Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-27@15:57:29 GMT

وزارت دفاع در عرصه مبارزه با کرونا پیشگام بود

تاریخ انتشار: ۲۰ آذر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۹۰۰۸۳۸

وزارت دفاع در عرصه مبارزه با کرونا پیشگام بود

به گزارش خبرنگار مهر، آیین بزرگداشت میلاد با سعادت حضرت زینب (س) و روز پرستار مختص پرستاران ، پزشکان و کادر درمان شاغل در وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح با حضور امیر شعبانیان معاون هماهنگ کننده وزارت دفاع، سردار رضا طلایی‌نیک معاون توسعه راهبردی و امور مجلس وزارت دفاع و جمعی از مسئولان و کادر درمان بیمارستان شهید چمران در مرکز همایش‌های امام علی (ع) شهرک امام خمینی (ره) برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امیر شعبانیان در این آیین با تبریک میلاد با سعادت حضرت زینب (س) و روز پرستار گفت:علت نام گذاری این روز به نام «روز پرستار» این است که حضرت زینب(س) پرستاری حضرت زین العابدین (ع) و دیگر بیماران و مصیبت زدگان اهل بیت را برعهده داشت.

وی افزود: حضرت زینب (س) ضمن این که رسالت مهم نگهداری و تبلیغ از نهضت حسینی را به خوبی انجام داد، از پرستاری بیمار کربلا نیز با تحمل آن همه سختی ها و ناملایمات، آنی فروگذار نکرد و تا آخرین رمق، دین خود را به مکتب و رهبرش ادا کرد.

معاون هماهنگ کننده وزارت دفاع اظهار داشت: البته حیف است زینب(س) را پرستار بیمار بخوانند زیرا پرستاری از بیمار یکی از کوچک ترین مسئولیت های زینب(س) بود و هر چند پرستاری وظیفه سنگین و ارزشمندی است و پرستار متعهد باید با صبر و حوصله، تحمل هر نوع ناملایمات برای انجام خدمتش را تحمل کند و چنین کاری از عهده هر کس برنمی‌آید،اما با این حال مقام زینب، آن قدر والا و عظیم است که او را پرستار نهضت و انقلاب حسینی باید بنامیم، زیرا این پرستاری به مراتب مهم تر و سرنوشت سازتر از پرستاری بیمار بود.

امیر شعبانیان با تاکید بر جایگاه ویژه و مهم پرستاران در جامعه، گفت: پرستار و پزشکان، کار بسیار مهم و ارزشمندی دارند و برای همین جایگاه والاست که در قرآن آمده است هرکس یک نفر را نجات دهد همانند آن است که کل بشریت را نجات داده است.

وی ادامه داد: در وزارت دفاع پرستاران و مجاهدان بزرگی داریم که در دوران کرونا در حوزه های مختلف به جانفشانی پرداختن و در این مسیر نیز شهدایی اهدا کردیم که جا دارد یاد و خاطره این شهدای بزرگ را گرامی بذاریم.

معاون هماهنگ کننده وزارت دفاع در ادامه با اشاره به ایام سالگرد شهادت و خدمات شهید فخری زاده گفت: شهید فخری زاده در عرصه های مختلف مانند هسته ای و پزشکی خدمات بسیاری انجام دادند که تولید کیت‌های تشخیص بیماری کرونا و واکسن فخرا از نمونه های مجاهدت‌های این شهید بزرگ و همرزمان آن دانشمند مجاهد است.

امیر شعبانیان گفت: وزارت دفاع درکنار انجام ماموریت های اصلی خود در حوزه انجام واکسیناسیون عمومی و پذیرش بیماران کرونایی در مرکز درمانی خود پیشگام بوده و خدمات بسیاری انجام دادند.

وی با اشاره شرایط به وجود آمده بعد از ورود کرونا به کشورمان گفت: در حالی که بسیاری از حضور در محیط بیمارستان وحشت داشتند که نکند بیمار شوند، این پرستاران و پزشکان بودند که در خط مقدم مقابله با بیماری حضور داشتند.

معاون هماهنگ کننده وزارت دفاع گفت: شما پرستاران و پزشکان با اعتقادتان در این عرصه حضور یافته‌اید و توانستید با «دست در دست» هم دادن، برای سلامت جامعه خوش بدرخشید و کارهای بسیار بزرگی انجام دادید.

امیر شعبانیان بیمارستان چمران را موجب افتخار وزارت دفاع دانست و گفت: پزشکان و پرستاران با وجود همه سختی ها توانستند به خوبی به خدمت رسانی به مردم بپردازند و با همنفس شدن با بیماران کرونایی جان بسیاری را نجات دهند که با هیچ جیزی قابل جبران نیست.

کد خبر 5372638 هادی رضایی

منبع: مهر

کلیدواژه: وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح شهید فخری زاده وزارت دفاع روز پرستار ویروس کرونا مجلس شورای اسلامی برجام مذاکرات وین محمد باقر قالیباف ایالات متحده امریکا صحن مجلس علی باقری دولت سیزدهم ایران سیدابراهیم رئیسی ترکیه روز پرستار حسین امیرعبداللهیان روسیه معاون هماهنگ کننده وزارت دفاع امیر شعبانیان حضرت زینب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۰۰۸۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گزارش وزارت بهداشت از سرطان‌زایی سیگارهای الکترونیک

به گزارش «تابناک»، بهزاد ولی‌زاده در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه در ارتباط با مضرات مصرف سیگارهای الکترونیک اطلاع‌رسانی کرده‌ایم، اظهار کرد: درباره مضرات سیگارهای الکترونیک در رسانه‌های مختلف اطلاع‌رسانی کرده‌ایم. سیگارهای الکترونیک جزو کالاهای قاچاق محسوب می‌شوند و تمام این سیگارها از مسیرهای غیررسمی وارد کشور می‌شوند.

