Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از صدا و سیما، احمد ذاکری معاون توسعه مدیریت و منابع گمرک ایران اظهار داشت: از روز چهارشنبه با حضور کاظمی قمی نماینده ویژه رئیس جمهور در امور افغانستان به همراه نمایندگان گمرک، وزارت خارجه، وزارت صمت، جهاد کشاورزی، استانداری‌ها و نهادهای امنیتی بازدید سه روزه از مرزها و بازارچه‌های مرزی برای تقویت مناسبات تجاری با افغانستان از گمرک، منطقه ویژه و بازارچه دوغارون در خراسان رضوی آغاز شد و پس از آن بررسی مشکلات و موانع تجارت در مسیر ریلی شمتیغ نیز در دستور کار قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در روز پنجشنبه نیز با حضور در استان خراسان جنوبی بازدید از گمرک، منطقه ویژه و بازارچه ماهیرود، بازارچه‌های یزدان، گلورده و دوکوهانه نیز برای آشنایی مشکلات، زیرساخت‌ها و راه‌های تقویت مناسبات تجاری، حمل و نقلی و گمرکی در ماهیرود و بازارچه یزدان و فعال شدن بازارچه‌های گلورده (میل ۷۳) و دوکوهانه نهبندان مورد بررسی میدانی قرار گرفت و گفتگوهایی با فعالان و سازمان‌های مستقر در مرز و مسئول صورت گرفت.

ذاکری در خصوص بازدید از مرزهای ایران و افغانستان در استان سیستان و بلوچستان گفت: از صبح جمعه هم بازدید میدانی از مرز میلک و بازارچه مرزی گمشاد صورت گرفت و از نزدیک مشکلات و موانع توسعه فعالیت تجاری در دو سوی مرزهای ایران و افغانستان مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

معاون توسعه مدیریت و منابع گمرک ایران افزود: در پایان مقرر شد تصمیمات هماهنگ برای تعیین تکالیف دستگاه‌های فعال در حوزه سیاست خارجی و تجارت برای توسعه روابط تجاری، حمل و نقلی و گمرکی با افغانستان اخذ شود که بخشی از آن در جمع بندی سفر و بخشی از آن در تهران گرفته خواهد شد که یکی از این موارد عزم جدی دولت سیزدهم برای توسعه مناطق مرزی و توجه به مرزنشینان و توسعه منابع انسانی در سازمان‌های مستقر در مرزها است.

کد خبر 5372731

منبع: مهر

کلیدواژه: گمرک ایران مرز میلک مرز ماهیرود وزارت جهاد کشاورزی بانک مرکزی ایران لایحه بودجه 1401 قیمت سکه بهار آزادی قیمت دلار سید احسان خاندوزی ارز 4200 تومانی نهضت ملی مسکن ذوب آهن تجارت خارجی بانک مرکزی قیمت خودرو وام مسکن وزارت امور اقتصادی و دارایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۰۲۰۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیپلماسی انرژی دولت سیزدهم، راهبردی برای توسعه روابط ایران با همسایگان

یک عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی با اشاره به توجه ویژه دولت سیزدهم در توسعه همکاری‌های اقتصادی ایران با کشور‌های همسایه، دیپلماسی انرژی دولت را به عنوان راهبردی مهم در راستای تحقق آن هدف معرفی کرد.

گروه نفت و انرژی بازارنیوز- سعید ترکاشوند؛ «سید جواد حسینی کیا» عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی در گفتگو با بازارنیوز پیرامون دیپلماسی فعال انرژی دولت سیزدهم اظهار کرد: در حال حاضر نگاه این دولت، افزایش تعاملات با کشور‌های همسایه و منطقه است. دولت سیزدهم در طول چند سال گذشته سعی داشته به جای دست پا زدن برای افزایش همکاری‌های اقتصادی ایران با چند کشور اروپایی، روابط خود با کشور‌های همسایه را توسعه و تعمیق دهد. این دولت سعی کرده با اتخاذ چنین رویکردی منافع ملی ایران را به بهترین نحو ممکن محقق سازد.


این عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس تصریح کرد: افزایش تعاملات ایران با کشور‌های همسایه در حوزه انرژی یقیناً منفعت بسیار زیادی را برای کشورمان به ارمغان خواهد آورد. تداوم دیپلماسی انرژی دولت سیزدهم می‌تواند به افزایش ثبات سیاسی در منطقه و همینطور تامین منافع تمامی کشور‌های همسایه منتج شود؛ لذا، این سیاست دولت به نفع ایران و همه کشور‌های مجاور خواهد بود.


وی تاکید کرد: یکی از مهمترین ویژگی دولت سیزدهم این است که به جای چشم دوختن به نتیجه مذاکرات، به فکر سیاست گذاری‌های فعال در راستای فروش نفت و گاز و استفاده از درآمد‌های حاصله برای رشد اقتصادی کشور است. بر اثر همین سیاست گذاری‌ها بود که ما توانستیم زمینه را برای فروش منابع نفت و گاز را فراهم کنیم و به رشد اقتصادی مطلوب سال گذشته برسیم.


وی در پایان خاطرنشان کرد: رشد اقتصادی ۵.۴ درصدی و فروش نفت و گاز کشور بر اثر سیاست گذاری‌های درست و تلاش مسئولان به دست آمد. تجربه ثابت کرده است، هر جا به داشته هایمان اتکا کرده‌ایم و به توان داخلی اعتماد داشتیم، نتیجه خوبی برای اقتصاد ایران حاصل شده است.


پایان پیام//

نام نویسنده: برچسب ها: نفت خام ، گاز ، صادرات نفت ، دیپلماسی انرژی ، وزارت نفت ، دولت سیزدهم لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000T9z

دیگر خبرها

  • حمایت از تولید از اولویت دولت سیزدهم است
  • نیاز گمرکات مرزی، مناطق آزاد و ویژه به ۳۵۰ دستگاه آشکارساز کامیونی
  • توافقات جدید گمرکی ایران و عراق برای تسهیل تجارت
  • توافقات جدید گمرکی میان ایران و عراق برای تسهیل تجارت
  • دیپلماسی انرژی دولت سیزدهم، راهبردی برای توسعه روابط ایران با همسایگان
  • ارائه تسهیلات در مرزهای گمرکی/ روان سازی امور گمرکی زائران اربعین حسینی
  • ترافیک خارجی در اتاق تجارت
  • اعلام آمادگی شرکت راه‌آهن جهت حمل بار ترانزیتی افغانستان به ترکیه
  • تاکید ایران و قطر بر توسعه روابط تجاری و سرمایه گذاری
  • توسعه روابط تجاری و اقتصادی با مالزیایی ها در نمایشگاه اکسپو