Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از سنندج، محمد دره‌وزمی امروز در نشست مشارکت مراکز علمی توسعه و بهبود وضعیت استان کردستان در سنندج اظهار کرد: واحد صنعتی که نداند برای چه و چه کسانی تولید می‌کند محکوم به شکست است.

وی تکنولوژی را نیاز امروز بازار دانست و گفت: در هر کشوری تکنولوژی عامل رشد و پیشرفت هر کشوری است و تکنولوژی هم از بطن دانشگاه‌ها بیرون می‌آید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی انسان دانش‌محور را اساسی‌ترین رکن تکنولوژی عنوان کرد و افزود: توسعه جامعه برگرفته از ایده.ها و اقدامات دانش بنیان دانشگاه هاست.

دره‌وزمی افزود: جامعه‌ای به توسعه دست می‌یابد که نتیجه تحقیقات دانشگاه‌ها را در تولید بکار بگیرد.

وی بر بهره‌گیری صنعت و واحدهای تولیدی و اقتصادی استان به تحقیقات دانشگاهی تاکید کرد و گفت: واحدهای تولیدی و صنعتی باید به تحقیقات دانشگاهی باور و ایمان داشته باشند.

رئیس سازمان صنعت کردستان بر تجاری سازی و تبدیل ایده به ثروت تاکید کرد و افزود: احداث صنایع مادر در استان ضروری است.

وی با اشاره به اینکه ظرفیت‌های معدنی استان مزیت‌های خوبی ایجاد کرده است تصریح کرد: در استان گونه‌های معدنی مختلف وجود دارد که این گونه‌ها باید فرآوری و به محصول نهایی بدل و در نهایت منجر به ایجاد ارزش افزوده شود.

دره‌وزمی به بحران آب در کشور اشاره کرد و گفت: مطالعات نشان داده روندی که در دهه گذشته ایجاد شده صنعت دخالتی نداشته است.

به گفته وی، منابع آب استان ظرفیت خوبی برای احداث مجتمع پتروشیمی است.

مشکلات بخش صنعت بخوبی تبیین شود

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی نیز در این نشست گفت: دانشگاه باید مشکلات بخش صنعت را بخوبی تعریف و تبیین کند.

احمد خسروی اظهار کرد: ارتباط  میان صنعت و دانشگاه و مسیر و مشکلات این حوزه باید تعریف شود.

وی با تاکید بر ارتباط میان دانشگاه ها، صنعت گران و کارآفرینان استان تصریح کرد: مشکلاتی در زمینه ارتباط میان صنعت و دانشگاه وجود دارد.

وی سرانه بودجه توسعه‌ای کشور را ۴۳ دلار ذکر کرد و افزود: این شاخص در کشور های پیشرفته بیش از ۲۰ برابر بودجه کشور ماست.

وی مشارکت دانشگاه با مراکز اقتصاد و بازار را یک موضوع استراتژیکی عنوان کرد و گفت: برای داشتن اقتصاد دانش بنیان و پویا  دولت باید از حوزه‌های تولیدی حمایت کند.

وی پژوهش‌محور نبودن و مساله‌محور نبودن پایان‌نامه‌ها را از مشکلات مربوط به دانشگاه دانست و تصریح کرد: عدم وجود رقابت، ارزش های فرهنگی، نبود فرهنگ سازی پژوهش‌های علمی از مشکلات حوزه صنعت است.

وی اطلاع‌رسانی رسانه‌های جمعی  در زمینه فرهنگ‌سازی ارتباط میان صنعت و دانشگاه را تاثیرگذار دانست.

به گفته وی، توجه به تحقیقات دانشگاهی می‌تواند به حل مشکلات اقتصادی جامعه کمک کند.

