Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-26@21:03:53 GMT

مدیریت تنش آبی با تغییر الگوی کشت

تاریخ انتشار: ۲۰ آذر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۸۹۹۹۲۳

مدیریت تنش آبی با تغییر الگوی کشت

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، صادق خلیلیان استاندار خوزستان گفت: در تابستان امسال تنش آبی را تجربه کردیم، اما در پاییز براساس هماهنگی‌هایی که میان دستگاه‌ها و شهرستان‌های مختلف انجام دادیم و با تغییر الگوی کشت موفق شدیم بخش زیادی از این تنش آبی را تحت کنترل قرار دهیم.

او با بیان اینکه کشت کلزا و چغندر قند را کاهش دادیم، در مقابل در آذر ماه توسعه کشت گندم را دنبال کردیم که امیدواریم در زمستان بارندگی خوبی برای این کشت‌ها داشته باشیم، افزود: این هماهنگی‌ها به منظور نوبت بندی آب میان کشاورزان است تا آب به پایین‌ترین نقطه‌ای که در پایین دست واقع شد نیز برسد و کشاورزان از آن بهره‌مند شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خلیلیان تصریح کرد: در هویزه تا حدودی مشکل حل شده و آب به کشاورزان خواهد رسید، در باوی نیز با هماهنگی با سازمان آب و برق استان بنا شد آب شبکه مورد نظر تامین شود.

استاندار خوزستان ادامه داد: مقرر شد آب را به منطقه شادگان برسانیم، هماهنگی‌های لازم صورت گرفته تا تداوم کشت در شادگان بر اساس سهمیه تعیین شده انجام شود و با توجه به تامین آب شرب و کشاورزی هندیجان از رودخانه زهره، هماهنگ شد نوبت سوم آب برای هندیجان از سد کوثر آزاد سازی شود.

این مقام مسئول اظهار داشت: کشاورزان استان به خوبی مشکلات یکدیگر را درک می‌کنند لذا کشاوران بالادست لازم است همکاری خود را بیشتر کنند تا کشاورزان پایین دست از آب بهره‌مند شوند و کشت‌های خود را داشته باشند.

انتهای پیام/م

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: الگوی کشت منابع آبی بی آبی خوزستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۹۹۹۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت تقویت ماشین‌آلات و تجهیزات اطفای حریق در ایلام

معاون عمرانی استاندار ایلام گفت: با توجه به پوشش گیاهی مراتع و جنگل‌های استان، احتمال وقوع حریق در فصل گرما وجود دارد و در این راستا باید تأمین ماشین‌آلات و تجهیزات ایلام برای کنترل و اطفای حریق یکی از اولویت‌های ستاد بحران باشد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از ایلام، سعید هژبری امروز _جمعه هفتم اردیبهشت‌_ در جلسه ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات بحران اظهار کرد: مسیل‌های شهر ایلام یکی از چالش‌های مدیریت بحران استان است که با پیگیری‌های استاندار و دستور معاون اول رئیس‌جمهور، تخصیص ۱,۸۰۰ میلیارد تومان اعتبار مصوب شد.

وی افزود: این اعتبار در طول ۳ سال توسط سازمان برنامه و بودجه و وزارت نیرو برای ستاد بحران استان تخصیص داده می‌شود.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری ایلام با اشاره به مطالبات مردم در خصوص تملک اراضی عقبه سد سیمره گفت: سد و نیروگاه سیمره برای افزایش تراز به ۷۱۰ متر، به تعیین تکلیف تملک اراضی عقبه سد نیاز دارد که در این راستا پرداخت حق و حقوق قانونی مردم برای مدیریت استان حائز اهمیت است.

هژیری اضافه کرد: اجرای عملیات نهال‌کاری، آبخیزداری و آبخوان داری باید همواره در دستور کار استان باشد زیرا با توجه به پوشش گیاهی مراتع و جنگل‌های استان، احتمال وقوع حریق در فصل گرما وجود دارد و در این راستا باید تأمین ماشین‌آلات و تجهیزات ایلام برای کنترل و اطفای حریق یکی از اولویت‌های ستاد بحران باشد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری ایلام با اشاره به پدیده فرونشست زمین در برخی نقاط استان گفت: برای رفع مشکلات ناشی از صداهای زیرسطحی شهر سرابله پیگیری‌های زیادی توسط استان انجام شده اما سازمان مدیریت بحران کشور باید با تعریف اعتبارات ملی به این موضوع به عنوان یک پدیده نادر زمین شناسی ورود کند.

هژیری با اشاره به تردد ۶۰ درصدی زوار از مرز مهران تأکید کرد: برای مدیریت، هدایت و تسهیل‌گری این حجم از ترددها باید اعتبارات ویژه‌ای تخصیص داده شود.

کد خبر 748068

دیگر خبرها

  • تغییر الگوی ساخت مسکن نیازی جدیست
  • ضرورت تقویت ماشین‌آلات و تجهیزات اطفای حریق در ایلام
  • خرید ۱۷ هزار تن کلزا از کشاورزان ایلامی
  • اصلاح الگوی کشت بهترین راه برای مدیریت مصرف آب
  • ۱۷ هزار تن کلزا از کشاورزان ایلامی خریداری شد
  • کشت قراردادی مهم‌ترین ابزار برای اجرای الگوی کشت
  • افزایش بهره‌وری با استفاده کشاورزان از فناوری شرکت‌های دانش‌بنیان
  • ناترازی آب با فعال شدن معادن در شهرستان اهر
  • ۶۰ کیلومتر کانال آبیاری دشت قزوین لایروبی شد
  • تعیین مهلت نصب دوربین ثبت تخلفات در آزادراه شیراز- اصفهان