Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/آذربایجان غربی استاندار آذربایجان غربی گفت: شوراها نقش نظارتی خود بر امور شهرداری ها را در چهار چوب قانون افزایش دهند.

محمدصادق معتمدیان امروز ۲۰ آذرماه در نخستین جلسه شورای اسلامی استان، نظارت و هماهنگی را از جمله مهمترین وظایف شوراهای اسلامی عنوان کرد و افزود: افزایش نقش نظارتی شوراها در چارچوب قوانین و دوری از دخالت در امور اجرایی شهرداریها می تواند در بهبود روند فعالیت های مدیریت شهری و کاهش تخلفات احتمالی و افزایش اعتماد عمومی مردم بسیار موثر باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار آذربایجان غربی با اشاره به عضویت رییس شورای اسلامی استان، در شورای برنامه ریزی  و توسعه استان،  گفت: احصاء و جمع بندی مسائل و مشکلات  مناطق مختلف شهری توسط شورای اسلامی استان و مطرح کردن آنها در شورای برنامه ریزی و توسعه استان می تواند در روند توزیع اعتبارات و امکانات در راستای محرومیت زدایی در این مناطق موثر باشد. 

معتمدیان توجه مدیریت شهری به مسائل اجتماعی و فرهنگی را یادآور شد و افزود: جلوگیری از گسترش حاشیه نشینی و رفع مسائل و مشکلات و ساماندهی این مناطق و مقابله و ساماندهی پدیده های نوظهور اجتماعی از جمله تکدی گری و همچنین جمع آوری و نگهداری معتادان متجاهر در شهرها باید بیشتر از گذشته مورد توجه مدیران شهری قرار گیرد.

وی در ادامه با تاکید بر شرایط ویژه استان و قرار گرفتن استان در خط اول تهاجم فرهنگی ، افزود: توجه به مباحث فرهنگی و مذهبی و حمایت از اجرای این برنامه ها در دستور کار مدیریت شهری قرار گیرد . 

استاندار آذربایجان غربی با اشاره به آغاز سفرهای شهرستانی و بازدید های میدانی از مناطق مختلف استان، اظهار داشت: در روزهای آینده به همراه مدیران استان با هدف شناسایی ظرفیت ها و پتانسیل ها ، احصاء مسائل و مشکلات و بازدید میدانی از روند اجرای پروژه ها  در تمامی شهرها و بخشها و برخی از مناطق روستایی استان سفر می کنیم و در این سفرها نقشه راه توسعه هر منطقه بر اساس نقش های مدیریتی شهرستانی ، استانی و ملی تدوین خواهد شد. 

معتمدیان رویکرد دولت سیزدهم و استان را توجه به مناطق کم برخوردار و محرومیت زدایی عنوان کرد و افزود: در آذربایجان‌غربی نیز بر این مساله متمرکز شده  و بر اساس مطالعات علمی و بررسی شاخص های توسعه ای و در راستای تحقق عدالت اجتماعی حرکت می کنیم.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با تشریح برنامه های اقتصادی و توسعه محور دولت سیزدهم در سال ۱۴۰۱ گفت: در سال آینده با افزایش اختیارات استانداران  و تشکیل صندوق اعتباری در هر استان و تمرکز کشور بر مبنای مسائل اقتصادی شاهد شتاب در روند پیشرفت و آبادانی استان ها خواهیم بود.

استاندار آذربایجان غربی با اشاره به ظرفیت ها و پتانسیل های هر منطقه و ثروت های خدادادی در استان، توجه به مباحث اقتصادی و ایجاد درآمد پایدار و ایجاد فرصت های جدید اشتغال را از جمله اولویت های مدیریت شهری در شهرهای استان عنوان کرد. 

وی ادامه داد: استان از ارائه طرح ها و پیشنهادات خلاق و علمی در مباحث توسعه ای هر منطقه استقبال می کند و امیدواریم با انسجام ، وحدت و همدلی بتوانیم با بهره گیری از تمام ظرفیت ها و پتاسیل های استان، عقب ماندگی های استان را رفع و شاخص های توسعه ای استان را ارتقا دهیم.

به گزارش ایسنا؛ در نخستین جلسه استاندار آذربایجان غربی با اعضای شوراهای اسلامی استان اعضای هیات رئیسه شوراهای اسلامی با رای اعضا انتخاب و سوگند نامه ششمین دوره شوراهای اسلامی شهرستان های استان در این جلسه قرائت شد و در این جلسه رسول اصغرزاده به عنوان رئیس ،  اسکندر محمدنژاد به عنوان نائب رئیس، رسول قربانی به عنوان منشی نخست و علی جمشیدزاده به عنوان منشی دوم شوراهای اسلامی آذربایجان غربی انتخاب شدند. 

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی سیاسی حاشيه نشيني شوراهای شهر و روستاها محرومیت زدایی تکدی گری استاندار آذربایجان غربی شوراهای اسلامی اسلامی استان مدیریت شهری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۰۵۳۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برخی شهرهای استان مرکزی با پدیده حاشیه‌نشینی روبرو است

استاندار مرکزی با بیان اینکه مدیران استان ملزم به تکریم شورا و صیانت از جایگاه شوراها هستند گفت: به اندازه ۱۳ سال در حوزه عمران سلامت استان مرکزی کار شده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، فرزاد مخلص‌الائمه پیش از ظهر امروز در همایش شوراهای استان و روز بزرگداشت شوراها اظهار داشت: سال گذشته بالغ بر یک هزار میلیارد تومان در روستاها و دهیاری‌ها هزینه شده است. استان مرکزی استان پهناور و پر روستایی نیست و تنها 1.8 درصد از مساحت کل کشور مربوط به استان است و 2درصد تولیدات کشاورزی به استان اختصاص دارد و با این وضعیت رتبه دوم در اجرای پروژه‌ها در سطح کشور و رتبه نخست در تعریف پروژه‌های جدید و راهبردی برای استان مرکزی است.