انتهای پیام/2330/85

منبع: فارس

کلیدواژه: کردستان ارزش افزوده صنعت توسعه تحقیقات دانشگاه دانشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۰۵۷۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واریز تسهیم عوارض ارزش افزوده به شهرداری ها و دهیاری ها

به گزارش خبرگزاری مهر، عیسی اورج زاده با بیان اینکه هر ماه مبلغی به عنوان عوارض ارزش افزوده به حساب شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان پرداخت می‌شود، گفت: در سال ۱۴۰۲ مبلغ ۴۰ هزار میلیارد ریال از مالیات‌های دریافتی از محل ارزش افزوده استان به حساب شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان واریز شده که نسبت به سال قبل (۱۴۰۱) ۷۷ درصد افزایش داشته است.

اورج زاده، با بیان اینکه مبالغ پرداختی عوارض ارزش افزوده در جهت توسعه زیرساخت‌های شهری و روستایی استان هزینه می‌شود افزود: از این مبلغ، بیست و نه هزار و ۳۹۱ میلیارد ریال سهم شهرداری‌های استان، ده هزار و ۳۹۰ میلیارد ریال سهم دهیاری‌ها و روستاهای فاقد دهیاری و مبلغ ۵۵۱ هزار میلیارد ریال سهم عشایر استان بوده است.

وی، ادامه داد: از رقم بیست و نه هزار و ۳۹۱ میلیارد ریال سهم شهرداری‌های استان، سهم شهرداری تبریز ۱۶ هزار و ۵۹۶ میلیارد ریال بوده که بیش از نیمی از پرداختی‌های شهرداری‌های استان را به خود اختصاص داده است.

اورج زاده، خاطر نشان کرد: از مجموع ۹ درصد مالیات بر ارزش افزوده سال ۱۴۰۲، یک درصد سهم سلامت، چهار درصد مالیات و چهار درصد عوارض است که عوارض ارزش افزوده وصولی در هر ماه برای انجام امور عمرانی شهری و روستایی به حساب شهرداری‌ها، دهیاری‌ها و در روستاهای بدون دهیاری به حساب فرمانداری‌ها واریز می‌شود.

وی، تصریح کرد: لازم است مصرف کنندگان کالا و خدمات به این نکته توجه داشته باشند نرخ مالیات بر ارزش افزوده‌ای که در سال گذشته ۹ درصد بود با توجه به قانون بودجه ۱۴۰۳ این نرخ یک درصد افزایش پیدا کرده و معادل ۱۰ درصد در حال حاضر بایستی نرخ ارزش افزوده را مطالبه نمایند.

مدیرکل امور مالیاتی آذربایجان‌شرقی، اطلاع‌رسانی طرح‌ها و پروژه‌های عمرانی افتتاح شده از محل عوارض پرداختی مودیان مالیاتی توسط شهرداری‌ها را یکی از راه‌های آگاهی‌بخشی در راستای هزینه کرد و موارد مصرف مالیات عنوان کرد و افزود: پرداخت مالیات مشارکت اجتماعی و از تکالیف حقوق شهروندی است، بنابراین باید در این خصوص فرهنگ‌سازی و آگاه‌سازی در راستای هزینه کرد مالیات انجام شود.

کد خبر 6094387

دیگر خبرها

  • یک درصد مالیات بر ارزش افزوده به شهرداری‌ها اختصاص یافت
  • تمدید مهلت اصلاح و تکمیل اظهارنامه مالیات بر ارزش افزوده
  • واریز تسهیم عوارض ارزش افزوده به شهرداری ها و دهیاری ها
  • سرمایه‌گذاری ۱۸ همت در بخش معدن و صنایع معدنی آذربایجان شرقی
  • اعلام قیمت ارزان ترین خودروی برقی/ کاکایی: قرار بود از مونتاژکاریها کم شود/ خودروی برقی، مصرف سوخت کشور را بالا می برد / چرا درباره مافیا آدرس غلط می دهند/ رشد داخلی سازی ارزش افزوده ایجاد می کند
  • ◄ مالیات و مشکلات شرکت های ریلی
  • کمبودی در عرضه چای نداریم
  • زادآوری‌های جدید در باغ وحش ارم سبز
  • آموزش‌های مهارتی راهکار رفع بیکاری است
  • پرداخت ۱۲ هزارمیلیارد ریال عوارض ارزش افزوده در آذربایجان غربی