وی با بیان اینکه جلسه‌ای با ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز برگزار کرده‌ایم، افزود: موضوع خطرات سیگارهای الکترونیک، قوانین ممنوعیت فروش و وجود این محصولات در بازار غیررسمی کشور در این جلسه مطرح شد و مقرر گردید ستاد برنامه ریزی لازم را برای برخورد با این کالای قاچاق با همکاری ارگان های ذیربط انجام دهد.  

ولی‌زاده درباره برخورد با متخلفان عرضه محصولات دخانی نوپدید گفت: دبیرخانه ستاد کشوری کنترل دخانیات از طریق مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، به منظور نظارت و بازرسی اماکن فروش دخانیات و برخورد با متخلفانی که سیگارهای الکترونیک را عرضه می‌کنند، بخشنامه‌های لازم را به دانشگاه‌های علوم‌پزشکی سراسر کشور ابلاغ کرده است.

مبارزه با سیگارهای الکترونیک در دستور کار ۲ وزارتخانه

رئیس دبیرخانه ستاد کشوری کنترل دخانیات وزارت بهداشت ادامه داد: سیگارهای الکترونیک جزو موارد قاچاق به حساب می‌آیند و به همین دلیل می‌توان از ظرفیت قانونی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز استفاده کرد. موضوع مبارزه با سیگارهای الکترونیک در دستور کار دو وزارتخانه «بهداشت، درمان و آموزش پزشکی» و «صنعت، معدن و تجارت» قرار گرفته است.

زیر بار صدور مجوز به سیگارهای الکترونیک نمی‌رویم

وی درباره برخی از تقاضاها برای رسمیت بخشیدن عرضه سیگارهای الکترونیک به صورت قانونی گفت: اگرچه تلاش‌ها و اقداماتی برای مبارزه با سیگارهای الکترونیک صورت گرفته اما تقاضاهایی برای اجازه فعالیت در زمینه تولید، عرضه و رسمیت بخشیدن این سیگارها انجام می‌شود. وزارت بهداشت زیر بار صدور مجوز برای تولید، فروش و عرضه سیگارهای الکترونیک نمی‌رود؛ چرا که مضرات این سیگارها شناخته شده است.

گزارش وزارت بهداشت درباره سرطان‌زا بودن سیگارهای الکترونیک

ولی‌زاده گفت: وزارت بهداشت نسبت سمی بودن و سرطان‌زا بودن مواد سیگارهای الکترونیک گزارش داده است؛ همچنین مواردی در ارتباط با انفجار در صورت مصرف‌کننده‌ها گزارش شده است. افرادی که با وجود تمام اطلاع‌رسانی‌ها صورت گرفته و هشدارهای داده شده، نسبت به مصرف این سیگارها اقدام می‌کنند، با اراده خود از مواجهه با خطرات این محصولات آسیب‌رسان استقبال می‌کنند.

اعتیاد جوانان؛ هدف صنایع دخانی

رئیس دبیرخانه ستاد کشوری کنترل دخانیات وزارت بهداشت با بیان اینکه این یک باور غلط است که سیگارهای الکترونیک دارای آسیب کمتری هستند، افزود: نگاه مردم باید نسبت به محصولاتی که آسیب‌رسان سلامت هستند تغییر کند و در ارتباط با مصرف این کالاها باید تجدید نظر کنند. هدف صنایع دخانی از تولید و ترویج این محصولات به اعتیاد کشاندن نوجوانان و جوانان به نیکوتین و حفظ بازار سمی و مرگبار خود است. این صنایع باید بهای اقدامات خود را بپردازند.  

گزارش تخلف فروش سیگارهای الکترونیک به ۱۹۰

وی با بیان اینکه سیگارهای الکتروینک جزو موارد قاچاق هستند، ادامه داد: مردم از طریق سامانه ۱۹۰ می‌توانند هرگونه تخلف درباره فروش سیگارهای الکترونیک را گزارش کنند

دیگر خبرها

  • پیگیری قضایی ضرب و شتم یک پرستار در حال انجام است
  • جایگاه ایران را در عرصه نبرد فرهنگی و اقتصادی تثبیت کنیم/ مسئولان از تولید ملی حمایت کنند
  • مدیران باید سرمایه‌گذاری در بحث تولید را تثبیت کنند
  • مسئولان هم محصولات ملی و داخلی خریداری و مصرف کنند
  • مدیریت باید سرمایه‌گذاری در بحث تولید را تثبیت کنند
  • ضرب و شتم شدید یک پرستار در بیمارستان چالوس/ پیگیری قضایی در حال انجام است
  • گزارش وزارت بهداشت از سرطان‌زایی سیگارهای الکترونیک
  • دفاع مقدس برگرفته از تاسوعا و عاشورای حسینی است/ عملیات وعده صادق نتیجه خون شهداست
  • جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا
  • وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا