Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر، مشاغل صنعتی از اساسی‌ترین ارکان پیشرفت هر جامعه‌ی موفقی در زمینه اقتصادی است. بدین جهت هر کارخانه یا شرکت صنعتی بایستی بهترین تجهیزات را مورد استفاده قرار دهند که سبب افزایش سرعت و کارایی موثرتر در روند تکمیل پروسه‌های تولیدی می‌شود.

کنترل پی اس آی از جمله شرکت‌هایی است که در زمینه تهیه و تولید تجهیزات صنعتی پنوماتیک فعالیت داشته است و با بهمراه داشتن تجربه و تخصص بالا در زمینه تولید ابزار صنعتی پنوماتیک جایگاه خود را در این بازار اثبات کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کنترل پی اس آی با عرضه محصولات کارامد، نصب و راه اندازی صحیح آن در جهت کاهش خلل در روند پروسه‌های صنعتی و صرفه جویی در هزینه و انرژی مصرفی گام برداشته است.

پنوماتیک

پنوماتیک“pneumatic” بر اساس کلمه یونانی “pneumatikos” است، به معنی “ناشی از باد”.”pneumatic” عنوانی است برای معرفی علمی که از نیروی هوای فشرده برای انجام عمل و کار خاصی استفاده می‌کند. پنوماتیک اولین بار نزدیک به ۲۰۰۰ سال پیش، یک مخترع یونانی از نیروی هوای فشرده استفاده کرد.

برای تکمیل پروسه‌های تولیدی نیاز به انتقال انرژی داریم. این انتقال و جا به جایی انرژی در صنایع مختلف به شیوه‌های گوناگون انجام می‌گیرد. انتقال انرژی می‌تواند به صورت سیالات تحت فشار، نیروی الکتریکی و مکانیکی انجام شود. روش پنوماتیک به عنوان یکی از روش‌های انتقال انرژی مورد توجه قرار می‌گیرد.

چرا از پنیوماتیک استفاده کنیم؟

سیستم پنوماتیک با مزایای بسیار همراه است. به همین خاطر افراد بسیاری بهره مندی از سیستم‌های بادی را برای صنایع ترجیح می‌دهند. سیستم‌های بادی از نظر کارکرد و راه اندازی بسیار ساده هستند. همین موضوع امکان استفاده همه جانبه آنها را در محیط‌های مختلف فراهم می‌آورد. سادگی ابزار در صنایع سبب افزایش سرعت و کارایی بهتر تجهیزات خواهد شد. در واقع افراد کم تجربه نیز می‌توانند راه اندازی سیستم‌های پنوماتیک را فراهم آورند.

طرز کار شیر برقی پنوماتیک

در شیرهای برقی پنوماتیک برای ایجاد نیرو از جریان الکتریکی کمک گرفته می‌شود. جریان الکتریکی زمینه لازم برای کنترل شیر را فراهم می‌نماید. در واقع در این حالت عملکرد شیر به جریان الکتریکی وابسته است. زمانی که جریان الکتریکی بر روی شیر پنوماتیک اعمال می‌گردد، به شدت بر روی بویین تاثیر خواهد داشت. تاثیرگذاری جریان الکتریکی بر روی بویین با خاصیت مغناطیسی همراه است و سبب عملکرد شیر می‌شود.

شیر برقی پنوماتیک تنها برای جریان فشرده هوا کارایی دارد. در واقع از این شیر نمی‌توان برای عبور یا قطعی جریان‌های گازی مانند نیتروژن، آرگون و … بهره مند شد. در ساختار شیرهای برقی پنوماتیک می‌توان بویین را مشاهده کرد. بویین ها برای جذب انرژی الکتریکی مدنظر قرار می‌گیرند و عملکرد قطع و وصل شدن جریان هوای فشرده را در دستگاه‌های مختلف موجب می‌گردند.

سیستم کنترل شیر برقی بادی

سیستم کنترلی مورد نظر برای قطع و وصل شدن جریان در بیرون از سیستم شیر برقی قرار می‌گیرد. این سیستم کنترلی برای کارکرد بهتر و کارایی بیشتر تجهیزات صنعتی مدنظر است. نحوه استفاده از شیرهای برقی پنوماتیک راحت و آسان بوده و این شیرها قابلیت استفاده در صنایع مختلف را دارند. به همین خاطر بیشتر افراد تمایل دارند از این شیرها برای امور مختلف بهره مند گردند.

برای اینکه بتوانیم از حداکثر توان و کارایی شیر برقی پنوماتیک بهره مند شویم، نیاز به نصب و راه اندازی صحیح آن داریم. تنها در این صورت امکان بهره مندی بهینه و بدون دردسر از تجهیزات تولیدی فراهم می‌گردد. استفاده از شیرهای برقی پنوماتیک با صرفه جویی در هزینه‌ها و انرژی همراه است.

شیر برقی چیست؟

شیر برقی یک نوع سیم پیچ است که الکتریسیته را از خود عبور می‌دهد. سولنوئیدها یک شکاف در میانه هستند این دستگاه‌ها شامل میله‌های فلزی مخصوصی هستند که به واسطه مغناطیس خاص از جریان عبور صورت می‌گیرد.

