما اظهار کرد: آبی که امروز وارد منطقه سیستان شده است به هیچ وجه حقابه تالاب هامون نیست بلکه میزان حجم سیلاب غیرقابل کنترل از سوی طالبان و آبهای سرریز شده از سدهای کشور افغانستان است. 

وی ادامه داد: ما هرگز به این سیلاب راضی نمی شویم و تنها خواست و مطالبه ما دریافت منظم و کامل حقابه سیستان است تا بتوانیم همچون گذشته به کشاورزی و دامداری بپردازیم و این منطقه را مجدداً احیا کنیم. 

بازگشت زندگی به سیستان 

معاون گردشگری اداره کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی سیستان و بلوچستان نیز اظهار کرد: سیستان ظرفیت‌های گردشگری بسیاری دارد و همه ساله در ایام نوروز نیز گردشگران داخلی و خارجی را میزبانی می‌کند اما به دلیل خشکسالی های اخیر دچار مشکلاتی شده است. 

علیرضا شه‌بخش افزود: خوشبختانه طی روزهای اخیر و به دلیل بارندگی و سیلاب هایی که شاهد بودیم قدری آب به این منطقه وارد شده و به نوعی باعث رونق گردشگری و شادمانی مردم شده است. 

وی ادامه داد: به دلیل آب ورودی به منطقه کوه خواجه، مسافران و گردشگران زیادی طی دو روز گذشته این نقطه را برای سفر و بازدید انتخاب کرده‌اند و از تماشای این صحنه ها که رو به فراموشی بود لذت می‌برند. 

به گفته شه‌بخش، آب ورودی ناشی از سیلاب‌ها که تحت هیچ شرایطی حقابه سیستان نیز محسوب نمی‌شود موجب آبگیری بخش هایی از تالاب هامون و اطراف کوه خواجه شده و صیادان با به آب انداختن توتن و قایق‌های خود که سالها خاک میخورد در حال خدمت‌رسانی به گردشگران هستند و گشت و گذار آبی را برای آنها مهیا کرده‌اند. 

میزبانی پایگاه ملی کوه خواجه از گردشگران 

معاون میراث‌فرهنگی اداره کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی سیستان و بلوچستان نیز گفت: همزمان با ورود سیلاب های سرریز شده از سدهای کشور همسایه و بارندگی های داخل کشور، بخش هایی از تالاب هامون که در محدوده پایگاه ملی کوه خواجه قرار دارد آبگیری شده و تصویری زیبا را برای مردم این منطقه به وجود آورده است. 

مجتبی سعادتیان افزود: در روزهای گذشته پایگاه ملی کوه خواجه پذیرای تعداد بسیار زیادی مسافر و گردشگر بوده که برای تماشا و استفاده کردن از زیبایی خدادادی به این منطقه سفر کرده‌اند. 

وی ادامه داد: تعداد ورودی مسافران به قدری زیاد بوده است که مردم برای رسیدن به کنار آب، تفریح و اینکه تنی به آب زده و یا از قایق سواری استفاده کنند ساعت ها در ترافیک جاده‌ای بوده‌اند اما باز هم این سختی را به جان خریده و خود را به آب رسانده‌اند. 

همه می‌دانند زندگی مردم و به طور کلی حیات در شمال استان سیستان وبلوچستان به آب بستگی دارد که به دلایل شرایط جوی و آب، سدسازی های کشور همسایه و عدم پرداخت حقابه این منطقه دچار خشکسالی های شدید شده است و همین میزان آبی که به دلیل سیلاب وارد تالاب هامون شده است خوشحالی را همراه آورده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پشت‌ پرده مذاکرات مسکو و کی یف / توافق روسیه و اوکراین چطور از دست رفت؟
  • اسرای اسرائیلی خطاب به نتانیاهو: هر چه زودتر برای آزادی ما توافق کن!
  • پرونده کاظم صدیقی باید بررسی قضایی شود | تا شایعات هست نباید اصرار بر حضور در نماز جمعه داشت
  • بر قطع روابط اقتصادی و دانشگاهی با اسرائیل اصرار داریم
  • کرملین: انگلیس مانع توافق آتش‌بس اوکراین شد
  • مسکو: انگلیس مذاکرات صلح اوکراین را خراب کرد
  • احیای موقت گردشگری در تالاب بین‌المللی هامون
  • بیگی نماینده مجلس : پرونده کاظم صدیقی باید بررسی قضایی شود / تا زمانی که شایعات وجود دارد نباید اصرار بر حضورش در نماز جمعه داشت
  • هیچ بستری برای مذاکره بین اوکراین و روسیه وجود ندارد
  • تهدید به بازنگری در دکترین هسته‌ای؛ آیا امیدی برای توافق باقی مانده؟