Web Analytics Made Easy - Statcounter

لقمان خسروپورآذر روز شنبه در دیدار با مدیرکل کتابخانه های عمومی آذربایجان غربی گفت: در این شهرستان سه باب کتابخانه نهادی شامل ابن سینا، مجتمع فرهنگی و شهر میرآباد با بیش از ۶۰ هزار جلد کتاب وجود دارد که سرانه فضای کتابخانه  برای هر ۱۰۰ نفر ۱.۲ متر مربع یعنی برای هر ۳۶ هزار نفر یک کتابخانه و برای هر ۲.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۵ نفر یک جلد کتاب وجود دارد.

وی با بیان اینکه یکی از کتابخانه ها نیز حتی قرائت خانه ندارد، افزود: سرانه فضای کتابخانه در این شهرستان نسبت به استاندارد آن بسیار کم است و وضعیت مطلوبی ندارد که بایستی در این حوزه نگاه ویژه ای به آن شود.

وی بیان کرد: برای جبران کمبودها نیاز به اقدامات اساسی است که راه اندازی کتابخانه روستایی در روستاهای پرجمعیت و کتابخانه های سیار می تواند بهترین راهکار باشد.

فرماندار سردشت گفت: ۶ باب ساختمان با همکاری بخشداری ها در روستاهای مرزی پر جمعیت شهرستان تعیین و اداره کل کتابخانه‌های عمومی استان نیز بایستی جهت تامین نیرو، کتاب و تجهیز آن اقدام کند.

وی همچنین اظهار کرد: به همین منظور نیز سه خودرو توسط خیرین تامین خواهد شد تا بتوان کتابخانه سیار روستایی راه اندازی شوند.

مدیر کل کتابخانه های عمومی آذربایجان غربی نیز در این دیدار گفت: توسعه فضای کتابخانه یکی از اولویت های مهم اداره کل کتابخانه های عمومی به  خصوص در شهرهای فاقد کتابخانه و روستاهای پرجمعیت است.
خدیجه معصومی افزود: در راستای توسعه فضای کتابخانه های عمومی درصدد بهره گیری از ساختمان های مازاد هستیم که به اداره کل کتابخانه های عمومی معرفی شوند .

وی بیان کرد: در مناطق محروم و روستاهای پر جمعیت که فعلا امکان راه اندازی کتابخانه عمومی وجود ندارد می توان پیشخوان کتابخانه راه اندازی کرد که مستلزم معرفی فضا توسط مسئولین شهرها و روستا برای راه اندازی توسط این اداره کل است.

معصومی اضافه کرد: ایجاد کتابخانه های مشارکتی نیز یکی از راه های توسعه فضای کتابخانه ای است که در تامین منابع ، نیرو و نرام افزاری به قدر توان به سازمان ها و خیرین درخواست کننده مساعدت می کنیم.

مدیر کل کتابخانه های عمومی آذربایجان غربی با بیان اینکه تخصیص سه دستگاه خودرو و ۶ باب ساختمان قول مساعد جهت تامین نیرو و تجهیزات کتابخانه ها را داد.

در پایان مقرر شد با تخصیص ساختمان در ۶ روستای پر جمعیت مرزی توسط بخشداران ، اداره کل کتابخانه های عمومی نسبت به تجهیز و تامین نیرو و امکانات اقدام کند و همچنین سه دستگاه خودرو توسط خیرین تامین و اداره کل کتابخانه های عمومی آنها را تجهیز و راه اندازی کند .

همچنین مقرر شد که شهرداری سردشت یک مکان برای سالن مطالعه کتابخانه عمومی شهر سردشت تعیین و تخصیص دهد.

به گزارش ایرنا، شهرستان سردشت در جنوب آذربایجان غربی واقع شده و دارای چهار شهر، سه بخش ربط، مرکزی و وزینه با۶ دهستان و ۲۴۶ روستا و جمعیت ۱۲۰ هزار نفر است.

