Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از کهگیلویه، احداث جاده دسترسی به روستای شیخ هابیل از عمارت مطالبه دیرینه سادات امامزاده یحیی«ع» بوده که با گذشت سال‌ها و در وعده و شعار مسؤولان گذشته تاکنون به فراموشی سپرده شده است.

سادات امامزاده یحیی«ع» که به لحاظ ایثارگری و حضور در عرصه دفاع مقدس زبانزد هستند مورد کم لطفی دولت‌ها واقع شده و تنها مطالبه آنها از دولت‌ها طی ادوار روی زمین ماند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این در حالی است که بازسازی بقعه امامزاده، احداث زائرسرا و دیگر امکانات رفاهی این بقعه متبرکه به کمک سادات انجام گرفت و با توجه به کوتاه بودن مسافت از مسیر عمارت برای تسهیل در رفت و آمد زائران درخواست اتصال جاده روستا به شهرستان کهگیلویه را دارند.

در نامه ارسالی جمعی از سادات به دفتر خبرگزاری فارس خطاب به استاندار آمده است:

استاندار محترم استان کهگیلویه و بویراحمد
با سلام و احترام 
دولتی که توجه به محرومان و مستضعفان و طبقات پایین جامعه از مهمترین اولویتهایش می‌باشد و اجازه نمی‌دهد که عزت، شرافت و کرامت آنها خدشه‌دار شوند لذا مردم این سادات به استحضار حضرتعالی به عنوان نماینده دولت مردمی در استان می‌رساند پیشینه سادات امام‌زاده یحیی (ع) از گذشته تا دفاع مقدس، ناسازگاری این سادات با زورگویان و حاکمان طاغوت و جان‌فشانی آنها در دفاع مقدس، دفاع از دستاوردهای انقلاب اسلامی و همچنین حرم‌های آل‌الله در عراق و سوریه و بیش از 100 جانباز و ایثارگر و همچنین  شهیدان«سید نصیب‌الله آرام‌بن»، «سید زکریا آرام‌بن»( موسوی عارف) «سید سجاد خاضع»، «سید علی‌رحم خاضع»، «سید شکرالله صادقی نیا»، «سردار شهید سید عبدالصالح ارجمند»، «سید حمزه ارجمندی»، «عباس ارجمند»  «سید یوسف دانشخواه»، «عبدالرشید جناب»،،«غلام جناب»، «سید علی پیرامون» و شهید سید سلیمان موسوی جهت امنیت و آسایش کشور تقدیم به انقلاب نمودند.

 بلاتکلیفی جاده 10 کیلومتری راه ارتباطی از عمارت به گلزار مطهر شهداء، بقعه متبرک امام زاده یحیی (ع) و همچنین زائران و مجاوران داد مردم برای آسفالت و بهینه‌سازی آن فریاد امروز و دیروز نیست؛ مردم و گردشگران با گذشت چهار دهه از انقلاب از این مشکل رنج می‌برند.

خدمات انقلاب اسلامی در طی این سال‌ها بر کسی پوشیده نیست اما متاسفانه این خدمات برای مناطق محروم کمتر دیده می‌شود.

روستای شیخ‌هابیل از توابع شهرستان چرام با دارا بودن طبیعتی زیبا و منحصر به فرد و با وجود جاذبه‌های زیارتی و سیاحتی از جمله آستان مقدس امام‌زاده یحیی(ع)؛ از دارا بودن  امکانات یعنی راه ارتباطی و حمل و نقل جاده‌ای بی‌بهره و کم‌بهره است.

مردم این روستا از جمله مردم مومن و انقلابی هستند که همچون همه مردم ایران زمین در طول انقلاب و هشت سال دوران دفاع مقدس همواره در کنار امام و انقلاب بودند و شایسته نیست بعد از گذشت 40 سال از انقلاب اسلامی همچنان در محرومیت بمانند.

جاده دسترسی مهم‌ترین مشکل مردم این منطقه است و تنها درخواست آن‌ها از مسئولان آسفالت جاده خاکی 10 کیلومتری است.

آسفالت شدن این مسیر 10 کیلومتری قطعا زمینه ورود مسافران و گردشگران را به این منطقه فراهم می‌کند و هنگامی که مسافر ورود پیدا کند به صورت مستقیم اشتغال در روستا ایجاد خواهد شد. 

از دیگر مزایای این جاده در صورتیکه آسفالت شود قرار گرفتن در مسیر محور ترانزیتی پاتاوه- دهدشت است که با افتتاح این جاده راه ارتباطی به روستای های بیک سفلی و علیا ، بید انجیر جورک علیا و سفلی ، سیلارستان، گوشه، سواری ، مندان، پاده و سرفاریاب از بخش سرفاریاب به جاده اصفهان فراهم خواهد شد چنانچه به دلایلی تنگ پیرزال قطع شود تنها راه ارتباطی این روستاها همین راه عمارت به شیخ هابیل است که به مرکز دو شهرستان متصل می شود.

