Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-29@09:41:48 GMT

پرسپولیس چوب عملکرد مدیران گذشته‌اش را خورد

تاریخ انتشار: ۲۰ آذر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۹۰۲۲۴۲

پرسپولیس چوب عملکرد مدیران گذشته‌اش را خورد

پیشکسوت تیم فوتبال پرسپولیس می‌گوید که بازیکنان جدید این تیم نیاز به زمان دارند تا به هماهنگی برسند.

حسن خان محمدی در گفت‌وگو با ایسنا، درباره شرایط پرسپولیس در لیگ بیست و یکم اظهار کرد: پرسپولیس فاصله‌ای با صدر جدول ندارد و اگر یک بازی را ببرد و تیم حریف نتیجه نگیرد به صدر جدول می‌رسد. درست است که شرایط آنطور که باید نبوده و تیم در نقل و انتقالات عملکرد خوبی نداشته اما با این حال به مرور زمان سعی کرده شرایط ایده‌آل خود را پیدا کند و دوباره نتایج خوبی بگیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تیمی که می‌خواهد قهرمان شود باید سازمان دهی خوبی داشته باشد مطمئنا پرسپولیس هم می‌تواند دوباره به روزهای خوب خود برگردد.

او در پاسخ به این سوال که چه دلایلی باعث شد که پرسپولیس در نقل و انتقالات عملکرد خوبی نداشته باشد، گفت: در نقل و انتقالات باید پول در اختیار داشته باشید و سعی کنید بهترین بازیکنان مد نظر کادر فنی را جذب کنید. متاسفانه در آن مقطع در پرسپولیس پولی وجود نداشت و این مساله هم به خاطر عملکرد مدیران در گذشته است چون بازیکنانی اشتباه جذب شدند و مبالغ زیادی از حساب پرسپولیس پرداخت شد. به همین خاطر پرسپولیس در نقل و انتقالات چوب عملکرد مدیران گذشته‌اش را خورد. با این حال امیدوارم با حضور آقای صدری شرایط بهتر شود و مشکلات باشگاه برطرف شود. پرسپولیس در آینده شرایط بهتری را تجربه خواهد کرد.

وی در ادامه با اشاره به انتخاب نشدن مدیرعامل پرسپولیس، گفت: هر چه سریع‌تر باید مدیریت باشگاه پرسپولیس مشخص شود تا این باشگاه بتواند شرایط خوبش را ادامه دهد. حتما مشکلاتی وجود دارد که مدیرعامل را معرفی نمی‌کند اما اگر باشگاه مدیرعاملش را بشناسد قطعا در مسیر حل مشکلات بهتر حرکت خواهد کرد. ان‌شاءالله در هفته آینده مدیریت باشگاه مشخص شود.

خان‌محمدی در بخش دیگری از صحبت‌هایش درباره مباحث فنی تیم پرسپولیس هم گفت: بازیکنان جدید که به پرسپولیس آمدند نیاز به زمان دارند تا به هماهنگی برسند. مطمئنم که آینده پرسپولیس خوب خواهد بود. ان‌شاءالله اشکالات رفع شود تا ما آن پرسپولیسی را که همیشه برای موفقیت حرکت می‌کند را ببینیم.

وی همچنین درباره اینکه پرسپولیس چه برنامه‌ای باید داشته باشد که به قهرمانی آسیا برسد، گفت: تیم‌های آسیایی همیشه هزینه‌های سنگینی انجام می‌دهند. پرسپولیس هم در این میان تلاشش را می‌کند که به قهرمانی برسد. صعود پرسپولیس به فینال ارزش قهرمانی دارد اما من امیدارم این تیم بتواند به قهرمانی آسیا برسد اما کار بسیار سختی است. برای قهرمانی در آسیا باید بازیکنان خارجی تراز اول داشته باشند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: تيم فوتبال پرسپوليس نقل و انتقالات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۰۲۲۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سه سال انتظار برای ارشاد مدیران

اگر گشت ارشاد مدیران شکل گرفته و موفق بوده است وضعیت فساد چگونه است که این حجم از فسادها به گوش مردم رسیده و نتیجه برخورد با مفسدان به چشم نمی‎آید؟ و همچنین چرا پاسخگویی به مردم به درستی صورت نمی‌گیرد که مردم هم احساس کنند مسئولان مدافع منافع آنان هستند و با مفسدان مقابله می‌کنند؟

به گزارش هم میهن، ابراهیم رئیسی، از ریاست قوه‌قضائیه به ریاست‌جمهوری (حوزه اجرایی کشور) آمد. از جمله مهمترین موضوعات در مناظرات انتخابات مبارزه با فساد بود که موجب بحث‎هایی بین عبدالناصر همتی و ابراهیم رئیسی شد. همان زمانی که تازه چندی از طرح و شروع بررسی پرونده اکبر طبری، از معاونان سابق رئیس قوه قضائیه گذشته بود و ابراهیم رئیسی در قامت رئیس قوه قضائیه آن را به‌عنوان برگ برنده‌ای در مقابله با فساد در اختیار داشت.

