Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار اقتصادی ایرنا، نگرانی از تامین به موقع سوخت نیروگاه‌ها این روزها به یکی از دغدغه‌های اصلی صنعت برق تبدیل شده است، زیرا هر چه میزان مصرف گاز طبیعی در بخش خانگی و تجاری افزایش یابد، امکان تامین سوخت گاز مورد نیاز نیروگاه‌ها دشوارتر خواهد شد.

پیشتر مدیر دیسپچینگ شرکت ملی گاز ایران با بیان اینکه در نخستین روز آذرماه ۷۴۸ میلیون متر مکعب گاز طبیعی در کشور مصرف شده، از آغاز محدودیت گازرسانی به صنایع و پتروشیمی‌های کشور خبر داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«محمدرضا جولایی» افزود: مقدار مصرف گاز طبیعی  روز اول آذر ماه در بخش خانگی، تجاری و صنایع غیر عمده ۵۲۱ میلیون متر مکعب، صنایع عمده ۱۲۹ میلیون مترمکعب و نیروگاه‌ها ۹۸ میلیون متر مکعب بوده است و نیز مقدار گاز تزریق‌شده به شبکه خطوط سراسری هم در این زمان ۸۱۱ میلیون متر مکعب بود.

بر اساس وزارت نیرو، مصطفی رجبی مشهدی افزود: هم اکنون وضعیت مخازن سوخت نسبت به سال گذشته بهتر است و حدود ۱۵ درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته سوخت بیشتری ذخیره سازی شده است.

وی با اشاره به اینکه اقدام‌هایی هم برای کاهش سوخت مایع در نیروگاه‌ها انجام شده است، خاطرنشان کرد: با برنامه‌ریزی های صورت گرفته، مصرف سوخت مایع از حدود ۲۳۰ میلیون لیتر به ۲۰۵ میلیون لیتر کاهش یافته است.

رجبی مشهدی  همچنین از تشدید نظارت‌ها برای کاهش مصرف برق اداره‌ها خبر داد و گفت: بر این اساس همه اداره‌ها باید پس از پایان وقت اداری، تا حد امکان نسبت به کاهش و یا قطع مصارف خود اقدام کنند.

سخنگوی صنعت برق ادامه داد: در بخش روشنایی معابر نیز با بهینه‌سازی روشنایی‌ها، مصرف در این بخش حدود ۳۰۰ مگاوات کاهش یافته است که صرفه‌جویی خوبی از این محل در مصرف سوخت صورت می‌گیرد.

رجبی مشهدی درباره واردات برق نیز گفت: در حال حاضر واردات برق از ترکمنستان را افزایش داده‌ایم که با این کار نیز روزانه حدود ۱.۵ میلیون لیتر در مصرف سوخت صرفه‌جویی می‌شود.

وی افزود: در کنار همه این برنامه‌ریزی‌ها و فعالیت‌های انجام شده، با هماهنگی وزارت نفت، نسبت به تخصیص سوخت به نیروگاه‌هایی با راندمان بالا نیز اقدام مناسبی صورت گرفته است.

سخنگوی صنعت برق با اشاره به اینکه این فعالیت‌ها به منظور گذر از زمستان بدون اعمال خاموشی و محدودیت در تامین برق انجام می‌شود، به نقش مردم در بهینه‌سازی مصرف برق و انرژی پرداخت و خاطرنشان کرد: شاید مهمترین و بهترین صرفه‌جویی این روزها در بخش گرمایش باشد. تنظیم دمای منزل در این خصوص بسیار تاثیرگذار است.

وی ادامه داد: می‌توان دما را روی ۱۸ درجه گذاشت و اگر وسیله برقی استفاده نمی‌کنیم آن را از برق جدا کنیم که مصرفی جزئی اما تاثیرگذار دارد. با انجام چند اقدام ساده می‌توان برای کاهش مصرف انرژی و تامین برق پایدار برای همه مردم همراه شد.