بنابراین تحقق این امر نقطه‌ای مثبت و امیدی روشن برای مردم این روستا و دیگر بخش‌های متصل به این روستا خواهد بود چرا که عملیاتی شدن این جاده ترانزیتی قطعا اقتصاد این منطقه را شکوفا می‌کند و به رنج 40 ساله این مردم از نبود جاده مناسب پایان می دهد.

از اول انقلاب تاکنون بیش از ۶ بار روی این جاده کار شده است ولی با وجود این همه پیگیری‌های انجام شده اما متاسفانه هر دفعه بنا به دلایلی کار نیمه‌تمام می‌ماند و تاکنون به سرانجام نرسیده است. 

در سال ۱۴۰۰پیمانکار برنده مناقصه پیمان شده که تاکنون نسبت به تجهیز کارگاه و شروع عملیات اجرایی جاده اقدام نشده است .

به دلیل وقفه پنج ساله متاسفانه بارش باران باعث خرابی و ریزش دوباره جاده شد و تمام هزینه‌های انجام شده از بین رفت.

سال‌ها است که مسئولان وعده بازسازی این جاده را داده‌اند اما در عمل چیزی مشاهده و محقق نشد و نبود راه مناسب، موجب شده  که مهم‌ترین راهکار را مهاجرت و عزیمت از روستا بدانند و در صورت عملی نشدن وعده‌های مسئولان، خالی شدن روستا از سکنه اتفاق خواهد افتاد.

امیدواریم آسفالت این جاده که از آرزوهای دیرینه مردم مؤمن این منطقه است با همت جنابعالی و دیگر مسئولین  محقق شود و مردم این منطقه که سالیان سال از نبود جاده دسترسی مناسب محروم هستند، قبل از رسیدن فصل سرما، طعم خدمت مسئولان به مناطق محروم را بچشند.

با تقدیم احترام
 جمعی از خانواده معظم شهداء و جانبازان و ایثارگران سادات امام زاده یحیی(ع)

انتهای پیام/82016

منبع: فارس

کلیدواژه: سادات امامزاده یحیی جاده عمارت گردشگری مذهبی فارس امام زاده یحیی راه ارتباطی زاده یحیی ع سادات امام دفاع مقدس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۰۵۳۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۵۰۰میلیارد تومان روکش آسفالت اصفهان در ۱۴۰۲

تین نیوز

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان اصفهان از ساخت و آسفالت هر کیلومتر راه با نیاز سه و نیم میلیارد خبرداد و گفت: عملیات راه سازی در محورهای مختلف از جمله اصفهان به طبس، فولاد شهر به نجف آباد و چندین محور دیگر در حال انجام است. هر کیلومتر آسفالت جاده، سه میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان هزینه دارد که بیش از ۳۰ درصد از عملیات روکش آسفالت اجرا شده و باقی مانده راه ها نیز در سال جاری اجرا خواهد شد.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، فرزاد دادخواه اظهار کرد: شدت خرابی راه های استان اصفهان در چند سال گذشته به حدود ۱۲۰۰ کیلومتر رسیده بوده که ۳۰۰ کیلومتر آن در سال ۱۴۰۱ اجرا و بهسازی شد.

دادخواه ادامه داد: استان اصفهان، استانی صنعتی و محل تردد مرکزی کشور است و صنایع بزرگی مانند فولاد، سیمان و شهرک های صنعتی بزرگ در آن وجود دارند که به همین دلیل تردد کامیون و اضافه تناژ بار آن ها از عوامل خرابی مسیرها محسوب می شود.

وی با بیان اینکه در سال گذشته دو هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان قرارداد روکش آسفالت در استان منعقد شده است، افزود: هر کیلومتر آسفالت جاده، سه میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان هزینه دارد و بیش از ۳۰ درصد از عملیات روکش آسفالت اجرا شده و باقی مانده راه ها نیز در سال جاری اجرا خواهد شد.
وی از ساخت و آسفالت هر کیلومتر راه با نیاز سه و نیم میلیارد خبر داد و گفت: عملیات راه سازی در محورهای مختلف از جمله اصفهان به طبس، فولاد شهر به نجف آباد و چندین محور دیگر در حال انجام است.

دادخواه همچنین از شش خطه شدن اتوبان فرودگاه و آزادراه معلم خبر داد و گفت: پیمانکار اجرای این دو پروژه تا اوایل خرداد ماه مشخص خواهد شد تا عملیات اجرایی هر دو طرح پس از آن آغاز شود.

وی یادآورشد: در یک سال گذشته ۴۰۰ میلیارد تومان به منظور رفع نقاط حادثه خیز و خطرساز هزینه شده که عمده اعتبارات این بخش ملی بوده است و ما در استان اصفهان نیازمند ۱۰ برابر این اعتبار هستیم تا بتوانیم همه کارهای باقی مانده در این بخش را انجام دهیم.

مدیرکل راهداری و حمل ونقل جاده ای استان اصفهان خاطرنشان کرد: تنها در یک نمونه سال گذشته ۴۰ میلیارد تومان به منظور خط کشی راه های استان اصفهان هزینه شده که همین فعالیت تاثیر و نقش زیادی در ایمنی راه ها و کاهش خطرات دارد.

