Web Analytics Made Easy - Statcounter

‌به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از‌ پایگاه اطلاع رسانی سازمان بنادر و دریانوردی، عادل دریس با اشاره به طرح جامع بنادر بازرگانی کشور (‌HPC) و اختصاصی کردن پایانه های بندری، اظهار داشت: روند سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در زمینه ترانزیت، صادرات و واردات کالاها در منطقه ویژه اقتصادی بندر امام خمینی(ره) رو به افزایش است و احداث پایانه‌های بزرگ و متمرکز غلات و فرآورده‌های نفتی توسط بخش خصوصی آغاز شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

واردات بیش از ۹۰ درصد غلات کشور از مسیر بندر امام خمینی (ره)

وی ادامه داد: سالانه حدود ۹۰ درصد غلات که استراتژیک‌ترین کالای کشور به شمار می‌رود از طریق بندر امام خمینی(ره) وارد کشور می‌شود و طی سه سال اخیر نزدیک به ۴ میلیون تن انواع فرآورده نفتی از طریق این بندر ترانزیت و موجب شده سهم منطقه ویژه اقتصادی بندر امام خمینی(ره) از ترانزیت بنادر کشور از ۰.۵ درصد در سال ۸۵ به بیش از ۵۰ درصد برسد.
 
بالا بردن سطح کیفی ارائه خدمات در دستورکار

مدیرکل بنادر و دریانوردی خوزستان با اشاره به حجم عملیات صورت گرفته در بنادر استان خوزستان به ویژه منطقه ویژه اقتصادی بندر امام خمینی(ره)، عنوان کرد: توجه کردن به بخش تجهیزات و بالا بردن سطح کیفی ارائه خدمات سرلوحه کار مدیران این بنادر بوده به نحوی که با تخصصی کردن پایانه های تخلیه و بارگیری انواع کالا، آنها را به انواع تجهیزات پیشرفته تخلیه و بارگیری کالا مجهز کرده و روند افزایش بهره وری و راندمان کار، نشان از این امر دارد.
 
ضرورت استفاده از ظرفیت‌های بنادر خوزستان

دریس با بیان اینکه بنادر استان خوزستان سالانه بیش از ۳۳ درصد کل مبادلات بازرگانی کشور را به خود اختصاص می دهند، گفت: در واقع این میزان تنها با بهره‌گیری از ۵۰ درصد ظرفیت بالقوه این بنادر انجام می‌پذیرد.

وی با تاکید بر اینکه بنادر استان خوزستان به ویژه منطقه ویژه اقتصادی بندر امام خمینی(ره) ظرفیت های بسیار بالایی در زمینه تخلیه و بارگیری کالاهای کانتینری دارد، اظهار داشت: در صورت پرداختن به این موضوع در سطح کلان، می توان از این پتانسیل ها به نحو مطلوب بهره برد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: بنادر خوزستان بندر امام خمینی ره کالای اساسی مدیرکل بنادر و دریانوردی خوزستان عادل دریس پایانه غلات منطقه ویژه اقتصادی بندر امام خمینی ره

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۰۰۸۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلاش برای خودکفایی در تولید کودهای فسفاته با تمرکز بر شیمی و معدن

به گزارش خبرنگار مهر، شامگاه چهارشنبه پنجم اردیبهشت ماه اساتید و دانشجویان شرکت کننده در اردوی راهیان پیشرفت در همراهی سرلشکر رحیم صفوی با استاندار هرمزگان دیدار کردند.

مهدی دوستی استاندار هرمزگان در این نشست؛ ساخت پالایشگاه نفت ستاره خلیج‌فارس را جزو افتخارات مهندسی ایران دانست و گفت: برای احداث این پالایشگاه بیش از ۱۵ هزار کیلومتر کابل کشی و ۶.۵ میلیون اینچ جوشکاری انجام شده که در نوع خود بی‌نظیر است.

وی با اشاره به ویژگی‌های بندر شهید رجایی به عنوان بزرگترین بندر تجاری ایران گفت: بندر شهید رجایی ۷ میلیون و ۱۰۰ هزار TEU ظرفیت کانتینری دارد که یک میلیون و ۱۰۰ هزار TEU از آن توسط دولت سیزدهم ایجاد شده است ضمن اینکه عملیات توسعه بندر و اضافه‌کردن ۲ هزار ۴۰۰ هکتار دیگر به پس‌کرانه آن نیز آغاز شده است.

دوستی با اشاره به تولید ۴.۵ میلیون تن فولاد در استان هرمزگان از آغاز احداث واحدهای جدید به ظرفیت ۱۰ میلیون تن در استان هرمزگان خبر داد و عنوان‌کرد: میانگین پیشرفت این واحدها که در دولت سیزدهم آغاز شده‌اند ۳۰ درصد است.

وی ادامه داد: در واحدهای جدید فولادسازی تلاش کرده‌ایم تولیدات منطبق با نیاز صنایع پیشران استان همچون کشتی‌سازی باشد.

استاندار هرمزگان ظرفیت پالایش را دیگر مزیت نسبی استان دانست و عنوان‌کرد: در حال حاضر یک میلیون بشکه ظرفیت پالایشی داریم و یک میلیون بشکه نیز ظرفیت جدید در دست احداث است.

دوستی با اشاره به ورود استان به زنجیره ترکیبی شیمی و معدن را جزو اولویت‌های اصلی هرمزگان برشمرد و گفت: در این زنجیره تلاش می‌کنیم تا کشور را از واردات کودهای فسفاته بی‌نیاز کنیم.

وی در گریزی به مزیت‌های شیلاتی استان نیز گفت: ظرفیت پرورش ماهی در قفس استان هرمزگان از ۵ هزار تن در ابتدای دولت به ۱۶ هزار تن رسیده است و ۱۱ هزار تن ظرفیت جدید ایجاد شده است‌.

کد خبر 6088087

دیگر خبرها

  • گره گشایی از روند احداث زیرساخت‌های کشاورزی و صادراتی در خوزستان
  • علاقه مندی روس‌ها برای سرمایه گذاری در بندر امیرآباد
  • اعلام آمادگی روس‌ها برای سرمایه گذاری در بندر امیرآباد
  • اینفوگرافیک | مقدار کالای اساسی حمل شده از مبدا بندر امام خمینی (ره) به استان آذربایجان غربی (۱۲ماهه سال ۱۴۰۲)
  • تلاش برای خودکفایی در تولید کودهای فسفاته با تمرکز بر شیمی و معدن
  • انعقاد تفاهم‌نامه سرمایه‌گذاری خارجی ۸ میلیون دلاری در بندر امام خمینی
  • فرآیند احداث پایانه مکانیزه مواد معدنی آغاز شد/ تحقق ترافیک ۱۰ میلیون تنی مواد معدنی و شیمیایی ظرف سه سال
  • سرمایه‌گذاری هشت میلیون دلاری در بندر امام خمینی(ره)
  • انعقاد تفاهم نامه سرمایه گذاری خارجی به ارزش ۸ میلیون دلار در منطقه ویژه اقتصادی بندر امام خمینی​
  • شناسایی شکستگی و ترمیم لوله انتقال آب در بندر امام خمینی