به طور کلی شیر برقی پیچی را به عنوان بخش فرمان می‌شناسند و در این راستا این شیرها برای کنترل جریان برق استفاده می‌شوند و شدت جریان هوا را کنترل می‌کند. این شیرها به صورت افقی بسته می‌شود و مجهز به اندازه‌های دستی هستند. این شیرها در مدارهای جدید به سبک خاصی اجرا می‌شوند.

ساختار شیرهای برقی

در ساختار شیرهای برقی می‌توان یک هسته فرومغناطیس و کویل الکتریکی را مشاهده کرد. ساختار ولو به گونه‌ای ساماندهی شده که توانایی جا به جایی دارد. در قسمت مرکزی سلونوئید ولو و سیم پیچ یک هسته به نام پیستون وجود دارد. این پیستون منجر به بستن حفره کوچک می‌گردد.

زمانی که جریان الکتریکی برای شیرهای برقی فراهم می‌شود، میدان مغناطیسی در فضای شیر شکل خواهد گرفت. پیستون درون سلونوئید تحت تاثیر میدان مغناطیسی واقع شده و جا به جا می‌شود. در واقع جا به جایی هسته، باز و بسته شدن مجرای جریان را به دنبال دارد.

در شیرهای برقی هیدرولیک از نیروی الکتریکی برای کنترل جریان سیال استفاده می‌شود. در شیرهای برقی هیدرولیک امکان تنظیم، قطع و وصل کردن جریان به خوبی فراهم می‌گردد. اعمال تغییرات برای روی سلونوئید ولو از سیستم کنترل اخذ می‌گردد. شیرهای برقی بسته به نوع عملکرد می‌توانند تنوع زیادی داشته باشند.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.

کد خبر 5370881

منبع: مهر

کلیدواژه: تجهیزات الکترونیکی کسب و کار واحد صنعتی کسب و کار گروه صنعتی ایران خودرو گروه خودروسازی سایپا قیمت خودرو خرید آنلاین فولاد فروش فوری مغز و اعصاب موبایل شب یلدا امنیت اجتماعی بانک صادرات اجاره بها دندانپزشکی جریان الکتریکی سیستم کنترل راه اندازی شیر برقی جا به جا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۰۰۹۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سایپا سیتروئن C۵ Aircross را در ایران مونتاژ می‌کند

به گزارش پارس نیوز، سیتروئن C5 Aircross توسط سایپا به شکل مونتاژی به بازار ایران عرضه می‌شود. در حال حاضر مشخصات این خودرو برای عرضه در بازار ایران از سوی سایپا اعلام نشده است، اما پیش‌بینی می‌شود این خودرو با موتور ۱.۵ لیتری توربوشارژ به بازار ایران راه پیدا کند که می‌تواند قدرتی برابر با ۱۷۳ اسب بخار و گشتاور ۲۵۰ نیوتن‌متر را به تولید برساند.

امکانات رفاهی Citroen C5 Aircross 

از امکانات رفاهی این خودرو نیز می‌توان به سامانه استارت/ استاپ، ترمز پارک برقی و اتوهولد، سامانه ورود بدون کلید و استارت دکمه‌ای، کلاستر دیجیتالی، جک برقی صندوق عقب به‌همراه سنسور پایی،، باز و بسته کردن و تنظیم آینه‌های جانبی به‌شکل برقی و متصل به گرم‌کن، تنظیم برقی صندلی‌های ردیف اول همراه با سردکن و گرم‌کن صندلی‌ها و دوربین 360 درجه با حالت نمایش 3D اشاره کرد.

​امکانات ایمنی سیتروئن ایرکراس سی ۵

این خودرو از امکانات ایمنی متعددی نظیر سیستم نمایش فشار باد تایرها (TPMS)، هشت ایربگ ایمنی، سامانه کنترل خودرو در سراشیبی، سامانه کنترل پایداری و کنترل کشش (ESP)، ترمز اضطراری خودکار (AEB)، رادار هشدار تصادف از جلو (FCW)، سیستم نور بالای اتوماتیک (IHC)، کروز کنترل هوشمند تطبیقی (ACC)، رادار نقطه کور (BSD)، سیستم هشدار خروج از خط (LDW) و سیستم هشدار و پیش‌بینی برخورد در اثر تغییر لاین (LCA) بهره می‌برد.

 

منبع: گجت‌نیوز

دیگر خبرها

  • تولید و عرضه به بازار کفی طبی نانویی
  • سایپا سیتروئن C۵ Aircross را در ایران مونتاژ می‌کند
  • خودروهای الکتریکی آینده به صحنه آمدند
  • ابداع جوراب‌هایی الکترونیکی برای رهایی‌بخشی بیماران دیابتی از زخم پا
  • پیکاپ T ۹ برقی، گزینه واردات به ایران
  • پیکاپ T۹ برقی، گزینه واردات به ایران/ عکس
  • تولید زیر بار فشار دستورالعمل ها
  • دستاورد گواهی ۳۰ درصدی چه بود؟/ تولید زیر بار فشار دستورالعمل ها
  • افت فروش خودرو‌های برقی فولکس واگن/ چرا اروپایی‌ها دوباره به خودرو‌های بنزینی روی آوردند؟
  • افرادی که فشار خون بالا دارند ماست را با این ماده غذایی ترکیب کنند