وی افزود: در سطح شهرها بالغ بر 100 هزار میلیارد تومان در حوزه مدیریت شهری هزینه شده است و لزوماً طرح عمرانی نبوده است. سال 1401 نیز 5 هزار و 24 میلیارد تومان دولت در بخش عمرانی هزینه کرد که 20 درصد بیشتر از مجموعه بودجه عمرانی سال قبل هزینه کرده است و برای امسال 7 هزار میلیارد تومان پیش بینی شده است.

استاندار مرکزی بیان کرد: از سال 95 تا 1400 طی شش سال تنها 3 هزار و 200 میلیارد تومان بودجه عمرانی وارد استان شد، اما در سال 1401 نیز 60 درصد بیش از شش سال گذشته بودجه عمرانی وارد استان شده است. برای نخستین بار در تاریخ استان به اندازه 10 سال در حوزه راهداری و به اندازه 13 سال در حوزه عمران سلامت استان کار شده است و تعدادی از پروژه‌ها شبانه‌روزی شدند.

وی تأکید کرد: هر چند زبان شوراها و مدیریت شهرها هم مانند زبان دولت در بیان موفقیت‌ها نارسا است به طوری که پروژه امام خمینی(ره) اراک به عنوان بزرگ‌ترین پروژه تاریخ مدیریت استان و شهری بدون مراسم افتتاح شد که این نارسایی و عدم اطلاع رسانی مناسب را نشان می‌دهد.

مخلص‌الائمه بیان کرد: مدیران استان ملزم به تکریم شورا و صیانت از جایگاه شوراها هستند. شوراها نمایندگان مردم هستند و ارتباط بسیار قوی با مردم دارند بنابراین فرمانداران باید به شوراها توجه ویژه داشته باشند.

وی با بیان اینکه گفتمان نظام اداری؛ نظام مسئله‌محور نتیجه‌گراست و این مهم در استان دنبال شده است، گفت: هر موفقیتی در سطح استان، شهر و روستاها داشته باشیم موفقیت نظام جمهوری اسلامی است و هر عدم موفقیت نیز در کارنامه نظام ثبت می‌شود. شوراها باید در بیان دستاورهای جامعه در سطح شهر و روستا برنامه داشته باشند. برای ایجاد رقابت در سطح استان نیاز است شوراها برنامه‌های روستاهای مربوطه را اطلاع‌رسانی کنند و اطلاع‌رسانی باید پیوست تبلیغاتی داشته باشد.

استاندار مرکزی بیان کرد: استان مرکزی در اجرای طرح نهضت ملی جزو کم‌مشکل‌ترین استان‌ها در بحث تأمین زیرساخت‌ها است، اما همچنان پیگیری‌ها در حوزه مسکن انجام می‌شود. تعداد اندکی از استان‌ها نگاه کسب درآمد سنگینی را بر بحث نهضت ملی حاکم می‌کنند، اما به طور کلی نگاه خوبی بر نهضت ملی مسکن وجود داشته است.

وی با اشاره به خسارتی که معادن وارد می‌کنند عنوان کرد: یکی از مشکلات شورای معادن روستا و کشور این است که شکایت از برخی معادن را ثبت نکردند، در حالی که باید پیگیری و شکایت شود. شوراها باید از معادنی که خسارت به همراه دارند نیز شکایت کنند.

استاندار مرکزی با اشاره به توجه به مناطق حاشیه‌نشین خاطرنشان کرد: برخی از شهرها با پدیده حاشیه‌نشینی به صورت جدی درگیر هستند. توجه به مناطق حاشیه‌ای جزو سیاست‌های مهم نظام است و باید مورد توجه ویژه قرار گیرد.

802 شورای استان 645 شورا شناسه ملی دریافت کرده اند

علی اکبر اسدی در این نشست اظهار داشت: از 802 شورای استان 645 شورا شناسه ملی دریافت کرده‌اند اما آنها مراحل بودجه‌نویسی را انجام نداده اند که حق‌الجلسه دریافت کنند و کوتاهی از سمت شوراها بوده است.

سرپرست امور عمرانی استانداری مرکزی تصریح کرد: کارت شوراها از وزارت کشور پیگیری شده است و این کارت به برخی از شوراها تحویل و مابقی به زودی تحویل می‌شود.

انتهای پیام/711/

دیگر خبرها

  • کم‌توجهی به روستاها موجب حاشیه‌نشینی در شهرها می‌شود
  • تقویت و تکمیل پروژه‌های نهضت ملی مسکن اولویت مدیران شهرستانی باشد
  • آموزش ایمنیِ ترافیک به ۴۶۰۰ از دانش آموزان دختر و پسر مقطع ابتدایی مدارس حاشیه راه‌های آذربایجان غربی
  • ابلاغ و اجرای طرح جامع نقش اساسی در رونق ساخت‌وساز و اقتصاد ارومیه دارد
  • آموزش ایمنی ترافیک به ۴ هزار و ۶۰۰ دانش‌آموز مدارس حاشیه راه‌های آذربایجان‌غربی
  • مناطق حاشیه‌نشین️، بزرگترین مشکل شهر ارومیه است
  • توزیع ۷۰۰ تن نهاده دامی در مناطق عشایری شهرستان ارومیه
  • مولدسازی دارایی‌ها سیاستی کارآمد برای حل مشکلات محلات کم‌برخوردار ارومیه
  • برخی شهرهای استان مرکزی با پدیده حاشیه‌نشینی روبرو است
  • ۱۰۰ هزار میلیارد تومان در حوزه مدیریت شهری مرکزی هزینه شده است