برچسب‌ها مناطق محروم آذربایجان غربی کتابخانه ‌های عمومی کشور  سردشت توسعه روستایی مناطق مرزی کتاب کتابخوانی فرهنگ کتابخوانی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مناطق محروم آذربایجان غربی کتابخانه های عمومی کشور مناطق محروم آذربایجان غربی کتابخانه های عمومی کشور سردشت توسعه روستایی مناطق مرزی کتاب کتابخوانی فرهنگ کتابخوانی اداره کل کتابخانه های عمومی آذربایجان غربی فضای کتابخانه راه اندازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۰۵۹۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه اندازی فیبر نوری در ۳۴ روستای رشت

به گزارش خبرنگار مهر، کیا عاشوری ظهر یکشنبه در نشست شناسایی و رفع مشکلات بستر اینترنت تلفن همراه در سطح شهرستان رشت با گرامیداشت روز شوراها اظهار کرد: شوراهای اسلامی پل ارتباطی بین نظام، دولت و حاکمیت با مردم هستند و نقش بسزایی در توسعه و پیشرفت ایفا می‌کنند.

فرماندار رشت با اشاره به چالش‌های ارتباطی در این شهرستان بیان کرد: قطعی‌های مکرر تلفن و اینترنت به دلیل سرقت‌های گاه بی گاه اتفاق می‌افتد.

عاشوری با اشاره به دست درازی سارقان به زیرساخت‌های ارتباطی گیلان و رشت اضافه کرد: با توجه به ارزشمند بودن سیم‌های مسی در شبکه ارتباطی مورد توجه سارقان قرار می‌گیرد.

وی، برخورداری از تلفن ثابت را جزو ملزومات خانوارها برشمرد و افزود: اگرچه ورود تلفن همراه در عرصه ارتباط طیف گسترده‌ای از نیازها را پاسخ داده است اما بهره مندی از تلفن ثابت از ضروریات خانوارها به شمار می‌رود.

فرماندار رشت با تاکید بر لزوم تقویت زیرساخت‌های ارتباطی در این شهرستان بیان کرد: تمام نقاط رشت دارای دسترسی‌های مکالمه‌ای است که این مهم باید تقویت شود.

عاشوری با اشاره به خسارت‌های جبران ناپذیر سرقت به شبکه ارتباطی اضافه کرد: تلفن ثابت برخی روستاهای رشت به دلیل سرقت‌های مکرر قطع است.

وی با تاکید بر لزوم گسترش فیبر نوری در رشت افزود: برای جلوگیری از دست درازی سارقان نیاز است که فیبر نوری جایگزین کابل‌های مسی شود.

فرماندار رشت از راه اندازی فیبر نوری در ۳۴ روستای این شهرستان خبر داد و اضافه کرد: این روستاها دارای بالای ۱۰۰ خانوار جمعیت هستند و با نصب فیبر نوری نیازهای های ارتباطی شأن برطرف می‌شود.

عاشوری با اشاره به تقویت تجارت الکترونیک در رشت بیان کرد: تقویت زیرساخت‌های ارتباطی تجارت الکترونیکی در روستاها را به همراه دارد.

کد خبر 6091035

دیگر خبرها

  • کتابداران دیلم برای جذب دانش آموزان در مدارس حضور یابند
  • پیش‌بینی ۴۹۱ شعبه ثابت و سیار در دو حوزه انتخابیه زنجان
  • پیش بینی ۴۹۱ شعبه ثابت و سیار در ۲ حوزه انتخابیه استان زنجان
  • آخرین وضعیت ضریب نفوذ اینترنت در کشور  
  • آخرین وضعیت ضریب نفوذ اینترنت در کشور
  • راه اندازی فیبر نوری در ۳۴ روستای رشت
  • باجه سیار قبول مرسولات پستی در یزد فعال می‌شود
  • افزایش کتابخانه‌های سیار، نیاز استان ایلام
  • تامین زمین مورد نیاز برای احداث کتابخانه‌های عمومی در اردبیل
  • زمین مورد نیاز برای احداث کتابخانه‌های عمومی در اردبیل تامین می‌شود