اولین پارامتر به عنوان سنجش سرعت در جاده ها است

در ادامه نشست خبری معید ذهبیون، رئیس اداره ایمنی و ترافیک اداره کل راهداری حمل و نقل جاده ای استان اصفهان اظهارکرد: اگر بخواهیم موضوع ایمنی را در یک چارچوبی داشته باشیم، شش قسمتی خواهد بود.

وی با اشاره به اینکه ما در استان اصفهان اولین پارامتری که به عنوان سنجش می توانیم در بحث ایمنی نگاه کنیم مسئله سرعت در جاده ها است، افزود:  به صورت سالانه متاسفانه  متوسط سرعت وسایل نقیله استان در حال افزایش است و ۵ کیلومتر بر ساعت که نسبت به سال گذشته بیشتر شده که در ایام نوروز با ۱۰ کیلومتر بر ساعت را شاهد بودیم.

ذهبیون ادامه داد: به صورت میانگین در سال ۵ کیلومتر بر ساعت افزایش پیدا کرده که این مقدار فقط باعث شدت وقوع تصادفات خواهد شد. با تلاش های دسته جمعی و آگاهی رسانی به مردم باعث جلوگیری می شود.

رئیس اداره ایمنی و ترافیک اداره کل راهداری حمل و تقل جاده ای استان اصفهان با بیان اینکه ۱۲ هزار کیلومتر مسیر داریم که نیمی از آن ها شریانی هستند، تصریح کرد: ما در مسیرهای اصلی و شریانی سرعتی را مشخص کردیم. باید رانندگان و کاربران از سرعت مجاز در این مسیر استفاده کرده و با در نظر گرفتن شرایط خود وسیله نقلیه مطمئن را برای خود انتخاب کنند.

وی استفاده از کمربند ایمنی و کلاه ایمنی را مهم دانست و تاکید کرد: اگر افراد از کمربند ایمنی استفاده نکنند باعث می شود در وقوع حادثه از خودرو خود خارج شوند این حادثه برای افرادی که کلاه ایمنی استفاده نمی کنند، نیز صدق می شود.

رئیس اداره ایمنی و ترافیک اداره کل راهداری حمل و تقل جاده ای استان اصفهان گفت: درسطح برون شهری، ۱۰۰ نفر در سال بر اثرتصادفات جان خود را از دست می دهند. ما در  هفت سال گذشته مبدا، مقصد و محورهای محل فوتی را شناسایی و طرحی را با عنوان چهره به چهره را برپا کردیم.  انجام نصب بنر برخودرویی با عنوان طرح کلاه ایمنی رایگان اهدا نمایش داده و علاوه بر اهدا به افراد آموزشی داده می شود. سپس آن شخص را به کمپین سبا (مخفف کلمه سوگند برای ایمنی) دعوت می کنیم.

وی با اشاره به اینکه ۵۰ درصد فوتی های خودروهای برون شهری موتورسیکلت ها هستند و طبق آمار در هفت سال ۹۰ درصد تصادفات فوتی استفاده نکردن از کمربند ایمنی بوده است که ۹۵ درصد موتورسواران فوتی هم فاقد کلاه ایمنی بوده اند، خاطرنشان کرد: مسیرهای برون شهری روستاهای شرق استان مانند زیار، اشکاوند و شهرستان فلاورجان، نجف آباد و شاهین شهر که ۶۰ درصد تصادفات موتورسیکلت را رغم زده است.
 

۴۸ دستگاه در سوانح رانندگی مسئول هستند
 

در ادامه این نشست محمدعلی صلواتی، معاون حمل و نقل اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان اصفهان  گفت: ۴۸ دستگاه در امر سوانح رانندگی مسئول هستند. رسانه ها از جمله موثرترین نهادهای مسئول در این رابطه هستند که می توانند در کاهش تلفات جاده ای، آموزش، فرهنگ سازی و اطلاع رسانی موثر باشند.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • دو بانده شدن ۲ جاده دو طرفه در شهرستان نجف آباد
  • ایجاد ۵ هزار مترمکعب ظرفیت مخازن آب در طرح جهاد آبرسانی به روستا‌های کردستان
  • انتظار ۱۰ ساله مردم ۳۰ روستا برای تکمیل پل سوخته سرا پایان رسید
  • بازگشایی راه ارتباطی مازندران به قزوین
  • روشنایی ۱۵ کیلومتر از راه‌های استان بوشهر اجرا شد
  • ۲۵۰۰میلیارد تومان روکش آسفالت اصفهان در ۱۴۰۲
  • تصویری کمیاب از دیدار یحیی السنوار با رهبر انقلاب
  • شوراها در خدمت‌رسانی به مردم روستاها در تراز انقلاب عمل کنند
  • انقلاب اسلامی دشمنان را مستهلک کرده است
  • ۷۰ کیلومتر راهِ روزانه تا رسیدن سرِ کلاس درس روستا