در همین اثنا او درباره گشت ارشاد به صراحت اعلام کرد: «ما معتقدیم فضای مجازی بهترین بستر است برای نظارت مردم بر دولتمردان. ما این کار را در دادگستری اجرا کردیم. نه که بعدها خواهیم کرد بلکه در حال حاضر به آن عمل می‌شود. چرا برخوردهایی می‌شود؟ ما گشت ارشاد خواهیم داشت برای مدیران؛ «الناس علی دین ملوکهم» اگر دولتمردان خوب عمل کنند مردم خوب هستند. »

البته رئیسی چندی بعد اعلام کرد که «گشت ارشاد مدیران زیر نظر بازرسی ریاست‌جمهوری تشکیل شد و به دستگاه‌های مختلف سرکشی می‌شود.» در این بین خبرگزاری فارس در گزارشی در حمایت از عملکرد دولت در این زمینه نوشته بود: «نگاهی به تصمیمات مدیران ارشد دولتی نشان می‌دهد در سه ماه گذشته، ۲۰ مدیر دولتی پس از ارزیابی عملکردشان از مجموعه دولت کنار گذاشته شدند. این تغییرات در سطح بالای مدیریتی دولت هم صورت گرفته است؛ که از آن میان می‌توان به پذیرش استعفای عبدالملکی وزیر سابق کار، یوسف نوری، وزیر سابق آموزش و پرورش و برکناری سیدجواد ساداتی‌نژاد، وزیر جهاد کشاورزی و رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی اشاره کرد (۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۲).»

در آذرماه سال گذشته هم رئیسی در یکی از جلسات هیئت‌دولت گفته بود: «دولت مردمی با عزمی که برای مقابله با هرگونه فساد دارد، در دوسال گذشته محور شناسایی، رسیدگی و برخورد با گلوگاه‌های فسادزا بوده و برخی از پرونده‌های فساد را نیز به دستگاه قضایی ارجاع داده و حال انتظار عمومی از قوه قضائیه رسیدگی به این پرونده‌هاست.»

حالا پس از ۳ سال از آن وعده و با وجود این اظهارنظرها هم محدودیت‌های فضای مجازی که رئیسی آن را بستری برای نظارت مردم بر دولتمردان عنوان کرده بود، به ستوه آورده و هم آن گشت ارشادی که از آن سخن گفته‌اند و آن تلاش برای مقابله با فساد که رئیسی ادعا کرده بود هم افکار عمومی را پاسخگو نبوده و «بوی بهبود ز اوضاع جهان (بخوانید مملکت در مسئله فساد)» شنیده نمی‎شود.

هرچند دولت سیزدهم برکناری چند مدیر رده میانی را به‌عنوان گشت ارشاد مسئولان به خورد رسانه‌ها به‌ویژه رسانه ملی داد، اما فسادهای بزرگ مانند تخلف ۹۲ هزار میلیارد تومانی فولاد مبارکه، فساد ۳/۷میلیارد دلاری چای دبش و در آخر نیز تخلف مالی ۱۰۰۰ میلیارد تومانی کاظم صدیقی و پسرانش که گویا در برخورد مومنانه با آن کسی دنبال شفاف‌سازی و اقناع افکار عمومی نرفت.

در چنین شرایطی و در سال آخر دولت موضوع عملکرد دولت در حوزه مقابله با فساد و گشت ارشاد مدیران که وعده‌ای از وعده‌های آن بود نیز گاهی در میانه مشکلات معیشتی و اقتصادی مردم به‌عنوان یک مطالبه مطرح می‎شود.

چنانچه معین‌الدین سعیدی، نماینده چابهار روز سوم اردیبهشت در صحن علنی مجلس هم به این موضوع به عنوان یک مطالبه اشاره کرده است.

حالا این سوالات باقی است که اگر گشت ارشاد مدیران شکل گرفته و موفق بوده است وضعیت فساد چگونه است که این حجم از فسادها به گوش مردم رسیده و نتیجه برخورد با مفسدان به چشم نمی‎آید؟ و همچنین چرا پاسخگویی به مردم به درستی صورت نمی‌گیرد که مردم هم احساس کنند مسئولان مدافع منافع آنان هستند و با مفسدان مقابله می‌کنند؟

دیگر خبرها

  • لزوم بازنگری مدیران استان قزوین در رفتار و عملکرد خود
  • درخواست پیشکسوت پرسپولیس از مدیران باشگاه
  • استقلال و پرسپولیس، یک برنده و یک بازنده!
  • شورا‌های استان البرز به گسترش تعاونی‌ها کمک می‌کنند
  • شرط ادامه حضور سردار آزمون در رم چیست؟
  • شرط ایتالیایی‌ها برای سردار آزمون
  • حضور سردار آزمون در رم مشروط شد
  • حضور سردار آزمون در تیم فوتبال رم مشروط شد
  • سه سال انتظار برای ارشاد مدیران
  • آنچلوتی تأیید کرد: این ستاره از رئال نمی‌رود