Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، حجت‌الاسلام حسین کثیرلو روز شنبه در نشست سازماندهی و توسعه کمی و کیفی مراکز مشاوره گفت: مشاوره‌های خانواده می‌توانند نقش ممتازی در کاهش اختلاف‌های خانوادگی، ایجاد تفاهم بین زوج‌ها و روحیه گذشت در بین آنها ایفا کنند که این امر باید با از ظرفیت رسانه‌ها و فضای مجازی تبیین شود.

وی بیان کرد: بر همین مبنا باید خدمات روان‌شناسی و مشاوره در جامعه در سطح قابل قبولی اطلاع‌رسانی شود، آگاهی‌بخشی لازم انجام پذیرد و خدمات به سمت و سویی برود که مردم برای مراجعه به مراکز مشاوره بیش از پیش راغب شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس‌کل دادگستری استان اردبیل افزود: با توجه به شرایط حاکم بر جامعه مشاوره صحیح و به‌هنگام می‌تواند کمک بسیاری در راستای ازدواج و تشکیل خانواده‌هایی پایدار و مستحکم باشد.

وی اظهار کرد: امید می‌رود با توسعه مرکزهای مشاوره خانواده، افزایش آگاهی جوانان نسبت به امر ازدواج و توسعه فرهنگ استفاده از مشاوره کاهش آسیب‌هایی مانند طلاق را در استان اردبیل شاهد باشیم.

در حال حاضر ۹۱ مرکز خدمات مشاوره روان‌شناختی، افزون بر ۱۱ مرکز آموزش پیش از ازدواج و بیش از ۶۰ مرکز مشاوره و پیشگیری از طلاق در راستای حل مشکلات زوجین و ایجاد سازش بین آنها در استان اردبیل فعالیت دارند.

برچسب‌ها دادگستری مشاوره استان اردبیل

منبع: ایرنا

کلیدواژه: دادگستری مشاوره استان اردبیل دادگستری مشاوره استان اردبیل استان اردبیل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۰۱۵۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارتقای سطح سلامت روان اقشار کم‌برخوردار

به گزارش خبرگزاری مهر، علی فتحی آشتیانی، در مراسم گرامیداشت روز روانشناس که در کمیته امداد برگزار شد، با اشاره به ارتباط نزدیک کمیته امداد و سازمان نظام روانشناسی و مشاوره گفت: کلینیک‌های مشاوره رز با مجوز سازمان نظام روانشناسی و مشاوره فعالیت خود را از سال ۱۴۰۱ آغاز کرده‌اند.

وی افزود: کلینیک‌های رز تا امروز خدمات بسیار خوبی در حوزه مشاوره به خانواده‌های تحت حمایت کمیته امداد ارائه کرده‌اند.

فتحی آشتیانی از همکاری بیش از هزار روانشناس و مشاور در قالب کلینیک‌های راه زندگی خبر داد و اضافه کرد: این اتفاق خوبی است که سبب گسترش خدمات مشاوره و ارتقای سطح بهداشت روحی و روانی اقشار کم برخوردار شده است.

رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره خاطرنشان کرد: سازمان نظام روانشناسی و مشاوره هرگونه کمکی که کمیته امداد در حوزه تخصصی این سازمان نیاز داشته باشد، آمادگی همکاری دارد.

وی با اشاره به فعالیت ۳۱ مرکز مشاوره راه زندگی در مراکز استان‌ها تاکید کرد: در هر کلینیک تعدادی از مشاوران و روانشناسان در حال ارائه خدمات تخصصی به جامعه هدف کمیته امداد هستند.

فتحی با بیان اینکه تعرفه خدمات مشاوره برای خانواده‌های نیازمند بالا است، گفت: این خدمات در مراکز کلینیک رز به صورت رایگان به مددجویان ارائه می‌شود.

کد خبر 6091485

دیگر خبرها

  • ارتقای سطح سلامت روان اقشار کم‌برخوردار
  • فعالیت بیش از ۷۰ مرکز خدمات مشاوره‌ای در استان اردبیل
  • خدمات رایگان مشاوره ای به آحاد جامعه
  • بیش از ۳۴۰۰ مرکز مشاوره درکشور به مردم خدمات سلامت روان می دهند
  • بهره‌مندی ۳۶۰ هزار نفر از خدمات روانشناختی در مازندران ‌
  • بهره مندی بیش از ۳۶۰ هزار نفر از خدمات روانشناختی و مشاوره بهزیستی مازندران
  • بهره‌مندی بیش از ۳۶۰ هزار نفر از خدمات مشاوره بهزیستی مازندران
  • ۲۳ درصد پرونده های مشاوره طلاق در مازندران منجر به ساز شد
  • واکنش بسیج دانشجویی دانشگده‌های روانشناسی به انتخابات سازمان نظام روان‌شناسی و مشاوره کشور
  • ارتقاء سواد سلامت روانی جامعه، راهی برای مبارزه با روانشناس‌نماها