Web Analytics Made Easy - Statcounter

مجید مختاری در شانزدهمین جلسه شورای مطالعات راهبردی مرکز اسناد و تحقیقات دفاع مقدس اظها کرد: با وجود مصاحبه با تمام فرماندهان حاضر در عملیات مرصاد اما روایتی واحد و یکسان درباره نخستین مواجهه یگان‌های سپاه با منافقین از سوی آن‌ها ارائه نشده است.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی مرکز اسناد و تحقیقات دفاع مقدس، شانزدهمین جلسه شورای مطالعات راهبردی مرکز اسناد و تحقیقات دفاع مقدس با موضوع بررسی عملیات مرصاد با حضور فرماندهان عمل‌کننده و راویان عملیات جهت تدقیق روایت‌های مطرح شده در خصوص این عملیات در این مرکز برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این جلسه به بررسی عملیات مرصاد از نگاه فرماندهان یگان‌های حاضر در آن پرداخته شد. به همین منظور از دو راوی مرکز مطالعات و تحقیقات جنگ در دوران دفاع مقدس آقایان مجید مختاری راوی قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء و مسعود سرمدی راوی قرارگاه رمضان و نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی جهت حضور در این جلسه دعوت به عمل آمد.

در ابتدای جلسه مجید مختاری به‌عنوان راوی سرلشکر محسن رضایی فرمانده وقت سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به بیان مشاهدات، شنیده‌ها و اتفاقات در زمان همراهی کردن ایشان پرداخت؛ زمان آگاهی سردار رضایی از حمله منافقین، مسئولان وقت اطلاعات- عملیات مستقر در ستاد کل، واکنش ابتدایی ایشان و حرکت به سمت غرب موضوعاتی بودند که بیان شدند.

سپس مسعود سرمدی به‌عنوان راوی دریابان علی شمخانی معاونت وقت اطلاعات- عملیات ستاد فرماندهی کل قوا مشاهدات، شنیده‌ها و اتفاقاتی که از بعدازظهر چهارم مرداد ۱۳۶۷ در همراهی با ایشان یادداشت کرده بود را مورد بررسی قرار داد. حضور سردار شهید نورعلی شوشتری، فرمانده قرارگاه نجف در غرب، قبل از تک منافقین و سپس انتقال به جنوب موضوعی بود که به آن اشاره شد.

یکی از موضوعاتی که در این جلسه مرود بحث و بررسی قرار گرفت، در خصوص بازگشت مجدد مرحوم شوشتری پس از آغاز تک منافقین به غرب بود و اینکه تا زمان حضور ایشان در قرارگاه نجف چه مدتی سردار احمدی مقدم فرماندهی قرارگاه نجف را بر عهده داشته است.

در ادامه جلسه سردار بهروز مرادی، فرمانده تیپ نبی اکرم کرمانشاه، درباره زمان حمله عراق و منافقین اشاراتی کرد. سردار حسینی، فرمانده سابق سپاه کرند در دوران دفاع مقدس، نیز پیرامون مشاهدات خود و اتفاقات پیش‌آمده در زمان ورود منافقین به داخل خاک ایران از کرند و اسلام‌آباد اطلاعاتی ارائه داد. پیش‌بینی حمله منافقین از دو سال قبل یعنی سال ۱۳۶۵، ترکیب نیروهای حاضر سپاه در کرند غرب، عقب‌نشینی نیروهای ارتش در مقابل تهاجم منافقین موضوعاتی مطرح‌شده در این بخش بود.

سرمدی در ادامه جلسه از ملاقات دریابان شمخانی و آیت‌الله هاشمی رفسنجانی صحبت کرد که در آن جلسه دریابان شمخانی به ارائه گزارشی پیرامون وضعیت جنوب و غرب پرداخته است.

در پایان مختاری بر این موضوع تأکید کرد که با تمام فرماندهان حاضر در عملیات مرصاد صحبت کرده اما یک روایت واحد و یکسان درباره نخستین مواجهه یگان‌های سپاه با منافقین از سوی آن‌ها ارائه نشده است!

این جلسه با صحبت‌های این راوی به پایان رسید و ادامه بررسی عملیات مرصاد به جلسه بعد موکول شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دفاع مقدس عمليات مرصاد عملیات مرصاد دفاع مقدس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۰۲۴۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درگذشت یک فرمانده ارشد نظامی/ قالیباف پیام داد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی طی پیامی درگذشت سردار سرتیپ سیدمجید ایافت را تسلیت گفت:

بنابر روایت ایسنا، متن پیام به این شرح است؛

« بسم الله الرحمن الرحیم. من المؤمنین رجالٌ صدقوا ما عاهدوا اللّه علیه ۖ فمنهم من قضیٰ نحبه ومنهم من ینتظر ۖ وما بدّلوا تبدیلًا

عروج شهادت‌گونه سردار رشید اسلام و جانباز سرافراز، سرتیپ‌پاسدار سیدمجید ایافت موجب تاسف و تاثر گردید. ایشان رزمنده‌ای مجاهد، فرماندهی بااخلاص، از پیشکسوتان دوران دفاع مقدس و هم‌رزم وفادار سردار شهید محمود کاوه بودند که پس از دوران دفاع‌مقدس نیز با مجاهدت و تعهد، مسئولیت‌های متعددی را در عرصه‌های مختلف سپاه از جمله جانشینی فرماندهی لشکر ویژه شهدا، فرماندهی قرارگاه عاشورا، جانشینی فرماندهی قرارگاه ثامن‌الائمه(ع) نیروی زمینی سپاه و مسئولیت دبیرخانه کنگره بزرگداشت سرداران شهید و ۲۳ هزار شهید خراسان را برعهده داشتند که به‌طور یقین خدماتشان در گنجینه افتخارات این کشور به یادگار باقی خواهد ماند.

ضمن تجلیل از رشادت‌های سردار مخلص و باصفا سید مجید ایافت و عرض تسلیت به مردم ولایتمدار خراسان و شهر مقدس مشهد، هم‌رزمان، دوستان و خانواده صبور وگرانقدر، برای آن مجاهد فقید، علو درجات و رضوان الهی و برای بازماندگان صبر و اجر از درگاه خداوند متعال مسئلت می‌نمایم.»

۲۷۲۱۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903000

دیگر خبرها

  • دوازدهمین جلسه دادگاه رسیدگی به اتهامات منافقین آغاز شد
  • خوابگردهایی که مزدوری پیشه کردند
  • جنایت‌های منافقین فراتر از مرزهای زمانی و جغرافیایی
  • یک هزار و ۹۱۹ عنوان برنامه عمرانی و غیر عمرانی در استان سمنان انجام شده است/ پروژه آب‌رسانی به ۲۶۰ روستا در دستور کار است
  • مشکلات پیش روی طرح راه آهن خراسان جنوبی روی میز بررسی
  • درگذشت یک فرمانده ارشد نظامی/ قالیباف پیام داد
  • رئیس مجلس عروج سردار سید مجید ایافت را تسلیت گفت
  • اطلاعیه سپاه درباره بازداشت پشتیبانان یک گروه تروریستی
  • اطلاعیه مهم سپاه پاسداران درباره بازداشت عوامل پشتیبانی یک گروه تروریستی در مدرسه دینی پشامگ راسک
  • عوامل پشتیبانی گروهک جیش الظلم در راسک بازداشت شدند