برچسب‌ها شرکت ملی گاز ایران وزارت نفت انرژی برق شرکت مدیریت شبکه برق ایران وزارت نیرو دولت سیزدهم

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شرکت ملی گاز ایران وزارت نفت انرژی برق شرکت ملی گاز ایران وزارت نفت انرژی برق شرکت مدیریت شبکه برق ایران وزارت نیرو دولت سیزدهم میلیون متر مکعب نیروگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۰۳۸۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آب شرب پایدار ۲ هزار نفر ساکن روستاهای شاهین‌شهر تامین شد

حسین اکبریان در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه با در مدار قرار گرفتن این مخزن، آب شرب بیش از ۲ هزار نفر از روستاییان منطقه کلهرود به صورت پایدار تأمین می‌شود، اظهار داشت: با اجرای این پروژه آب شرب ساکنان روستاهای کلهرود محله قلعه، سر بیشه و تکلر از توابع شاهین‌شهر و میمه با فشار یکسان تأمین می‌شود.

وی با اشاره به اینکه تا پیش از اجرای این پروژه مردم منطقه گاهی با افت فشار آب مواجه می‌شدند، افزود: هدف از اجرای این پروژه افزایش حجم ذخیره این مخزن است.

به گفته مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان، حجم محدود مخزن قبلی ۱۵۰ متر مکعبی روستای کلهرود که به دلیل گذر زمان فرسوده شده بود، در برخی از فصول سال باعث سرریز شدن آن و هدر رفت آب می‌شد.

اکبریان افزود: عملیات احداث مخزن بتنی زمینی ۲۵۰ متر مکعبی کلهرود هزینه‌ای بالغ بر سه میلیارد تومان به همراه داشت که از محل اعتبارات عمرانی تأمین شد.

وی به نوسازی شبکه آب روستای کلهرود در سال‌های اخیر پرداخت و تصریح کرد: در سه سال گذشته بیش از هشت کیلومتر از شبکه روستایی کلهرود اصلاح و بازسازی شد چرا که قطر شبکه توزیع آب روستای کلهرود ۵۰ میلیمتر بود که موجب رسوب گیری جدار شبکه و به دنبال آن افت فشار آب می‌شد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان خاطر نشان کرد: با اصلاح شبکه توزیع آب شرب روستای کلهرود قطر لوله‌ها به ۹۰، ۱۱۰ و ۱۶۰ میلیمتر افزایش یافت که به صورت ثقلی آب از شبکه به مخزن منتقل می‌شود و آب شرب روستای کلهرود از یک رشته قنات با دبی سه لیتر در ثانیه تأمین می‌شود.

کد خبر 6097898

دیگر خبرها

  • عبور موفق از پیک تابستان نیازمند همراهی مردم/ جایزه ۶۰۰ دستگاه خودرو ویژه مشترکین کم مصرف
  • آب شرب پایدار ۲ هزار ساکن روستاهای شاهین‌شهر تامین شد
  • آب شرب پایدار ۲ هزار نفر ساکن روستاهای شاهین‌شهر تامین شد
  • وعده اتمام خاموشی‌ها در تابستان جاری/ کاهش مصرف خانگی دیگر استان‌ها، راه‌حل توسعه برق در استان‌های دیگر است؟
  • عملیات اورهال نیروگاه‌های خلیج فارس و طوس انجام شد/ تأمین پایدار ۱۴۰۰ مگاوات برق در آستانه فصل گرما
  • تامین آب شرب سالم و پایدار برای روستای «دره دول» بخش ماژین
  • اردیبهشت ماه، زمان کنترل و کاهش خسارت کرم خراط درختان گردو
  • تمرکز بر توسعه سبد سوختی کشور با تکیه بر افزایش مصرف CNG و LPG ضروری است
  • موشک با سوخت موم شمع به مدار رفت
  • معمای بنزین در ایران